Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+56mandragora spree7 Ignii vailmaloth meandros Sn4k30r olethros Overmind darlok Hellspawn BiG GoBBo skario Mπαρμπα Θανασηs belial ritter e-R4G3R velosiraptor Sheran Juan theodddore paranoid Khorne Papajohn zamponis medas DaBigWaagh sagemonk leandros Astyanax Abducted47 bariemai Altair Borg Samanos lance-a-lot talazorn Trollzor Achaian sonbad Yria admin Nepenthe kiour_gr Hunter h34dnotf0und Tzortz Khar Vader iron man aphelion Johneleos kyrgkikas Asarnil the Dragonlord Blood Guzzler Laskoulas Watcher in the Dark xrisomiga 60 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 09 Σεπ 2011, 17:07 | |
| - lance-a-lot έγραψε:
- Laskoulas έγραψε:
- http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=375344&cid=5
που θα φτάσουμε; θα αναμετρηθούν οι δυο χειρότερες ράτσες του κόσμου;
(δεν ξέρεις και ποιούς να υποστηρίξεις, αλλά μάλλον κλίνω προς τη "γη της επαγγελίας" και τους εκλεκτούς (ffs) του Θεού.. ) θα ελεγα οτι γενικα σε εναν πολεμο ειμαστε με τους πιο αδυναμους. Ετσι με τους τουρκους. Βεβαια το λογικο ειναι να ειμαστε με τους παλαιστινιους, κουρδους κ λοιπους ταλαιπωρους απο ολη αυτη τη μακακια, αλλα αστο να το φαν τα ψαρια. |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 09 Σεπ 2011, 17:10 | |
| Παντως αν οι Τουρκοι ελεγαν στους κουρδους παρτε ενα μαχαιρι κοφτε το λαιμο των ελληνων και η πελλοπονησος πχ δικια σας θα το εκαναν χωρις δισταγμο Tαδε εφη Λοχαγος στη Καλαματο το 1997 ενταξη μου ειχε κανει εντυπωση προφανος εχουμε συμαχους και μας εχουνε οσο αμφοτεροι εξυπηρετουμε συμφεροντα. | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 09 Σεπ 2011, 20:38 | |
| | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 09 Σεπ 2011, 20:52 | |
| Καλα το death note ειναι κατα πολυ το καλητερο ανιμε εβερ... δεν εχω δει ποτε ξανα καποιο με τετοια υποθεση, απλα ειναι επικο
οσοι βλεπουν ανιμε πρεπει να το δουν
L FTW !!! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 09 Σεπ 2011, 22:12 | |
| O ιδιος Πάγκαλος που αποκάλεσε τη σημαία παλιόπανο; Λέτε να είμαστε κοντά σε μια σύγκρουση Κύπρου, Ισραήλ, Ελλάδας - Τουρκίας; Θα βγουν λοιπόν σωστές οι προφητείες; |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 11 Σεπ 2011, 17:24 | |
| Ακριβώς την ίδια σκέψη είχα κι εγώ metaller. Αλλά προφανώς τώρα νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την πλάτη των ισραηλινών ο χοντρός. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 10:55 | |
| | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 11:20 | |
| μπα.. χλωμό απο τη μια.. αλλά τα είχε γράψει ο παππούλης ο Παίσιος.. Η Ελλάδα θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές (check) αλλά θα επιβιώσει (το σκατό μας παξιμάδι δλδ) Η Τουρκία θα γευτεί πυρηνικό ολοκαύτωμα και θα διαμελιστεί (οι Οβραίοι έχουν 200 πυρηνικές κεφαλές check ) To ξανθόν γένος θα νικήσει τους τούρκους και θα μας παραδώσει την Πόλη σαν ώριμο φρούτο (ε, κάποιοι ξανθοί Ισραηλινοί δεν θα υπάρχουν; ) Οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω... Ο καιρός γαρ εγγύς!(Πόσο να έχουν τα οικοπεδάκια στην Ευρωπαική μεριά της Πόλης, με θέα στο Βόσπορο; | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 11:22 | |
| και η Κοκκινη Αρκουδα τι θα κανει ? Ρε Πουτιν ασε τις βολτες με την Χαρλευ και βαλε ενα χερακι εδω κατου | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 13:49 | |
| | |
| | | theodddore Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 14:30 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 14:48 | |
| - JohnEleos έγραψε:
- Καλα το death note ειναι κατα πολυ το καλητερο ανιμε εβερ...
δεν εχω δει ποτε ξανα καποιο με τετοια υποθεση, απλα ειναι επικο
L FTW !!! Eχει βγει και σε ταινια ειδα το τραιλερ με ηθοποιους ψιλο μουφα. Το ανιμε που φαινετε πολυ ανωτερο μετα απο το τραιλερ του, επιασα το νοημα της υποθεσης ,με κερδισε και θα τα κατεβασω. | |
| | | Spyrek Frysirensson Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 431 Ηλικία : 28 Τόπος : Πατρα Currently Playing : WHFB Dwarfs//Runescape//Die2Nite//Battlefield Heroes//Τα πάντα όλα!! Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 16:13 | |
| Αντε και καλη μας αρχη με τα σχολεια! PS. δεν με χαλασε το 2ωρο αυριο | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 16:31 | |
| | |
| | | Spyrek Frysirensson Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 431 Ηλικία : 28 Τόπος : Πατρα Currently Playing : WHFB Dwarfs//Runescape//Die2Nite//Battlefield Heroes//Τα πάντα όλα!! Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 16:35 | |
| | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 18:09 | |
| | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 18:10 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- JohnEleos έγραψε:
- Καλα το death note ειναι κατα πολυ το καλητερο ανιμε εβερ...
δεν εχω δει ποτε ξανα καποιο με τετοια υποθεση, απλα ειναι επικο
L FTW !!!
Eχει βγει και σε ταινια ειδα το τραιλερ με ηθοποιους ψιλο μουφα. Το ανιμε που φαινετε πολυ ανωτερο μετα απο το τραιλερ του, επιασα το νοημα της υποθεσης ,με κερδισε και θα τα κατεβασω.
εγω διαβαζω τα manga και μπορω να πω οτι ειναι ΓΑΜΑΤΟ!!!! | |
| | | talazorn Spamlord
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 12 Σεπ 2011, 23:23 | |
| Death Note = το καλύτερο anime που έχω δει ποτέ. Απίστευτη πλοκή. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 13 Σεπ 2011, 08:56 | |
| | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 13 Σεπ 2011, 09:14 | |
| Οι φήμες λένε ότι θα είναι καινούριο παιχνιδάκι στο σύμπαν του φάντασυ με θέμα τις ναυμαχίες, όπως ήταν παλιά το Μan 'O War. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 13 Σεπ 2011, 13:00 | |
| παιδες σημερα πηραμε στην 3η λυκειου τα τεχνολογικα τμηματα απο 2 βιβλια ( + λυσαρια )
εγω βεβαια τα ειχα και τα 2 απο το φροντιστιριο οποτε πιρα το ενα για να λεω οτι πιρα και εγω βιβλια σημερα ... ΡΕ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ 3Η ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ , δεν παμε καλα
οσο για το death note το τελειοσα χθες πραγματικα ειναι το καλητερο anime που εχει βγει , η υποθεση ειναι απιστευτη και ειναι πραγματικα ενα Must see anime | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 13 Σεπ 2011, 13:20 | |
| σιγά ρε οργισμένο νιάτο.. και τι μανούρα κι αυτή με τα σχολικά βιβλία; 12 αγιασμούς και ενάρξεις σχολικών χρόνων έχω περάσει, και ούτε μια φορά δεν πήραμε τα βιβλία στην ώρα τους!! Ίδιο φρούτο και στο πανεπιστήμιο.. Αλλά και πάλι, δεν αλλάζει κάτι: Στην πυρά η Διαμαντοπούλου!! υγ: Τα ανιμο-μανγκα-καραγκιοζιλίκια είναι η emo-γενής αυτοκτονική έκφραση ενός άκρως αποτυχημένου, καταρρέοντος και παρηκμασμένου πολιτισμού.. (Αυτά και το κάστρο του Τακέσι.. ) | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| | | | Johneleos Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 13 Σεπ 2011, 17:31 | |
| - lance-a-lot έγραψε:
- σιγά ρε οργισμένο νιάτο..
και τι μανούρα κι αυτή με τα σχολικά βιβλία; 12 αγιασμούς και ενάρξεις σχολικών χρόνων έχω περάσει, και ούτε μια φορά δεν πήραμε τα βιβλία στην ώρα τους!! Ίδιο φρούτο και στο πανεπιστήμιο..
Αλλά και πάλι, δεν αλλάζει κάτι: Στην πυρά η Διαμαντοπούλου!!
υγ: Τα ανιμο-μανγκα-καραγκιοζιλίκια είναι η emo-γενής αυτοκτονική έκφραση ενός άκρως αποτυχημένου, καταρρέοντος και παρηκμασμένου πολιτισμού.. (Αυτά και το κάστρο του Τακέσι.. ) 1ον ναι ειμαι εκνεβρισμενος , εστω να μας εδειναν τα dvd γιατι ειχα φερει cdοθηκη, 2ον συνηθος μας εδιναν τα περισσοτερα οποτε καπως καλιπτοταν η μλκια 3ον πρεπει να την δεσουμε στην πλατεια και να τις βιβλιοβολαμε 4ον ΤΟ ΑΝΙΜΕ TΑ ΣΠΑΕΙ !!!! ειναι απλα επικο..... αντε δεν μπορω να ακουω αλλες βλακειες .... L FTW δειτε εδω φαρσουλα που κυκλοφορει http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=567 | |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 14 Σεπ 2011, 01:56 | |
| LOL Για την φάρσα!!! (Ωπ να'μαι και εγώ πρώτο πόστ απ'την όμορφη Ολλανδία!)
Άντε βρε και έχω και official GW μαγαζί "κοντά" μου να σας στείλω και καμμιά pic!
Όμως είμαι εδώ 2 μήνες τώρα και με αυτά που έχω δει πραγματικά μου έρχεται να βάλω φωτιά στο Σύνταγμα!!! Μιλάμε για σοβαρό κράτος!!!
Τεσπα... Έχω βρει ενα πολύ μεγάλο wargaming club εδώ το οποιό πάει με τα μέλη και σε conventions , ένα από αυτά έγινε πριν 4 μέρες και το επόμενο είναι τον Νοέμβριο όπου ελπίζω να σας έχω και φωτογραφίες...
Άντε... Φάτε και κανά σουβλάκι απο μένα! | |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |