Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
brushes and colors 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
brushes and colors I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
brushes and colors I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
brushes and colors I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
brushes and colors I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
brushes and colors I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

brushes and colors

Πήγαινε κάτω 
+6
Tzortz
Mπαρμπα Θανασηs
Aramil Sair Sianontel
aphelion
Altair
andreasch
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

Αριθμός μηνυμάτων : 1169
Registration date : 05/07/2011

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 05 Ιουλ 2011, 20:00

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ποστάρω εδώ φιγούρες που έχω βάψει. Κάθε σχόλιο πάνω στο βάψιμό μου ή για να βελτιώσω την τεχνική μου είναι ευπρόσδεκτο!
Μήν περιμένετε να δείτε φιγούρες coolminiornot! Μόνο τις ταπεινές φιγουρίτσες του Ανδρέα! :aye:

Θα είναι αυτό το τόπικ και ένα κίνητρο για μένα για να βάφω γιατί αλλιώς υπάρχουν μέρες που βαριέμαι και δεν κάνω τίποτα και τις κοιτάω....
Όπως και μια ευκαιρία να γνωρίσω τους περισσότερους απο εσάς καθώς είμαι καινούριος στο φόρουμ.
Με τις φώτο ακόμα το παλεύω να τις βγάλω όσο καλύτερα μπορώ!

Ξεκινάω με τα αγαπημένα high elves και caradryan στην πρώτη μου απόπειρα για ΜΜΜ.

[img]brushes and colors 91718505 By andreasch at 2011-07-05[/img]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Altair
Arch Spammer
Arch Spammer
Altair

Αριθμός μηνυμάτων : 3224
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons
Registration date : 21/01/2010

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 05 Ιουλ 2011, 22:05

ωραιο μοντελο αλλα δεν ειναι καπως σκουρο το δερμα του για ξωτικο;
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 05 Ιουλ 2011, 22:16

Welcome mate! Ωραία χρώματα έβαλες!
Συμφωνώ με τον Στέλιο για το δέρμα.
Το γκρί ΝΜΜ μου αρέσει αλλά το χρυσό ΝΜΜ θέλει ακόμα να το παλέψεις.
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

Αριθμός μηνυμάτων : 1664
Τόπος : coming...
Registration date : 22/10/2008

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 05 Ιουλ 2011, 22:21

Power το μοντελο! και το φόντο τα σπάει!
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 05 Ιουλ 2011, 22:22

aphelion έγραψε:
Welcome mate! Ωραία χρώματα έβαλες!
Συμφωνώ με τον Στέλιο για το δέρμα.
Το γκρί ΝΜΜ μου αρέσει αλλά το χρυσό ΝΜΜ θέλει ακόμα να το παλέψεις.

Είναι αλήθεια οτι μου βγήκε πιό σκούρο απο ότι θα το ήθελα. Αλλά δεν ήθελα να πάω και τελείως στο κλασσικό ανοιχτό χρώμα. Ήθελα να το κάνω πιο πεθαμενατζίδικο και το αποτέλεσμα ήταν αυτό τελικα.

Το χρυσό το παλεύω και θα υπάρξουν και άλλες φιγούρες ελπίζω βελτιωμένες καθώς έχω project τα ελφάκια μου να τα κάνω όλα με ΜΜΜ.
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠεμ 14 Ιουλ 2011, 19:13

Ένας ogre maneater στα χρώματα της παλιάς μου empire απο 6τη έκδοση και ένας DE archon.

[img]brushes and colors Dsc00187gr By andreasch at 2011-07-14[/img]
[img]brushes and colors Dsc00190wf By andreasch at 2011-07-14[/img]
[img]brushes and colors Dsc00215f By andreasch at 2011-07-14[/img]
[img]brushes and colors Dsc00209gn By andreasch at 2011-07-14[/img]
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠαρ 12 Αυγ 2011, 15:38

Έχεις καιρό να ανεβάσεις φωτό! Άντε να βλέπω τα Νταρκ Έλνταρς και τους Μαρινς! :Cx:
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤετ 17 Αυγ 2011, 08:35

Και το πρώτο rhino ετοιμο...

brushes and colors Dsc00320vi
brushes and colors Dsc00317z
brushes and colors Dsc00318cf
brushes and colors Dsc00319o
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠεμ 18 Αυγ 2011, 00:09

Πολύ ωραίο το RHINO! Πώς έκανες την σκόνη?
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠεμ 18 Αυγ 2011, 00:40

απλό χώμα (αφού πρώτα το είχα σουρώσει για να φύγουν βρομιές και χαλίκια) mix με ardcoat για τη λάσπη στις ερπύστριες. Το ardcoat λειτουργεί σαν κόλλα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να πιάσει πάνω στο μοντέλο.
Και μετά 3 χέρια αερογράφο κάθε φορά με σκουρότερο τόνο για να δείξω την πιό φρέσκια λάσπη πιό κοντά στις ερπύστριες σε σχέση με ψηλότερα που είναι πιο ξερή. Αυτό εύκολα μπορεί να γίνει και με drybrush απλά ο αερογράφος είναι πιο γρήγορος.
Mπαρμπα Θανασηs
Hero
Hero
Mπαρμπα Θανασηs

Αριθμός μηνυμάτων : 711
Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα)
Registration date : 21/06/2010

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 21:26

Πολοι ομορφοι οι Χαοτικοι.Oι Ogres τα σπάνε.
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 22:32

Απιστευτα τα Ogres idd !
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΔευ 12 Σεπ 2011, 23:34

Το freehand chapter banner των blood ravens. Δεν είναι καλή η φώτο αλλά μιά ιδέα μπορείτε να έχετε. Είναι η πρώτη μου απόπειρα για φούλ freehand banner.

brushes and colors Dsc00324gq
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠεμ 15 Σεπ 2011, 09:56

Ωράιος! Τοι φτέρο ίσως θέλει λίγο προσοχή.
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 00:08

και η πρώτη infinity φιγούρα! Είναι απο το yu jing faction ένας oniwaban, ή αλλιώς ένας μάστερ νίντζα!

Σύντομα και οι aragoto senkenbutai μου...(μηχανόβιοι ακίρα στύλ)

Enjoy

brushes and colors Frontymk
brushes and colors Backhsu
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 00:33

Πολύ καλός ο μάγκας! Θέλω κι εγώ! Πόσα μοντέλα θες για να παίξεις?
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 00:37

5-6 που τις βρίσκεις σε ένα starter set των 25 ευρώ και έχεις 130-150 πόντους! Με αυτά παίζεις άνετα παιχνίδι σε intro επίπεδο.
Papajohn
Spamlord
Spamlord
Papajohn

Αριθμός μηνυμάτων : 1261
Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα
Registration date : 28/03/2009

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 15:33

Ωραίος ο ninjaτέτοιος! Γενικά τι λέει το παιχνίδι; Είδα κάτι intro βιντεάκια στο site, έχει και το rulebook αλλά η αλήθεια είναι ότι (για την ώρα) βαριέμαι να το διαβάσω!
http://www.hoplon.gr/
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 15:49

Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό και στρατηγικά πιό ενδιαφέρον απο το 40Κ. Έρχεται όμως πιο κοντά στον τρόπο παιχνιδιού του hordes και warmachine, και δεν παύει να είναι skirmish. Οπότε όσο καλό και να είναι αν κάποιος κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για μεγάλες μάχες δεν θα τον καλύψει.
Εκτός απο τους κανόνες που είδες υπάρχει και army builder online στο σάιτ τους οπότε σε καλύπτουν και απο εκεί. Γενικά το υποστηρίζουν πολύ σωστά το παιχνίδι και είναι γαλλο-ισπανικής συμμαχίας έμπνευση. Έχει έναν καινοτόμο κανόνα που το κάνει πολύ ενδιαφέρον, και ο κάθε παίκτης παίζει πάντα ασχέτως αν είναι ο γύρος του ή όχι. Γιατί όχι αν υπάρξει ενδιαφέρον να κανονιστεί κάποια φορά να γίνουν κάποια ίντρο παιχνίδια και να δημιουργηθεί ένας πυρήνας γύρω απο αυτό.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 17:16

andreasch έγραψε:
Γιατί όχι αν υπάρξει ενδιαφέρον να κανονιστεί κάποια φορά να γίνουν κάποια ίντρο παιχνίδια και να δημιουργηθεί ένας πυρήνας γύρω απο αυτό.

εαν αυτο δεν προυποθετει να αγορασουμε μινιατουρες, κ μπορουμε να παιξουμε με conves, εγω ειμαι μεσα..
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 18:13

no need. Με ότι έχω μπορεί να γίνει ίντρο παιχνίδι.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011, 18:17

εσενα σε ψιλοφανταζομαι απο τον τροπο που γραφεις.. Εγω για το "intro" τι πρεπει να φορεσω?? Για τον αφηλ-κωστ παντως εχω το καταλληλο σετακι. Ε, ρε γλεντια..
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤετ 21 Δεκ 2011, 23:00

for chaos lovers

tzeeeeeeeeeentch!!!!

brushes and colors Dsc00423yn
brushes and colors Dsc00424pe
brushes and colors Dsc00425ct
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΤετ 21 Δεκ 2011, 23:02

Αμαν αμαν, τα ντοπερμΆν! Ποιος θα το αντιμετωπίσει αυτό?
Mπαρμπα Θανασηs
Hero
Hero
Mπαρμπα Θανασηs

Αριθμός μηνυμάτων : 711
Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα)
Registration date : 21/06/2010

brushes and colors Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: brushes and colors   brushes and colors I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011, 00:08

Πολύ ωραίο beer

brushes and colors
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» DO NOT LICK YOUR BRUSHES!!!
» Humbrol colors
» War hydra painting colors

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: Painting and Modelling-
Μετάβαση σε: