Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΤετ 07 Σεπ 2011, 23:02

Λοιπόν, επειδή τα νέα Ogres με έχουν μαγέψει, πουλάω τον VC στρατό μου. Είναι όλος βαμμένος και αρκετός magnetised. Φώτος τις επόμενες μέρες, που θα βρω χρόνο. Αποτελειται από:

Army book σε άριστη κατάσταση
Vlad, Konrad von Karstein βαμμένους
Wight King σε άλογο βαμμένο
40+ Zombies painted
60+ Skeletons painted, magnetised
40+ Ghouls painted και magnetised νομίζω
10 Dire Wolves
1 Corpse Cart βαμμένο
40 Grave Guard painted, magnetised
10 Black Knights (οι 5 converted από Empire)
5-6 Wraiths
2 Spirit Hosts Converted
5 Blood Knights καινούριους και πολύ καλά βαμμένους
1 Varghulf

Και άλλα κομμάτια, heroes κλπ βαμμένους, trays και λίγα sprues, δεν τα θυμάμαι όλα.

Ο στρατός είναι used από ebay, εκτός από τους Blood Knights που είναι ολοκαίνουριοι. Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ με αυτόν, απλά είναι αποθηκευμένος στο ντουλάπι. Eίναι καλά βαμμένος, ξέρετε τι σας δίνω πάντα. Μη με ρωτήσετε αν τα σπάω, με ενδιαφέρει να φύγει όλος, αν όχι, μπορεί να τον κρατήσω. Tιμή: 400 Ευρώ! Eυχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
h34dnotf0und
Arch Spammer
Arch Spammer
h34dnotf0und

Αριθμός μηνυμάτων : 2002
Registration date : 06/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΤετ 07 Σεπ 2011, 23:03

Χα χα το 'πες και το 'κανες!
http://www.demonicpigeon.com
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΤετ 07 Σεπ 2011, 23:06

Είναι φοβερά μοντέλα και πάντα κοιτάω πρώτα μοντέλο, από παλιά μου άρεσαν, αλλά έπαιζαν χάλια, τώρα κάτι θα κάνουν λογικά. Επίσης, είναι λίγα μοντέλα, με κουράζουν λίγο οι ορδές. Τέσπα, θα δείξει. ΓΙα να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον...
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΤετ 07 Σεπ 2011, 23:19

έχεις καλό σκοπό και αγνά κίνητρα, αλλά δε βγαίνω μαναμ...
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Blacknister
Hero
Hero
Blacknister

Αριθμός μηνυμάτων : 567
Τόπος : Νίκαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 27/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 00:06

photos?
http://www.kgsoft.gr
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 00:10

Θα βάλω τις επόμενες μέρες που θα τα κατεβάσω από το ντουλάπι.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 07:48

τα μοντέλα τα έχω δει και είναι πραγματικά πολύ καλά!

άμα έπαιζα ακόμα, θα τα έπαιρνα ASAP Cool
Blacknister
Hero
Hero
Blacknister

Αριθμός μηνυμάτων : 567
Τόπος : Νίκαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 27/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 08:55

ευκαιρια να ξανα αρχισεις λοιπον... Very Happy
http://www.kgsoft.gr
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 09:11

Κράτα ρε μεταλλερ τα βαμπίρια μια χαρά είναι και είναι κρίμα να τα δώσεις μόνο 400 είναι και δύσκολοι καιροί άστα να παν Razz
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 13:27

μπα δεν νομιζω Razz
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Registration date : 07/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!   Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου! I_icon_minitimeΠεμ 08 Σεπ 2011, 14:05

Στη θέση σου θα τα κράταγα, σου πάει και το στυλ του στρατού, παιξε τα λίγο και θα με θυμηθείς!
Επίσης, κάτσε 1-2 μήνες και δες, τους θες ακόμη τόσο πολύ ή είναι της στιγμής και παίζει να το μετανιώσεις;
Άλλωστε δεν είναι ότι έχεις βρει κάτι σε ευκαιρία και θα "φύγει", σε 2 μήνες ακόμη εκεί θα είναι.... Wink
http://www.shieldwolfminiatures.com

Πουλώ τον Vampire Counts βαμμένο στρατό μου!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» WTS Vampire Counts Vampire Lord on Zombie Dragon AND SOME OTHER LARGE TARGETS
» Vampire Counts
» Vampire counts
» WTS Vampire Counts
» WTB Vampire Counts

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Γενικές συζητήσεις :: Αγγελίες-
Μετάβαση σε: