Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| VC Blood Knights 2400! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: VC Blood Knights 2400! Δευ 19 Σεπ 2011, 23:08 | |
| 2400 Pts - Vampire Counts Roster - Vampire Counts 2400 list!
Vampire Lord (1#, 455 pts) 1 Vampire Lord, 455 pts (General; Vampire; Level 3 Upgrade; Hand Weapon; Lance; Undead) 1 Nightmare 1 Blood Drinker 1 The Cadaverous Cuirass 1 Obsidian Amulet 1 The Other Trickster's Shard 1 Dread Knight 1 Infinite Hatred 1 Red Fury
Lord of the Barrows (1#, 255 pts) 1 Wight King (Battle Standard Bearer), 255 pts (Always Strikes Last; Hand Weapon; Great Weapon; Heavy Armour; Shield; Battle Standard Bearer; Barding; Undead) 1 The Drakenhof Banner 1 Skeletal Steed
Vampire (1#, 190 pts) 1 Vampire, 190 pts (Vampire; Hand Weapon; Undead) 1 Gambler's Armour 1 Helm of Commandment 1 Ghoulkin 1 Summon Ghouls
Necromancer (1#, 95 pts) 1 Necromancer, 95 pts (Hand Weapon; Undead) 1 Dispel Scroll 1 0. Invocation of Nehek 1 2. Vanhel's Danse Macabre
Crypt Ghouls (24#, 200 pts) 23 Crypt Ghouls, 200 pts (Poisoned Attacks; Undead) 1 Crypt Ghast
Crypt Ghouls (24#, 200 pts) 23 Crypt Ghouls, 200 pts (Poisoned Attacks; Undead) 1 Crypt Ghast
Grave Guard (14#, 235 pts) 14 Grave Guard, 235 pts (Always Strikes Last; Musician Mus; Standard Bearer Std; Hand Weapon; Great Weapon; Heavy Armour; Undead) 1 Royal Standard of Strigos
Fell Bats (3#, 60 pts) 3 Fell Bats, 60 pts (Flyer; Undead)
Fell Bats (3#, 60 pts) 3 Fell Bats, 60 pts (Flyer; Undead)
Blood Knights (8#, 450 pts) 8 Blood Knights, 450 pts (Beserk Rage; Vampire; Musician Mus; Hand Weapon; Lance; Heavy Armour; Shield; Frenzy; Undead) 8 Nightmare
Total Roster Cost: 2400
Mια προσπάθεια να φτιάξω λίστα που να ενσωματώσω και τους Μπλαντ Ναιτες μέσα. Παρακαλώ εκφράστε συμβουλές και απόψεις για τη λίστα, τα μαγικά αντικείμενα κλπ. Όσο για τη διάταξη, σκέφτομαι τους γκουλς στο κέντρο, η γκαρντ πίσω τους για το χελμ, οι Knights στη μία πλευρά κοντά στα γκουλς και οι νυχτερίδες στα 2 φλανκ επίσης. Τι λέτε;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metaller στις Τρι 20 Σεπ 2011, 09:41, 1 φορά |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 00:13 | |
| Εχεις λυσσαξει πραγματικα , ετσι δεν ειναι ? :Ρ | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 00:21 | |
| E ναι, οι επόμενες φάντασυ μάχες μου θα είναι με VC, οπότε θέλω να πάρω καμιά γνώμη επί ολοκληρωμένης λίστας! |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 08:32 | |
| αφου δεν ξερεις να παιζεις, τη γνωμη για τη λιστα τι την θες?? |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 08:57 | |
| Tι δεν ξέρω ρε συ, φάντασυ; Απλά παίζω περιοδικά μάχες. Πχ. την ίδια περίοδο περίπου ξεκινήσαμε το φάντασυ με τον Blacknister, αλλά αυτός με περνάει καμιά 200αριά μάχες! |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 09:36 | |
| Bαλε καροτσα | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 09:45 | |
| διαφωνώ, νιώθω πως η καρότσα δεν πολυταιριάζει μαζί με ξυλολόρδο αυτήν την περίοδο δοκιμάζω ξανά λίστα χωρίς καρότσα αλλά με wraith | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 09:53 | |
| Η καροτσα παει με ολα ... ειναι σα το αλατι | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 10:11 | |
| εννοείς σαν την κοκα κόλα | |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 10:24 | |
| what ever , i agree Γιωργο δοκιμασε το καροτσι , δεινη πολλα ... | |
| | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 10:35 | |
| Βγάλες τους ήρωες και βάλε:
Vampire: Balefire Spike, Dragonhelm, scroll, dread knight, ghoulkin
Wight King: Horse, Barding, Great Weapon, Obsidian Lodestone
Βγάλε την Grave guard. Δεν αξίζουν τόσοι λίγοι και βάλε καρότσα.
Τέλος στην λίστα μου αντί για 2 24άδες έχω 2 38άδες. Μεγάλες μονάδες, που δεν χρειάζεται να σηκώσεις μοντέλα για να γεμίσουν και με τόσα ranks εξ' αρχής δεν είναι steadfast σχεδόν καμία μονάδα.
Έτσι έχω φτιάξει την λίστα πάνω κάτω με τους Black Knights. Δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα που θα έχεις με τους blood είναι οτι κάνουν overrun πάντα και είναι λίγο δύσκολο να συμμαζέψεις το παιχνίδι σου. | |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 12:07 | |
| Ευχαριστώ! Οπότε skario, σύμφωνα με την πρόταση σου, έχω
2 38άδες ghouls 1 καρότσα 7 blood knights + vampire lord + wight king + vampire 2 3άδες bats
Έξω necromancer δηλαδή και το battle standard. Κανένα regen ή blood keep για τα war machines; Nα μη γίνει δηλ. ο wight king bsb? |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 18:19 | |
| Έλα αύριο βράδυ να φας άφθονο μολύβι και τσεκούρι από τους νάνους. Πιό αργά το βράδυ θα είσαι σε θέση να καταλάβεις από μόνος σου τί αλλαγές πρέπει να κάνεις. Αυτή θα είναι η λίστα σου; Υγ. Εγώ τη δικιά μου την έχω ήδη έτοιμη, all around και έτοιμη για τουρνουά. 170 μοντέλα νάνων σε φτάνουν στο τραπέζι; | |
| | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 21:41 | |
| ρε συ 8 blood knights δεν έχεις? 8 να βάλεις!! χωρίς champion. | |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τρι 20 Σεπ 2011, 22:32 | |
| Ναι, αλλά αν βάλω 8, δε χωράει η καρότσα! Σκέφτομαι και αυτή τη λίστα, με προσθήκες που μου είπες αλλά χωρίς αντιμαγεία, καθώς βλέπω η πρώτη μάχη μου να είναι απέναντι σε νάνους. Εδώ και Black και Blood Knights: 2400 Pts - Vampire Counts Roster - Vampire Counts 2400 list Black-Blood! Vampire Lord (1#, 425 pts) 1 Vampire Lord, 425 pts (General; Vampire; Level 3 Upgrade; Hand Weapon; Lance; Undead) 1 Nightmare 1 Blood Drinker 1 The Cadaverous Cuirass 1 The Other Trickster's Shard 1 Dread Knight 1 Infinite Hatred 1 Red Fury 1 0. Invocation of Nehek Lord of the Barrows (1#, 257 pts) 1 Wight King (Battle Standard Bearer), 257 pts (Hand Weapon; Lance; Heavy Armour; Shield; Battle Standard Bearer; Barding; Undead) 1 The Drakenhof Banner 1 Skeletal Steed Vampire (1#, 200 pts) 1 Vampire, 200 pts (Vampire; Hand Weapon; Lance; Undead) 1 Nightmare 1 The Balefire Spike 1 Dawnstone 1 Ironcurse Icon 1 Dragonhelm 1 Dread Knight 1 Ghoulkin 1 0. Invocation of Nehek 1 Lore of the Vampires Necromancer (1#, 70 pts) 1 Necromancer, 70 pts (Hand Weapon; Undead) 1 0. Invocation of Nehek 1 2. Vanhel's Danse Macabre Crypt Ghouls (37#, 304 pts) 36 Crypt Ghouls, 304 pts (Poisoned Attacks; Undead) 1 Crypt Ghast Crypt Ghouls (36#, 296 pts) 35 Crypt Ghouls, 296 pts (Poisoned Attacks; Undead) 1 Crypt Ghast Black Knights (9#, 276 pts) 9 Black Knights, 276 pts (Musician Mus; Standard Bearer Std; Barding; Hand Weapon; Lance; Heavy Armour; Shield; Undead) 1 Skeletal Steed Fell Bats (3#, 60 pts) 3 Fell Bats, 60 pts (Flyer; Undead) Fell Bats (3#, 60 pts) 3 Fell Bats, 60 pts (Flyer; Undead) Blood Knights (8#, 450 pts) 8 Blood Knights, 450 pts (Beserk Rage; Vampire; Musician Mus; Hand Weapon; Lance; Heavy Armour; Shield; Frenzy; Undead) 8 Nightmare 8 Blood Knights + Vampire Lord + Wight King 9 Black Knights + Vampire 38 + 37 Ghouls (άμα κόψω τους ghast) 2x3 Bats Total Roster Cost: 2398 Σκέφτομαι μήπως ο WKing είναι καλύτερα να είναι BSB, να πάρω κανά στάνταρντ drakenhof ή blood keep να γλυτώσω τίποτα από το shooting. What do you say? PS. Άμα κόψω το regen και το κάνω blood keep μπορούν τα ghouls να γίνουν 3 μονάδες πχ. 30-30-25 Solegga, αγαπητέ μου, με Blood Knights μάλλον είναι περισσότερο fluffy παρά ανταγωνιστική λίστα που τους περιλαμβάνει, αλλά θέλω να τους κατεβάσω, είναι μοντέλα φοβιστικά |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τετ 21 Σεπ 2011, 13:13 | |
| Eρώτηση βασική: Έστω ο Vampire Lord ότι κουβαλάει το Blood Drinker και είναι σε μια μονάδα μέσα είτε Blood είτε Black Knights. Στο combat phase, σκοτώνει πχ. 4 αντιπάλους. Σηκώνει 4 πεθαμενους ιππότες του πχ; Ή σηκώνει μόνο 1, όπως το Invocation of Nehek λέει; Και όσους σηκώνει, συμμετέχουν στο ίδιο combat phase που σηκώθηκαν ή όχι; |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τετ 21 Σεπ 2011, 16:11 | |
| Παρακαλώ απαντήστε στην παραπάνω ερώτησή μου! |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τετ 21 Σεπ 2011, 16:13 | |
| λολ μη βαρας ρε γιωργο Συμφωνα με το τι λεει το ετς μετα απο πολλες διαφωνιες καταληξανε στο, σηκωνεις οσους ιπποτες κανει πληγες το σπαθι σου, αν κανεις 4 wound 4 knights , 3-3 ktl. | |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Τετ 21 Σεπ 2011, 16:19 | |
| E, είναι γνωστό ότι έχω καλό ζάρι to wound (κοινώς γκαντεμόζαρο ). Ευχαριστώ ρε Μήτσο! |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Πεμ 22 Σεπ 2011, 10:07 | |
| 2 ιππικά;;; Έχω αρχίσει και βλέπω ήδη εφιάλτες! υγ Η μία θέλει 4+ ward και η άλλη regen | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Πεμ 22 Σεπ 2011, 10:42 | |
| Άρα χθες "έπιαναν" μόνο τα wounds και όχι και τα hits! Επίσης θα ήθελα διευκρίνηση αν εκείνους που "σηκώνει" τους επιτρέπεται να βαρέσουν στον ίδιο γύρο. Λογικά όχι, αν και βάσει αμφιβολίας χθες το επιτρέψαμε Παρά ταύτα πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν ούτως ή άλλως το πιό δίκαιο αποτέλεσμα... | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Πεμ 22 Σεπ 2011, 11:23 | |
| Λοιπον...
τη λιστα την εχω παιξει με 6αδα Knights + Flag Keep και
11αδα Black Knights με Wight King + Drakenhoff.
Θα σου προτεινα να βαλεις BSB Wight King με Flag Keep στους Blood Knights (-50 pts) να βγαλεις τον Νεκρομαντη (-70 pts) , να δωσεις στον Vampire MR2 και Dragonhelm (-10 pts) και να βγαλεις τη μια μοναδα Bats (-60 pts). Αντι για Other Trickster's Shard, ο Lord να εχει Potion of Strength (+5 pts). Kερδος ποντων: 185.
Με τους ποντους που περισσευουν, κανεις 14αδα τους ιπποτες, βαζεις Crown of the Damned στον Vampire Lord και τους δινεις και ενα απλο λαβαρο και εισαι κομπλε. | |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Πεμ 22 Σεπ 2011, 11:59 | |
| - metaller έγραψε:
- Eρώτηση βασική:
Έστω ο Vampire Lord ότι κουβαλάει το Blood Drinker και είναι σε μια μονάδα μέσα είτε Blood είτε Black Knights. Στο combat phase, σκοτώνει πχ. 4 αντιπάλους. Σηκώνει 4 πεθαμενους ιππότες του πχ; Ή σηκώνει μόνο 1, όπως το Invocation of Nehek λέει; Και όσους σηκώνει, συμμετέχουν στο ίδιο combat phase που σηκώθηκαν ή όχι; όπως (πολύ σωστά) έλεγα και όταν είχαμε τη διαμάχη, σηκωνεις κανονικά 1 ιππότη για κάθε wound. Το "as if invocation has been cast" αναφέρεται στην σειρά των wound που θα σηκωθούν, δηλαδή πρώτα ο champion κλπ. Επισης αναφέρεται στο ότι Αν πολεμήσουν και εχεις chargarei, δεν θα εχεις το lance bonus (γιατι ετσι λεει το spell) Οι ιππότες που σήκωσες συμμετέχουν στο ίδιο combat phase που σηκώθηκαν ΑΝ το επιτρέπει το Initiative order τους. Δηλαδή για να στο πω με παράδειγμα: Αν απο τους 8 ιππότες εχουν μείνει 4 και κάνεις charge τότε το πράμα πάει ως εξής: στο Ι7 βαράει ο λόρδος, κάνει πχ 4 πληγές. στο Ι4 βαράνε ΟΛΟΙ οι ιππότες, αλλά όσοι σηκώθηκαν δεν εχουν lance bonus άρα εχεις 12 φάπες με S7 και άλλες 12 με S5. Αν κάνεις κάνεις charge και εχεις και vanhels πάνω σου για asf και reroll τα misses, τότε: στο Ι του Asf βαράει ο λόρδος και οι 4 ιππότες σου που εφτασαν. ΜΕΤΑ σηκώνονται οι άλλοι 4 απο τις πληγές του λόρδου, αλλά επειδή η μονάδα τους έχει ακόμα το vanhels πάνω της, έχουν και αυτοί asf, άρα αφού εχει περάσει το Initiative τους ΔΕΝ βαράνε. Ελπίζω να σε διαφώτισα, φιλικά ο vampire lawyer της γειτονιάς σας. | |
| Θέμα: Απ: VC Blood Knights 2400! Πεμ 22 Σεπ 2011, 13:55 | |
| Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές και τις διευκρινίσεις σας! Θα φτιάξω και άλλες λιστούλες όπως μου τα λέτε! Ευχαριστώ και για τη διασάφηση όσον αφορά το Μπλαντ Ντρίνκερ! Τελικά έπαιξα με μια παραλλαγή λίστας του Έντι, που είχε ποστάρει πρόσφατα, με Black Knights, Terrogheist και καρότσα! Με φόβισαν οι λίγοι Blood Knights και τους άλλαξα και έβαλα και 2 39άδες Ghouls, όπως μου είχε πει ο Scario (καλή συμβουλή που απέδωσε). Kαλά παίξαμε εκεί που συμμετείχαν και οι Black Knights, αλλά μέσα στη θολούρα της μάχης έκανα λάθος (πρώτη μάχη άλλωστε)! Στο unit με 9 Black Knights+3 χαρακτήρες, όταν πέθαναν όλοι οι ιππότες, σήμερα τα είπαμε με Λιμενίξ, δεν μπορούσα να σηκώσω από το Ντρίνκερ άλλους ιππότες, οπότε κακώς σήκωνα! Από την άλλη όμως, αν δε σήκωνα ιππότες, θα έδιωχνα wounds από τους χαρακτήρες μου, οπότε δε θα πέθαινε πχ. ο Vampire hero στο 2ο miscast, αφού δε θα είχε κανένα wound μέχρι τότε. Οπότε μία ή άλλη, αφού οι black knights δεν έκαναν τίποτα, ίσα ίσα ο Βαμπιρος ήρωας θα έτρωγε ίσως μερικούς ακόμα. Γενικά για πρώτη μαχη σχετικά καλά πήγε, sorry ρε συ Solegga για τα λάθη μου με τους Βάμπιρους, αλλά ήταν αθέλητα, ξέχναγα και τα fear κλπ. We shall fight again! |
| | | | VC Blood Knights 2400! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |