To βραβείο του μ@λ@κ@ πρέπει να πάρει μαζί με το ιΦον!
Το εχει κερδισει απο την προηγουμενη φορα ρε, για το ΙΠ3 τωρα πηγε να καλητερευσει το ρεκορ του
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 14 Οκτ 2011, 23:20
Πάντα θεωρούσα ότι η ωραιότερη στιγμή που έχω ζήσει αναφορικά με την ΑΕΚ ήταν η δήλωση που είχε κάνει ο Ντέμης πριν έρθει σε μας. Ενώ ο ΟΣΦΠ τον σφυροκοπούσε για να τον πάρει,αυτός βγήκε και δήλωσε: "Ή πάω στην ΑΕΚ ή μένω στον Απόλλωνα"!
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 15 Οκτ 2011, 10:05
Laskoulas έγραψε:
Καλησπερα απο την Ελλαδα χαχα πως ειστε εκει , για πειτε καμια εντυπωση αντε καλα να περασετε και καλες σπουδες padowans
hello!
δεν ειχα προσβαση σε ιντερνετ αυτες τις μερες, σημερα μπηκα. η αυστραλια υπεροχη χωρα, αρχιζει και μπαινει το καλοκαιρακι εδω. μονο παραπονο τα καταστηματα games workshop..
codex/army books : 55 dollars(not the very new ones) empire artillery:41 dollars tank: 99 dolars
δεν θελετε να σας πω για battalion, πινελα και ιστοριες. οι τιμες ειναι εξωφρενικες!!!!! μου φενεται οτι η maelstrom θα γινει ο καλυτερος φιλος μου εδω περα.
Λασκουλα το ζαρι που μου εδωσες κανει παπαδες!! το εχουν ευλογησει οι σαυρες? (το αποκαλω το αμονι χεχε)
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 15 Οκτ 2011, 10:44
Samanos έγραψε:
tank: 99 dolars
μου φενεται οτι η maelstrom θα γινει ο καλυτερος φιλος μου εδω περα.
Δυστυχώς η Μαελστρομ στέλνει μόνο Ευρώπη πια
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 15 Οκτ 2011, 11:23
aphelion έγραψε:
Samanos έγραψε:
tank: 99 dolars
μου φενεται οτι η maelstrom θα γινει ο καλυτερος φιλος μου εδω περα.
To βραβείο του μ@λ@κ@ πρέπει να πάρει μαζί με το ιΦον!
Το εχει κερδισει απο την προηγουμενη φορα ρε, για το ΙΠ3 τωρα πηγε να καλητερευσει το ρεκορ του
nop to περισσοτερο καιρο εξψ απο καταστημε ειχε μεινει ενας παν χοντρος αμερικανος που περιμενε να παρει to ps3 νομιζω ηταν 3-4 εβδομαδες ... με μιλκσακε και χαμ τις εβγαζε ... απο το μακ που ειχε διπλα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 15 Οκτ 2011, 14:56
Samanos έγραψε:
η αυστραλια υπεροχη χωρα, αρχιζει και μπαινει το καλοκαιρακι εδω.
προσεχε μονο. Ακομη κ μυρμηγγι να σε τσιμπησει, ειναι θανατηφορο.. "Αουτς.. γ@μω τη μυγα μου.." Νεκρος..
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 15 Οκτ 2011, 18:41
@Σαμανος ενταξη θα εχουνε και μισθους βαρβατους οποτε υπομονη ! εστια και αγιος ο θεος. αντε καλα να περνατε ,προσοχη στους κροκοδειλους και στους δρακους κομοντο και πολλες μαχες , τσακιστε τους με το "ΑΜΟΝΙ"