Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 10:46
Ήταν βαριά η... περισυλλογή του Πρίγκιπα
14 ίντσες με το συμπάθειο... (35εκ!)
ΥΓ Μετά έπεσε τηλ. στην ΚαΜοχάμμα να με μαζέψει για να του ανοίξει ο δρόμος... Συζήτηση και ομαδικότητα my ass...
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 10:49
Δε θα διαφωνησω καθολου. Καλη λιστα το Παχυ Γουρουνι , δυσκολοκαταβλητη 1 κυριως λαθος του κοστισε την μαχη μας,ενα τσαρτζ που δεν επρεπε να κανει και ενα μικροτερο στο Ντιπολοι , του το ειπα τη στιγμη που το εκανε ,το συζητησαμε μετα και το καταλαβε. Παντως εμενα μου αρεσει η σκεψη του Κουτσιουκη στο μετα γκειμ, και επειδη μπαινω αν και δε γραφω στο φορουμ τον Μπιστς εχω δει ποστ του διαφορα και μου αρεσουν οι ιδεες του. Μεσα απο τετοια δυσκολα τουρνουα φτιαχνεσε σα παιχτης , ακομα και αν χανεις. Καθε φορα ερχεσε και καλητερος , βελτιωμενος , αλλα απλα θελει να εχεις ψυχολογια οτι θα τα καταφερεις και οτι οι πιθανες ΗΤΕΣ δε θα σε επηρεασουνε για να σου φερουνε την νοοτροπια του χαμενου.
Ακομα μου αρεσε πολυ η λιστα του Καρακιτσου με τους Εμπαιρ, ΠΑΡΑ πολυ προσεγμενη. Και φυσικα του ΜΑΚΗ, νομιζω αρτια λιστα Δαιμονων , που επειδη ειδα 1-2 μαχες ακομα και αν τις εχεις φερει πολαπλα χτυπηματα δε χανει ευκολα.Δε λυγιζει.
Αντε ξανα μπραβο σε ολους για την προσπαθεια , ελπιζω να κανουμε κατι μετα τις Γιορτες
Τωρα μετα τα γκιλντ γουορς ελπιζω να κανει Δεκεμβρη κανα μεγαλο τουρνουα και η Πατρα για να ψηνεστε !!!
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 10:51
Ναι... Μεγάλη μαγκιά Μάκη με Flying Death Herald!
Έτσι! Νέες ιδέες , φρέσκα πράγματα είναι αυτά που ανεβάζουν το επίπεδο!
YΓ Μάκη νομίζω ότι τον βάφτισα! Με γειά ο "Ιπτάμενος Θάνατος"
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 10:58
lol σωστος Ο Ιπταμενος Θανατος
και προλαβα αμα ο Εντι η ο Θανος φτιαξουνε κανα χαρακτηρα ετσι σφαγεα η μαγο ντεθ να τον ονομασουνε ο "Γιατρος του Θανατου" λολ σα τον Μενγκελε
Υ/Γ @Μοχυ ναι ... ας μην εφερνα 2 φορες στον ιδιο γυρο με 2 ζαρια την καθε φορα μισκαστ 1-2/1-3 και τα ξαναλεμε Next time λουγκρα τωρα εχεις το προνομιο να εχεις Λυγισει το Ατσαλι , αλλα δεν εσπασε και ερχετε πιο αποφασισμενο τωρα Ακομα δε τελειωσε αυτο το τουρνουα και θελω ξανα 6 μαχες
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:03
αντε να το ψησει η πατρα ή καλλιθεα να κανει κανα 2ημερο τουρνουα....
αντε γιατι η 2 ηττες στο τελος μου στερησαν την 2η θεση θελω revenge και revans
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:04
λολ Μένγκελε...
ΥΓ Δεν λες που δεν πέθανε ο Στρατηγός/BSB/Death... και πέθανε ο ...μικρός αδελφός +100, +250 my BSB + τα χαμένα Πάνικ/Μπρέηκ που έμειναν από το RR... (άουτς!)
YΓ2 "πάω για τσιγάρο, μου λέει... Ωωωωπ! "
Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:06
Αχ ζηλεύω, σόρυ γκάιζ αλλά οι δουλειές μου δε μ άφησαν να είμαι μαζί σας... next time!
Απορία: μωρή πόρνη Λασκούλα εσύ βγήκες πρώτος χωρίς να έχεις παίξει με τον 2ο και το 3ο;; κατάλαβα... "τις νίκες τις κανονίζει ο πρόεδρος..."
gz μωρή κουφαλίτσα!
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:09
mohammadurk έγραψε:
YΓ2 "πάω για τσιγάρο, μου λέει... Ωωωωπ! "
λολ
Οντως ! αλλα ητανε σωστο και μου ειπες ελευθερα ροφλ
Νταξ και τα μισκαστ στο παιχνιδι ειναι αλλα εχω 6 ζαρια κανω με 2 ενα σπελ μισκαστ χανω d6 ακα 2 μενουνε αλλα 2 κασταρω ενα σπελ με τα εναπομεινατα 2 παλι μισκαστ και σε κατι μαλακιες σπελλ , δηλαδη με τοσο Focus energy επρεπε να ειχανε πεσει Ατομικες απο τα χερια των Σλαν στους χαος Ειδες παντως οι ιπποτες επιθετικα ποσο βοηθησανε , οπως βοηθησε και το χελκανον να μαλακωσει τα σκινκ. Μου αρεσει περισοτερο αυτη η λιστα σου.
Υ/Γ @ Χουαν θενξ ρε ! αλλα μημπως ο 2ος με τον 3ο ητανε υποβρυχια ? εγω παντως δε σκαρφαλοσα απο πουθενα,για να ειμαι πιο ακριβης μαλλων ΑΥΤΟΙ δε παιξανε μαζι μου, δες τις βαθμολογιες τα ματσαπ, και ... 5 μαχη Νταρλοκ - Σκαριο 1ο τραπεζι Λασκουλας - Ντεμιρης 2ο Παχυ-Μακης 3ο 6 μαχη Λασκουλας - Παχυ 1ο τραπεζι Νταρλοκ-Σκαριο 2ο Μακης-Ντεμιρης 3ο ρε σα να μη σκαρφαλωσα εγω ...
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:14
Ναι, οι ιππότες "πετάνε" και το με το Χελκάννον κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις με τίποτα άλλο... Δεν βγαίνει όσο κι αν θέλω 2ο σράιν
ΥΓ Με πρόλαβες για τα υποβρύχια
Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:14
Laskoulas έγραψε:
Υ/Γ @ Χουαν θενξ ρε ! αλλα μημπως ο 2ος με τον 3ο ητανε υποβρυχια ? εγω παντως δε σκαρφαλοσα απο πουθενα, δες τις βαθμολογιες και τα ματσαπ, και ... 5 μαχη Νταρλοκ - Σκαριο 1ο τραπεζι Λασκουλας - Ντεμιρης 2ο Παχυ-Μακης 3ο 6 μαχη Λασκουλας - Παχυ 1ο τραπεζι Νταρλοκ-Σκαριο 2ο Μακης-Ντεμιρης 3ο ρε σα να μη σκαρφαλωσα εγω ...
Εγώ πήγα να σε αναδείξω σε παράγοντα και εσύ μου το χαλάς... Τεσπά αγαπούλα και πάλι μπράβο. Βγάζεις μάτια! Αμόλα τώρα...
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:16
Ναι, πανάξια νίκη, αντάξια πρωταθλητή, που κι αν λυγίσει... δεν σπάει
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:18
Ρε μαν, εκανες ενα σχολιο εκανα σχολιο του σχολιου Μετα την "περυσιλογη" τα σκινκ ητανε ... ασταματητα, λεοπαρδαλεις οτι βρισκανε μπροστα το ποδοπατουσανε
Υ/Γ Να αμολυσω ... "αετο" ? Αμα ψηνεσε να σφαξουμε κανα κοκορα παντως μεσα Aντε τα λεμε Γκιλντ γουορ (αν κατεβουμε λολ)
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:22
λασκουλα αμολα λεμε.... τελικα τι δωρο πηρες το army deal darkelfs ή battalion ogres???
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:25
Τα ογκρε λογικα. Αλλα τα θελω Σαμουραι :<
iron man Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:26
ε καντα σαμουραι και δωσε μια περιουσια να τα κανεις!!!! και οταν τα κανεις πεστο μου να παιζω και εγω....
JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:28
Μπραβο Λασκουλα για την πρωτια!
Εχε χαρη που δεν ηρθε ο Μυλορδος τη 2η μερα.... επεσε παντοφλα απο τη Δουκισσα της Βρυοννης..
Συγχαρητηρια σε ολους για τη συμμετοχη !!
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 11:30
Φιλε το ΣΚΙΝΚ στην αναμπουμπουλα χαιρετε ...
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 12:05
Γμενο Σκινκ ! DIE επιτελους ! Ουτε ο Ragnaros να ηταν :Ρ
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: The Endless War Tournament III Δευ 10 Οκτ 2011, 12:06
Tzortz έγραψε:
Γμενο Σκινκ ! DIE επιτελους ! Ουτε ο Ragnaros να ηταν :Ρ