Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
GREEK ELO REVIVAL 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

GREEK ELO REVIVAL

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 11:17

Soon to be updated

Ευχαριστω πολυ τον Μοχυ, για την πρωτοβουλια του, αφου με αυτο τον τροπο θα μπορεσουμε επιτελους να περασουμε τα αποτελεσματα σε ELO system (greek version).
Μονο που...
θα υπαρχει σε αυτο και οποιοδηποτε αλλο τουρνουα WH παιχτει. Οχι μονο ETC δλδ. Πχ αν διοργανωθει ενα τουρνουα σαν το ITC του 40Κ που εγινε στο Σπ.Βασιλικος, προφανως και θα μετραει. Και προφανως η σημαντικοτητα ενος τουρνουα μετραει απο τον αριθμο των συμμετεχοντων. Και προφανως και μετραει και απεναντι σε ποιον παιζεις. Και προφανως και μεττραει απεναντι σε τι στρατο παιζεις.
Ομως, επειδη τιποτα το επιστημονικο δεν γινεται με παρθενογέννεση, ουτε οι ιδεες που αφορουν στατιστικα θεματα γινονται χωρις καταλληλη υποστηριξη απο μαθηματικους τυπους, το ELO το οποιο φτιαχτηκε απο Καθηγητη Μαθηματικων διεθνους κυρους, εχει αρκετες συμπληρωματικες παραμετρους.
Πληροφοριακα λοιπον:
1) Με κριτηριο τη Βαση δεδομενων του Τ3 Tabletop και του Denmark Ranking για τους στρατους, θα υπαρχει προβλεψη εκτος και απο την "ικανοτητα" του αντιπαλου, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ MATCHUP (δηλαδη τι στρατος παιζει απεναντι).
2) Στα Ομαδικα τουρνουα, θα υπαρχει προβλεψη για το ELO Της αντιπαλης Ομαδας (εχω τα αρχεια ΚΑΙ για το ΕΤC)
3) Οι συντελεστες για τα εγχωρια τουρνουα θα ειναι αυτοι που αποφασιστηκαν περυσι.
4) Με βαση την περσινη καθολικη απαιτηση της Κοινοτητας, την οποια οφειλουμε να σεβομαστε, ΕΝΑΡΞΗ της χρονιας, θα ειναι η 1η Σεπτεμβριου του 2011 (αφου κανενας δεν ηθελε να ειναι η 1η Ιανουαριου).

Μολις ξεμπλεξω απο τη μετακομιση θα ποσταρω τα αποτελεσματα ολων. Ευχαριστω για την ενημερωση του Mohyto Ranking!
PS
Θα ηταν πολυ πιο καλο, να δημοσιευονται σε νεα ενοτητα που θα ονομαζεται "Events & Tournaments-Results", τα αποτελεσματα απο ολα τα τουρνουα ΚΑΙ απο το 40Κ για να δημιουργηθει ELO και για αυτο το ειδος Warhammer. Δηλαδη, μετα απο ενα τουρνουα 40Κ πχ, να στελνει ο διοργανωτης τα results στο thread και να γινεται ανανεωση του ranking.
Η ανανεωση του ranking θα γινεται καθε 1η εβδομαδα ενος μήνα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr.Edd στις Κυρ 02 Οκτ 2011, 11:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 11:35

Καλή επιτυχία εύχομαι στο EDDELO και στον αυτόκλητο εκφραστή των καθολικών απαιτήσεων της κοινότητας και εύχομαι να μην εχει την τύχη του τουρνουά του που ούτε καν εμφανίστηκε και το οποίο ανήγγειλε ίσα ίσα να μπει στην μύτη των ΛασκούλαἼρονμαν και του Endless. Wink

ΥΓ
Αφού δεν εμφανίζεσαι σε τουρνουά και ράνκιν, γιατί ασχολείσαι;;; scratch
Μόνο και μόνο για ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα; geek
Άσε μας να κάνουμε την πλάκα μας μαν... Evil or Very Mad

Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 11:42

Aς ειναι καλα ο Δικηγορος μου που με εχει μπλεξει!!!! Razz Razz
Σε παρακαλω, σταματα να γινεσαι δημοσια επικριτικος, για την παρουσια μου ή οχι ειδικα ΕΣΥ που ξερεις που βρισκομαι και τι κανω.
Καντε την πλακα σας και αφηστε να κανω και εγω την δικια μου.
Δεν κανω κεφι για κουβεντα σημερα.
Σε ευχαριστω για την πρωτοβουλια σου, γιατι ηταν πολυ καλη. Αλλωστε εσυ ασχολεισαι μονο με το ETC. Εχω ψωνιο με τα στατιστικα, οποτε δεν υπαρχει λογος να σκαλιζεις και να δυσφημεις. Καντο εκει που πρεπει!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 11:49

Το αντικειμενικό γεγονός της απουσίας σου σχολίασα και όχι αν δικαιολογούνταν ή όχι. Που δικαιολογούνταν απολύτως και ήταν και έκτακτο. Δεν χρειαζόταν να επεκταθείς.

Και να πήγαινες βέβαια θα ήσουν απλά ο... 5ος, οπότε θα σχολίαζα αυτό. Wink

Απλά μαν, άσε την εμβάθυνση στο χόμπυ και την κινητοποίηση του κόσμου για αυτούς που έχουν τον χρόνο ή βρίσκουν τρόπο να κάνουν κάτι εύκολο, αποτελεσματικό και εύχρηστο. Η αληθινή ζωή πάντα έχει προτεραιότητα όσο κι αν αγαπάμε το χόμπυ και θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί του.

ΥΓ
Η στατιστική ψεύδεται σε ποσοστό 74,67% Razz

ΥΓ2
Τον λίθο της δυσφήμισης τον έριξες πρώτος αποκαλώντας μοχύτο ράνκιν το ράνκιν που έφτιαξα πριν ακόμη δεις τα αποτελέσματά του. Evil or Very Mad Βέβαια αν γίνει αποδεκτό από την κοινότητα θα είναι μάλλον τιμή να πάρει το όνομά μου ε; Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Κυρ 02 Οκτ 2011, 11:53, 1 φορά
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 11:52

Ε μα αφου ειμαι isolated στην Λιβαδεια ρε Χαριδημε, εχω χρονο για τα στατιστικα.Με κανει να αισθανομαι ενεργος κ συμμετεχων στην κοινοτητα εστω κ ετσι. Βλεπεις κατι κακο; Απλο ενδιαφερον ειναι.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 11:56

Ναι μάνα μου τώρα που είσαι ήρεμος καλά τα λες. Αν ξαναδιαβάσεις τα ποστ σου και φανταστείς ότι απευθύνονται σε εσένα και τις πρωτοβουλίες σου να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου και την κοινότητα μάλλον θα ενοχληθείς. Wink
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 12:01

Πολλες φορες, δεν πρεπει να χρειαζεται να σου αναλυσουν καποια πραγματα που πρεπει να καταλαβαινεις απο μονος σου. Wink
Kαι τωρα παω να συνεχισω την μετακομιση. Οταν ετοιμασω το play room θα εισαι ο πρωτος καλεσμενος στη "ζουγκλα" της καυτης μου εδρας!!!!!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 12:04

Να μου δώσεις την νέα σου διεύθυνση για να έρθω και για άλλους... ευνόητους λόγους Laughing

Μακάρι να μπορούσες να βάλεις 2-3 τραπέζια για να οργανώνουμε day-trip Souvlakihammer! cheers
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 12:08

Θα το κανω μονο αν το περασεις στο Ranking σου. LOOOLlllolllll Razz
Εχω μονο ενα τραπεζι..χωρο ομως κ για αλλα εχω.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 12:09

Όλα τα καλά τουρνουά χωράνε! Very Happy
JimBouz
Spamlord
Spamlord
JimBouz

Αριθμός μηνυμάτων : 1643
Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K
Registration date : 23/03/2009

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 12:14

road-triiiip!
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 12:21

JimBouz έγραψε:
road-triiiip!
να νοικιασουμε και αμαξι ρε!!! αλλα προσοχη στην βαλιτσα του jimbo για να μην εχουμε θεματα και να κανουμε claim βαλιτσες καινουριες κτλ Razz lol! lol!

Υ.Γ υπομονη παιδια σε λιγο μετα το mohyranking και το eddello ερχετε το demirello antegia antegia lol! lol! lol!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 12:45

loooool
O.o
epic η online ενημερωση!!!! χαχαχαχαχα

ΥΓ
Εχω κανει αμετρητα δρομολογια για τα πραγματα....
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 13:21

Παντως για να λεμε του στραβου το δικιο, τοσο καιρο ρε εντι γιατι δεν υλοποιησες την " ιδεα" σου ?
περιμενες να ανακοινωσει τη δικη του ο χαριδημος και μετα σου ηρθε ?Ξερεις πως φαινετε αυτο? σαν εκεινο που ειπε ο χαριδημος , να ψοφησει η κατσικα του γειτονα επειδη αυτος ξεκινησε κατι πριν απο μας.
Δε μπορουμε να εχουμε σε μια κοινοτητα 10-20-30 ατομων ντεμριελο εντελο μοχιελο λασκουελο
Εκανε την αρχη ο Χαριδημος ας το ακολουθησουμε ετσι.Μπορεις καλιστα να τον βοηθεισης στη διαδικασια αφου εχεις χρονο και θεληση, το συστημα του ομως ειναι καλο και ευχρηστο δε βλεπω λογο για αλαγη, Χελπαρε τον να τελειωνουμε.
Εγω ειμαι παιχτης και παιζω μαχες δε μπορω να βλεπω μιζεριες και να μαλωνουνε τα λιγοστα μελη τις κοινοτητας.
Βρειτε την ακρη και καλο ειναι χωρις αντιπαλοτητες.
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 14:19

Μα καλα ρε παιδες...σοβαρολογουμε;;;
Γραφω περυσι για το ELO, περναω results, αρχιζει το...μιρι μιρι. Αποτελεσμα; (δεν κοιταμε το λογο ή τις υποχρεωσεις του καθενος) , το ELO χαθηκε. Γιατι;;;
Γιατι αντι να αφησετε εναν ανθρωπο που ενδιαφερεται χωρις κανενα αντικρισμα, το κανατε θεμα ...κοινοτητας. ΛΟΛ?
Λεω και γραφω για τις 5αδες με διεθνη συμμετοχη, σε συνεννοηση με Poffo για ενα ματς αρχικα στην Ελλαδα, προκυπτει Valcanic Cup...ΛΟΛ?
Τωρα λοιπον, ας κανει ο Χαριδημος το δικο του, που ειναι ευκολο να ανανεωνεται και εγω θα κανω τη δυσκολη δουλεια του ELO οχι μονο για το ETC και οχι μονο για το Fantasy αν θελουν τα παιδια του 40Κ-θα μπορουσε να υπηρχε και ενας υπευθυνος για το 40Κ. Σιγα τα αυγα δλδ. Ranking το ενα, ranking και το αλλο. Για το ETC το ενα, για το Fantasy το αλλο. Ευκολο το ενα, δυσκολο το αλλο. Ομως, εγω ειμαι σιγουρος πως θα ειμαι υπευθυνος για την συνεχη ανανεωση του. Γιατι ειναι ψωνιο μου τα statistics. Αρα καμια διαθεση για την κατσικα του γειτονα, αφου η Ιστορια συνεχως καταγραφει το αντιθετο.
Απο την αλλη, η αληθεια ειναι πως με πικρανε η προταση του Χαριδημου για το "να την μπω στο ματι του Λασκουλα/Ιρονμανιδη" για το GF τουρνουα σε σχεση με ενα τουρνουα ETC. Δηλαδη, αυτο πιστευετε εσεις ή απλα ειναι ιδεα του Χαριδημου; Γιατι αν πιστευετε κατι τετοιο απλα δεν εχετε καμια ιδεα για το πως σκεφτομαι για το WH σαν ΠΑΙΧΝΙΔΙ και οχι σαν ΑΘΛΗΜΑ. Kαι προφανως η μη συμμετοχη ηταν στο πνευμα της Κατσικας του Γειτονα;
Τεσπα, επειδη μου εχει βγει η γλωσσα στο κουβαλημα, θα σας ανακοινωσω συντομα τα ELO results σας (μεσα στη βδομαδα) και ετοιμαζω το " Road trip tournament" για 8 ατομα στη Λιβαδεια. 1st Home made tournament with ETC rules!!!!
JimBouz
Spamlord
Spamlord
JimBouz

Αριθμός μηνυμάτων : 1643
Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K
Registration date : 23/03/2009

GREEK ELO REVIVAL Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GREEK ELO REVIVAL   GREEK ELO REVIVAL I_icon_minitimeΚυρ 02 Οκτ 2011, 14:33

εμενα παντως μου αρεσε περισσοτερο το συστημα για το 40Κ ..πριμοδοτει και τις συμμετοχες,πριμοδοτει και τα μεγαλα τουρναμεντς..το καλυτερο ιμο..

GREEK ELO REVIVAL
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» I am a Greek man in Ontario!
» tournament results for greek ELO
» Greek Warhammer Rankings
» Greek FAQ it committee
» GREEK MASTERS!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Warhammer Fantasy General Discussion-
Μετάβαση σε: