Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| GWF Painting Competitions 2011-2012 | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: GWF Painting Competitions 2011-2012 Κυρ 02 Οκτ 2011, 11:48 | |
| Αρχικά καλή μας χρονιά! Όπως και την περασμένη χρονιά, έτσι και φέτος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια σειρά θεματικών διαγωνισμών κάθε δύο μήνες. Ορίσαμε το χρονικά αυτό διαστημα έτσι ώστε να μπορεσουμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό περισσότεροι μοντελιστές, ένα μεγάλο και όμορφο αποτέλεσμα. Οι γενικοί κανόνες είναι εδώ https://greekwargaming.forumgreek.com/t2185-topic Να πούμε 30 Νοεμβρίου deadline για TERRAIN???? | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Κυρ 02 Οκτ 2011, 12:58 | |
| why not να ξεκ#*@!με στο βάψιμο!!μέσα! | |
| | | Cad@veR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 277 Registration date : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Κυρ 02 Οκτ 2011, 15:11 | |
| Ωραια, και εχω σχεδόν έτοιμο κατι | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Κυρ 02 Οκτ 2011, 16:37 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Κυρ 02 Οκτ 2011, 23:25 | |
| ωραια, μιας και στο αλλο κουραζοταν το θεμα οπως αναφερθηκε, ρωταω εδω:
ποτε κανουμε διαγωνισμο τερραιν?
|
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 01:16 | |
| - ogyon έγραψε:
- ωραια, μιας και στο αλλο κουραζοταν το θεμα οπως αναφερθηκε, ρωταω εδω:
ποτε κανουμε διαγωνισμο τερραιν?
Μλκ τρολάρεις? Λίγες γραμμές πιο πάνω δεν λέμε για τέλος Νοεμβρη το τερραιν? | |
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 07:49 | |
| γαμω τα κοκκινα γραμματα που εβαλες, κ τη νυστα μου οταν το κοιταζα.. Μαλλον τρομπαρω κι οχι τρολαρω.. Εγω ειμαι μεσα για 30 Νοεμβρη. Για να αρχισω τη συζητηση, θα προτεινω θεμα διαγωνισμου, οπως κ ορια κλπ. Καλο θα ειναι ΙΜΟ, οσοι συμμετεχουν στη συζητηση, να ειναι κι εκεινοι που διατιθονται να συμμετεχουν στο διαγωνισμο. Καποιες ιδεες μου για να φτιαξουμε: 1) ταβερνα για το αντιστοιχο σεναριο του WHFB 2) πυργο του μαγου για centerpiece, για το αντιστοιχο σεναριο WHFB 3) ενα μερος απο τη mordheim (σημαινει περα απο ενα οικημα το οποιο καλυπτεται απο τα 2 παραπανω, να φτιαξουμε μια μικρη γειτονια) 4) ενα καστρο 5) εναν πυργο 6) ενα οχυρο 7) ανοιχτο θεμα (με μονο προβλημα οτι μπορει να ειναι ασυγκριτα μεταξυ τους τα κομματια λογω θεματος κι οχι λογο ποιοτητας δουλειας κ μονος. Ο ενας να φτιαξει εναν πυργο κι ο αλλος μια πολη που να περιεχει κι εναν πυργο!!) (τις φωτο τις βαζω με μοναδικο σκοπο να δειξω τι εννοω με την καθε εννοια. Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει πως πρεπει να κανουμε το ιδιο. Μοναχα για να ειμαι ξεκαθαρος) τι λετε?? Ολα οσα θετω παραπανω εκτος απο το 3 & 4, ειναι πραγματα τα οποια γινονται μεσα σε 5-10 ωρες. Οποτε δεν πιστευω οτι ειναι παραλογα. Το 3-4 δεδομενου του μεγαλου χρονικου διαστηματος που εχουμε (αρκει να αποφασισουμε γρηγορα το θεμα) ειναι πραγματα που παιρνουν απο 15 εως 30 ωρες στο μεσο μοντελιστη. Εαν δεν εχει καποιος ενσταση σε αυτα, ή κατι καλυτερο να προτινει, ζητω να αποφασισουμε, ψηφιζωντας ανοιχτα οι συμμετεχοντες, για το θεμα, ωστε να ξεκινησουμε. Θα προτεινα στους διαχειριστες να βαλουν ενα σφιχτο dead-end σε μια τετοια ψηφοφορια, ωστε να μας μεινουν 2 γεματοι μηνες. Την Πεμπτη το βραδι να τελειωσει ισως ωστε να εχουμε κι αυτο το ΣΚ για προτετοιμασια? |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 09:41 | |
| Οριοθετόντας το είδος σκηνικού που θα φτιάξουμε δεν το δυσκολεύουμε αρκετά? Θέλω να πώ οτι δεν είναι όπως μία φιγουρίτσα για το σέιμ φορ όλ που θα την αγοράσουμε και θα την βάψουμε. Απο εκεί και πέρα αν η πλειοψηφία το θέλει να κινηθούμε έτσι εγώ είμαι μέσα! | |
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 10:47 | |
| - andreasch έγραψε:
- Οριοθετόντας το είδος σκηνικού που θα φτιάξουμε δεν το δυσκολεύουμε αρκετά? Θέλω να πώ οτι δεν είναι όπως μία φιγουρίτσα για το σέιμ φορ όλ που θα την αγοράσουμε και θα την βάψουμε. Απο εκεί και πέρα αν η πλειοψηφία το θέλει να κινηθούμε έτσι εγώ είμαι μέσα!
προφανως αρα η ψηφος σου, σε ενδεχομενη ψηφοφορια, θα πηγαινε στο 7). Ο λογος που εβαλα κι αυτη την περιπτωση, ειναι ακριβως, για να καλυπτεται μια θεση οπως κ η δικη σου. Ειναι σαφες απο εμενα, οτι σε διαγωνιστικο επιπεδο, κατι τετοιο θα δημιουργησει αδικια προς πολλους, μιας κ θα ειναι ασυγκρητα τα αποτελεσματα, αλλα απο την αλλη, μια κ ακομη υπαρχει ταμπου με το τερραιν στο φορουμ, κ πολλοι απο εμας το φοβομαστε, ας γινει εστω κ ανοιχτο θεμα, εαν αυτο θελετε, αρκει να αρχιζουμε να ξεμουδιαζουμε στις κατασκευες αυτες. Επισης το (7) θα εχει παντα ενα επιπλεον ενδιαφερον ως αποτελεσμα, μιας και θα δουμε πολλα διαφορετικα πραγματα, αντι για την διαφορετικοτητα της φαντασιας κ επιδεξιοτητας σε ενα κ μονο θεμα. Παρολ'αυτα θα παραμενουν ασυγκριτα τα αποτελεσματα λογω ελλειψης σχεσης μεταξυ τους. (Φανταζομαι τις κλασσικες εκφραζεις οσων ψηφισουν, κ παραλληλα τη φρικη των διαγωνιζομενων που ξερουν τι πονο εχουν ριξει επανω στα εργα τους.. LoL): -"το 1ο γιατι εριξε πονο στη λεπτομερια" -"μπα το 2ο γιατι εχει ριξει τονους δουλειας παραπανω κ φαινεται κι απο το μεγεθος" -"το 3ο λεμε γιατι μου αρεσουν οι μαγοι κ οι πυργοι τους" -"το 4ο γιατι παντα ηθελα ενα ελικοδρομιο" -"το 5ο γιατι ειναι απο τη Σαμο". |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 11:15 | |
| θα πήγαινα και για τα 5, 6... | |
| | | Cad@veR Knight
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 11:45 | |
| Γιατι το τερραιν να εχει μονο Fantasy θεματολογια και οχι 40Κ? | |
| | | aphelion Arch Spammer
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 11:58 | |
| Νομίζω πώς ο μόνος περιορισμός που πρέπει να βάλουμε είναι να μπορεί να παιχτεί το τερραίν. από κει και πέρα ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει απο φανταζυ ή 40κ. Άμα έχουμε 3 απο κάθε κατηγορία θα κάνουμε, κλασικά, 2 ψηφοφορίες. Αν όχι όλοι σε μία. | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 12:00 | |
| ο διαγωνισμός είναι για φάντασυ + 40κ βάση κανόνων. οπότε νομίζω οτι οι κατηγορίες 5 κ 6 μπορούν να βγούν αντίστοιχα και σε 40κ.
Προσωπικά τις 4 πρώτες κατηγορίες τις απέκλεισα για διάφορους λόγους. Ένας απο αυτούς είναι και οτι περιορίζει μόνο στο φάντασυ. Δεύτερος προσωπικός λόγος είναι οτι είναι πολύ περιορισμένες κατηγορίες (ειδικά οι 1, 2, 3) γιατί μετά δύσκολα θα το χρησιμοποιήσει κάποιος στα παιχνίδια του εκτός και αν το τραπέζι του είναι αντίστοιχου στύλ. Όσο για το κάστρο το αφήνω απέξω γιατι όχι 2 μήνες. ένα χρόνο θέλω για να κάνω μία σωστή δουλειά! και μετά πού θα το βάλω σπίτι? ήδη είναι το ένα πάνω στο άλλο τα πράγματά μου... Τέτοιου είδους λόγοι απέκλεισαν αυτές τις κατηγορίες για μένα.
Πρέπει να κοιτάμε και την πρακτική του εφαρμογή αργότερα για το ότι κάνουμε, μην μένουν βιτρίνες μετά. Θα ρίξουμε κόπο έτσι και αλλιώς οπότε να τον χαρούμε κιόλας. Δεν είναι για golden deamon που το φτιάχνουμε και μετά μένει ράφι για θαυμασμό. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. | |
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 13:22 | |
| δεν εχει μονο fantasy θεματολογια. Αυτη απλα ειναι προταση μου. Οποιος εχει να προτινει κατι διαφορετικο ας το κανει. |
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 15:05 | |
| - aphelion έγραψε:
- Νομίζω πώς ο μόνος περιορισμός που πρέπει να βάλουμε είναι να μπορεί να παιχτεί το τερραίν.
σορυ, τωρα ξαναδιαβαζα κ μου χτυπησε. Οπως κ την προηγουμενη φορα, ετσι κ τωρα, θα επιμεινω πως δεν μπορω να καταλαβω τον συγκεκριμενο περιορισμο. Θελω να πω, ποιο μπορει να ειναι το κριτηριο για το εαν μπορει να παιχτει ενα τερραιν ή οχι? Το να ορισουμε ως κλιμακα τα 28mm μιας κ εκει ανοικουν σχεδον ολα τα συστηματα, το βρισκω φυσιολογικο (αν κ ενας κλασσικος τρενας αυτη τη στιγμη θα μας εβριζε). Το να μπορει να παιχτει ομως δεν το καταλαβαινω κι επιμενω. Αυτο το οποιο ειναι καταλληλο για το 40Κ, ασχετως θεματολογιας, παρα μονο σε διαστασεις κλπ, για το fantasy ειναι μεγαλο κ ακαταλληλο. Ενα τερραιν για να δουλεψει για necromunda ή mordheim θα πρεπει να ειναι πολυοροφο και να υπαρχει ενωση μεταξυ 2-3 οικηματων, για τη μεταβαση των μινιατουρων κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου, (βλεπε υπονομους κ ανεμογεφυρες). Το τελευταιο ακομη κ για το 40Κ ειναι ακαταλληλο, γιατι ειτε θα ειναι ασχημη η ενωση των κτιριων, ειτε δεν θα χωρανε τα οχηματα αναμεσα τους. Τα skirmish games, μπορουν για τερραιν, να εχουν ολοκληρο το τραπεζι να αντικατροπτριζει ενα κτιριο, (ενα τεραστιο εργοστασιο, μια στρατιωτικη μοναδα ενωμενων αποθηκων, ενα καστρο) κατι που στα αλλα games ειναι πληρως ακαταλληλο. -Γι'αυτα κ για οποιον αλλο λογο μπορει να φανταστει κανεις, προτινω αυτος ο περιορισμος να μην τεθει. -Απο κει κ υστερα, θα επιμεινω στο οτι θα πρεπει συντομα, κατ'αρχην να αποφασισουμε το εαν θα κανουμε κατι με ομοια θεματολογια ή οχι, κι εαν ισχυσει η πρωτη περιπτωση, να βρουμε ποια θα ειναι αυτη. -Επισης, ενα τερραιν fantasy με ενα 40Κ δεν μπορει να διαγωνιστει, εκτος κ πραγματικα πιστευουμε πως εχουμε μια επιτροπη που δεν θα επιρρεαστει απο την διαφορετικοτητα αυτη, παρα θα μπορεσει πραγματικα να επικεντρωθει στις τεχνικες. Για μενα ειναι σαφες πως τετοια επιτροπη για τα τερραιν δεν εχουμε. Εαν καποιος συνεχιζει να βλεπει λογικο το να διαγωνιζονται μαζι epic - sci-fi , θα θεσω το θεωρητικο προβληματισμο οπου μια φιγουρα ιπποτη, ειναι αντιμετωπη με μια φιγουρα eldar, εξισου καλα βαμμενες κ οι δυο. Δεν γινεται. Εαν τυχον παιζει να γινει κατι τετοιο, παρακαλω να αποφασιστει απο πριν (π.χ. μεχρι την Πεμπτη) για να μην ξεκινησει ο πονος ασκοπα. -τελος, θα ηθελα να ορισουμε το ποιοι προκειται να συμμετεχουμε (οκ δεν παιρνουμε κ κεφαλια) για να δουμε κ το ποιοι παιρνουμε τις αποφασεις για το συγκεκριμενο διαγωνισμο οσον αφορα στους περιορισμους κ στις λεπτομεριες γενικοτερα. |
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 17:34 | |
| |
| | | bariemai Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Τόπος : samos Currently Playing : warriors of chaos Registration date : 17/11/2010
| | | | aphelion Arch Spammer
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 21:52 | |
| Εγώ είμαι μέσα αλλά δεν παίζει να κάνω κάτι μεγάλο! Το πιο πιθανό είναι να κάνω ένα μικρό κομματάκι τερραίν ή ομπτζεκτιβ ή νησάκια για το Ντρετφλιτ ή κανένα φούλκρουμ (έτοιμο) για φάνταζυ. | |
| | | Cad@veR Knight
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 22:18 | |
| - aphelion έγραψε:
- Εγώ είμαι μέσα αλλά δεν παίζει να κάνω κάτι μεγάλο! Το πιο πιθανό είναι να κάνω ένα μικρό κομματάκι τερραίν ή ομπτζεκτιβ ή νησάκια για το Ντρετφλιτ ή κανένα φούλκρουμ (έτοιμο) για φάνταζυ.
και εγω εχω σχεδον ετοιμο ενα τερραιν της GW απλα εχει πεσει και conversion στην βαση. Δν εχω προβλημα για αυτα που προτεινει ο ogyon απλως επειδη δν παιζει χρονος να κανω κατι απο το μηδεν τελειως, αν δν ειναι μεσα στις κατηγοριες που λετε δν θα συμμετασχω. | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 22:35 | |
| οπότε το πάμε σε γενική κατηγορία τερραίν προς το παρόν έτσι? και στο μέλλον βλέπουμε. | |
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Δευ 03 Οκτ 2011, 22:35 | |
| η ουσια ειναι να συμμετεχουμε οσο περισσοτεροι γινεται, οποτε να βρουμε μια ακρη. Γι'αυτο το ανοιξα το θεμα νωρις. |
| Θέμα: Απ: GWF Painting Competitions 2011-2012 Τρι 04 Οκτ 2011, 13:43 | |
| χμ. επειδη δεν βλεπω να το προχωραμε, θα αυθαιρετησω κανωντας ενα Poll. Αναλογα του αποτελεσματος, θα ακολουθησουν 1-2 ακομη polls, για να τελειωνουμε με το ζητημα γρηγορα. Εαν οι Mods εχουν ενσταση με τη διαδικασια, ας αφιαρεσουν το poll που θα ανοιξω σε λιγα λεπτα, κι ας αναλαβουν το ξεκαθαρισμα. Αλλιως ας το προχωρησουμε για να μας μεινει χρονος για υλοποιηση. |
| | | | GWF Painting Competitions 2011-2012 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |