Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
All Goblin List 2500 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
All Goblin List 2500 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
All Goblin List 2500 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
All Goblin List 2500 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
All Goblin List 2500 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
All Goblin List 2500 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

All Goblin List 2500

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
talazorn
Spamlord
Spamlord
talazorn

Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : warhammer fantasy
Registration date : 06/10/2008

All Goblin List 2500 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: All Goblin List 2500   All Goblin List 2500 I_icon_minitimeΤρι 11 Οκτ 2011, 13:36

LORDS [551]
[Jubla the Tricky] Goblin Great Shaman (Skull Wand of Khaloth, The Other Trickster's Shard) 270
[Muskai Stuntykilla] Goblin Warboss on Spider (Armour of Destiny, Basha's Axe of Stunty Smashin', shield) 190
[Yalit the Tyrant] Night Goblin Warboss (Sword of Anti-Heroes, shield, light armor) 91 [με τη μία Ng μονάδα]

HEROES [266]
[Kurkut the Brewer] Goblin Big Boss BSB on Spider (Spider Banner, light armour, shield, spear) 166
[Giskit the Crazed] Night Goblin Shaman 50 [με τη μία Ng μονάδα]
[Dizzy Tis'Git] Night Goblin Shaman 50 [με την άλλη Ng μονάδα]
Οι μικροί μάγοι θα πάρουν μάλλον το signature, ρίχνουν 1οι μήπως τους τύχει το magic missile για να το πάρουνε, ο μεγάλος όλα τα υπόλοιπα, θα καστάρουν με 2 ζάρια και πιθανό mushroom.

CORE [1113]
28 Spider Riders (full command, shortbows) 372
45 Goblins (full command, 3 Nasty Skulkers, spears, shields) 240
29 Night Goblins (shortbows, banner, Netters, 2 Fanatics) 192
28 Night Goblins (shortbows, banner, Netters, 2 Fanatics) 189
5 Wolf Riders (shields, spears) 60
5 Wolf Riders (shields, spears) 60

SPECIAL [320]
2 Goblin Chariots 100
2 Goblin Chariots 100
4 Snotlings 120

RARE [250]
Rock Lobba 85
Rock Lobba 85
Doom Diver 80

TOTAL POINTS: [2500]

Λογικά με αυτή τη λίστα δεν θα χρειαστεί να κάνω advance στον εχθρό εκτός αν αντιμετωπίζω πολύ heavy magic/shooting. Γενικά η λίστα βασίζεται κυρίως στη μεγάλη μονάδα των αραχνοκαβαλάρηδων με λόρδο και bsb. Με το spider banner, όπως το ερμηνεύω έχουν poison στο 5-6 όλα τα μοντέλα με όλες τις επιθέσεις, σωστά; Η μεγάλη μονάδα γκομπλιν είναι εκεί με screen τα snotlings και δεξιά αριστερά τα night goblins. Ακόμη κι αν ο αντίπαλος κάνει frontal charge και pursue/overrun στη μονάδα μου, εγώ θα έχω τον γύρο και κάποιους άσσους στο μανίκι μου. 1ον: cause terror ο shaman, που σημαίνει ότι μπορεί και να πάει WS1. 2ον: κάποιο monster ή χαρακτήρας
μπορεί να χάσει το ld και να γίνει removed from the game. 3ο Nasty Skulkers, killing blow και ο σαμάνος έχει re-roll τα successful ward saves, που αν κάποιος πάει να τον φάει θα το έχω. Όλα αυτά είναι λίγο longshots, αλλά όλα μαζί δίνουν αρκετές πιθανότητες. Επίσης έχω όλα τα ξόρκια μου, που είναι ΠΟΛΛΑ για support και τα flanking units, και αν δεν δουλεύει τίποτα από αυτά έχω steadfast και έχω δυνατότητα να κάνω reform μετά σε 10άδες, οπότε μιλάμε για 40 επιθέσεις goblin.

Έτσι περίπου θα περιμένω τον εχθρό από το τέλος του 1ου γύρου:
All Goblin List 2500 StartofRound22
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: All Goblin List 2500   All Goblin List 2500 I_icon_minitimeΤρι 11 Οκτ 2011, 13:47

Μου φαινονται λιγα μοντελα
αλλα
αν κρυβεις τις αραχνες πισω απο μια μοναδα , τοτε πως θα κανεις εσυ τσαρτζ ευκολα ? ενας εμπειρος αντιπαλος μπορει να σε κολησει βαζοντας κατι μπροστα απο το σκριν unit κτλ.
Βγαλε ιμο τα σνοτλινκ και χωσε κατι με ραντομ μουβμεντ ωστε να μην εχει ο αντιπαλος φλει ή μαλλων βαλε ΑΜΕΣΩΣ αλλο ενα ΝτουμΝταιβερ.ιδιως αφου παιζεις ντεφενσιβ.
Τωρα οι 28 αραχνες κανουνε δουλεια ?
ειναι απιστευτα πολοι ποντοι , που μπορεις να τους διαθεσεις να βαλεις απειρο πεζικο για τιμιο και καλο στιντφαστ.Βεβαια αυτο βγαζει εκτος την λογικη που περιγραφεις πανω.
Δε λεω οτι δε μου αρεσει , ισα ισα φλαφ φουλ γκομπλιν αρμυ, φαινετε ευχαριστη, παραξενη και σιγουρα θα εκπληξει τον αντιπαλο.Αλλα main unit 28 αραχνες εχω μια αμφιβολια.
Και τι ΛΝΤ εχεις ?
talazorn
Spamlord
Spamlord
talazorn

Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : warhammer fantasy
Registration date : 06/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: All Goblin List 2500   All Goblin List 2500 I_icon_minitimeΤρι 11 Οκτ 2011, 13:58

Δεν θα κρύβω τις αράχνες, τα πεζά goblin που είναι ο αρχιμάγος κρύβω.

Ld 8 μόνο έχει ο στρατηγός (θα είναι στην αριστερή άκρη των αραχνών δυστυχώς, αλλά δεν ξέρω αν θα το χρειαστώ; Εξάλλου θα έχω re-roll για τον bsb και οι μονάδες θα έχουν ld 7 και μόνες τους ώστε να μην χρειάζομαι τον general τόσο πολύ.

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με τις αράχνες ότι ίσως είναι πολύ ακριβές, ίσως πεθαίνουν και εύκολα, αλλά ακόμη και 10 να μείνουν νομίζω θα κάνουν δουλειά. Βασικά το θέμα επίσης είναι να σπάσω την προσοχή του αντιπάλου από την πραγματική απειλή, που είναι η μαγεία. Ένα well placed 6ο spell από τον μάγο και είναι bye bye η μάχη για τον αντίπαλο. Επίσης το καλό με τις αράχνες είναι ότι δεν έχουν πρόβλημα με τα dangerous.
Ίσως πρέπει να τους αλλάξω τη στρατηγική αυτή αν μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο πάντως. Θα πρότεινες περισσότερες μονάδες πεζικά; Τίποτα mangler squigs κτλ;

2ο Doom diver θα βάλω, πρέπει πρώτα να αγοράσω από κάπου το μοντέλο Smile.
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: All Goblin List 2500   All Goblin List 2500 I_icon_minitimeΤρι 11 Οκτ 2011, 14:04

Μανγκλες δεν ειναι τοσο ασχημα, αλλα ενα φτηνο παμπ βαγκον , απασχολει τον αντιπαλο οταν ερχετε στις γραμμες του με μπαφακια νο αρμορ σειβ.
Απλα ολα αυτα τα ψιλολογια μαζι κανουνε ενα 200-250ρι που δε το λες και λιγο.

All Goblin List 2500
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Final List. 2500 Orc
» X3 Arachnaroks 2500 O&G list.
» fluffy goblin list

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: