Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| High elves ETC | |
|
+5Khar Vader talazorn Altair medas xrisomiga 9 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: High elves ETC Παρ 04 Νοε 2011, 14:02 | |
| κάνε και κάνα battle report μπρε Χρυσόμυιγα... τι ήταν ο αντίπαλος; | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: High elves ETC Παρ 04 Νοε 2011, 14:03 | |
| | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: High elves ETC Παρ 04 Νοε 2011, 14:44 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Έτσι όπως έχεις στήσει την λίστα σου καλύτερα τα σπέσιάλ σου να είναι Phoenix Guard imo.
Emo εισαι και φαινεσαι | |
| Θέμα: Απ: High elves ETC Σαβ 05 Νοε 2011, 12:42 | |
| high elf mage lvl4 + book of hoeth 360pts light heore BSB + heavy armour + shield + ring of fury 156pts mage lvl 2+seerstaff165pts high
core 600pts 20 seaguard 240ptsi mia megalh 20 spearmen 180pts 20 spearmen 180pts special 2x15+ white lions +champion 470pts 14 swordmasters 210pts 2xchariots 280pts rare 150pts 3 great eagle 150pts
| |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: High elves ETC Σαβ 05 Νοε 2011, 14:06 | |
| δεν μου πολυταιριαζει το light. αν το θες οπωσδηποτε πρεπει να το παρει και ο μικρος. εκτος του shadow που θα επρεπε να ειναι η πρωτη σου επιλογη, δοκιμασε fire και death | |
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 06:49 | |
| όπως και πριν θέλω μια λίστα με κατευθύνσου CC+magic η δουλειά τις μαγείας είναι να κάνει support μια λίστα οποτε η μαγεία θα πρέπει να μου κάνει buff αφού είναι CC λίστα με λίγα λόγια το shadow δεν το θέλω η δεν το χρειάζομαι καθώς το wither μου είναι άχρηστο σε γενικές γραμμές ( no shooting ) "μινδραζορ" κλασσική αξια αλλα δεν θα πάρω ένα lore μονο και μονο για ένα spell και το -Σ είναι καλο για να με woundaroun πιο λίγο ΑΛΛΑ με light θα μπορώ να κάνω +1 attack ASF+ double M σε ένα unit το net για να μειώνω αντίπαλο M και magic phase + 2 magic missiles που είναι ωραία και τα 2 ο "δευετερος" είναι life και επιλεγει spells = +2 T σε σπαθιά η τσεκούρια και το 2δς σξ/ magic στην μάχη που έπαιξα τα πήγαν καλά και η 2 μάγοι αλλα πιστεύω ότι χρειάζομαι 2lvl4 ένας life ένας light ένα άλλο καλο combo είναι life-shadow ( μειώνεις Σ αντιπαλου και dwellers ) η will keep you updated θα προσπαθήσω να χωρέσω 2 lvl4 + βιβλίο | |
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 07:31 | |
| λοιπόν είμαι ανάμεσα σε σε life- shadow και life-death
και taa δυο ωραία και σε lvl4 μάγους ( 2) το θέμα είναι πιο από τα δυο γενικά εγώ γέρνω κατά 51% στο life shadow πιστεύω με μια καλή cc λίστα θα θερίζει | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 11:35 | |
| Προσωπικά θέλω να παίζω επιτεθετικά και γι' αυτό παίζω με shadow | |
| | | Siegfried VII Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 285 Ηλικία : 40 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 12:24 | |
| Θα ήθελα να προσθέσω τα 2 cents μου στην κουβέντα. Έχεις κάνει αρκετές αλλαγές στην λίστα από τότε που ξεκίνησες το topic οπότε θα κάνω μία γενική παρατήρηση. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείς όταν φτιάχνεις μια λίστα (με σκοπό tournament play) είναι τι θες να κάνει ο στρατός σου. Θέλεις να παίξεις επιθετικά? Θέλεις να παίξεις αμυντικά? Θες δυνατή μαγεία επιθετικά ή πιο αμυντική και με λιγότερο ρίσκο? Θες shooting ή close combat? Το ότι θα διαλέξεις κάποια κατεύθυνση δεν σημαίνει πως θα αφήσεις τις άλλες, αλλά θα πρέπει να έχεις ένα καθαρό προσανατολισμό. Π.χ. αν αποφασίσεις να παίξεις full shooting δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις κανένα close combat unit αλλά θα πρέπει το shooting σου να είναι dominant. Αφού λοιπόν διαλέξεις τον προσανατολισμό της λίστας σου και βάλεις αυτά που θεωρείς must για να επιτυγχάνει τον στόχο της, κοιτάς ότι άλλο βάλεις να ενισχύει/βοηθάει την βάση της λίστας να κάνει αυτά που θέλεις (είτε με Redirect είτε με support shooting κτλ) να κάνει. Αν το κάνεις αυτό θα δεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα και θα είναι και πιο εύκολο να λάβεις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά. Cheers, Sieg. p.s. Για την επιλογή Lore προσωπικά είμαι κάθετος πως ειδικά για τα High Elves το καλύτερο overall lore είναι το Shadows. Σου μπαλώνει τα κενά εκεί που πονάει πραγματικά ο στρατός. Μπορεί να σου βοηθήσει σημαντικά το shooting ή να κάνει χρήσιμα τα core units σου ή να ξεφορτωθεί εκείνα τα Big nasties που δεν μπορείς να τα φας αλλιώς. | |
| | | medas Spamlord
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 12:31 | |
| | |
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 12:43 | |
| eipame i kainourgia lista exei kateufthinsh CC+magic support
ta lore telika tha einai shadow + life | |
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 14:06 | |
| Ωραία λοιπόν. Έχεις βάλει το Book of Hoeth έτσι? Ο Level 2 Mage σου τότε είναι σε μεγάλο βαθμό άχρηστος. Εξηγώ γιατί. Ότι ξόρκια περάσεις με το Book of Hoeth (λογικά) θα είναι irresistable, που σημαίνει πως τα dispel dice του αντίπαλος θα τα κάνει κλύσμα. Εκτός και αν πας να κάνεις ξόρκι με τον δεύτερο μάγο, όπου θα έχει πολλά ζάρια για να κόψει ότι κάνεις με αυτόν. Τελικά θα δεις πως θα έχεις σπαταλήσει πόντους που μάλλον θα πήγαιναν καλύτερα σε πιο πολύ ξύλο. Μπορείς όμως να βοηθήσεις τον Archmage σου αλλιώς και κερδίζοντας πόντους. Μπορείς να βάλεις τον BsB με Radiant Gem of Hoeth και επιλέγοντας Shadow. O ΒsB θα μείνει με τον μάγο γιατί δεν θα είναι για πολύ combat. Θα σου αυξήσει πάρα πολύ όμως τις πιθανότητες του Archmage σου να πάρει τα ξόρκια που πρέπει να πάρει (γιατί αλλιώς θα πάει χαμένο το βιβλίο) και θα βοηθήσει με ένα extra channeling. Οπότε έτσι και έχεις γλιτώσει αρκετούς πόντους, αλλά και έχεις βοηθήσει αρκετά τον Archmage σου στο έργο του. Πολλοί μάγοι κατά την γνώμη μου λένε αν παίζεις με Banner of Sorcery και Annulian κτλ όπου πας για πολλά ξόρκια δυνατά και με πολλές επιλογές (τελείως διαφορετική λογική στην μαγεία). Όσον αφορά την Sea Guard. Όσο και fluffy και ωραίοι να είναι δυστυχώς είναι παλτά. Για τον Χειμώνα. Σαν τοξότες είναι τρισχειρότεροι από τους Archers γιατί με 24 ίντσες αντί για 30 range χάνουν το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν οι τοξότες μας. Σαν πολεμιστές είναι σαν τους Spearmen με την διαφορά πως είναι μιάμιση φορά ακριβότεροι ακυρώνοντας την ουσία των Spearmen που είναι η φτήνια και η μάζα. Τέλος όσον αφορά τα Chariot δυστυχώς είναι πολύ ακριβά. Ειδικά τα Lion Chariot θα έπρεπε να είναι 100Pts και όχι 140Pts που είναι τώρα για να είναι ανταγωνιστικά ή να είχαν 5 toughness. Αν θες οπωσδήποτε να βάλεις Chariots καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να βάλεις 4 Tiranoc. Τακτικά (πιο πολλά Units για να κάνεις deploy + ότι αν καίγεσαι μπορούν να θυσιαστούν) θα δώσουν πιο πολλά. Ελπίζω να βοήθησα. Cheers, Sieg. | |
| | | medas Spamlord
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 14:57 | |
| Siegfried είμαι σίγουρος πως ο Grom σου έδειξε τη GW λιστα μου!!! Ό,τι περιγράφεις (συν ένα ακόμη) είναι εκεί. Παρόλα αυτά τέτοιου είδους λίστε έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα, αν δεν φέρεις το mindrezor εκεί που το χρειάζεσαι... | |
| Θέμα: Απ: High elves ETC Κυρ 06 Νοε 2011, 15:27 | |
| - medas έγραψε:
- Siegfried είμαι σίγουρος πως ο Grom σου έδειξε τη GW λιστα μου!!!
Ό,τι περιγράφεις (συν ένα ακόμη) είναι εκεί. Παρόλα αυτά τέτοιου είδους λίστε έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα, αν δεν φέρεις το mindrezor εκεί που το χρειάζεσαι... Χε χε δεν έχω δει τίποτα, αλλά αν έχεις κάνει κάτι παρόμοιο τότε απλά θα πω "Great minds think alike." Σαφώς και οι λίστες αυτές βασίζονται στα ξόρκια, αλλά γι'αυτό το βάζεις το βιβλίο. Αλλιώς μετά πάμε σε διαφορετική λογική λίστας. | |
| Θέμα: Απ: High elves ETC Δευ 07 Νοε 2011, 05:35 | |
| λοιπόν πιστεύω πως κατέληξα στην βάση τις λίστας από εκεί και πέρα θα γίνουν αλλαγές ανάλογα με το play testing siegfried αυτό με τα tiranoc το έφτιαξα μέντα ξέρω ότι πονάει αλλα αυτή είναι χωρίς book high elf mage lvl4 + annulian crystal 300pts shadow high elf mage lvl4+ 270pts +silver wand life heore BSB + heavy armour + shield + 116pts core 609pts 22 spearmen +M 203pts 22 spearmen +M 203pts 22 spearmen +M 203pts special 2x15+ white lions +M+SB+banner of sorcery 520pts 15 swordmasters +m230pts 3xtiranoc chariots 255pts rare 100pts 2 great eagle 100pts λοιπόν η λίστα θα βασίζεται σε συνδυαστικά charges με buffs από το shadow και το life shadow = θα μειώνει Η τον αντιπαλων έτσι ώστε να έχω σίγουρο το reroll μετά άμα είναι μακριά ο άλλος κλασσικά κάνα pit--- mindrazors στα spears άμα έχουνε όρεξη αντί για "μινδραζορ" σε low armour save armies θα μπορούμε απλά να κάνουμε - δξ T έτσι τα spears θα woundaroun και πάλι στο 2-3+ μετά έχουμε επίσης το -δξ Σ που είναι παρόμοιο με το +2T του life οποτε ένα από τα δυο θα το περάσω και μειώνω σημαντικά τις απώλειες στα elite επιθετικά units Life = +2t στα elite σε συνδυασμό με το shadow θα αλλάζει θέση ο life με τον shadow ο life τη μπαίνει μπροστά και θα διένει 4-5 regen στο unit που είναι σε CC επίσης μπορώ να κάνω το έχεις - ΔΞ Σ με το shadow και μετά dwellers για εξαφανίσω ένα unit + το regrowth είναι "ακρετα" "σηματνικο" καθώς τα μικρά σχετικά elites δεν θα αντέχουν πάνω από 2 CC και με το regrowth θα κρατάω τους πόντους και τα units σε CC η μαγεία είναι αρκετά δυνατή αλλα για να δουλέψει χρειάζομαι zaria = banner of sorcery "αντιμαγεια" κλασσικά το ανήλιαν ο life τύπος έχει +1 spell gt όλα είναι χρήσιμα στο life αυτά που χρειάζομαι πολύ είναι το regrowth +2T+ dwllers για να δουλέψει με το shadow και το earth blood comments aare welcome | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: High elves ETC Δευ 07 Νοε 2011, 15:48 | |
| το θεμα ειναι οτι, κατα μεσο ορο θα παιζεις με 9 ζαρια και τους καταλληλους γυρους δεν θα περασεις αυτα που θες (σκρολ). θα περνας 1 αντε 2 ξορκια τον γυρο και μην περιμενεις να περασεις παντα το καταλληλο. χωρις βιβλιο η μαγεια (βασικο στοιχεο για τα ΗΕ) δεν ειναι τοσο σιγουρη | |
| | | | High elves ETC | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |