Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Siren Standard - Finished!! | |
|
+4DaBigWaagh Khar Vader Jimbay Geryon 8 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Geryon Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 174 Registration date : 25/07/2010
| Θέμα: Siren Standard - Finished!! Τετ 09 Νοε 2011, 16:55 | |
| Μετά από 4 φορές που βάφτηκε αυτο το καημένο bannerάκι είπα να γυρίσω στην αρχική ιδέα που είχα... Banner για Daemonettes -> Siren Standard -> Θα κάνω μια Siren! lol Δε είμαι πλήρως ικανοποιημένος, θέλω να την τονίσω κι άλλο, ίσως τα μαλλιά? Λίγο παραπάνω φως στο πρόσωπο? Αυριο αυτά. Από κοντά δεν είναι τόσο άχρωμη, αλλά μέχρι να βγάλω καλύτερη φωτο (όχι απο κινητο) είπα να την μοιραστώ. Ακόμα το πάνω αριστερά κομμάτι δεν είναι μαύρο και έχει και ενα σύμβολο του Slaanesh που αχνοφαίνεται... Υ.Γ. πρέπρει να είμαι ο μόνος που πριν βάψει στρατό, φτιάχνει πρώτα τα banners! χαχαχα Note to self: να λεπτίνω την τρίχα που πετάει πάνω δεξιά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Geryon στις Δευ 14 Νοε 2011, 19:26, 1 φορά | |
| | | Jimbay Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ηλικία : 44 Τόπος : Kryoneri!!! Currently Playing : Warhammer Fantasy Registration date : 14/08/2011
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Τετ 09 Νοε 2011, 16:59 | |
| μου κανει ενα θεμα το στηθος.οπως την βλεπουμε το αριστερο φαινεται μεγαλο και το δεξιο αλλα χανει σε ογκο .... ενω φαινεται οτι θελει να γινει πλουσιο. Με εννοεις; | |
| | | Geryon Champion
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Τετ 09 Νοε 2011, 17:04 | |
| πρέπει να ναι η φυσική καμπύλη του banner και φαίνεται έτσι....απ ότι θυμάμαι πρεπει να ναι συμμετρικα | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Τετ 09 Νοε 2011, 18:43 | |
| Oι Δαέμονες του Σλαανες είναι ανδρογύναια με 1 βυζί! | |
| | | DaBigWaagh Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1058 Registration date : 13/11/2009
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Τετ 09 Νοε 2011, 21:34 | |
| πρώτον . κανείς δεν σχολιάζει το εκπληκτικό φρι χαντ? έχω διαβάσει "γουαο" και "οοοο" για μέτριες μινιατούρες και εδώ τουμπεκί. δεύτερον. μια χαρά είναι με τρισδιάστατη προοπτική ιχμο | |
| | | Geryon Champion
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Τετ 09 Νοε 2011, 21:40 | |
| χααχαχαχα αν ήταν στο χέρι μου, που ως δημιουργός είναι :p, θα τους έβαζα παραπάνω!! Όπως λεει και ο Al Bundy η τέλεια γυναίκα θα είχε και ένα ζευγάρι ακόμα στην πλάτη για όταν την παίρνεις αγκαλιά!!χαχαχαχα | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Τετ 09 Νοε 2011, 21:45 | |
| Über free hand! Και @μώ είναι! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Πεμ 10 Νοε 2011, 11:18 | |
| παροτι δεν μου αρεσει το σχεδιο της σειρηνας που εκανες, γιατι η μουρη της μου θυμιζει κατι απο "Βαγγελη", μπορω να πω οτι ειναι αλλη μια εκπληκτικη δουλεια που βλεπω απο σενα. Πας το mini-painting σε αλλο επιπεδο με ολο αυτο το freehand, που οσο καλα κ να βαφει καποιος, οταν συγκριθει με κατι τετοιο, αυτοματως σκιαζεται..! Κοινως θελει freehand κι εκεινος για να σε περασει. Κ πρεπει να το κανει καλα!! |
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Πεμ 10 Νοε 2011, 17:02 | |
| παλικάρι δώσε κουλ μίνι. ασε τη ψωροκώσταινα για τους ντόπιους. εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα.
ps. μήπως είσαι ο τύπος που είχε βάψει ένα σούπερ γκρέιτ ανκλιν που φιγούραρε στο φάντασυ σοπ Γλυφάδας???? | |
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Πεμ 10 Νοε 2011, 18:30 | |
| - DaBigWaagh έγραψε:
- παλικάρι δώσε κουλ μίνι. ασε τη ψωροκώσταινα για τους ντόπιους. εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα.
+10000000000 |
| | | Geryon Champion
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Πεμ 10 Νοε 2011, 21:14 | |
| περιμένω να παραλάβω τις φωτό να τις ποστάρω στο coolmini! Ναι δικός μου είναι ο Unclean...με τα falcon σε display δεν περίμενα να κάνει εντύπωση ο χοντρούλης! χαχαχα | |
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Παρ 11 Νοε 2011, 15:23 | |
| και τα φάλκον δικά σου? ελεος. τι να πω εκτός από "μα που κρυβόσουν οεο?" | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Παρ 11 Νοε 2011, 15:28 | |
| μου αρέσουν τα μαλλιά τhς πολύ ξεκολλo | |
| | | Geryon Champion
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Παρ 11 Νοε 2011, 20:26 | |
| Τελικά όντως το ένα στηθάκι ήταν μικρότερο και χρειάστηκε πλαστική :p Η επέμβαση πέτυχε και μάζι με το νέο χρώμα μαλλιών κλπ είναι έτοιμη προς φωτογράφιση, που λογικά θα γίνει την Κυριακή μαζί με την δεμονέτα που θα τελειώσει κι αυτή τότε.... @DaBigWaagh Αμ δεν κρύβομαι!! χαχαχα! -->Guerillaartstudio.com | |
| | | Geryon Champion
| Θέμα: Sire Standard - Finished με matching Daemonette Δευ 14 Νοε 2011, 19:26 | |
| | |
| | | Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Δευ 14 Νοε 2011, 19:32 | |
| | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Δευ 14 Νοε 2011, 21:29 | |
| πολυ καλο
να καν μονο μια μικρη παρατηρηση δεν θελουν τονισμα οι κοιλιακοι;
οι ρωγες που ειναι; | |
| | | Geryon Champion
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Δευ 14 Νοε 2011, 21:54 | |
| θενξ! κοιλιακούς έχω σταματίσει να κάνω στα σχέδια μου...μου κάνει πιο βιβλική η εικόνα...θεωρησε το ως προσωπικό στυλ. Ρώγες λίγο πολύ για τον ίδιο λόγο + οτι δεν ειναι θηλαστικό! λολ! τα φίδια δεν έχουν ρώγες! χαχαχα | |
| Θέμα: Απ: Siren Standard - Finished!! Δευ 14 Νοε 2011, 22:34 | |
| - Geryon έγραψε:
- τα φίδια δεν έχουν ρώγες! χαχαχα
ο Παγκαλος εχει, αρα δεν ισχυει.. |
| | | | Siren Standard - Finished!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |