Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| TOP MOUFA MINIATURES! | |
|
+9leandros Blood Guzzler Altair letsaros86 bariemai kiour_gr Khar Vader Shieldwolf aphelion 13 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: TOP MOUFA MINIATURES! Τετ 30 Νοε 2011, 17:10 | |
| | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Τετ 30 Νοε 2011, 18:17 | |
| Έχει όντως κάτι άθλια μοντέλα, μόνο που πιστεύω ότι δε ψήφισαν όλοι ..."αντικειμενικά"! Σίγουρα συγκρίνουν και τις τιμές των μοντέλων ή πχ τους στρατούς τους και τη δυναμικότητα του. Δε μπορώ να πιστέψω ότι οι Μινόταυροι είναι 3ο χειρότερο πχ μοντέλο στα 25, ενώ ο Tίκι το τοτέμ πως δι@ολο λέγεται, είναι από τα... καλύτερα;!!! Μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο οι Μινόταυροι αλλά είμαι σίγουρος ότι επηρεάζονται πχ από τους πόντους τους ή λοιπά μοντέλα.... πόσο μάλλον και από την πρωτοπορεύουσα εταιρία παραγωγής... | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Τετ 30 Νοε 2011, 23:07 | |
| Το orc που κάνει ηλιοθεραπεία δεν έπρεπε να είναι στην λίστα. Δεν είναι καν μινιατούρα!
Χαλαρά ψήφισα Νάγκας Μινόταυρους και εκείνο το τερατάκι με την μεγάλη μύτη. | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Τετ 30 Νοε 2011, 23:14 | |
| Οι μινόταυροι πρέπει να σκοτωθούν, να σπασουν τα καλούπια και να κάνουν ντιλιτ τα αρχεία με τα σχεδια από κάθε πισι στην γκειμς γουρκσοπ!!!! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Τετ 30 Νοε 2011, 23:18 | |
| Το είδα κι εγώ αυτό! Θεϊκό μοντέλο!!! | |
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Τετ 30 Νοε 2011, 23:27 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| | | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 12:06 | |
| Εγω ψηφισα μινοταυρους απο αχτι. | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 12:29 | |
| - Kiour_gr έγραψε:
- Εγω ψηφισα μινοταυρους απο αχτι.
just my point... | |
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 12:53 | |
| | |
| | | bariemai Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Τόπος : samos Currently Playing : warriors of chaos Registration date : 17/11/2010
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 16:10 | |
| | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 16:47 | |
| - bariemai έγραψε:
- 8εωρω οτι ειναι πολυ καλοι σαν μινιατουρες και υπαρχουν απιρες που ειναι πολυ κατωτερες
οι μινωταυροι ειναι ισως οι χειροτερες "νεες" μινιατουρες της GW μακραν. μοιαζουν με αγελαδες που απο την πολλη ντοπα οι μυες τους τυλιχτηκαν σαν σφολιατες απο το Γρηγορης μικρογευματα σε ποζες παλαιστη σουμο και με φατσες πιο παραπληγικες απο πειραματοζωο βιοχημικου εργαστηριου.. τωρα που το σκεφτομαι εχω δει στο περιοδικο Νιτρο κατι ποντικια εργαστηριου παραμορφωμενα και ηταν Miss Congeniality μπροστα στους μινωταυρους. κοινως κατ'εμε οι μινωταυροι ειναι απαραδεκτοι αν τους συγκρινουμε σωστα με μινιατουρες της εποχης τους οπως τα Trolls και οχι με μινιατουρες της GW απο το 1986 που ειχε σκασει το Τσερνομπιλ | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 16:51 | |
| κοιταχτε την φατσα στην νεραιδα (ο θεος να την κανει) σαν κατι μαγισσες σε κατι κομικς μονο που εχει βαμμενα μαλλια | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 18:11 | |
| εκτος απο τους μινοταυρους πιο μοντελο: a) σκαλιστικε σε 3up? b) δημιουργηθηκε σε πλαστικο. c) δημιουργηθηκε τα τελευταια 2 χρονια. δ) δημιουργηθηκε apo μια εταιρια που μας εδωσε τα dark eldar, tomb kings και grey knights.
| |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 18:28 | |
| Προσωπικα διαφωνω με το Top 25...γιατι η ψηφιση top δεν γινεται βαση ποιοτητας του καλουπιου αλλα και λογω concept...Ειναι απαραδεκτο να βαζουν σε αυτη την 25δα τη Wet Nurse του Kingdom Death....ειναι ενα απιστευτο μοντελο με εξαιρετικη λεπτομερεια , το πιο ιδανικο για δαιμονα στου Slaaneesh...μη λεμε μαλακιες λοιπον....
Παρομοιως για πολλα αλλα μοντελα...συγκρινουν μινιατουρες 20+ετων με τις συγχρονες καινουργιες; Συγκρινουν τα sculpts του καθε ερασιτεχνη με με ποιον; Με τους Dark Eldar ; Που ακομη και η ιδια η GW χρειαστηκε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ για να φτασει σε αυτο το επιπεδο , και ακομη και τωρα πολλα απο τα releases της ειναι κοτσανες; Τι ειναι αυτα τα πραματα; | |
| | | bariemai Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Τόπος : samos Currently Playing : warriors of chaos Registration date : 17/11/2010
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 21:07 | |
| - letsaros86 έγραψε:
- bariemai έγραψε:
- 8εωρω οτι ειναι πολυ καλοι σαν μινιατουρες και υπαρχουν απιρες που ειναι πολυ κατωτερες
οι μινωταυροι ειναι ισως οι χειροτερες "νεες" μινιατουρες της GW μακραν.
μοιαζουν με αγελαδες που απο την πολλη ντοπα οι μυες τους τυλιχτηκαν σαν σφολιατες απο το Γρηγορης μικρογευματα σε ποζες παλαιστη σουμο και με φατσες πιο παραπληγικες απο πειραματοζωο βιοχημικου εργαστηριου..
τωρα που το σκεφτομαι εχω δει στο περιοδικο Νιτρο κατι ποντικια εργαστηριου παραμορφωμενα και ηταν Miss Congeniality μπροστα στους μινωταυρους.
xaxaxaxaxaxa γ***σε | |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 21:37 | |
| Παίζει να φάω κράξιμο αλλά εγώ άνετα θα αγόραζα το μοντέλο του Nagash. Απλά και μόνο γιατί μ'αρέσουν τα παλιά μοντέλα...
Και ειλικρινά θεωρώ πολύ καθυστερημένο το ατομο που έφτιαξε αυτήν την λίστα γιατί απλά δεν μπορείς να συγκρίνεις μοντέλα που φτιάχτηκαν σε διαφορετικές εποχές άρα και υπό διαφορετική τεχνογνωσία/τεχνοτροπία.
Η wet nurse για παράδειγμα, μπορεί αυτό που απεικονίζει να είναι αρωστημένο ως ένα σημείο αλλά το άτομο που το σκάλισε αυτό το μοντέλο έκανε τρελή δουλειά απο πλευράς λεπτομέρειας...
Οπότε αυτή η λίστα μάλλον hate list είναι παρά οτιδήποτε άλλο. | |
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 21:41 | |
| Κι εγώ θα αγόραζα τον Ναγκάς και την γουετ νερς! | |
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 22:21 | |
| Νομίζω ότι από την λίστα η μεαγαλύτερη απουσία είναι οι .. Πούμπα, ξέρετε των Μπίστμεν τα γουρούνια με τα κέρατα και τα γουρλωμένα μάτια. Στην λίστα δεν πρέπει να μπαίνουν κακοσκαλισμένες μινιατούρες, σαν αυτές που θα έβγαιναν από τα δικά μου χέρια πχ. Αυτές πρέπει να μας είναι αδιάφορες. Στην λίστα αξίζει να βρίσκονται μινιατούρες που έχουν μεν ποιότητα αλλά για κάποιον λόγο είναι τελείως FAIL! O Nagash πχ είναι επιεικώς γελοίος, οι Μινώταυροι τιγκαρισμένοι στα αναβολικά και το Πούμπα ο ορισμός της έλλειψης έμπνευσης για το πως θα μοιάζει ένα νέο τερατάκι | |
| | | Cad@veR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 277 Registration date : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 22:32 | |
| Εγω τον Nagash τον εχω και ειμαι πολυ περηφανος που ανηκει στην συλλογη μου. Ηταν απο τις πρωτες μεγαλες μου αγαπες στον χωρο του Warhammer και ενας βασικος λογος που ασχοληθηκα με το Fantasy. Ακομα θυμαμαι τα παιχνιδια με τους Undead μου της 3ης εκδοσης... Συμφωνω οτι εχει το χαμογελο της Colgate αλλα το υπολοιπο μοντελο εχει αρκετη λεπτομερεια για την εποχη του. Την ημερα που η GW ξαναασχοληθει με το φαινομενο Nagash μπορει και να ξαναπιασω το Fantasy στα σοβαρα...
Οσο για την Wet Nurse, παιδια συγγνωμη αλλα ενα μοντελο ειναι πολλα περισσοτερα απο ενα καλο σκαλισμα. Συμφωνω οτι η λεπτομερειεα ειναι κορυφαια (εχω 2 μοντελα της εταιριας και ξερω απο πρωτο χερι) αλλα το concept (και δν αναφερομαι στο ακραιο σεξουαλικο και αρρωστο) ειναι απλα ηληθιο. Αν ηθελα να βαψω κατι σε Hentai θα εβρισκα καποια Γιαπωνεζικη εταιρια να το κανω. Κριμα γιατι ενω ειχαν ξεκινησει δυνατα με τον Manhunter και τον Priest το γυρισαν στα βυζια που πουλανε στανταρ... | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Πεμ 01 Δεκ 2011, 23:42 | |
| - Cad@veR έγραψε:
- Οσο για την Wet Nurse, παιδια συγγνωμη αλλα ενα μοντελο ειναι πολλα περισσοτερα απο ενα καλο σκαλισμα. Συμφωνω οτι η λεπτομερειεα ειναι κορυφαια (εχω 2 μοντελα της εταιριας και ξερω απο πρωτο χερι) αλλα το concept (και δν αναφερομαι στο ακραιο σεξουαλικο και αρρωστο) ειναι απλα ηληθιο. Αν ηθελα να βαψω κατι σε Hentai θα εβρισκα καποια Γιαπωνεζικη εταιρια να το κανω. Κριμα γιατι ενω ειχαν ξεκινησει δυνατα με τον Manhunter και τον Priest το γυρισαν στα βυζια που πουλανε στανταρ...
+1000000000000000000000000000000 Πεσ'τα Χρυσοστομε!!! η wet nurse περα απο κακο ονομα που θυμιζει τσοντα τελευταιας διαλογης σε υπογειο video club στα πατησια εχει και το πιο ηλιθιο concept που εχω δει σε μινιατουρα. τεχνικα το σκαλισμα ειναι αρτιο αλλα οχι δεν θυμιζει δεμονα του Slaanesh (ναι για σενα το λεω τυπε που το ειπες ). σταματηστε επιτελους να εχετε τον Slaanesh στο μυαλο σας σαν κακο hentai τερας που βιαζει με πλοκαμια κοριτσακια που βογγανε πιο ασχημα και ξενερωτικα απο την Τζουλια σε ολα της τα DvD. δεν μ'αρεσει το χαος και ναι εχει πλακα να λεμε οτι ο Slaanesh -η ο οποιοσδηποτε δαιμονας του Slaanesh- ειναι ετσι και να γελαμε με την παρτη του γιατι ειναι τελευταιος των τελευταιων και δεν θα περασει ποτε τα συνορα της Empire. Αλλα καθε chaos παικτης που σεβεται τον εαυτο του δεν θα ειχε τετοιο μοντελο στο στρατο του καθαρα και μονο για το ηλιθιο concept του...EDIT: για οσους δεν το προσεξαν το μοντελο εχει μουνι στο σβερκο... ΝΑΙ στο σβερκο... | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Παρ 02 Δεκ 2011, 01:36 | |
| Καλα το τι ειναι ωραιο και τι οχι , το τι ειναι δελεαστικο και τι αποκρουστικο αστο στη διαθεση του καθενος. Προσωπικα το μοντελο το βρισκω απιστευτο , και σαν ιδεα και σαν υλοποιηση και στο δικο μου μυαλο αντικατοπτριζει πληρως τη θεοτητα του Slaanesh: Εναν θεο που σαγηνευει τους θνητους μεσω της σαρκικης απολαυσης , η οποια στερειται καθε μορφης ερωτικου στοιχειου. Ειναι δηλαδη προερχομενη απο πρωτογονα ενστικτα παρα απο πολιτισμικα στοιχεια κουλτουρας. Ειναι ενας θεος που σε παρασερνει στο χαος καταστρεφοντας σου τα θεμελια του πολιτισμου σου. Προφανως για να γινει αυτο κατανοητο πρεπει να υπαρχει καποια γκροτεσκ εικονα , κατι που να ειναι τοσο στενα συνδεδεμενο με το ωμο σεξ που να σου κοβει την ορεξη. Κατι που να ξεφτιλιζει την σαρκικη επαφη του ανθρωπου τοσο ωστε να μοιαζει με δυο σκουληκια που αλληλογονιμοποιουνται. Και ετσι να τον συρει στο ιδιο το χαος απ οπου προηλθε....
Αλλα αυτη ειναι μαλλον η δικη μου αποψη , τυπε που δεν μπαινεις καν στη διαδικασια να θυμηθεις το ονομα μου ( αν και μαλλον θα επρεπε). Απο κει και περα , δεν περιμενω να βρει κανεις αυτο το μοντελο ομορφο. Αλλα προσωπικα δεν δεχομαι να το βαζουν στα τοπ 25 worst miniatures. Στα 25 Μost twisted and perverted ισως. | |
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Παρ 02 Δεκ 2011, 02:09 | |
| Εσυ το έγραψες όλο αυτό ή το βρήκες έτοιμο? Εχω μείνει αφίσα δικέ μου! | |
| | | Geryon Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 174 Registration date : 25/07/2010
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Παρ 02 Δεκ 2011, 02:11 | |
| Όντως, εκτός του ζυγαριού boobies που μοιάζουν με μάτια...το wet nurse είναι πολύ καλό ΚΑΙ σαν concept...όπως και ο Archaon on foot. Στην θέση τους θα μπορούσαν ΑΝΕΤΑ να ήταν όλοι οι μάγοι της GW που έχουν τα χέρια σε έκταση σαν την κλασική τρύπα που αφήνουν τα καρτούν όταν περνάνε μέσα από τοίχους! όπως και το Fiend of Slaanesh / Beast of Nurgle. | |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: TOP MOUFA MINIATURES! Παρ 02 Δεκ 2011, 02:17 | |
| mohamma, ξαναλέω ότι πρέπει να έχεις στο νου σου την εποχή που σκαλίστηκε και καλουπώθηκε το μοντέλο... Ε ναι γιατί αν μου το συγκρίνεις με τα finecast π.χ. δεν βγάζουμε άκρη. Ρώτα τους παίκτες εκείνης της εποχής αν το έβρισκαν εκείνοι γελοίο.
Άσχετο, αλλά δεν τους βρίσκω τόσο άσχημους τους μινόταυρους. Το ότι είναι οι bodybuilders της ΔΕΛΤΑ είναι άλλο θεμα αλλά σαν μοντέλο δεν με χαλάει. | |
| | | | TOP MOUFA MINIATURES! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |