Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Lizards WiP | |
|
+7front7line aphelion andreasch tomahawk galvert Ignii Laskoulas 11 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:54 | |
| PYRINO !!!
ωραια δουλια μητσε !!!
| |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:58 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Κυρ 18 Δεκ 2011, 22:31 | |
| @Κωστα το ιδιο μοντελο ειναι.. αρα με κιτρινο ή με κοκκινο ματι? Στα ματια μου το κιτρινο δειχνει καλυτερο, χαρην αντιθεσης. Αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος.
@Μητσο, το πυρινο μου αρεσει κι εμενα σαν επιλογη, αν κ προτιμω τον χαμαιλεωντα, απλα δεν ξερω μηπως εαν κανω ολο το army το ιδιο, δειχνει μονοτονο..
@Αντρεας οπως προειπα, κι εγω για εκει τεινω.. |
| | | front7line Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 260 Ηλικία : 43 Τόπος : ADEPTUS CYCLADICUS-PAROS SECTOR Currently Playing : SPACE WOLVES,DKoK Registration date : 15/11/2010
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Κυρ 18 Δεκ 2011, 22:36 | |
| | |
| | | Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Πεμ 22 Δεκ 2011, 00:21 | |
| | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Πεμ 22 Δεκ 2011, 00:30 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Πεμ 22 Δεκ 2011, 09:41 | |
| ok. απο αυριο τα αρχιζω. Μου μενουν καποιες βασεις ακομη (καμια 30αρια), κ φινιρισμα στα trays. Πιστευω οτι σημερα θα εχω τελειωσει με ολα αυτα. Ετσι απο αυριο, μιας κ θα ειμαι κ σε αδεια, πλακωνω τα σκινκς . Θα τα βαψω ολα σαν το 4-5 αλλα με το ματι του 5.
Η Κατερινα απο την αλλη, εχει πιασει να μου φτιαξει τα μεγαλα. 3 krox, 3 salamanders, 3 terradons, 2 slanns. Οι σαλαμανδρες οπως ειναι αυτη στη φωτο. Τα krox θα τα δειτε το απογευμα (99%) θα το εχει ready, κ τα αλλα δεν εχω ιδεα.
Τα saurus τι να τα κανω? Ιδια με τα skinks? ή κατι αλλο? Γενικα δεν μου αρεσει να ειναι μονοτονο το army αλλα απο την αλλη φοβαμαι κ την πολυχρωμια μηπως καταλληξει σε ξεμπουρδελιασμα. |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Πεμ 22 Δεκ 2011, 09:46 | |
| Τα saurus θα τα κράταγα στο τυπικό πρασινο που είχες κάνει και το πρώτο skink. Και θα είναι διαφορετικά αλλά και δεν θα είναι σε άλλο έντονο χρώμα για να γίνει ουράνιο τόξο ο στρατός | |
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Πεμ 22 Δεκ 2011, 09:49 | |
| το θεμα ειναι οτι σε πρασινο φυσικο, θα ειναι τα 3 krox που θα βρισκονται αναμεσα στα skinks. Βεβαια αυτο, δεν σημαινει οτι κ τα saurus δεν μπορουν να ειναι το ιδιο. Κοινως λες να ειναι μονο τα skinks ξεμπουρδελε, κ τα υπολοιπα σε φυσιολογικα χρωματα? |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Πεμ 22 Δεκ 2011, 09:58 | |
| Περίπου. Λέω τα skinks να είναι σε έντονα χρώματα και τα υπόλοιπα σε earth tones. edit: καφέ, πράσινα, πορτοκαλί, λευκά και λίγα touches κόκκινο | |
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Τετ 04 Ιαν 2012, 18:11 | |
| Μεχρι στιγμης: -Μοντελαρισα ολο το στρατο. Μονο τις ασπιδες δεν εχω κολλησει στα skinks, γιατι θα γινει μετα το τελειωτικο βαψιμο τους -εκοψα τα ξυλα για ολα τα trays -τελειωσα 2 απο τα trays -εφτιαξα 55 απο τις 130βασεις Κατι γινεται κοινως. Βαζω κ μια φωτο, για το καλο, απο το πως σκαλιζω τις βασεις. Οι συγκεκριμενες ειναι 20mm για ενα unit skinks: EDIT: Οδηγο κατασκευης τετοιων βασεων θα βρειτε εδω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ogyon στις Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:15, 1 φορά |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Τετ 04 Ιαν 2012, 19:27 | |
| nice! Yγ. Δε πουλάνε όμως κάτι παρόμοιες έτοιμες; ή το κάνεις για να είναι custom...; | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Τετ 04 Ιαν 2012, 19:39 | |
| Το κανει για να μην δωσει το νεφρο του | |
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Τετ 04 Ιαν 2012, 20:03 | |
| +1 tzotz και γιατι μου αρεσει η διαδικασια. |
| | | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Τετ 11 Ιαν 2012, 16:41 | |
| κανωντας διαλειμματακι απο το σκαλισμα βασεων, βαψιμο skinks και κατασκευη trays ειπα να ξεκινησω την 3η σαλαμανδρα, την οποια δεν εχω σαν μοντελο. Ιδου οι πρωτες ωρες πανω στο μοντελο. Τιποτα το ιδιαιτερο. Μοναχα ο σκελετος της: |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Lizards WiP Τετ 11 Ιαν 2012, 16:48 | |
| | |
| | | | Lizards WiP | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |