Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| The Flaming Death`s Cleaver! | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: The Flaming Death`s Cleaver! Πεμ 15 Δεκ 2011, 00:15 | |
| Ogre Kingdoms Army
1 Slaughtermaster General; Lore of Death; Magic Level 4 Crown of Command Greedy Fist Earthing Rod
1 Bruiser Battle Standard Rune Maw
1 Butcher Lore of Great Maw; Magic Level 1
1 Firebelly Magic Level 2; Lore of Fire
1 Firebelly Magic Level 2; Lore of Fire
7 Ironguts Look-Out Gnoblar; Great Weapon; Heavy Armour; Standard; Musician Standard of Discipline 1 Gutlord
1 Sabretusk Pack
1 Sabretusk Pack
1 Sabretusk Pack
30 Gnoblars Throwing Weapons; Musician 1 Groinbiter
30 Gnoblars Throwing Weapons; Musician 1 Groinbiter
1 Ironblaster
1 Ironblaster
6 Maneaters Sniper; Stubborn; Brace of Ogre Pistols (x6); Light Armour; Musician
Models in Army: 84
Total Army Cost: 2399.0
Σε συνδυασμο με το νεο Faq μια διαφορετικη προσεγγιση σε σχετικα αμυντικη λιστα. τα combo ειναι προφανη πιστευω, και μαλλον για καποιο καιρο θα την δοκιμαζω με συγκεκριμενα pairings.
| |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Πεμ 15 Δεκ 2011, 00:58 | |
| Μου αρεσει ! Βεβαια, νομιζω πως ο 2ος Bellie ειναι αχρειαστος. Σε εμενα τουλαχιστον, δεν δουλεψε ποτε ικανοποιητικα. Βαλε scroll και Gorger/rs. Mετρανε απιστευτα!
Και Poison στα maneaters!!! | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Πεμ 15 Δεκ 2011, 01:16 | |
| το σκρολ ειναι οντως ενα θεμα, αλλα δεν διακινδυνευω να την κανει ακλαφτος ο αρχιχασαπης οποτε θα βασιστω στο οτι εχω 4 channeling και πιστευω να τα καταφερω, παντα με συνδιασμο την χρηση του faq-combo. O 2oς belly ουσιαστικα σου δινει περισσοτερο magical hitting power. Διπλο fireball και breath. Για να μπουν gorgers πρεπει να κανω θυσιες στην λιστα που δεν ειμαι διατεθειμενος αρχικα. Θα δοκιμασω και θα δω. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Πεμ 15 Δεκ 2011, 10:32 | |
| Ναι αλλα ειναι πολλοι ποντοι ο μαγος με το φαιρ , και τι περιμενεις να περασεις με το +1 του επειδη στην αρχη εβαζα 2 μπελις , απο την πραξη διαπιστωσα οτι δε θα εχεις ζαρια να κανεις την μαγεια του 4ου λεβελ ειτε θα πετας 4+ ζαρια για να φερεις ενα 10+ Με το +2 που εχεις εσυ , οχι μονο δε κερδιζεις αλλα χανεις και τους ποντους που τον κανεις λεβελ 2.Συγκεντρωσε τη σκεψη σου , θες να εχεις 2 μαγους φαιρ να πετανε φαριμπολια και κελια με +2 οκ βαλε τοτε ενα λεβελ1 μπουτσερ με Μοο, αλλιως κρατα τον 4ου κανε 1ου τον ενα και βγαλε τον αλλον Οχι , καλο και αγιο το μπρεθ , αλλα σου φτανει ενας εξοικονομησε τους ποντους τους οπως σου λεει ο εντι με 2 γκοτζερακια , 4γουντα θα τραβηξουνε σουτινκ και με το Το5 εχουνε καλο % επιβιωσης απο ... συμβατικα οπλα . Τελος βρισκω το σναιπερ αχρηστο , με τοσα καβερ, καλητερα σταμπορν σκαουτς για ξυλο , ειτε σκαουτς με ποισον για σουτινκ και ξυλο. Σε γενικες γραμμες μου αρεσει και αυτη τη στιγμη οι Ογκρε ειναι χαλαρα το καλητερο βιβλιο 8ης με διαφορα. Δυνατος ανθεκτικος με παρα πολυ σαβατζ δυναμη. Ι λαικ ! | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Πεμ 15 Δεκ 2011, 12:11 | |
| Θέλει σίγουρα ραφιναρισμα, και δοκιμές για να καταλήξουμε αν είναι viable build. Ιδωμεν. Με τον belly θα το κοιτάξω , και για τους man-eaters, αλλα οι gorgers αν δεν βγει χαρακτήρας δεν μπαίνουν. Δοκιμές λοιπόν. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Πεμ 15 Δεκ 2011, 12:47 | |
| Δοκιμασε. Αλλα το να βγει καποια στιγμη ενας χαρακτηρας των 155 ποντων για ενα breath ειναι ρισκο. Ισως αν εβαζες εναν 2ου και εναν 1ου με scroll κ Ironcurse Icon να ηταν καλυτερα. Αυτο που θα δεις στις δοκιμες, ειναι πως με 2 unit μονο απο guts και eaters δεν θα μπορεσεις να "κλεισεις" το batllefield και θα σε γυριζει γυρω γυρω ο αντιπαλος. Αnyway, δοκιμασε και βλεπεις. | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 19:49 | |
| νεο Update!
1 Slaughtermaster General; Lore of Death; Magic Level 4 Crown of Command Greedy Fist Earthing Rod
1 Bruiser Great Weapon; Light Armour; Battle Standard Rune Maw
1 Butcher Lore of Great Maw; Magic Level 2 Dispel Scroll
1 Firebelly Magic Level 2; Lore of Fire; Great Weapon Hellheart
7 Ironguts Look-Out Gnoblar; Great Weapon; Heavy Armour; Standard; Musician Standard of Discipline 1 Gutlord
25 Gnoblars Throwing Weapons; Musician,Trappers 1 Groinbiter
25 Gnoblars Throwing Weapons; Musician, Trappers 1 Groinbiter
1 Sabretusk Pack 1 Sabretusk Pack 1 Sabretusk Pack
1 Ironblaster 1 Ironblaster
4 Leadbelchers Light Armour; Musician
1 Thundertusk
Models in Army: 72
Total Army Cost: 2399.0
με μεγαλυτερο φοκους στην μαγεια και στο πυροβολικο ειναι η τελευταια λιστα που δοικιμαζω στο συγκεκριμενο μοτιβο. Αναμεικτες εντυπωσεις μεχρι στιγμης. Θελω να την δοθλεψω λιγο καλυτερα.
| |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 19:53 | |
| Αφου δεν επιτρεπυν runemaw k scroll,εσυ εβαλες κ hellheart??? Εεεεεετσι! Σπαστους τα @@ !!! χαχαχαχαχα Respect! (leadBs SUX!!! ) | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:00 | |
| Με μια γρηγορη αναγνωση ! τον ενα μικρο μαγο καντον δευτερο φαιρμπελι (για να εχεις και 2ο μπρεθ) αν και ειμαι τις αποψης οτι δε χρειαζεσε τοσους μαγους-χαρακτηρες. Οι λιντμπλετσερς δε μου αρεσουνε γενικα. θα ελεγα τους ποντους τους και τον ενα μαγο αν δε τον κανεις 2ο μπελι να τους κανεις μανιτερς.Αν σας αφησουνε με 1 κανονι (ειδες τι καλο παιδι ειμαι και σας αφησα με 2 στο Εντλες) το θεωρω ακομα περισοτερους μανιτερς. Και φυσικα βαλε στο μαγο 4ου μπιστ... που πατε με τα ντεθ ρε πστη μου δοκιμασε λιγο το μπιστ και πεσμου , αν το εχεις ηδη δοκιμασει πεσμου τι σου φανηκε πραγματικα , και οχι στο πλαισοιο καπιου urban legend οτι το ντεθ/φιστ και το 1 σπελλ που το χρησημοπεις κλανει θυλες και βηχει κεραυνους ... Αν εχεις παιξει και Μπιστ και Ντεθ , πιο θεωρεις οτι ταιρειαζει στο στρατο σου ? Ποιο θεωρεις οτι εχει μεγαλητερη χρησημοτητα.Θα το εχεις δει φανταζομαι. Για μενα το Μπιστ ειναι μονοδρομος. Αν ομως την εχεις βρει με το ντεθ και το θες τοτε η μονη αλαγη που θα ελεγα ειναι η παρουσια μανιτερς οπως ειπα πανω και τι να αντιακταστησεις με τι. Το θαντερτασκ , δεν εχω καταληξη ακριβως αν αξιζει τους ποντους. Δυνατο πλασμα, εχει ενα καταπελτη αλλα στις 24με μονο d3wound και σου ερχετε με μεγαλη βαση -.- δε ξερω το stonehorn με την αντοχη που εχει απεναντι στις πολεμικες μηχανες πως το βλεπεις ? Γενικα θα αποφευγα να εβαζα οπιοδηποτε απο τα μεγαλα τερατα για να εχω μια λιστα ετοιμη για ολα. Αν θες τους Λιντμπλετσερ και τους θεωρεις απαραιτητους , τοτε βγαλε το Θαντερ και το μαγο, με τη μια εχεις 5-6 μαντιερς σκαουτς στα πλευρα του αντιπαλου (η με οτι αλλο κομπο τους θες) μου φαινονται πιο χρησιμοι.και Μπιστ > Ντεθ στα ογκρε. | |
| | | Sn4k30r Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1466 Ηλικία : 37 Τόπος : Larisa Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!! Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:13 | |
| To beast ναι ειναι πιο safe , death Κατσει βγαζει πιο lethal Damage,...
Leadbelchers θα ταιριαζαν, αλλα που ποντοι... | |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:17 | |
| Λοιποοοον... μολις απαγορεψουν σε συνδυασμους με τα αλλα αντικειμενα ,το greedy fist κ το death, υποσχεσου μου πως θα βγεις στο ETC forum να τους πεις πως το combo ειναι μλκια κ το beasts ειναι καλυτερο,,, To death ειναι καλυτερο ρε Μητσο, ακομα κ το -1/-1 ST ειναι πολυ δυνατο για να βοηθησει τα ogres. Στρατος με κανονι/α που κρυβονται πλεον κ πισω απο βουνα κ κανουν move n fire ειναι. Γιατι να παρει το beast? Για τη βαλλιστα? Ακομα κ ο θιρστερ εχει 3+ward απεναντι της. Θα το δοκιμασω μια φορα βεβαια κ θα σου πω, αλλα lore που μου δινει 3-4 wounds σε ενα terrorgheist/γυρο, δεν το αφηνουμε ετσι. Ακομα κ l4 του χαους τον αφηνει χωρις ξορκια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το υπολογιζεις... | |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:27 | |
| Φυσικα και θα πω οτι το μπιστ ειναι καλητερο απο το ντεθ ... αλλα δε παιζω ογκρε και δε με ενδιαφερει. την αποψη μου σας λεω. εχω δοκιμασει και τα 2, δε ξερω μπορει να μη μου ταιρειαζε να ημουνα ατυχος κτλ δε ξερω. αλλα το Μπιστ το θεωρο το καλητερο λορ για Ογκρε. Οκ το βρηκαμε τωρα το ντεθ σκοτωνει το τεροργκαιστ λολ ενω το κανονι σου το χαιδευει ... πολυ αδυναμο επειχηρημα. Δε σας λεω σωνει και καλα βαλτε το,απλα δοκιμαστε το οχι σε 1 μαχη αλλα σε 3-4.
Δεν παιζει ρολο , παιζετε τι σας ταιρειαζει.Ειναι θεμα προσωπικου γουστου. και στις σαυρες μου αρεσει το Fire/Ντεθ (τα εχουμε πει) και ενα σλαν να ειχα μονο παλι fire θα του εβαζα.Αλλοι προτιμανε το λαιφ , το Λαιτ ΚΤΛ τα παντα ειναι στο μυαλο μας και εξαρτατε απο το παιξιμο μας.
| |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:27 | |
| Το beast κι εμενα μου αρεσει γενικα περισσοτερο, αλλα το κομβο με το death σου δινει ενα πλεονεκημα για εκεινα τα pits +purple suns που κυκλοφορουν γυρω γυρω τελευταια. φυσικα δεν με εχει πεισει ακομα, και μιλαμε καθαρα για ομαδικη λιστα. Το -1 S -1 T βοηθα αρκετα και στο shooting, αλλα και σε χρησιμα CC που θα το χρειαστεις. Το ολο θεμα ειναι να μπουσταριστει το shooting και σε συνδυασμο με την ταμπλετα του Thundertusk, να φτασει αποδεκατισμενος ο εχθρος. οι LB ειναι περιεργοι αλλα αν λαβεις υποψη οτι στις 12 ιντσες με δικη τους κινηση βαρανε στο 4αρι, ειναι ενα καλο addition για να φας diverters και να μειωσεις την ισχυ του αντιπαλου. Συντηρητικο παιξιμο στο Thundertusk σου δινει ενα τρομερο δωρο στους Ironguts με το ASL aura. Θελω να το δοκιμασω και με το beast μεν, αλλα πιστευω αρχικα οτι το Death παει πιο πολυ. Ο τυραννος μου λειπει, αλλα οχι τοσο πολυ με τον συγκεκριμενο προσδιορισμο της λιστας. Με το setup των χαρακτηρων ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και δεν θα το ακουμπησω μεχρι στιγμης. Περι restrictrions Εντι, μεχρι να μιλησει το ETC εγω δεν ξερω τιποτα. Και βαζω ολα τα καλουδια.
| |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:41 | |
| Οταν επαιζες Death στα OK, δεν ειχε βγει το FAQ για το Greedy Fist!!!! Kαι μονο η σκεψη να μπει ενας μαγος σε ακτινα toy Caress of Laniph δεν περναει απαρατηρητη απο τον αντιπαλο. Σκεψου τους στρατους 1 προς 1 και πες μου σε ποιον δεν εχει χρησιμοτητα το death. Απο λειτουργικης αποψης μεχρι και θεμα ποντων. Και σε Ομαδικο τουρνουα ακομα και το Mirror κυνηγας με τον ηλιο! Στο προηγουμενο 2ημερο τουρνουα εμενα με ικανοποιησε πληρως το Death. Δε νομιζω πως το Beast θα με βοηθουσε περισσοτερο σε κανενα απο τα matchup μου. Κωστα, οκ, το θεμα ειναι πως σε ολα τα τουρνουα στην Αθηνα τα OK εχουν restrictions... αρα, δεν μπορω να δοκιμασω ολα τα καλουδια παρεα, ουτε εγω αλλα ουτε και κανενας αλλος . | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:44 | |
| - Achaian έγραψε:
Περι restrictrions Εντι, μεχρι να μιλησει το ETC εγω δεν ξερω τιποτα. Και βαζω ολα τα καλουδια.
+1 Κι εγώ στην λίστα μου έχω βάλει Tzeentch με favour of the Gods στον champion YΓ Ogres χωρίς Τύραννο = περίπατος | |
| | | Achaian Spamlord
| | | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 20:55 | |
| Χαος χωρις L4 = Long live the New LoS System!!!! | |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:03 | |
| [quote="Dr.Edd"]Kαι μονο η σκεψη να μπει ενας μαγος σε ακτινα toy Caress of Laniph δεν περναει απαρατηρητη απο τον αντιπαλο. Σκεψου τους στρατους 1 προς 1 και πες μου σε ποιον δεν εχει χρησιμοτητα το death. Απο λειτουργικης αποψης μεχρι και θεμα ποντων. Και σε Ομαδικο τουρνουα ακομα και το Mirror κυνηγας με τον ηλιο! [quote] Εντι πραγματικα lol Θα με κανεις να βρω το ποστ σου που μου ελεγες οτι χωρις Ντεθ στο σλαν μου θα ειχα 20 παραπανω ποντους στο ΕΤΣ και σου ελεγα τα παραπανω λογια Δηλαδη ταιρειαζει στα ογκρε και δε ταιρειαζει στους λιζαρντς μαζι με την παρουσια ενος ακομα μαγου 4ου fire .... και ροφλ δηλαδη ... @ αχαιο Eιναι θεμα τι σου ταιρειαζει. για μενα καλητερο στα Ογκρε ειναι το Μπιστ. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:06, 1 φορά | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:05 | |
| ναι ρε Μητσο τσεκαρουμε με μαχες και βλεπουμε. Εγω αγαπω Beast. αλλα στην συγκεκριμενη λιστα πιστευω κολλαει καλυτερα το Death | |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:09 | |
| Κατσε να βγαλουν το banehead κ μετα θα σου κανω τους Slann σε καθε μαχη L0 Mητσο? Δεν περιμενω τα να φερω κ μεγαλοσυνδυασμο ζαριας κ 4αρια και να χασει τα ward ο αλλος. Μου αρκει να κανω 2-3 hit στον αντιπαλο L4. Aυτο κανεi το greedy fist. Tου αχρηστευει την μαγεια. Τι ασχετο ηταν αυτο με το ETC παλι τωρα; Αυτο σημαινει πως το beasts ειναι καλυτερο απο το Death για τα ogres? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| | | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:12 | |
| οχι ρε μλκα αλλα οταν εβαζα Fire/Death μου ελεγες να μη βαζω ντεθ αλλα σαντου, λαιτ κτλ για να παρω περισοτερους ποντους ,δηλαδη γιατι να μην ισχυει το ιδιο με τα ... ογκρε ? που με τις σαυρες ειχα και λορδο 4ου fire, αρα επιλογες περισοτερες.
Γενικα ειναι θεμα παιξιματος. αστα τα δοκιμασει ολα. | |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:13 | |
| ΥΓ Simple LOS SUX@@@!!!!*&T IUYUIH(!*U!(*U!OI!U(!*U!!!!)(&!%E^!RD!!!!!!!!!! | |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:14 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- ΥΓ
Simple LOS SUX@@@!!!!*&T IUYUIH(!*U!(*U!OI!U(!*U!!!!)(&!%E^!RD!!!!!!!!!! oτι δωσει ρε μαν ... | |
| Θέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver! Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:17 | |
| | |
| | | | The Flaming Death`s Cleaver! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |