Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
The Flaming Death`s Cleaver! 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

The Flaming Death`s Cleaver!

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

Αριθμός μηνυμάτων : 1824
Registration date : 12/09/2008

The Flaming Death`s Cleaver! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΠεμ 15 Δεκ 2011, 00:15

Ogre Kingdoms Army

1 Slaughtermaster
General; Lore of Death; Magic Level 4
Crown of Command
Greedy Fist
Earthing Rod

1 Bruiser
Battle Standard
Rune Maw

1 Butcher
Lore of Great Maw; Magic Level 1

1 Firebelly
Magic Level 2; Lore of Fire

1 Firebelly
Magic Level 2; Lore of Fire

7 Ironguts
Look-Out Gnoblar; Great Weapon; Heavy Armour; Standard; Musician
Standard of Discipline
1 Gutlord

1 Sabretusk Pack

1 Sabretusk Pack

1 Sabretusk Pack

30 Gnoblars
Throwing Weapons; Musician
1 Groinbiter

30 Gnoblars
Throwing Weapons; Musician
1 Groinbiter

1 Ironblaster

1 Ironblaster

6 Maneaters
Sniper; Stubborn; Brace of Ogre Pistols (x6); Light Armour; Musician

Models in Army: 84

Total Army Cost: 2399.0

Σε συνδυασμο με το νεο Faq μια διαφορετικη προσεγγιση σε σχετικα αμυντικη λιστα.
τα combo ειναι προφανη πιστευω, και μαλλον για καποιο καιρο θα την δοκιμαζω με συγκεκριμενα pairings.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΠεμ 15 Δεκ 2011, 00:58

Μου αρεσει !
Βεβαια, νομιζω πως ο 2ος Bellie ειναι αχρειαστος. Σε εμενα τουλαχιστον, δεν δουλεψε ποτε ικανοποιητικα.
Βαλε scroll και Gorger/rs. Mετρανε απιστευτα!

Και Poison στα maneaters!!!
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΠεμ 15 Δεκ 2011, 01:16

το σκρολ ειναι οντως ενα θεμα, αλλα δεν διακινδυνευω να την κανει ακλαφτος ο αρχιχασαπης οποτε θα βασιστω στο οτι εχω 4 channeling και πιστευω να τα καταφερω, παντα με συνδιασμο την χρηση του faq-combo.
O 2oς belly ουσιαστικα σου δινει περισσοτερο magical hitting power. Διπλο fireball και breath.
Για να μπουν gorgers πρεπει να κανω θυσιες στην λιστα που δεν ειμαι διατεθειμενος αρχικα.
Θα δοκιμασω και θα δω.
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΠεμ 15 Δεκ 2011, 10:32

Ναι αλλα ειναι πολλοι ποντοι ο μαγος με το φαιρ , και τι περιμενεις να περασεις με το +1 του
επειδη στην αρχη εβαζα 2 μπελις , απο την πραξη διαπιστωσα οτι δε θα εχεις ζαρια να κανεις την μαγεια του 4ου λεβελ ειτε θα πετας 4+ ζαρια για να φερεις ενα 10+
Με το +2 που εχεις εσυ , οχι μονο δε κερδιζεις αλλα χανεις και τους ποντους που τον κανεις λεβελ 2.Συγκεντρωσε τη σκεψη σου , θες να εχεις 2 μαγους φαιρ να πετανε φαριμπολια και κελια με +2 οκ βαλε τοτε ενα λεβελ1 μπουτσερ με Μοο, αλλιως κρατα τον 4ου κανε 1ου τον ενα και βγαλε τον αλλον
Οχι , καλο και αγιο το μπρεθ , αλλα σου φτανει ενας
εξοικονομησε τους ποντους τους οπως σου λεει ο εντι
με 2 γκοτζερακια , 4γουντα θα τραβηξουνε σουτινκ και με το Το5 εχουνε καλο % επιβιωσης απο ... συμβατικα οπλα Razz.
Τελος βρισκω το σναιπερ αχρηστο , με τοσα καβερ, καλητερα σταμπορν σκαουτς για ξυλο , ειτε σκαουτς με ποισον για σουτινκ και ξυλο.

Σε γενικες γραμμες μου αρεσει και αυτη τη στιγμη οι Ογκρε ειναι χαλαρα το καλητερο βιβλιο 8ης με διαφορα.
Δυνατος ανθεκτικος με παρα πολυ σαβατζ δυναμη.
Ι λαικ !
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΠεμ 15 Δεκ 2011, 12:11

Θέλει σίγουρα ραφιναρισμα, και δοκιμές για να καταλήξουμε αν είναι viable build. Ιδωμεν.
Με τον belly θα το κοιτάξω , και για τους man-eaters, αλλα οι gorgers αν δεν βγει χαρακτήρας δεν μπαίνουν. Δοκιμές λοιπόν.
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΠεμ 15 Δεκ 2011, 12:47

Δοκιμασε. Αλλα το να βγει καποια στιγμη ενας χαρακτηρας των 155 ποντων για ενα breath ειναι ρισκο. Ισως αν εβαζες εναν 2ου και εναν 1ου με scroll κ Ironcurse Icon να ηταν καλυτερα.
Αυτο που θα δεις στις δοκιμες, ειναι πως με 2 unit μονο απο guts και eaters δεν θα μπορεσεις να "κλεισεις" το batllefield και θα σε γυριζει γυρω γυρω ο αντιπαλος.
Αnyway, δοκιμασε και βλεπεις.
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 19:49

νεο Update!

1 Slaughtermaster
General; Lore of Death; Magic Level 4
Crown of Command
Greedy Fist
Earthing Rod

1 Bruiser
Great Weapon; Light Armour; Battle Standard
Rune Maw

1 Butcher
Lore of Great Maw; Magic Level 2
Dispel Scroll

1 Firebelly
Magic Level 2; Lore of Fire; Great Weapon
Hellheart

7 Ironguts
Look-Out Gnoblar; Great Weapon; Heavy Armour; Standard; Musician
Standard of Discipline
1 Gutlord

25 Gnoblars
Throwing Weapons; Musician,Trappers
1 Groinbiter

25 Gnoblars
Throwing Weapons; Musician, Trappers
1 Groinbiter

1 Sabretusk Pack
1 Sabretusk Pack
1 Sabretusk Pack

1 Ironblaster
1 Ironblaster

4 Leadbelchers
Light Armour; Musician

1 Thundertusk

Models in Army: 72

Total Army Cost: 2399.0

με μεγαλυτερο φοκους στην μαγεια και στο πυροβολικο ειναι η τελευταια λιστα που δοικιμαζω στο συγκεκριμενο μοτιβο.
Αναμεικτες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.
Θελω να την δοθλεψω λιγο καλυτερα.
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 19:53

Αφου δεν επιτρεπυν runemaw k scroll,εσυ εβαλες κ hellheart???
Εεεεεετσι! Σπαστους τα @@ !!!
χαχαχαχαχα
Respect! (leadBs SUX!!! Sad )
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:00

Με μια γρηγορη αναγνωση !
τον ενα μικρο μαγο καντον δευτερο φαιρμπελι (για να εχεις και 2ο μπρεθ) αν και ειμαι τις αποψης οτι δε χρειαζεσε τοσους μαγους-χαρακτηρες.
Οι λιντμπλετσερς δε μου αρεσουνε Razz γενικα.
θα ελεγα τους ποντους τους και τον ενα μαγο αν δε τον κανεις 2ο μπελι να τους κανεις μανιτερς.Αν σας αφησουνε με 1 κανονι (ειδες τι καλο παιδι ειμαι και σας αφησα με 2 στο Εντλες) το θεωρω ακομα περισοτερους μανιτερς.

Και φυσικα βαλε στο μαγο 4ου μπιστ...
που πατε με τα ντεθ ρε πστη μου
δοκιμασε λιγο το μπιστ και πεσμου , αν το εχεις ηδη δοκιμασει πεσμου τι σου φανηκε πραγματικα , και οχι στο πλαισοιο καπιου urban legend οτι το ντεθ/φιστ και το 1 σπελλ που το χρησημοπεις κλανει θυλες και βηχει κεραυνους ...
Αν εχεις παιξει και Μπιστ και Ντεθ , πιο θεωρεις οτι ταιρειαζει στο στρατο σου ?
Ποιο θεωρεις οτι εχει μεγαλητερη χρησημοτητα.Θα το εχεις δει φανταζομαι.
Για μενα το Μπιστ ειναι μονοδρομος.
Αν ομως την εχεις βρει με το ντεθ και το θες τοτε η μονη αλαγη που θα ελεγα ειναι η παρουσια μανιτερς οπως ειπα πανω και τι να αντιακταστησεις με τι.
Το θαντερτασκ , δεν εχω καταληξη ακριβως αν αξιζει τους ποντους.
Δυνατο πλασμα, εχει ενα καταπελτη αλλα στις 24με μονο d3wound και σου ερχετε με μεγαλη βαση -.-
δε ξερω το stonehorn με την αντοχη που εχει απεναντι στις πολεμικες μηχανες πως το βλεπεις ? Γενικα θα αποφευγα να εβαζα οπιοδηποτε απο τα μεγαλα τερατα για να εχω μια λιστα ετοιμη για ολα.
Αν θες τους Λιντμπλετσερ και τους θεωρεις απαραιτητους , τοτε βγαλε το Θαντερ και το μαγο, με τη μια εχεις 5-6 μαντιερς σκαουτς στα πλευρα του αντιπαλου (η με οτι αλλο κομπο τους θες) μου φαινονται πιο χρησιμοι.και Μπιστ > Ντεθ στα ογκρε.
Sn4k30r
Spamlord
Spamlord
Sn4k30r

Αριθμός μηνυμάτων : 1466
Τόπος : Larisa
Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!!
Registration date : 30/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:13

To beast ναι ειναι πιο safe , death Κατσει βγαζει πιο lethal Damage,...

Leadbelchers θα ταιριαζαν, αλλα που ποντοι...
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:17

Λοιποοοον...
μολις απαγορεψουν σε συνδυασμους με τα αλλα αντικειμενα ,το greedy fist κ το death, υποσχεσου μου πως θα βγεις στο ETC forum να τους πεις πως το combo ειναι μλκια κ το beasts ειναι καλυτερο,,, Razz lol!

To death ειναι καλυτερο ρε Μητσο, ακομα κ το -1/-1 ST ειναι πολυ δυνατο για να βοηθησει τα ogres. Στρατος με κανονι/α που κρυβονται πλεον κ πισω απο βουνα κ κανουν move n fire ειναι. Γιατι να παρει το beast? Για τη βαλλιστα? Ακομα κ ο θιρστερ εχει 3+ward απεναντι της.
Θα το δοκιμασω μια φορα βεβαια κ θα σου πω, αλλα lore που μου δινει 3-4 wounds σε ενα terrorgheist/γυρο, δεν το αφηνουμε ετσι. Ακομα κ l4 του χαους τον αφηνει χωρις ξορκια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το υπολογιζεις...
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:27

Φυσικα και θα πω οτι το μπιστ ειναι καλητερο απο το ντεθ ... αλλα δε παιζω ογκρε και δε με ενδιαφερει. την αποψη μου σας λεω.
εχω δοκιμασει και τα 2, δε ξερω μπορει να μη μου ταιρειαζε να ημουνα ατυχος κτλ δε ξερω.
αλλα το Μπιστ το θεωρο το καλητερο λορ για Ογκρε.
Οκ το βρηκαμε τωρα
το ντεθ σκοτωνει το τεροργκαιστ λολ
ενω το κανονι σου το χαιδευει ...
πολυ αδυναμο επειχηρημα.
Δε σας λεω σωνει και καλα βαλτε το,απλα δοκιμαστε το οχι σε 1 μαχη αλλα σε 3-4.

Δεν παιζει ρολο , παιζετε τι σας ταιρειαζει.Ειναι θεμα προσωπικου γουστου.
και στις σαυρες μου αρεσει το Fire/Ντεθ (τα εχουμε πει) και ενα σλαν να ειχα μονο παλι fire θα του εβαζα.Αλλοι προτιμανε το λαιφ , το Λαιτ ΚΤΛ
τα παντα ειναι στο μυαλο μας και εξαρτατε απο το παιξιμο μας.
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:27

Το beast κι εμενα μου αρεσει γενικα περισσοτερο, αλλα το κομβο με το death σου δινει ενα πλεονεκημα για εκεινα τα pits +purple suns που κυκλοφορουν γυρω γυρω τελευταια.
φυσικα δεν με εχει πεισει ακομα, και μιλαμε καθαρα για ομαδικη λιστα.
Το -1 S -1 T βοηθα αρκετα και στο shooting, αλλα και σε χρησιμα CC που θα το χρειαστεις.
Το ολο θεμα ειναι να μπουσταριστει το shooting και σε συνδυασμο με την ταμπλετα του Thundertusk, να φτασει αποδεκατισμενος ο εχθρος.
οι LB ειναι περιεργοι αλλα αν λαβεις υποψη οτι στις 12 ιντσες με δικη τους κινηση βαρανε στο 4αρι, ειναι ενα καλο addition για να φας diverters και να μειωσεις την ισχυ του αντιπαλου.
Συντηρητικο παιξιμο στο Thundertusk σου δινει ενα τρομερο δωρο στους Ironguts με το ASL aura.
Θελω να το δοκιμασω και με το beast μεν, αλλα πιστευω αρχικα οτι το Death παει πιο πολυ.
Ο τυραννος μου λειπει, αλλα οχι τοσο πολυ με τον συγκεκριμενο προσδιορισμο της λιστας.
Με το setup των χαρακτηρων ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και δεν θα το ακουμπησω μεχρι στιγμης.
Περι restrictrions Εντι, μεχρι να μιλησει το ETC εγω δεν ξερω τιποτα. Και βαζω ολα τα καλουδια.

Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:41

Οταν επαιζες Death στα OK, δεν ειχε βγει το FAQ για το Greedy Fist!!!! Razz
Kαι μονο η σκεψη να μπει ενας μαγος σε ακτινα toy Caress of Laniph δεν περναει απαρατηρητη απο τον αντιπαλο. Σκεψου τους στρατους 1 προς 1 και πες μου σε ποιον δεν εχει χρησιμοτητα το death. Απο λειτουργικης αποψης μεχρι και θεμα ποντων.
Και σε Ομαδικο τουρνουα ακομα και το Mirror κυνηγας με τον ηλιο!
Στο προηγουμενο 2ημερο τουρνουα εμενα με ικανοποιησε πληρως το Death. Δε νομιζω πως το Beast θα με βοηθουσε περισσοτερο σε κανενα απο τα matchup μου.

Κωστα, οκ, το θεμα ειναι πως σε ολα τα τουρνουα στην Αθηνα τα OK εχουν restrictions... αρα, δεν μπορω να δοκιμασω ολα τα καλουδια παρεα, ουτε εγω αλλα ουτε και κανενας αλλος .
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:44

Achaian έγραψε:

Περι restrictrions Εντι, μεχρι να μιλησει το ETC εγω δεν ξερω τιποτα. Και βαζω ολα τα καλουδια.

+1

Κι εγώ στην λίστα μου έχω βάλει Tzeentch με favour of the Gods στον champion Wink

Ogres χωρίς Τύραννο = περίπατος Cool
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:52

mohammadurk έγραψε:

Ogres χωρίς Τύραννο = περίπατος Cool
any time bitch! Razz
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 20:55

Χαος χωρις L4 = Sleep

Long live the New LoS System!!!!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:03

[quote="Dr.Edd"]Kαι μονο η σκεψη να μπει ενας μαγος σε ακτινα toy Caress of Laniph δεν περναει απαρατηρητη απο τον αντιπαλο. Σκεψου τους στρατους 1 προς 1 και πες μου σε ποιον δεν εχει χρησιμοτητα το death. Απο λειτουργικης αποψης μεχρι και θεμα ποντων.
Και σε Ομαδικο τουρνουα ακομα και το Mirror κυνηγας με τον ηλιο!
[quote]

Εντι πραγματικα Razz
lol
Θα με κανεις να βρω το ποστ σου που μου ελεγες οτι χωρις Ντεθ στο σλαν μου θα ειχα 20 παραπανω ποντους στο ΕΤΣ
και σου ελεγα τα παραπανω λογια

Δηλαδη ταιρειαζει στα ογκρε και δε ταιρειαζει στους λιζαρντς μαζι με την παρουσια ενος ακομα μαγου 4ου fire ....
lol! και ροφλ δηλαδη ...

@ αχαιο
Eιναι θεμα τι σου ταιρειαζει.
για μενα καλητερο στα Ογκρε ειναι το Μπιστ.
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Κυρ 29 Ιαν 2012, 21:06, 1 φορά
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:05

ναι ρε Μητσο τσεκαρουμε με μαχες και βλεπουμε.
Εγω αγαπω Beast. αλλα στην συγκεκριμενη λιστα πιστευω κολλαει καλυτερα το Death
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:09

Κατσε να βγαλουν το banehead κ μετα θα σου κανω τους Slann σε καθε μαχη L0 Razz
Mητσο? Δεν περιμενω τα να φερω κ μεγαλοσυνδυασμο ζαριας κ 4αρια και να χασει τα ward ο αλλος. Μου αρκει να κανω 2-3 hit στον αντιπαλο L4. Aυτο κανεi το greedy fist. Tου αχρηστευει την μαγεια.
Τι ασχετο ηταν αυτο με το ETC παλι τωρα; Αυτο σημαινει πως το beasts ειναι καλυτερο απο το Death για τα ogres? lol!

Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:11

Dr.Edd έγραψε:
Χαος χωρις L4 = Sleep

Long live the New LoS System!!!!

Μα θα τους δείρω, δεν θα τους μαγέψω Razz
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:12

οχι ρε μλκα αλλα οταν εβαζα Fire/Death μου ελεγες να μη βαζω ντεθ αλλα σαντου, λαιτ κτλ για να παρω περισοτερους ποντους ,δηλαδη γιατι να μην ισχυει το ιδιο με τα ... ογκρε ?
που με τις σαυρες ειχα και λορδο 4ου fire, αρα επιλογες περισοτερες.

Γενικα ειναι θεμα παιξιματος.
αστα τα δοκιμασει ολα.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:13

ΥΓ
Simple LOS SUX@@@!!!!*&T IUYUIH(!*U!(*U!OI!U(!*U!!!!)(&!%E^!RD!!!!!!!!!!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:14

mohammadurk έγραψε:
ΥΓ
Simple LOS SUX@@@!!!!*&T IUYUIH(!*U!(*U!OI!U(!*U!!!!)(&!%E^!RD!!!!!!!!!!

oτι δωσει ρε μαν ...
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Flaming Death`s Cleaver!   The Flaming Death`s Cleaver! I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιαν 2012, 21:17

Αν ήταν ό,τι δώσει ας παίζαμε με τους κανόνες του ββιβλίου, τι τις θέλουμε τιε ARcom Razz

Kαταργείται η διάκριση μεταξύ LoS (missile spells, charge, direct WM hits etc) και Forward Arc (direct damage spells, no charge, Indirect WM hits etc)!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mιλάμε για βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού!

Mα τι σκέφτονταν??? ...αν το σκέφτηκαν καν Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

The Flaming Death`s Cleaver!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» flaming banner?
» stank and flaming attacks??
» flaming attacks ,heroes & regen

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: