Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

2012 Vote: AR COM

Πήγαινε κάτω 
+9
deamonkin
Nepenthe
iron man
darlok
Shieldwolf
Laskoulas
Asarnil the Dragonlord
Khar Vader
xrisomiga
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
deamonkin
Spamlord
Spamlord
deamonkin

Αριθμός μηνυμάτων : 1341
Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις...
Currently Playing : Tselo
Registration date : 01/09/2008

2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 15:54

xrisomiga έγραψε:
στο UB είμαι πιο χαλαρός και σκέφτομαι καλύτερα

καλα και εγω στο age of empires σπερνω! :Ρ

το εχουμε ξαναπει αλλα τα ηλεκτρονικα παιχνιδια και αλλο το warhammer ! Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 15:57

Ξερεις πως ο ΖΙλντα πριν κατεβει στα τουρνουα ειχε λιωσει μαζι μου στον...υπολογιστη Μακη?
χαααχαχαχαχαχαχαχαααα
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 15:59

είπα ΠΕΙΝΑ ΔΙΨΑ για αίμα !!!!!!!!

μιλάμε κάθε φορα που παίζω με τον master στην αρχή του match έχουμε το introduction μου .... μου ανεβαίνουν oi παλμοί eddy xDD Razz Razz

βασικά είμαι ένας μικρός abhoras ( το vampire που ξεδίψασε όταν ρούφηξε έναν δράκο Twisted Evil ) μονο που εγώ ένα για δράκο exw τους καλύτερους παίκτες hehehe dld όταν νικήσω τον master σε fair game με fair dice τότε θα ξεδιψάσω για λίγο .... μέχρι να βρω τον επόμενο πιο δύσκολο στόχο Twisted Evil
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:01

και παλια κατεβαινε με εμπαιρ και βαμπαιρ
αλλα οι Βρετονοι much much better i say ehmmm :p (να μη ξεχναμε και το Γιοντα)
ερχετε και ο Ζιλντα στο μαγικο κοσμο του σταρ γουορς τωρα !
ενας ακομα sage Razz

και τωρα που ειπα βαμπαιρ

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Πεμ 05 Ιαν 2012, 16:02, 1 φορά
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:02

Δεν ειμαι καλος. ΕΙμαι εμπειρος. Και ακριβως αυτο που περιγραφεις ειναι ο τροπος που πρεπει να σκεφτεται ενας φιλοδοξος νεος παικτης. Κριμα που εισαι στο αλλο ημισφαιριο, γιατι οι ζωντανες μαχες εχουν αλλη αξια πραγματι. Εκει πρεπει να διαχειριζεσαι αμεσα την αδρεναλινη που δημιουργουν οι στραβοζαριες. Αυτο δεν στο δινει το ub. Σου δινει ομως πολλα αλλα που για να τα αποκτησεις στο τραπεζι θα χρειαστεις πολλες πολλες μαχες.

Τραβα Κοιμησου!
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:05

Dr.Edd έγραψε:

Τραβα Κοιμησου!

yes ante kalhnuxta
deamonkin
Spamlord
Spamlord
deamonkin

Αριθμός μηνυμάτων : 1341
Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις...
Currently Playing : Tselo
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:06

o zilda εχει παιξει σε περισσοτερα τουρνουα απο όσα εχεις παιξει σε χ χρονια αρα αστο δε μετραει αυτο που λες! ειναι σα να σου λεω οτι πριν ερθω για μαχη επαιξα λιγο ταβλι για προπονηση!

και σας παρακαλω σταματηστε αυτα τα master κλπ! Μηπως σε δενει ημιγυμνο και σε μαστιγονει πριν απο καθε μαχη?!! :Ρ
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:08

deamonkin έγραψε:

και σας παρακαλω σταματηστε αυτα τα master κλπ! Μηπως σε δενει ημιγυμνο και σε μαστιγονει πριν απο καθε μαχη?!! :Ρ

Περιμενω πως και πως τον "Μακη" του χαμερ να βγαλει στη φορα τιποτα κασετες με "περιεχομενο":

"Τι εισαι? πες τι εισαι?" κτλ κτλ κτλ

lol!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:09

deamonkin έγραψε:
o zilda εχει παιξει σε περισσοτερα τουρνουα απο όσα εχεις παιξει σε χ χρονια αρα αστο δε μετραει αυτο που λες! ειναι σα να σου λεω οτι πριν ερθω για μαχη επαιξα λιγο ταβλι για προπονηση!

ΖΙΛΝΤΑ!!!! lol!

(δεν ξερεις ποσες ειχαμε παιξει πριν ξεκινησει, αφου ξεκινησε να κατεβαινει φετος για πρωτη χρονια συστηματικα, πριν τα GWars οποτε...ναι, ναι απλα ενα ταβλακι παιζουμε μωρε.Οτι πιστευετε.Χαχαχχαχα)

Μακη? Ο Ζιλντα!!!!
Zilda
Knight
Knight
Zilda

Αριθμός μηνυμάτων : 447
Registration date : 03/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:23

lol! lol! lol!

Αυτό που έχω να πω εγώ πάντως είναι.... ΤΟΥ ΤΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ! Razz

Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:26

Αυτη ειναι η προπονηση σας ?Razz

Τελικα μαχες παιζετε εσεις οι δυο ή χορευετε ? albino

χαχαχαχα

lol!

Zilda come to Hex Driod
feel the force biatch ! Razz
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 16:28

Αλλος ειναι το μαντροσκυλο και αλλος ο χορευτης Μητσο... lol!
Makis? Σε πειραζουμε μωρε. Μην τσαντιζεσαι. beer
skario
Admin
skario

Αριθμός μηνυμάτων : 1578
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Vampire Counts Empire
Registration date : 23/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 20:47

άσχετο: παίζει κανένα τουρνουα 21/1? γιατι θα ελθω Αθηνα για ΣΚ.
skario
Admin
skario

Αριθμός μηνυμάτων : 1578
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Vampire Counts Empire
Registration date : 23/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 21:03

και τώρα που άφησα τον μπέμπη από τα χέρια μου:

Γενικά είμαι ενάντια στα πολλά restrictions. Τώρα, η ιστορία έδειξε ότι όσο και να βάζουμε restrictions οι στρατοί δεν ισορροπούν ιδιαίτερα. Πάντα κάποιος ανακαλύπτει μια "τυρίλα" και αρχίζει η γκρίνια, και πάλι restrictions κλπ κλπ. Στο ομαδικό επίπεδο θεωρώ οτι πέρα από λίγα restrictions δεν χρειάζονται παραπάνω. Και στην τελική αν κάποιος παίκτης βρει έναν καλό συνδυασμό, μεγιά του με χαρά του, να πάρει πολλούς πόντους. Το πρόβλημα εστιάζεται στο ατομικό επίπεδο κυρίως με κανόνες ETC. Κάθε draft ανεβάζει ή κατεβάζει ένα στρατό. Αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο είναι όταν το draft θα ρίξει τον στρατό που παίζουμε και ξαφνικά βλέπουμε οτι η απόφαση κάποιου επηρεάζει το χόμπι μας. Φυσικά αν έχεις όλους τους στρατούς είσαι μια χαρά γιατί μπορείς στα ατομικά να "σαρώνεις" εκμεταλλευόμενος τον ευνοημένο στρατό του εκάστοτε draft.

Τέσπα, καλά έκανε ο Edd και πρότεινε 5 πράγματα. Ο καθένας μπορεί να γράψει τις ιδέες του. Η ΑR, θα αποφασίσει, θα προσαρμοστούν οι παίκτες κοκ. Έχω κι εγώ 2-3 πράγματα που θα μπορούσα να προτείνω.

p.s. Θυμηθείτε το τελευταίο draft της 7ης που μας είχε δώσει στους περισσότερους την αίσθηση οτι η etc comitee ωθεί τους παίκτες να παίζουν μια λίστα ανα στρατό. Δεν θα είναι ωραίο να οδηγηθούμε πάλι εκεί.
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 21:26

Και καλα θα κανετε να προτεινετε αυτα που θεωρειται σαν σωστες αλλαγες. Ουτε παντογνωστης ειμαι, ουτε θελω να το παιζω. Αυτα που εχω προτεινει ειναι restrtictions απο Denmark,Germany,Austria,Swiss για τους top στρατους. Για τους μετριους τα restrictions ειναι πιο πολυ απο τουρνουα της Αγγλιας, Ιταλιας.
Νιωθω ασχημα που ειμαστε λιγοι και ο καθενας νομιζει πως εχω σκοπο να θιξω τον στρατο του (μισαλλοδοξια). Οπως διαπιστωνεται, οι Ευρωπαιοι ειναι πιο κοντα στην λογικη των restrictions που προτεινω γιατι ουσιαστικα εκμεταλλευομαι τα δικα τους θελω, για να αποφευχθουν τα ban σε items. Αλλιως θα γινει αυτο που λεει ο Σπυρος. Θα παμε σε λιστες μονοδρομους.
Scario@
Δεν ξερω αν εχει τουρνουα στις 21/1. Λογικα κατι θα υπαρχει παντως.
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 21:38

Eντι για να μη νιωθεις ασχημα καλο ειναι να εχεις τεκμηριωμενες αποψεις , δοκιμασμενες
δηλαδη εκανες κοπυ πειστ τα ... ριστριξιον των αλλων ? διαλεξε λολ

Εγω επειδη παντα θες να εχεις εντυπωσεις , εχω τις ενστασεις μου , που ειναι απολυτα δικαιες για το μπαν του Ντεθ και του Μπειν χεντ.
τις τεκμηριωσα στο αποδειξα κατα την γνωμη μου απολυτα σωστα και ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ και ο ιδιος μιλωντας μαζι μου οτι δεν επρεπε να το βαλεις και θα το εσβηνες.οπως και συμφωνησα με τους 2 χαμ και το εθιριαλ σλαν.
ναι η οχι ?

αρα δε κρυβω καμια μισαλοδοξια προσωπικα εγω.

Καλο ειναι να ξεκαθαριζονται τα πραματα για να μη μενουνε υπονοιες δηλαδη.
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2012 Vote: AR COM   2012 Vote: AR COM - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 05 Ιαν 2012, 21:47

Οπως βλεπεις, το death/bane head (χωρις Feedback scroll) γραφω πως δεν ειμαι σιγουρος πως αξιζει σαν restriction. Ειδικα αν παμε σε τουρνουα με 1 L3/L4 ανα στρατο, ειναι αχρειαστο. Δεν ειπα πως με λετε μισαλλοδοξο, αλλα πως μπορει να φαινομαι ετσι γιατι ειμαστε 15 νοματαιοι για 15 στρατους. Εκεινοι που εχουν 2000 παικτες, δεν μπαινουν στη διαδικασια να σκεφτουν πως ο Α παιζει LM, o B παιζει Orcs κοκ.
Αρα , δεν σκεφτομαι με βαση εμας (μικρο pool) αλλα με βαση εκεινους. Χρησιμοποιω τα restrictions / ban τους σε διλημματα. Και με αυτο το τροπο, αποφευγω τα Ban. Ειναι μια "δημιουργικη συνθεση" των restrictions/bans. Ουσιαστικα παιζουν ολα τα αντικειμενα, απλα οχι ολα μαζι.

2012 Vote: AR COM
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Vote WFB ETC 2012: Pairing system
» Vote for us!
» Dragons , vote
» ETC 2013. The Vote.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Warhammer Fantasy General Discussion-
Μετάβαση σε: