Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 03 Ιαν 2012, 12:14
krima
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 03 Ιαν 2012, 14:41
Οι καριοληδες οι Γερμανοι!!! Μονο οσους παραδιδουν τη χωρα τους σε εναν μοτοσυκλετιστη και σε οσους δινουν Σερβους ψηφισαν. Βρωμοναζί βάρβαροι του Μέλανα Δρυμού, μάθετε να τρώτε τα γλυκά σας χωρίς σφήκες να περπατάνε πάνω τους και μετά τα ξαναλέμε!!! Ουστ!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 03 Ιαν 2012, 16:15
Ο Υπουργός ζήτησε στο γραφείο του ένα call girl.
Έρχεται λοιπόν το κορίτσι, με κάθε διακριτικότητα, που απαιτούν τέτοιες περιστάσεις, μπαίνει στο γραφείο του Υπουργού, ενημερώνονται οι αρμόδιοι ότι ο Υπουργός είναι σε Σύσκεψη, αλλά..
Μετά από λίγα λεπτά βγαίνει η κοπέλα έξαλλη στους διαδρόμους του Υπουργείου κραυγάζοντας: ... -«Ε, ΟΧΙ ΠΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ! Μπορεί να είμαστε πόρνες αλλά έχουμε κι εμείς αξιοπρέπεια όπως όλοι οι άνθρωποι!»
Σπεύδουν ανήσυχοι οι Γραμματείς του υπουργικού γραφείου για να αποφύγουν το σκάνδαλο.
-«Σώπα κοπέλα μου, μη φωνάζεις! Τι διαστροφή σου ζήτησε ο ανώμαλος;»
-«Να με πληρώσει -λέει- με Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου!!!»
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 03 Ιαν 2012, 16:17
Dr.Edd έγραψε:
Ο Υπουργός ζήτησε στο γραφείο του ένα call girl.
Έρχεται λοιπόν το κορίτσι, με κάθε διακριτικότητα, που απαιτούν τέτοιες περιστάσεις, μπαίνει στο γραφείο του Υπουργού, ενημερώνονται οι αρμόδιοι ότι ο Υπουργός είναι σε Σύσκεψη, αλλά..
Μετά από λίγα λεπτά βγαίνει η κοπέλα έξαλλη στους διαδρόμους του Υπουργείου κραυγάζοντας: ... -«Ε, ΟΧΙ ΠΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ! Μπορεί να είμαστε πόρνες αλλά έχουμε κι εμείς αξιοπρέπεια όπως όλοι οι άνθρωποι!»
Σπεύδουν ανήσυχοι οι Γραμματείς του υπουργικού γραφείου για να αποφύγουν το σκάνδαλο.
-«Σώπα κοπέλα μου, μη φωνάζεις! Τι διαστροφή σου ζήτησε ο ανώμαλος;»
-«Να με πληρώσει -λέει- με Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου!!!»
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 03 Ιαν 2012, 16:24
H καλητερη διαφημιση της 10ετιας :P:P
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 03 Ιαν 2012, 16:34
να του φορεσει πανοπλια του παιδιου του, την επομενη φορα που θα το παει στις κουνιες, φιλος. Μπορει παντα κ να το βαλει μεσα σε ενα μεταλλικο δωματιο με φιλτραρισμενο αερα. Δε μαμιομαστε με ολους τουτους τους γονεις, που διακρυνουν οτι η χωρα παει κατα διαολου μονο οταν γρατζουνιστει το σκασμενο τους.
Χρονια πολλα ρε Γιωργο. Αλλα ασταδιαλα με τις μλκς που ανεβαζεις εδω μεσα.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 12:47
Θα συμφωνήσω με τον ogyon. Αν πρόσεχε το παιδί του στην πίστα όπως λέει, πως δεν αντιλήφθηκε το έλκηθρο που κατέβαινε την πλαγιά και παρέσυρε το παιδί του? Όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο δεν πρέπει να αφήνεις στιγμή το παιδί από τα μάτια σου, γιατί όλα τα παιδιά είναι διαολάκια και χτυπάνε πανεύκολα. Παπαριές γράφει ο δημοσιοκάφρος, και αυτός στην κοσμάρα του θα ήταν όπως οι άλλοι γονείς που πίνανε καφέ. Και απλά έτυχε το παιδί του να είναι το θύμα και όχι θύτης.
Του έφταιγε και το παράνομο χιονοδρομικό κέντρο που δεν κατάφερε να προσέχει το παιδί του. Είναι σαν να είσαι στις κούνιες και να κατέβει ένα παιδί την τσουλήθρα και να παρασύρει το παιδί σου. Φταίει η τσουλήθρα και τα παιδιά ή εσύ σαν γονιός?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 13:19
Καλά βρε, μη βαράτε, απλά το ανεβάζω γιατί από χθες έχω δει ένα χείμαρρο δημοσιεύσεων με διαφορετική εκδοχή του στόρυ...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 13:25
Δεν σε βαράμε, τον Στραβελάκη θέλουμε να δείρουμε και όλους τους άλλους πασόκους του mega
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 13:45
metaller έγραψε:
από χθες έχω δει ένα χείμαρρο δημοσιεύσεων με διαφορετική εκδοχή του στόρυ...
υπαρχει καμια εκδοχη με σεξουαλικο περιοχομενο? -εισαι η μανα του παιδιου που χτυπησε το δικο μου? -Ναι! -Θα σε γαμησω (τα υπολοιπα επι της οθονης)
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 13:53
ogyon έγραψε:
metaller έγραψε:
από χθες έχω δει ένα χείμαρρο δημοσιεύσεων με διαφορετική εκδοχή του στόρυ...
υπαρχει καμια εκδοχη με σεξουαλικο περιοχομενο? -εισαι η μανα του παιδιου που χτυπησε το δικο μου? -Ναι! -Θα σε γαμησω (τα υπολοιπα επι της οθονης)
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 14:06
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 15:02
Τι μπορεί να πάθει μια χώρα όταν οι ηγέτες της δε χρησιμοποιούν προφυλακτικά ???
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 15:15
Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μιά βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει : - Η βόμβα θα εκραγεί. Έχετε μόλις 20 δευτερόλεπτα γιά να βγείτε έξω!! Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται μία χελώνα : -Ε είσαι και πολύ καραγκιόζης...!
(μου πήρε κανά λεπτό να το καταλάβω )
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 04 Ιαν 2012, 16:52