Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Greek Warhammer Rankings - Spam Thread | |
|
+20letsaros86 Flames Altair xrisomiga medas darlok Tzortz ToPaxyGourouni skario Nepenthe iron man admin h34dnotf0und Blacknister JimBouz Asarnil the Dragonlord Khar Vader Laskoulas Juan Zilda 24 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:10 | |
| Πέρα του ότι με πείραξε επειδή έπεσα στην κατάταξη... Υπάρχουν παίκτες που είχαν έντονη παρουσία την άνοιξη του 11, σχεδόν μηδαμινή το φθινόπωρο και επανακάμπτουν τώρα. Αυτοί οι παίκτες χάνουν έναν μεγάλο αριθμό μαχών από τα στατιστικά τους και μένουν πίσω στο all-time ΕΛΟ χωρίς λόγο!!! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:11 | |
| Χώρια που είναι μαλακία να αφαιρείς ένα στατιστικό στοιχείο παραπάνω από την στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ! | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:14 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
- Δηλαδη το αλλαξαμε επειδη μονο ο Χαριδημος και ο Μητσος (αυτους εννοειες "παπαριδηδες"? το ηθελαν; Αν ειναι να ζηταμε την αδεια τους και για να κατουρησουμε.
Να κάνεις μπαμ ρε! Μία διευκρίνιση: Δεν ζητήσαμε με τον Μήτσο να αφαιρεθούν στατιστικά στοιχεία και μάχες!!! Απλά άλλο σημείο έναρξης της κάθε χρονιάς. Το ΑΛΛ-ΤΙΜΕ πρέπει να εμπλουτιστεί με τον μεγαλύτερο δυνατόν αριθμό δεδομένων από το σύνολο των μαχών στην 8η (ιμο και από το ETC'11 χρησιμοποιώντας πλασματικό ΕΛΟ όπου δεν υπάρχει)!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Παρ 27 Ιαν 2012, 14:16, 1 φορά | |
| | | Zilda Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Registration date : 03/06/2009
| | | | Khar Vader Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:17 | |
| Εγώ έχασα 3 θέσεις σκύλα! Να βάλεις και to ΕΤC, να βρεις και άλλα αποτελέσματα!!! ΥΓ Στο τέλος - τέλος 3 μάχες 3 μάχες. Στο πηγάδι κατούρησαν αυτές; Αυτά έχεις αυτά βάζεις. Κάποιοι για 3 μάχες δεν εμφανίζονται στην κατάταξη! Κάποιοι άλλοι γκρεμίζονται και κάποιοι σκαρφάλωσαν υπερβολικά ψηλά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Παρ 27 Ιαν 2012, 14:20, 1 φορά | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:20 | |
| το ΕΤΣ τι δουλεια εχει??? (εμενα με συμφερει να μπει) αλλα τι δουλεια εχει ρε με το ελληνικο ranking??? χαριδημε μην το κουραζουμε αλλο... για 3 μαχες κανεις ετσι??? ελα αυριο βικτωρια την αλλην εβδομαδα Πειραια την μεθεπομενη καλλιθεα παιξε κερδισε και παλι με χρονια και καιρους δικια σου θα ειναι (η θεση στους big 4 ) | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:21 | |
| Μόνος σου είπες ότι το σύστημα αποδίδει σε μεγάλο αριθμό μαχών και σε βάθος χρόνου. Μην του αφαιρείς αξιοπιστία! Αφαιρώντας μάχες αφαιρείς αξιοπιστία. ΥΓ Μην κάνουμε κακή αρχή... ΥΓ2 Μην μου λες μλκ Πάνο λες και είμαι από αυτούς που αποφεύγουν τα τραπέζια, πλζ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Παρ 27 Ιαν 2012, 14:22, 1 φορά | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:22 | |
| - iron man έγραψε:
- το ΕΤΣ τι δουλεια εχει??? (εμενα με συμφερει να μπει) αλλα τι δουλεια εχει ρε με το ελληνικο ranking???
χαριδημε μην το κουραζουμε αλλο... για 3 μαχες κανεις ετσι??? ελα αυριο βικτωρια την αλλην εβδομαδα Πειραια την μεθεπομενη καλλιθεα παιξε κερδισε και παλι με χρονια και καιρους δικια σου θα ειναι (η θεση στους big 4 ) +1 Με τις διαφορές που βλέπω, η άνοδος στην 4η θέση είναι ζήτημα ενός καλού τουρνουά. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:23 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:24 | |
| Βάλε πίσω τις 3 μάχες ώστε αντί να προσπαθώ να ανακτήσω την 4η θέση να προσπαθώ να χτυπήσω πρωτειά. Μην μου αφαιρείς ΧΡΟΝΟ , είναι υπερπολύτιμος για εμένα που έχω σύζυγο και 2 παιδιά | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:24 | |
| Το ΕΤC δεν μπορεί να μπει. Μόνο παίχτες που ανήκουν στο ελληνικό ELO και έχουν κατάταξη, γιατί ο αλγόριθμος προϋποθέτει την ύπαρξει ELO Παίχτη και ELO Αντιπάλου. | |
| | | Zilda Knight
| | | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:25 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
- τα ειχε περασει ρεεεεεεε!!!!!
Δε μου λεει κατι αυτο που γραφεις, περα απο 8 ατομα τα οποια ειναι εκεινοι που..."γκρινιαζουν" ως επι το πλειστον για να ξεκινησει απο Σεπτεμβρη η αξιολογηση... Για να τελειωνη το παραμυθι ΟΧΙ οτι τα εχω με τον εντι (πηρα σα προφαση το ποστ του λολ παλι εσυ την πληρωνεις αλλα οκ ) αλλα τα εχω ΜΕ ολους οσους μιλανε με ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ εγω ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ ΕΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΑΠΟ 1/1/2011 ΕΩΣ 30/7/12 σα τις εταιρειες δηλαδη με υπερδωδεκαμηνη χρηση (για να μην εχει κανεις παραπανo, που το να μην ειναι κανεις ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ειναι μεγιστος σκοπος μου)και απο εκει και επειτα αφου εχουμε μια αρχικη βαση να πηγαινει καθε χρονο με κυκλο Σεπτεμβριου - Σεπτεμβριου.H σκεψη μου αφορα τις ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ χρονις ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΑΖΟΥΝΕ και οχι τη φετινη , για αυτο δε με νοιαζει αν βαλετε και 8000 χρονια πισω τουρνουα μεσα στη πρωτη χρονια.Με ενδιαφερι η ΑΛΑΓΗ της χρονιας. (ελπιζω να το εμπεδοσατε)Που ειναι το πιο σωστο κατα την γνωμη μου και θεωρω τελειως ανοησια να αλαζει η χρονια 1/1. Ουτε ομως αναγκασα κανενα , ουτε εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο στο Κωστα ακα Ζιλντα να κανει αυτο που θελω εγω. Που στο φιναλε δε το εκανε Τα αστειακια και οι λοιπες παπαριες οτι κατι κρυβετε πισω απο αυτο και με δηθεν καποια ατομα μιλανε κομενα .Οποιος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και εχει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ να μιλα με ονοματα και οχι να μας βαζετε ΟΛΟΥΣ στο ιδιο τσουκαλι.Το ονομα μου μακρια απο ΜΑΛΑΚΙΕΣ. γκεγκε ? αντε γιατι μου πριξατε το @ουτσο μεσημεριατικα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Παρ 27 Ιαν 2012, 14:30, 3 φορές συνολικά | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:25 | |
| Κλάσε το ETC μωρέ, οκ.
Βάλε πίσω τις 3 μάχες του λαού στο αλλ-τιμε και βρες και άλλες παλαιότερες αν μπορέσεις
ΥΓ Έτσι ακριβώς μήτσο. Αν μη τι άλλο , το "υπερ12μηνη" χρήση θα έπρεπε να θυμίζει κάτι σε αυτούς που λασπολογούν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Παρ 27 Ιαν 2012, 14:27, 1 φορά | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:27 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Κλάσε το ETC μωρέ, οκ.
Βάλε πίσω τις 3 μάχες του λαού στο αλλ-τιμε και βρες και άλλες παλαιότερες αν μπορέσεις Έβαλα όσες μου είχε στείλει ο Πάνος. Αυτός κρατάει τα παλιά βιβλία | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:28 | |
| Ναι αλλά ΕΒΓΑΛΕΣ ρε φίλε, δεν γίνεται αυτό Αφαιρείς "βάθος χρόνου"!!!! | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:29 | |
| αμα το παμε ετσι παιδια να βαλουμε και τα αποτελεσματα απο εποχη τεο κτλ. οσα τουρνουα εχουν διασωθει απο μετακομησεις κτλ. να βαλουμε και ΟΛΑ τα GUILDWARS που εχουν γινει και παει λεγοντας... μετα οταν θα πει καποιος οτι καλα βαλατε εκεινο το τουρνουα και οχι το αλλο και πως τα θυμαστε αυτα και μαλακιες ακι ζαλισουν τα αρχιδια του ζιλντα | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:29 | |
| - Zilda έγραψε:
- mohammadurk έγραψε:
- Κλάσε το ETC μωρέ, οκ.
Βάλε πίσω τις 3 μάχες του λαού στο αλλ-τιμε και βρες και άλλες παλαιότερες αν μπορέσεις Έβαλα όσες μου είχε στείλει ο Πάνος. Αυτός κρατάει τα παλιά βιβλία αφου εχω το book of grudges λεμεεεεε | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:30 | |
| Αν έχεις τα στοιχεία βάλτα γλυκέ μου. Κι όποιος θέλει να προσδιορίσει το διάστημα που τον ενδιαφέρει μπορεί να το κάνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ΑΛΛ-ΤΙΜΕ όμως παραμένει ΑΛΛ-ΤΙΜΕ. | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:31 | |
| Ειλικρινά με έχετε ξενερώσει άπειρα μέσα σε λίγες ώρες... | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:32 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Ειλικρινά με έχετε ξενερώσει άπειρα μέσα σε λίγες ώρες...
για πιο λογο ρε φιλε??? | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:34 | |
| Δες τις προηγούμενες 2 σελίδες | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:38 | |
| κοιτα μουλη οπως προειπα σε ενα ποστ απαντηση στον εντι οτι 8 ειμαστε οι standar στα τουρνουα οπου και να ειναι αυτα.... απλα εγω με την δικια μου αποψη και πιστευω συμφωνουν και αλλοι οτι αυτε οι 3 μαχες δεν χρειαζετε να μπουν γιατι πολυ απλα ειναι ΜΟΝΟ 3 μαχες... | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:38 | |
| Κάντε ό,τι θέλετε. Ό,τι είχα να πω το είπα. | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 14:41 | |
| Μα γιατι? Δεν ξερετε τι θελετε νομιζω. Οοοοοχι καλα μου παιδια! Απο Σεπτεμβρη; Μια χαρα! Να σας εχω κοντα τωρα που γυρναω!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Υπαρχουν και του 2010 επι την ευκαιρια. Απο τα τα κρατημενα αρχεια! All time? οοοοκ All time χαχαχαχαχα ε μα! Τον κανατε μπαλακι τον ανθρωπο! | |
| | | | Greek Warhammer Rankings - Spam Thread | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |