Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| CRYPT HORRORS POWER!!!! | |
|
+6iron man xrisomiga Laskoulas Asarnil the Dragonlord Khar Vader spree7 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:08 | |
| Μαν, ετσι ελεγαν τα Rumours. Η εμπειρια δεν εγγυται σε μια παραγραφο που μπορει να την αναιρεσει ενας ειδικος κανονας, αλλα στο ποσες φορες εχεις βγαλει μονο τον Vampire Lord απο τη μοναδα του κανοντας μαγκες τους αντιπαλους .- | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:09 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:11 | |
| ξεκολειστε. εντι δε σε κατηγορει κανεις. απλα ο σπρι σου λεει οτι η εμπειρια ειναι σχετικη οσο εμπειρος και να ειναι καποιος μπορει να υποπεσει σε σφαλματα και λαθη ειτε απο βιασυνη ειτε επειδη διαβασε λαθος η απλα καταλαβε λαθος, ειτε γιατι καταλαβε αυτο που τον συμφερε να καταλαβει. Οποτε ισχυει το ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετο σε ολες τις πτυχες τις ζωης μας.
Τωρα παντως ιμο ο Σπρι δικαιωνετε , μπορει με το νεο κανονα του κραμπλ να βγαζει το λορδο αφοβα εξω ! CHARGE !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Δευ 30 Ιαν 2012, 16:12, 1 φορά | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:12 | |
| Αστειο επισης ειναι να παει μια ομαδα σε ενα τουρνουα χωρις να ξερει πως δουλευει το steadfast. To πως φευγεις απο panic χωρις απωλειες 25% Το πως μετραει το stubborn με Modifiers κλπ κλπ
Θελετε να συνεχισουμε; | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| | | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:14 | |
| Το σημαντικο ειναι οτι δε φανταζομαστε κανονες. εχουμε παντα το βιβλιο διπλα μας και σε οτι λαθος πεσουμε , το ΒΡΒ τα λυνει ολα. Οταν δημιουργεις δικους σου κανονες ειναι το προβλημα. Εκει οσο και να ψαξεις ... | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:15 | |
| | |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:15 | |
| εντυ ακομα δεν μου εχεις απαντησει τι ηθελες να πει μιλα καθαρα και αστα φιλοσοφικα......
υ.γ σε παρακαλω ασε μην αποδικοποιησεις ολα τα βιβλια 8ης μονος σου ασε και σεν κανεναν αλλον να το κανει οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην σου πεσει βαρυ...
υ.γ2 εσυ δεν περιμενες πως και πως το νεο βιβλιο των vc για να προετοιμαστεις καταλληλα για εθνικη τι δεν σου αρεσε ε???? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:19 | |
| - spree7 έγραψε:
υ.γ2 εσυ δεν περιμενες πως και πως το νεο βιβλιο των vc για να προετοιμαστεις καταλληλα για εθνικη τι δεν σου αρεσε ε???? Που τους πατάνε οι ΟΚ του
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Δευ 30 Ιαν 2012, 16:20, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:20 | |
| Δεν φταιω εγω που χρησιμοποιησα τα rumours + pdf. Πριν απο 20 ημερες σε 2 μαχες... Μολις ηρθε το book το διαβασα πως δεν ειχαν special rule ,πηγα στο BRB ειδα τι ελεγε στο ethereal και αυτα.
Μερικες φορες ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω. Η λεξη Εμπειρια και η λεξη Παρανοηση (των πληροφοριων) ειναι δυο εντελως διαφορετικες λεξεις με διαφορετικες εννοιες. Απλα ο Spree7 οπως και την αλλη φορα, αρχισε παλι τα ιδια. Εγω κακιες δεν κραταω σε κανεναν. Οποιος ομως κραταει κακιες ...Balsamico.
Και μην μου πειτε πως τον...εθιξα, γιατι προφανως και αστειευομουν λεγοντας για την εμπειρια 2 ατομων που εχουν 1 και 1 μαχη αντιστοιχα με το νεο βιβλιο.
Ειπαμε...Balsamico. | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:22 | |
| Να του ζητήσεις δημοσίως συγγνώμη και να αφήσεις τα ξύδια | |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:25 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
- Δεν φταιω εγω που χρησιμοποιησα τα rumours + pdf. Πριν απο 20 ημερες σε 2 μαχες...
Μολις ηρθε το book το διαβασα πως δεν ειχαν special rule ,πηγα στο BRB ειδα τι ελεγε στο ethereal και αυτα.
Μερικες φορες ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω. Η λεξη Εμπειρια και η λεξη Παρανοηση (των πληροφοριων) ειναι δυο εντελως διαφορετικες λεξεις με διαφορετικες εννοιες. Απλα ο Spree7 οπως και την αλλη φορα, αρχισε παλι τα ιδια. Εγω κακιες δεν κραταω σε κανεναν. Οποιος ομως κραταει κακιες ...Balsamico.
Και μην μου πειτε πως τον...εθιξα, γιατι προφανως και αστειευομουν λεγοντας για την εμπειρια 2 ατομων που εχουν 1 και 1 μαχη αντιστοιχα με το νεο βιβλιο.
Ειπαμε...Balsamico. το ποιος θιχτηκε φαινετε απο τα ποστ του το ποιος επισης πετιετε σε ασχετα ποστ το ιδιο.... και επειδη βαρεθηκα για να το ληξουμε εδω δεν μπορω ρε εντυ να μας λες οτι πεταει ο ελεφαντας και να σου λεμε ναι.... αυτοαναιρεισαι συνεχεια και για ολα εχεις μια δικαιολογια αν δεν το καταλαβαινεις αυτο τι να σου πω θα ποιο το balsamico μου.... υ.γ ο σεβασμος ειναι κατι που κερδζετε δεν χαριζετε αν αυτο ειναι κατι που σε ενδιαφερει ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:27 | |
| Γιατι, τι του ειπα; Τον ειπα "Εφιαλτη"; Αν θεωρει πως ειναι ο παιχτης ο μαματος των VC προφανως και δεν ειναι δικο μου προβλημα. Εδω του λεμε ολοι οσοι εχουμε παιξει με το νεο βιβλιο, terrorgheist και αυτος επιμενει να λεει πως ειναι πεταμα ποντων ακουγοντας οσους ΔΕΝ παιζουν με VCs. Ε σορρυ δλδ...
Ειδικα λοιπον τωρα που κρυβεται και πισω απο Hills/Buildings οχι John μην το βαζεις. Πεταμα ποντων ειναι. Εχεις δικιο. | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:29 | |
| - spree7 έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ Πρρρρ.... | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:32 | |
| spree7
μάλλον παρεξήγησες ο eddy εννοεί ότι όλοι είμαστε ίδιοι κάτω από την ομπρέλα του νέο book gt όση έμπειρia έχεις εσύ έχω και εγώ με λίγα λόγια η πρόταση μου ( βάλε terrorgheist) έχει την ίδια αξια με την δίκια σου ( δεν θέλω terrorgheist ) οποτε προς το παρόν το θέμα είναι καθαρά προσωπικό ποιος θέλεις ποιος δεν θέλει στο μέλλον βεβαια θα δούμε άμα αξίζει η όχι | |
| | | spree7 Hero
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:36 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
- Γιατι, τι του ειπα; Τον ειπα "Εφιαλτη";
Αν θεωρει πως ειναι ο παιχτης ο μαματος των VC προφανως και δεν ειναι δικο μου προβλημα. Εδω του λεμε ολοι οσοι εχουμε παιξει με το νεο βιβλιο, terrorgheist και αυτος επιμενει να λεει πως ειναι πεταμα ποντων ακουγοντας οσους ΔΕΝ παιζουν με VCs. Ε σορρυ δλδ...
Ειδικα λοιπον τωρα που κρυβεται και πισω απο Hills/Buildings οχι John μην το βαζεις. Πεταμα ποντων ειναι. Εχεις δικιο. ειναι το ιδιο υφος αυτο το ποστ σου με τα προηγουμενα που εγραψες σαφεστατα οχι... δεν εχουμε κατι εναντιον (τουλαχιστο εγω προσωπικα) επισης απο το ποστ σου φαινετε πως δεν διαβαζεις τα ποστ των αλλων...ειπα εγω οτι ειναι κακο το gheist(μεδ το νεο βιβλιο παντα) ειπα απλα δεν ειναι καλο για ατομικα τουρ γτ θα αναγκαστεις να το κρυβεις στις μισες και πλεον μαχες!!!!που διαφωνεις σε αυτο???? | |
| | | spree7 Hero
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:40 | |
| - xrisomiga έγραψε:
- spree7
μάλλον παρεξήγησες ο eddy εννοεί ότι όλοι είμαστε ίδιοι κάτω από την ομπρέλα του νέο book gt όση έμπειρia έχεις εσύ έχω και εγώ με λίγα λόγια η πρόταση μου ( βάλε terrorgheist) έχει την ίδια αξια με την δίκια σου ( δεν θέλω terrorgheist ) οποτε προς το παρόν το θέμα είναι καθαρά προσωπικό ποιος θέλεις ποιος δεν θέλει στο μέλλον βεβαια θα δούμε άμα αξίζει η όχι δεν παρεξηγησα τπτ φιλε μου... το θεμα ξεφυγε δεν ειναι για το gheist αλλα οπως προειπα δεν εχει σημασια να συνεχισουμε αυτη την ατερμονη συζητηση... ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες γτ αυτο που σου ειπα οτι δεν εχεις παιξει μαχες μακαρι να εχεις παιξει 500 και να μαμασ με gheist... αν αθελα μου παρεξηγηθηκες σου ζητω ταπεινα συγνωμη!!!! | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:46 | |
| Γιαννακη μην ακους ουτε τον εντυ γιατι ειναι απο τους παιχτες που δεν εχει παιξει ουτε αυτος με VC!!!! και επειδη το θεμα κουραζει ακουστε να δειτε οταν παιξετε σε ενα γεματο τουρνουα και οχι μια μαχη... τοτε θα μπορειτε να εκφερετε αποψη σωστη προς το παρον ο καθενας λεει τα δικα του και σιγουρα δεν ειναι σωστα!!!
αντε γιατι πολυ υδημονες μαζευτηκαν παλι σε αυτο το φοουμ.... | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:48 | |
| Δες τι εγραψε ο Κωστας που μιλαγαμε οταν τα εγραφα και του εξηγουσα online. Αυτο εννoουσα. Πως μονο το ενα (αν δεν εχεις ιπποτες να πας γρηγορα σε μαχη) ή μονο το αλλο (δλδ η διαφωνια σας) δεν αντεχει. Γι αυτο βαζουμε και τα 2. Επισης αφου κρυβεται πλεον πισω απο λοφους buildings δεν ειναι κακο και μονο του για ατομικα τουρνουα (αν το συνδυαζεις με ιπποτες). Οπως εχω ξαναπει, αν δεν βλεπεις το πως σου μιλαει ο αλλος οταν γραφει κατι, γινονται παρεξηγησεις, ειδικα αν για καποιο λογο φανταζεσαι πως ειναι κακιασμενος. Μοχυ@ Μηπως ξεχνας καποια βασικα πραγματα για τον λογο που..."παρατησα" την Ομαδα; Λεμε τωρα... Κανα δικαστηριο; Το ποτε θα εβλεπα τον Απολλωνα; Κλπ κλπ? Σταματα να λες χαζομαρες για πραγματα τα οποια τα χειριζεσαι μαζι μου. Κατανταει κουραστικο δλδ. Ironman@ επαιξα 2 μαχες στην Καλλιθεα. Και ακομα 15 στο ub. Γιαννακη βαλτο και φατου τον thirster με την μια για να αρχισει να μανουριαζει! | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:50 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
Οπως εχω ξαναπει, αν δεν βλεπεις το πως σου μιλαει ο αλλος οταν γραφει κατι, γινονται παρεξηγησεις, ειδικα αν για καποιο λογο φανταζεσαι πως ειναι κακιασμενος.
Για κάποιον περίεργο λόγο δείχνεις αυτήν την προκατάληψη προς όλους ΥΓ Μην καρφώνεσαι Δεν είναι ανάγκη να μάθουν οι πάντες τα θέματά σου με κάθε λεπτομέρεια | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:52 | |
| woohoo ! Smells like another lock !!! | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:53 | |
| | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:53 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
Γιαννακη βαλτο και φατου τον thirster με την μια για να αρχισει να μανουριαζει! επειδη εχω παιξει εναντια σε VC αν ξερεις να παιζεις ειναι πολυ ευκολο να το αποφυγεις... εγω σε 4 μαχες με δαιμονες... το καλυτερο ηταν ενα ουρλιαγμα την πρωτη φορα που επαιξα εναντιον!! οποτε ετσι οπως το καταλαβαινω αν εισαι λιιιιγο εμπειρος σου κλανει μια μαντρα!!! εγω προσοπικα απο αυτες τις μαχες βλεπω και κρινω τι παιζει και τι οχι και φτιαχνω λιστες!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iron man στις Δευ 30 Ιαν 2012, 16:56, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:54 | |
| Conjoined Hostility??? @ζορζετ νο γουέη μπίατς! Συζητάμε πολιτισμένα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Δευ 30 Ιαν 2012, 16:58, 2 φορές συνολικά | |
| Θέμα: Απ: CRYPT HORRORS POWER!!!! Δευ 30 Ιαν 2012, 16:56 | |
| Διαφωνεις πως αν δεν εχει ο VC terrorgheist τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα για τους Δαιμονες; Αυτο ειναι το σημαντικο. | |
| | | | CRYPT HORRORS POWER!!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |