Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| new draft ETC | |
|
+17medas Khar Vader spree7 Juan ToPaxyGourouni iron man letsaros86 lord limenix Horus skario Shieldwolf deamonkin Laskoulas Altair xrisomiga Asarnil the Dragonlord Samanos 21 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:03 | |
| - iron man έγραψε:
- ενταξει τα νανακια μου δεν τα πολυ πειραξανε ισα ισα τα αφησαν ιδια παρα μονο δεν μπορω να εχω 2 unit miners (για την λιστα μου λεω) αλλα σε γενικες γραμμες τα ιδια
αλλα με το simple line of sight δεν εχουν προβλημα ισα ισα boostaριστηκαν οι κοντοι.... εντωμεταξυ ειναι ζωα στην commitee γιατι αν διαβαζαν το βιβλιο των νανων θα εβλεπαν οτι το anvil και οι rangers ειναι 0-1 αρα μπορουσαν απλα να πουνε 0-1 miners | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:11 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:16 | |
| | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:20 | |
| Kαι την EMpire ξεχασα. Το θεμα ειναι πως θα ερχονται ορδες κατα πανω τους. ΛΟΛ!!!! Εμενα μου αρεσει το νεο draft γιατι θα δουμε κι αλλους στρατους στο τραπεζι!!! | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:22 | |
| βασικά αλλάξανε και τους PTS νίκης ? 150-300 - 11/9? έτσι ήταν ? δεν νομίζω να ήταν 300 άμα δεν ήταν προωθούν επιθετικό game | |
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:28 | |
| ΟΧΙ ρε τρελε το ιδιο εμεινε το Point system... | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:43 | |
| Στα μάτια μου το ETC απομυθοποιείται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Μου θυμίζει τη "Φάρμα των Ζώων", όπου ο αφέντης εκδιώκεται, αλλά αυτό που επικρατεί μετά δεν είναι ακριβώς ισότητα. Δεν εννοώ ότι ο κάθε υπεύθυνος κάνει αυθαιρεσιες, αλλά στην προσπάθεια να ξεφύγουμε από το "μαγαρισμένο" GT, γίνονται περισσότερα restrictions από τα απολύτως αναγκαία. Στην τελική, τους κανόνες τους βγάζει η GW, αν είναι να βγάλει διαφορετικά βιβλία το ETC να το ξέρω... |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:45 | |
| Λολ τι τραγικά ρεστρίκσιονς είναι αυτά για δαίμονες; μάλιστα... το stubborn banner επιστρέφει για τα καλά στις λίστες
υγ. Ογκρε κινγκντομς ftw... | |
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:47 | |
| - metaller έγραψε:
- Στα μάτια μου το ETC απομυθοποιείται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Μου θυμίζει τη "Φάρμα των Ζώων", όπου ο αφέντης εκδιώκεται, αλλά αυτό που επικρατεί μετά δεν είναι ακριβώς ισότητα. Δεν εννοώ ότι ο κάθε υπεύθυνος κάνει αυθαιρεσιες, αλλά στην προσπάθεια να ξεφύγουμε από το "μαγαρισμένο" GT, γίνονται περισσότερα restrictions από τα απολύτως αναγκαία. Στην τελική, τους κανόνες τους βγάζει η GW, αν είναι να βγάλει διαφορετικά βιβλία το ETC να το ξέρω...
metaller αυτο ειναι δοκιμαστικο draft δεν ειναι το τελικο... σιγουρα ειναι πιο ισσοροπημενο απο το GT το GT ειναι brainless βεβαια δεν λεω καποιους στρατους τους μαγαρισαν λιγο παραπανω απο οτι επρεπε αλλα αυτο θα φανει στην πορεια... σιγουρα οσο περισσοτερα restriction εχεις εγω πιστευω οτι βελτιωνεσε σαν παιχτη αυτο ειναι μια προσοπικη μου αποψη μην παρεξηγηθω!!! | |
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:48 | |
| | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| | | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:53 | |
| κατα 90% συμφωνω με τις αλλαγες αλλα αυτο το brets no restriction δεν μου καθεται καλα.... καθε νεο βιβλιο 8ης που βγαινει κανει το βιβλιο των brets ακομα ποιο σπασμενο κατι πρεπει να γινει γτ μας βλεπω ολουσ να παιζουμε brets σε λιγο...
υ.γ με τα vcs στα τουρ μασ τι γινετε ισχυουν τα restriction που μονοι μας εχουμε βγαλει η παιζουν τα παντα οπως στο εξωτερικο για play test???? | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:54 | |
| Στο εντλες ισχυει οτι λεει το ντραφτ , τα παντα ολα και νομιζω και στο τουρνουα της Κυριακης το ιδιο ειναι. | |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:00 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Στο εντλες ισχυει οτι λεει το ντραφτ , τα παντα ολα
και νομιζω και στο τουρνουα της Κυριακης το ιδιο ειναι. αυτα ειναι.... για τους brets το αφησες ασχολιαστο ειδα γτ λασκουλα??? εγω για σενα δουλευω ξερω οτι εχεις κακη προιστορια φετος με τους brets..... | |
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:03 | |
| οι bretonia ειναι τωρα πια ο πιο overpower στρατος στην 8η.... ηταν και πριν αλλα τωρα με τα nerf που εφαγαν οι αλλοι.... see ya!!! | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:29 | |
| - iron man έγραψε:
- οι bretonia ειναι τωρα πια ο πιο overpower στρατος στην 8η.... ηταν και πριν αλλα τωρα με τα nerf που εφαγαν οι αλλοι.... see ya!!!
Δε παίζεις ρε Παναγιώτη κανά δυο μήνες μπρέτς; προβλέπω μετά να μπανάρουνε το bretonnian άλογο ως overpowered γενικώς! χαχαχα | |
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:35 | |
| | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:49 | |
| Τέλος το channeling για την λίστα μου Από την άλλη όμως επιστρέφουν δυναμικά οι Chosen of Tzeentch και το 3ο Μάτι που όλα τα βλέπει (πλέον)!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:58, 1 φορά | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:56 | |
| Πρέπει να έρθω... Ανάσταση για τα HE & τα O&G | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 14:08 | |
| Μου αρεσει WOC και WE FTW !!! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 16:20 | |
| Bretonnia: No Restrictions Πολυ γελαω μαυτο :Ρ Ας δωσει καποιος ενα παραδειγμα η ας με τσιμπησει πλζ :ρ Τι καλα... τρικαλα !!! pewpewpewlazer + hmhmrrhrmrhrmmmm charge! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 16:24 | |
| Δε λες παλι καλα που δε τους δωσανε +200 ποντους και -10% | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: new draft ETC Πεμ 02 Φεβ 2012, 16:33 | |
| Γιατί να τους βάλουν περιορισμούς; Δεν έκαναν και τίποτα φοβερό στο ETC. To ντράφτ 1 προσπαθεί ξεκάθαρα ιμο να φέρει τους στρατούς σε ένα μέσο επίπεδο, έχοντας ως μέτρο σύγκρισης την παρουσία τους στο ETC'11. Γι' αυτό και νερφάρει τους δυνατούς και μπουστάρει τους αδύναμους. Έτσι όλοι συναντιούνται κάπου στην μέση (θεωρητικά) Οι Brets, oι WoC και άλλοι που ήταν στην μέση της κατάταξης μένουν ως έχουν. Έχω ενθουσιαστεί με την προσέγγιση των AR από την νέα επιτροπή! Αλλάζει τον χάρτη του Warhammer! | |
| Θέμα: Απ: new draft ETC Παρ 03 Φεβ 2012, 09:19 | |
| Σε ενα φορουμ για εκολαπτομενους Φαραω ειναι ενα θρεντ για συζητηση το ντραφτ του ΕΤΣ ε γινετε ο χαμος 9/10 το βριζουνε , οτι ειναι αστειο , μλκια , αυτοι που βγαλανε τους κανονες πινανε χορτο , καταστρεφει την αρμονια του χαμερ (λολ καλο ) κτλ κτλ οι πιο πολυ ειναι Αμερικανοι απο οσο εχω καταλαβει και παραθετω το επειχηρημα ενος παιδιου , που ειναι οντως πετυχημενο ... *a handsome letter is delivered to the general Lee of the confederate army (American civil war), informing him of the following: that he may not take more then 2 cannons, and only a Half of his army may be armed with rifles; furthermore, no units may be created with slaves, they must all fight on their own desire, and no units may scout, or ambush from directions not designated within your deployment field. This is to make the battle fair for all generals who can't think up a clever strategy, or even adjust on the go to surprises. -President Lincoln Founder of ETC και μου φερνει στο μυαλο περα απο ολα τα ριστριξιον και τις υπερβολες και τις ΟΠΕΝ ΛΙΣΤΣ (ελεως απλα) .... καπου στη διαδρομη το εχει χασει το ετς ... | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: new draft ETC Παρ 03 Φεβ 2012, 09:54 | |
| +10000000000 για το επιχείρημα! - Laskoulas έγραψε:
- και μου φερνει στο μυαλο περα απο ολα τα ριστριξιον και τις υπερβολες και τις ΟΠΕΝ ΛΙΣΤΣ (ελεως απλα) ....
καπου στη διαδρομη το εχει χασει το ετς ... Μεγάλη αλήθεια! |
| | | | new draft ETC | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |