Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition

Πήγαινε κάτω 
+11
fanvoting
andreasch
kiour_gr
Shieldwolf
letsaros86
Cad@veR
Laskoulas
Khar Vader
galvert
Tzortz
aphelion
15 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

LARGE FANTASY MODEL
Andreash
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_lcap4%Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_rcap
 4% [ 2 ]
Aphelion
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_lcap29%Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_rcap
 29% [ 15 ]
Cadaver
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_lcap8%Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_rcap
 8% [ 4 ]
Headnotfound
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_lcap33%Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_rcap
 33% [ 17 ]
Kiour
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_lcap18%Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_rcap
 18% [ 9 ]
Mohamadurk
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_lcap2%Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Solegga
Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_lcap6%Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 51

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠεμ 02 Φεβ 2012, 19:23

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, έχουμε ΟΛΑ τα μοντέλα που θα μπούν στην Αρένα των Χρωμάτων™

Ας αρχίσουμε λοιπόν cheers

Andreash

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition Fd6172f3

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition 87979e63

Aphelion

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition 43a7e579

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition 7c967110

Cadaver

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition GWFLargeModelCompFantasy

Headnotfound

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition DSC01663

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition DSC01665

Kiour

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition IMG_7758

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition IMG_7728

Mohamadurk

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition 8aff57b5

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition 9c94e627

Solegga

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition LargeModelcompetiotion290112003

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition VerminLordLargeModelCompetition019

Ένα μπράβο σε όλους για τις όμορφες συμμετοχές!

Σειρά έχουν τώρα τα εποικοδομητικά σχόλια και τα μπινελίκια! Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την aphelion στις Δευ 12 Μαρ 2012, 19:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠεμ 02 Φεβ 2012, 19:52

Kαλα ρε μλκς ολοι αραχνες φτιαξατε ? :Ρ

Εγω φυσικα του Ανδρεα...... ;P Χανει παρα πολυ στις φωτο.... ;/
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

Αριθμός μηνυμάτων : 1090
Τόπος : Π. Φαληρο
Currently Playing : wfrp
Registration date : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠεμ 02 Φεβ 2012, 19:54

Eίμαι ανάμεσα σε 3. Πολλά πάσχουν από κακές φώτο / φωτισμό πάντως Neutral
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠεμ 02 Φεβ 2012, 20:08

Ψήφισα Head ως ανταμοιβή για όλον τον στρατό Ogres που έχει βάψει καταπληκτικά.
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠεμ 02 Φεβ 2012, 23:49

Καλά λείπω τόσες ώρε και κάνατε μόνο 3 σχόλια? Ντροπή λέμε! Evil or Very Mad
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 00:16

Στην ώρα που εσύ έλειπες, εγώ έπεσα από τις 3, στις 2 επιλογές Razz
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 00:27

Που λες για τις φωτό, εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα. Ως τώρα έιχα λάμπες πυρακτώσεως μπλε (το φως ημέρας που λέμε) αλλά τώρα τις άλλαξα με τις λάμπες οικονομίας που δεν έχουν σταθερο φως. Στο μάτι δεν το βλέπεις αλλά η κάμερα δεν μπορεί να πάρει καλές φωτό. Mad
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 00:36

Βλέπω τι λες για τον φωτισμό αλλά και έτσι, η δικιά σου είναι η καλύτερη και ακολουθεί του cadaver, no worries Wink
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 00:46

Οι 3 αραχνες ειναι πολυ ωραιες !
και οι 3.Ο φιλος αντρεας εχει δωσει ενα αερα Νταρκ Ναιτ , ο Κλασατος Αφελιον και ο μεστος Κιουρ.
του φιλου σολεγγα τον αδικει το βαψιμο νομιζω στο δερμα , θα το ηθελα πιο σκουρο και θα ητανε πολυ ομορφο μοντελο ετσι.
ο Μοχυ τον εχει βαψει πολυ ωραια , και προσωπικα τον θεωρω παρα πολυ καλο βαφεα - ισως τον καλητερο , κρινοντας απο το στρατο με ορκ που εχει , βεβαια τωρα εχει αποσυρθει ουσιαστικα απο το στοιβο βαψιματος lol!
Του χεντ το εχω δει απο κοντα οπως και ολο τον επικο στρατο του, και του Κανταβερ ειναι πολυ ομορφα επισης και μου αρεσει γενικα ο τροπος διαλεγει τα χρωματα (γενικα οχι για αυτο), αλλα και τα 2 εχουνε το κλασικο , ειναι .... κλασικο.Το χρωμα αυτο το εχω δει τοσες φορες σε καμπανα και τοσες φορες σε ογκρε , θα ηθελα μια αλλη επιλογη , κυριως απο το κανονι, ξερω οτι αυτο τους ταιρειαζει και οτι αυτο ειναι το θεμα του στρατου και στη καμπανα και στο κανονι αλλα .. θελω η φαντασια μου να μαγνητιζετε απο τα χρωματα που να ειναι πρωτοτυπα και να ταιρειαζουνε.
Ξερω ειναι σα να λεω οτι ειναι βαρετο το μπλε στις σαυρες (αλλα για αυτο μετα απο τοσα χρονια τις εβαψα μαυροπορτοκαλι απο μπλε Razz )
Γενικα επειδη δε μπορω να πιασω λεπτομερεις στο μοντελο , την κουραση σας , γουος χαιλαιτς πως τα λετε μιας και οι γνωσεις μου ειναι σα να πατε σε ενα μαθητη δημοτικου να λυσει μια παραγοντικη εξισωση και ετσι χωρις να ξερω πολλα και σαν ιθαγενης που πηρε μια χαντρα απο τον κολομβο ,διαλεγω κατι προτοτυπο κατι που οταν κοιταγα απο κατω προς τα πανω τα ποστ(κλάσικα ετσι διαβαζω και αθλητικες εφημεριδες Razz ) μονολογησα, ποιανου ειναι αυτο ρε μλκα,ωραιο
ψηφιζω ...

ΚΙΟΥΡ !

Μπραβο σε ολους και συχαρητηρια για το κοπο σας !
Cad@veR
Knight
Knight
Cad@veR

Αριθμός μηνυμάτων : 277
Registration date : 16/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 02:15

Η ψήφος μου στον Headnotfound γιατι με εκανε να αλλαξω γνωμη για την αποτελεσματικοτητα και το επιπεδο του dipping σαν τεχνικη. Παρα πολυ ομορφο αποτελεσμα! Συγχαρητηρια σε ολους για τις πολυ ομορφες συμμετοχες, ο ανταγωνισμος αυξανεται σε καθε διαγωνισμο!!

Οσο για τις φωτο, πολλες πασχουν (μαζι με την δικια μου) αλλα προσωπικα δν μπορω να κανω κατι καλυτερο, δν ξερω, απλα δν ειμαι φτιαγμενος για φωτογραφος Razz
http://www.cadaver.co.nr
letsaros86
Spamlord
Spamlord
letsaros86

Αριθμός μηνυμάτων : 1064
Registration date : 18/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 02:57

Head φυσικα...γιατι οταν βλεπω ενα μεγαλο κανονια προσωπικα δεν μπορω να παρω τα ματια μου απο πανω του...

ΥΓ: GIEF μεγαλυτερα κανονια στους νανους!!!
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Registration date : 07/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 08:46

Καλημέρα! Χεχε, μπαίνω μέσα, βλέπω το διαγωνισμό λέω "Ωραία! για να δούμε!" μετά σκέφτομαι "Καλά, όλοι αράχνες βάψανε;" Very Happy

Κατ΄εμέ πάντως το καλύτερο βάψιμο το έχουν κάνει Kiour (παρ'όλο που δε μου αρέσουν τα χρώματα το μπλε δηλαδή δε με ενθουσιάζει, με αερογράφο; ) και Headnotfound- Aphelion πολύ όμορφα. Idea

Ερώτηση προς Cadaver: Εάν εξαιρέσεις το ότι προτιμώ το χρώμα του δέρματος πιό προς το αρρωστιάρικο μπέζ ανοιχτό και στις ρόμπες το χακί (το πράσινο το έχω μπουχτίσει, αμάν, όλοι πράσινο το έχουν) πολύ ωραία δουλειά. Αλλά η απορία μου είναι... πως τις παίρνεις αυτές τις τέλεις φωτογραφίες;! Question
http://www.shieldwolfminiatures.com
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 09:37

Για να πω και εγώ, είμαι ανάμεσα σε aphelion και headnotfound. Το πρώτο γιατί είναι το καλύτερα βαμμένο, ενώ το δεύτερο για τους λόγους που είπε ο cadaver, ότι δηλαδή με μία τεχνική που ξέρουμε σχεδόν πάντα να δίνει μέτρια πράγματα, έχει κάνει έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο στρατό (με το εν λόγο μοντέλο να είναι το highlight του) Smile

Cadaver, oι φώτο σου είναι μιά χαρά φίλε, και όσο για το βάψιμο, πραγματικά μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω αν το δικό σου ή του aphelion ήταν καλύτερο. beer

Tα υπόλοιπα, andreas, ωραία η αράχνη αλλά είχες την ατυχία να υπάρχουν μοντέλα με 1 κλικ παραπάνω στο βάψιμο. Μόνο που έχω να πω, είναι να αυξήσεις το λίγο το contrast μεταξύ low και highlights για να χτυπάει πιο πολύ στο μάτι. Κiour, πολύ ωραία βαμμένη και η δικιά σου αράχνη, αλλά, για μένα, έχασε στην συνολική της εικόνα, ότι δηλαδή βλέπω πάρα πολλά χρώματα και τελικά δεν μπορούν να δέσουν μεταξύ τους. Μοhamma, η φώτο σου δε βοηθάει. Όπως είπε ο lask, θυμάμαι και εγώ τα orcs σου και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι είναι πολύ καλός ο giant αλλά δε μπορώ να το δω. Τέλος solegga, αν και έχεις το πιο ενδιαφέρον μοντέλο (banebeasts?), το τελικό αποτέλεσμα χάνει στο βάψιμο. Απ' όσο μπορώ να δω και το χρώμα σου είναι thick και δεν έχεις high και lowlights.

Mπράβο σε όλους για τις συμμετοχές Very Happy
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 11:17

aphelion έγραψε:
Που λες για τις φωτό, εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα. Ως τώρα έιχα λάμπες πυρακτώσεως μπλε (το φως ημέρας που λέμε) αλλά τώρα τις άλλαξα με τις λάμπες οικονομίας που δεν έχουν σταθερο φως. Στο μάτι δεν το βλέπεις αλλά η κάμερα δεν μπορεί να πάρει καλές φωτό. Mad

Η κριση χτυπαει και τους βαφεις!!! Αλλαζουν τις λαμπες ημερας με οικονομικες λαμπες!!

Ημουν μεταξυ head not found kai aphelion, τελικα η αραχνη κερδισε.
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 11:19

kiour_gr έγραψε:
Ημουν μεταξυ head not found kai aphelion, τελικα η αραχνη κερδισε.

Πόσα ευρώ σου έταξε για να ξέρω αν μου λέει μούφες στα pms ή όχι; lol!
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 11:25

Μου εταξε οτι δεν θα ξανα- σαμποταρει την φωτο μου αν τον ψηφισω.
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 11:38

χαχαχαχαχα, αν μιλάς για αυτό που έλεγα χθες στο 40k thread, ήταν θέμα του pc μου και από την δουλειά τα βλέπω όλα μιά χαρά beer
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 12:15

galvert έγραψε:
Για να πω και εγώ, είμαι ανάμεσα σε aphelion και headnotfound. Το πρώτο γιατί είναι το καλύτερα βαμμένο, ενώ το δεύτερο για τους λόγους που είπε ο cadaver, ότι δηλαδή με μία τεχνική που ξέρουμε σχεδόν πάντα να δίνει μέτρια πράγματα, έχει κάνει έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο στρατό (με το εν λόγο μοντέλο να είναι το highlight του) Smile

Cadaver, oι φώτο σου είναι μιά χαρά φίλε, και όσο για το βάψιμο, πραγματικά μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω αν το δικό σου ή του aphelion ήταν καλύτερο. beer

Tα υπόλοιπα, andreas, ωραία η αράχνη αλλά είχες την ατυχία να υπάρχουν μοντέλα με 1 κλικ παραπάνω στο βάψιμο. Μόνο που έχω να πω, είναι να αυξήσεις το λίγο το contrast μεταξύ low και highlights για να χτυπάει πιο πολύ στο μάτι. Κiour, πολύ ωραία βαμμένη και η δικιά σου αράχνη, αλλά, για μένα, έχασε στην συνολική της εικόνα, ότι δηλαδή βλέπω πάρα πολλά χρώματα και τελικά δεν μπορούν να δέσουν μεταξύ τους. Μοhamma, η φώτο σου δε βοηθάει. Όπως είπε ο lask, θυμάμαι και εγώ τα orcs σου και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι είναι πολύ καλός ο giant αλλά δε μπορώ να το δω. Τέλος solegga, αν και έχεις το πιο ενδιαφέρον μοντέλο (banebeasts?), το τελικό αποτέλεσμα χάνει στο βάψιμο. Απ' όσο μπορώ να δω και το χρώμα σου είναι thick και δεν έχεις high και lowlights.

Mπράβο σε όλους για τις συμμετοχές Very Happy

Ευχαριστώ εκ μέρους όλων, είναι ευχάριστο όταν βλέπεις ότι κάποιος αφιερώνει έστω 5' να πεί τη γνώμη του σε κάτι που οι άλλοι αφιέρωσαν ώρες για να παρουσιάσουν, αντί να ρίξει μία ματιά και μία ξερή ψήφο.

Ναι, σωστά το κατάλαβες, Scar-scath fiend of Vermin αν θυμάμαι καλά τόνομα, δε μ'άρεσε μία η μπούρδα της GW Razz και γενικά μ'αρέσει να υποστηρίζω τον ανταγωνισμό όταν αξίζει τα λεφτά του Twisted Evil

Οι φωτογραφίες με αδικούν κατα μέ, αφού ακόμη και εγώ το βλέπω και λέω "ποιανού είναι πάλι τούτο;!" Laughing Δε λέω ότι είμαι Ντα Βίντσι αλλά και highlights έκανα που δε φαίνονται, και 2 washes (thraka green και ogryn flesh) έβαλα που πάλι δε φαίνονται (οκ, φαίνεται λίγο το Ogryn στο δικέφαλο, καληνύχτα μας Mad )
Θα προσπαθήσω στο διαγωνισμό για τα units να κάνω κάτι καλύτερο, and may the best man win! Cool

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με ψήφισαν! cheers
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 12:24

Solegga έγραψε:
Ναι, σωστά το κατάλαβες, Scar-scath fiend of Vermin αν θυμάμαι καλά τόνομα, δε μ'άρεσε μία η μπούρδα της GW Razz και γενικά μ'αρέσει να υποστηρίζω τον ανταγωνισμό όταν αξίζει τα λεφτά του Twisted Evil

Οι φωτογραφίες με αδικούν κατα μέ, αφού ακόμη και εγώ το βλέπω και λέω "ποιανού είναι πάλι τούτο;!" Laughing Δε λέω ότι είμαι Ντα Βίντσι αλλά και highlights έκανα που δε φαίνονται, και 2 washes (thraka green και ogryn flesh) έβαλα που πάλι δε φαίνονται (οκ, φαίνεται λίγο το Ogryn στο δικέφαλο, καληνύχτα μας Mad )

Η μπουρδα της gw είναι ένα ιστορικό μοντέλο που την 10ετία του 90 μου είχε σφάξει αρκετούς πόντους Razz

Πέρα από αυτό, I 'll take your word for it. Smile

Άλλες φορές για φώτο, βάζε ένα άσπρο/μαύρο/μονόχρωμο πανί για background και ψάξε στο net για να αγοράσεις ή να φτιάξεις ένα lightbox. Θα φτιάξει τις φώτο σου πάρα πολύ! cheers
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 12:32

galvert έγραψε:
Η μπουρδα της gw είναι ένα ιστορικό μοντέλο που την 10ετία του 90 μου είχε σφάξει αρκετούς πόντους Razz

Χαχαχα! Δε το'ξερα, εγώ ακόμη βλέπω 5+ Ward Laughing

galvert έγραψε:
Άλλες φορές για φώτο, βάζε ένα άσπρο/μαύρο/μονόχρωμο πανί για background και ψάξε στο net για να αγοράσεις ή να φτιάξεις ένα lightbox. Θα φτιάξει τις φώτο σου πάρα πολύ! cheers

Ενδιαφέρον... θα το ψάξω οπωσδήποτε.... Cool
Cad@veR
Knight
Knight
Cad@veR

Αριθμός μηνυμάτων : 277
Registration date : 16/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 12:40

Solegga έγραψε:
Ερώτηση προς Cadaver: Εάν εξαιρέσεις το ότι προτιμώ το χρώμα του δέρματος πιό προς το αρρωστιάρικο μπέζ ανοιχτό και στις ρόμπες το χακί (το πράσινο το έχω μπουχτίσει, αμάν, όλοι πράσινο το έχουν) πολύ ωραία δουλειά. Αλλά η απορία μου είναι... πως τις παίρνεις αυτές τις τέλεις φωτογραφίες;! Question

Σευχαριστω Solegga αλλα για να ειμαι ειληκρινης ακομα πιστευω οτι οι φωτος μου πασχουν. Αυτο που εχω διαπιστωσει οτι δουλευει πολυ καλα στην φωτογραφιση παντως ειναι το φοντο! παντοτε βαζω ενα τυπωμενο Α4 πισω απο το μοντελο για να ισορροπισει τα χρωματα.
http://www.cadaver.co.nr
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

Αριθμός μηνυμάτων : 1169
Registration date : 05/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 12:55

Με τη σειρά μου να πώ φανταστικές δημιουργίες απο όλους.

Ξεκινόντας απο τον εαυτό μου και για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα οι φώτο αυτές είχαν τραβιχτεί πολύ πρόχειρα για να πουληθεί το μοντέλο. Πλέον δεν το είχα στα χέρια μου για να βάλω καλύτερες φώτο. Όπως σωστά είπατε δεν υπάρχουν έντονες αντιθέσεις στα highlights και αυτό γιατί απλά δεν φαίνονται στην @@φώτο! Επίσης σε μία μάυρη χήρα και το οτι έκανα το δέρμα της ασπρουλιάρικο πάλι καλά! Αλλιώς θα έπρεπε να την κάνω πίσσα μαύρη!

Στους υπόλοιπους τώρα

Αφέλιον η αράχνη σκίζει και μου δείχνει αρκετά ρεαλιστική. η προτίμησή μου στο δέρμα των γκόμπλιν δεν είναι και η καλύτερη καθώς προτιμώ μία πιό ρεαλιστική προσέγγιση. Η βάση απλή αλλά κάνει τη δουλειά της.

Κάνταβερ τα ποντίκια πολύ πετυχημένα! το εφέ του μυάσματος στην μπάλα πολύ όμορφο και η υφή της πέτρας έχει αποδοθεί πολύ καλά! Με χαλάει λίγο το αποτέλεσμα στο ξύλο, Θα προτιμούσα κάτι πιό έντονο για να τονίσει λίγο το μοντέλο.

Χέαντ παρόλο που το βάψιμο είναι το πιό απλό, είναι σίγουρα εντυπωσιακό! Με ένα απλό ντίπινγκ το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό!

Κιούρ άλλη μία αράχνη που είχαν την τιμητική τους! Τα πολλά χρώματα δεν με χαλάνε καθώς και στη φύση υπάρχουν τρελά πράγματα! Θα μπορούσες να μας πείς ποιά αράχνη ήταν η έμπνευσή σου? Η βάση ίσως είναι η καλύτερη απο τις συμμετοχές. Δίνει την εντύπωση αράχνης που κάνει ντού σε ένα χωριό απροειδοποίητα! Για τα γκομπλινάκια ότι είπα στον αφήλιο, αν και αυτό είναι προσωπικό καθαρά γούστο!

Μοχάμα δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσιάζει το βάψιμο. Πιστεύω οτι ένας τόσο μεταλλαγμένος γίγαντας θα μπορούσε να έχει αρκετά πιό "δαιμονικό" στύλ βαψίματος. Βέβαια το κονβέρσιον είναι τέλειο και δεν σου κρίβω οτι κάτι θα κλέψω για τον δικό μου!

Τέλος σολέγκα πιστέυω οτι σε αδικεί η φώτο, το βάψιμο, τα πάντα! Μία εναλλακτική φιγούρα που μου αρέσει να βλέπω τέτοιες! Αλλά το βαψιματάκι χωλαίνει λίγο... ίσως ήθελε και καθάρισμα γιατί φαίνονται αρκετά οι ενώσεις.Καλή εναλλακτική φιγούρα αλλα όχι το αποτέλεσμα κατα τη γνώμη μου.

Με αυτά και αυτά, και αφού φάω τις κατάρες όσων δεν ψηφίσω λέω κιούρ! Σίγουρα θα ήταν η πρώτη φιγούρα που θα πρόσεχα και θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον αν τις έβλεπα όλες πάνω σε ένα τραπέζι!

Μπράβο σε όλους! :aye:
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 13:35

Aphelion, μιας κ ΙΜΟ ειναι η καλυτερα βαμμενη.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 15:20

Δεν ξαναβάζω συμμετοχή Razz 22 άτομα και ούτε μία ψήφος συμπαθείας Mad
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition   Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition I_icon_minitimeΠαρ 03 Φεβ 2012, 17:16

mohammadurk έγραψε:
Δεν ξαναβάζω συμμετοχή Razz 22 άτομα και ούτε μία ψήφος συμπαθείας Mad

Δε το ξέρω το παλλικάρι, κάτσε ρε φίλε να κάνω ότι και ο γκουχου* γκούχου* αμάν τι βήχας γκούχου* και να σου φτιάξω 2-3 accounts να μη βγείς και τελευταίος, αμαρτία, και όλοι ευτυχισμένοι! Razz

Ψηφοφορία GWF LARGE FANTASY MODEL competition
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Large model competition.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: GWF Online Competitions :: Ψηφοφορίες Διαγωνισμών-
Μετάβαση σε: