Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition | |
|
+9Giorel fanvoting Khar Vader Laskoulas Shieldwolf letsaros86 Cad@veR galvert aphelion 13 απαντήσεις | |
40K LARGE MODEL | Aphelion | | 34% | [ 12 ] | Cadaver | | 3% | [ 1 ] | Galvert | | 43% | [ 15 ] | Kiour | | 20% | [ 7 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 35 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 00:01 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aphelion στις Δευ 12 Μαρ 2012, 19:03, 3 φορές συνολικά | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 00:14 | |
| | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 00:16 | |
| | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 00:18 | |
| Eγώ τουλάχιστον δε το βλέπω. Βγάζει το τυπικό X | |
| | | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 00:27 | |
| χμου... Θα το τσεκάρω αύριο το πρωί από την δουλειά αν είναι. Δεν μου εμφανίζει (ξανά του kiour) ούτε στο fantasy ενώ πριν 1 ώρα ήταν normal όλα. Kαληνύχτα μας και όλοι καταπληκτικά μοντέλα, ακόμα και του Δημήτρη που δε μπορώ να δω αλλά είμαι σίγουρος | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 00:28 | |
| Αφου πήρε ψήφο! Κάποιος τον είδε! | |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 00:33 | |
| Μα δεν αμφιβάλω πως οι άλλοι τον βλέπουν γι αυτό είπα πως θα το δω από το γραφείο. Μάλλον το pc εδώ κάνει το δύσκολο | |
| | | Cad@veR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 277 Registration date : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 02:18 | |
| Galvert απο μενα! Φανταστικη δουλεια και πολυ πρωτοτυπη! Φυσικα ολες οι συμμετοχες ειναι σε αλλο επιπεδο! Και εδω ο ανταγωνισμος ειναι απλα ακραιος!! Μπραβο σε ολους παιδια! | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 02:49 | |
| | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 09:03 | |
| Μπαίνω να δώ, λέω "40 gay, ούτε και που τα ξέρω τα μοντέλα θα έχουν κάνει τίποτα τρελά conversions και χαμπάρι δε θα πάρω, τσπ, για να δώ τα κονσερβοκούτια..." Αρχίζω λοιπόν, λέω "Ούαου, τους πάτησε!" μετά πάω "Και αυτό καλό είναι", συνεχίζω "το π*στη έβαλε καλώδια, γαμάτος!" μετά "Ώρε λεπτομέρεια, τι έκανε πάλι τούτος" και μετά... τέλος;! Γιατί; Εκεί μου με φτιάξατε, πάλι με χαλάσατε λολ! Τσπ, δε με κάνει να αλλάζω γνώμη για το παιχνίδι, ξίφη και βέλη και πιό πρωτόγονα και αντρίκια πράγματα είναι του γούστου μου. Τα συγχαρητήρια μου πάνε σε όλους, η ψήφος μου στον Aphelion. Yγ. Τι διάολο, κάθε φορά που πάω να δώ σε ποιανού μπαίνει η ψήφος μου όλο εσένα θα πετυχαίνω; Θα πρέπει να απαιτήσω μισθοδοσία και επιδόματα! | |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 11:11 | |
| Ούτε εδώ ξέρω τι να διαλέξω (τώρα που βλέπω και του Kiour) Toυ aphelion είναι πάρα πολύ όμορφο όσο και απλό (για όποιον ξέρει αερογράφο), το οποίο είναι ένα πάρα πολύ καλό quality να έχει κάποις στα μοντέλα του. Να μπορεί να έχει δηλαδή ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με τον μικρότερο δυνατό κόπο. Cadaver, το δικό σου με μπερδεύει. Από την μία, το weathering σου είναι περίεργο, με το όχημα να είναι "βρώμικο" αλλά τα όπλα, οι ερπύστριες, οι εξατμίσεις κτλ να είναι καθαρές και λαμπερές. Από την άλλη, το κίτρινό σου είναι πάρα ΠΑΡΑ πολύ καλό, και αφού μιλάμε για το πλέον δύσκολο χρώμα, respect! Kiour, μου αρέσει όλο εκτός από το πάνω καπάκι που μοιάζει πολύ άδειο. Οι freehand κεραυνοί είναι όλα τα $$$. Ίσως ένα πιο σκούρο μπλε για να τονίσει το "night" αλλά αυτό δεν είναι θέμα βαψίματος, άρα υποκειμενικό. Πάρα πολύ καλά όλα και πραγματικά δε πρέπει να βάζετε συμμετοχές στους ίδιους διαγωνισμούς και οι 3 σας. Μπλέκουμε τα μπούτια μας με μία ψήφο μόνο. Πολλά μπράβο. edit: για το δικό μου, sorry που έβαλα κάτι που είχα κάνει σε βάση πάνω, είναι λίγο cheating αυτό Μακάρι να είχα προλάβει να έχω έτοιμο το άλλο walker αλλά μετά από 9 μήνες, τελευταίο 3μηνο έπιασα ξανά μοντέλα και ξαφνικά δουλεύω 3-4 μαζί... με άλλα λόγια ο προγραμματισμός μου είναι για κλάματα edit2: και μία εικόνα από τον titan των ogyon - yria. Συγγνώμη που το βάζω δίχως την άδειά τους αλλά είναι ένα πολύ σπάνιο μοντέλο που πιστεύω αξίζει να δεί το forum και κρίμα που δεν έχουμε τελικές φώτο! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 11:15 | |
| Οντως πολυ γαματο μοντελο ! μπραβο στο feeder (ετσι λενε η φημες ) Ογκυον και Υρια. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 13:42 | |
| δεν υπαρχει προβλημα που το εβαλες ρε συ Γιωργο. Μονο που στις φωτο αυτες δεν φαινεται τιποτα απο το βαψιμο(σχολιο του ιδου του ανθρωπου που κατεχει τον τιτανα, οπως κ του κοινου φιλου, που του τον εστειλε), αρα να κ ο λογος που δεν μπηκαμε στο contest με αυτες. Οταν θα τραβηχτουν καλυτερες, θα ανεβουν.
Οσον αφορα στο διαγωνισμο τωρα:
Ψηφιζω galvert, μιας κ το θεωρω σαφως καλυτερα βαμμενο απο τα υπολοιπα. Μιας κ τον ψηφισα τον φουστη, θα ριξω κ τη γκρινια μου. Γκρινια Α) ο δρομος ειναι πεντακαθαρος Γκρινια Β) τα καλωδια απο την κολωνα, εχουν πεσει σαν μαλλι πανω στο οχημα, κατι, που χαρην στις διδαχες του αγαπημενου hollywood κ στις blockbuster spam movies του, δεν συμβαινει. Αλλα καλωδια πανω στο οχημα, αλλα πανω στο δρομο, αλλα κομμενα πολυ κοντα κι αλλα πολυ μακρυα. Παρολ'αυτα υπεροχο το διοραμα.
@λασ-πουλα, το εαν ειμαι φιντερι ή οχι, ασε να το ξερω εγω καλυτερα.. σκατακι! |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 13:56 | |
| Thanks για το vote (εγώ και ο παπανδρέου το 09 ) Και για τα γεροντοπαράπονα, ο δρόμος ήταν μαύρος κ΄ άραχνος και με σκόνες έγινε γκρι. Αρχικά ήταν όντως όμως με μεγαλύτερη μπίχλα και τελικά "σκούπισα" λίγο γιατί δεν ήταν ορατό ούτε το "stop" ούτε τα νερά πίσω από το tank (τα οποία ακόμα με το ζόρι τα βλέπεις). Τα καλώδια, πολύ σωστά λες για άλλα κοντά κτλ και έτσι το είχα σκεφτεί στην αρχή. Αφού το δοκίμασα όμως, το σύρμα απλά δεν έχει το βάρος για να κάτσει σωστά αν είναι στον αέρα σε κλίμακα 28mm, οπότε έπρεπε όλα να ακουμπάνε πάνω στο μοντέλο αν ήθελα να μοιάζουν normal. Ο τιτάνας τι μέγεθος είχε; Φώτο asap ότι έχετε! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 14:44 | |
| ο τιτανας καπου στους 30 πλας ποντους εαν δεν απατωμαι. Συγκρινε τον με το χαρτι κουζινας (μεγαλη εμπνευση) απο πισω του στην φωτο. |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 17:28 | |
| Έχω ψηφίσει γαλβέρδιο κυρίως λόγω του ευφάνταστου κονβέρτιον | |
| | | fanvoting Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 12/10/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 17:55 | |
| | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 19:24 | |
| Ενώ η καρδια μου λέει Αφελιον λόγω Ελνταρ, με κερδισε ο Γκάλβερτ λόγω λεπτομερειας...
Υ.Γ. Μπραβο ρε μάγκες και τα 4 είναι απιστευτα!!! | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 21:42 | |
| Κάποια στιγμή χρωστάς κέρασμα για τις ψήφους όπως υποσχέθηκες.
Ξέρει αυτός που χρωστάει. | |
| | | fanvoting Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 12/10/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 22:07 | |
| - Chronomancer έγραψε:
- Κάποια στιγμή χρωστάς κέρασμα για τις ψήφους όπως υποσχέθηκες.
Ξέρει αυτός που χρωστάει. Ελα ρε μλκ. Ο Κωστας ειναι στενα αυτον τον καιρο! | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Παρ 03 Φεβ 2012, 22:10 | |
| Τι κέρασμα θες? Καφέ? Μπλέ? Ούζο? Γαλακτομπούρεκο? | |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:17 | |
| Και εδώ έβαλα aphelion για τους λόγους που είχα πει σε παραπάνω post. Aν και 3 μόνο μοντέλα για επιλογή, παίζει να είναι από τις πιο δύσκολες αφού όλα είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και όλα ξεχωρίζουν με τον τρόπο τους. Καλή μας συνέχεια! | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Δευ 06 Φεβ 2012, 02:14 | |
| H ψήφος μου στον Galvert για το εξαιρετικό (όπως πάντα) weathering και για την αίσθηση διοράματος που εμφύσησε στο μοντέλο του με στοιχεία όπως ο στήλος με τα καλώδια και η βάση με την άσφαλτο και την σκουριασμένη ερπύστρια. | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition Τρι 07 Φεβ 2012, 10:44 | |
| | |
| | | | Ψηφοφορία GWF LARGE 40Κ MODEL competition | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |