Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 13:30
ToPaxyGourouni έγραψε:
Και αυτά που λέω δε τα βγάζω από το κεφάλι μου, έχω παίξει WE 4-5 χρόνια γεμάτα και ξέρω τι μπορούν και τι δε μπορούν να δείρουν, νομίζω.
Κατ αρχην τα wood elves shootaroun , και στους χορντ κανουν ζημια αμα βγαλουν το main unit τα αλλα τα κοβουν σιγα σιγα αργα και σταθερα , γιατι εχουν πολυ μεγαλη ευελιξια με το march an shoot
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 13:31
Δεν ειπα οτι δε ξερεις τα ξωτικα τουβλο σου λεω ομως , δεν ειναι ιδιες οι καταστασεις για το λαιφ, χανεις ενα ζαρι στο καστ. εκτος αυτου πιο σημαντικο θεωρω το +το που κανεις τις μοναδες σου πολυ ανθεκτικες. Δεν ειναι ασχημο λορ... αλλα σορυ αν επαιζα wood elf και λεμε ειχα να διαλεξω αναμεσα σε fire/life (ασχετα αν δε το παιρνει , για παραδειγμα το λεω), θα διαλεγα το 1ο. Εξαρτατε τι ζητας απο το στρατο σου. Λυσεις (λεφτα) υπαρχουν.
ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 13:42
Καλά fire δώσε μου οπουδήποτε. Δώσε μου fire στα beastmen και δε θα ξαναπαίξω άλλο στρατό στη ζωή μου, το υπόσχομαι.
όσον αφορά το dwellers, θέλεις 17 στο ζάρι για το long range. Ο μέσος όρος με τα 5 ζάρια είναι 17.5. είναι ζόρικο, δε θα πώ ψέματα. αν όμως το κρατήσεις για τελευταίο κάστ, ο αντίπαλος έχει την ίδια άγνοια με σένα και θα σκεφτεί εξίσου να κρατήσει ή να μην κρατήσει ζάρια. Που θα πεί οτι μπορεί κάλλιστα να περάσουν τα υπόλοιπα σπέλ σου.
Παίζω πέρισυ με τον καρακίτσο, και στον 5ο γύρο έχω στιν αντίπερα γωνία του τραπεζιού κάτι waywatchers που κάνουν flee. Έχουν μείνει μόνο 2 τους 10 και κάνουν ράλι μόνο στους άσσους. 240 πόντοι τσάμπα. Στο γύρο μου κάνω teleport τη μάγισσα με το life στην άλλη άκρη του τραπεζιού χρησιμοποιώντας το moonstone, περνάω regrowth στους waywatchers που γίνονται 5, πλέον κάνουν rally στο 9 του μάγου (ήταν και general) και χαίρομαι που έσωσα 240 πόντους. Στον 6ο γύρο φέρνω 10 στο rally και 12 στο flee και βγαίνω από το τραπέζι. Cool?
APE Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 186 Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Currently Playing : WF Registration date : 24/03/2009
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 15:38
Θεωρια Χαμμερ με τους οτινανε παραγοντες δεν τελίωνει ποτε...Θα συμφωνησω με αυτα που ειπε ο λασκουλας ,απλα οπως και στα φορματς(GT-ETC-SP-NOSP κτλπ) ετσι και στις λιστες θεωρω πως δεν υπαρχει ασπρο η μαυρο..Οταν κανεις τη λιστα σου και παιζεις μπιστς την φτιαχνεις συμφωνα με αυτο το λορ και τα πλει σου ειναι γυρω απο αυτο, και οι μοναδες σου ειναι βασισμενες σε αυτο ..Synergy-combos κτλπ κτλπ...Οταν καπιοις το κανει αυτο,εχει ενα σχεδιο,ενα πλανο,μια τακτικη που μεσω του παιχτη θα δειξει...Δεν υπαρχουνε στανταρ πραγματα,οκ οι ορδες δυσκολευουν τα WE αλλα και παλι τι να λει αυτο?Θελω να πω πως ο παιχτης ,η λιστα του,το πλανο του, η ενεργεια του, ειναι αυτα που κανουν μια λιστα δυνατη..Και στην τελικη μαρεσει πιο πολυ να βλεπω λιστες που ξαφνιαζουν τον αντιπαλο και να τον μπερδευουν παρα λιστες αντιμετωπισιμες που ξερει ο αλλος να τις χειριστει..Σκεψου ειχα λιωσει μια περιοδο στο λορ χεβενς στους χαοτικους με σουτινγκ απο χελκανον,ροαρ,τσεκουρακια και τζαβελινς,μπρεθ στριμ οφ κοραπσιον,σπαμιγκ απο σπελς του χεβεν με τζιντζ για να ειναι μια λιστα που θα μπερδεβε τον αντιπαλο..Να τον εκανε να ερθει σε κλουζ κομπατ και εκει οι γουοριορς με σταμπορν και απεθαντο λορδο να τον μαμουσαν τα πρεκια..Ειχα την κολαρα μου καλυμενη απο ολες τις πλευρες..Ηταν το πλανο μου ,η λιστα μου, το πλει μου αυτο που εκαναν τη λιστα και εδινε πραγματα..Το πιασες αυτο που θελω να πω?δηλαδη εινια σαν να ερχοταν ενας και να μου ελεγε:καλα ρε μλκ δεν παιζεις γκειτγουει αρα χανεις ?Δεν παει ετσι..
ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 15:53
τότε εξήγησέ μου γιατί όλοι οι χαοτικοί στο ΕΤΣ κατέβηκαν με γκέιτγουέι? γιατί ούτε ένας δεν κατέβηκε με χέβενς?
μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις στη λίστα σου. Δε σημαίνει οτι θα δουλέψει.
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 16:02
Kι εγώ αν έβαζα τον μάγο μου σε μονάδα θα του έδινα Heavens. Ένας ιπτάμενος όμως με Gateway είναι μεγάλο όπλο. Και βέβαια το Heavens δεν έχει Pandemonium.
Υπάρχουν άλλοι που έπαιξαν χωρίς μάγο 4ου και πρώτευσαν.
Το παν είναι θέμα προσωπικού στυλ και στρατηγικής. Kαι βέβαια η λίστα πρέπει να στηθεί έτσι ώστε να υπηρετεί τον στρατηγικό της στόχο.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξεις το "γλυκό" πέρα από μία κλασσική συνταγή. Ο ΑΡΕ έχει δίκιο.
APE Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 186 Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Currently Playing : WF Registration date : 24/03/2009
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 16:22
E μα...Δηλαδη ειναι σαν να ερχομαι να σου λεω ,επειδη εχω δει πως παιζεις Πρινς,οτι ειναι @@κας επεδη φευγει με μια κανονια λογω του μονο 4+ σειβ..Και οτι εγω τον παιζω καλυτερα με Τσαρμ σιλντ 3+ σειβ σε δισκο..Δεν παει ετσι..Εχεις και εσυ το πλανο σου τα κολπα σου κτλπ κτλπ..Και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι πως ξερεις πως να τον χειριστεις σε ΚΑΘΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ επειδη εχεις λιωσει προφανως με αυτο το αρμυ λιστ στις μαχες..Για το μονο που εχω μια ενστανση παντως στις λιστες σου(ασχετο με τα γουντ ελφσ ολο το θεμα απλα στο αναφερω) ειναι το ροαρ στον δισκο πολεμιστη..Στο γκειμ μεσα εσυ θα κανεις το τσαρτζ με τον δισκο,εγω το προτιμω το ροαρ να το κανω 6 γυρους,γιαυτο και τον βαζω σε μαγο σε δισκο που δυσκολα θα μπει σε χαντ του χαντ.. και ενα τελευταιο και σημαντικο για να προχωραει η κουβεντα, ειναι πως αν παιξω τη λιστα του Χ Ψ λογικο ειναι να μην την φτασω στο 100% διοτι δεν την εχω σκεφτει εγω,δεν εχει την αυρα μου..επειδη ειμαι γαματος παιχτης θα την φτασω στο 90% αλλα σε αυτη την διαφορα του 10% μπορει να κριθει μια μαχη απο 10-10 σε 12-8 για εσας που λιωνετε στο ΕΤΣ..Ετσι απλα για να επικρινω τα copy paste και τον εγλοβισμο της φαντασιας.. Για αυτο αγορινα μου παιξε Μπιστς,λιωσε με τη λιστα που θα κανεις στα games και στην τελικη πανε σπαστους τα μουτρα στο κλοσ κομπατ με τις αδελφες τα ξωτικα
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 16:27
Παμε μωρη αρωστια !!!
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 16:43
APE έγραψε:
Για το μονο που εχω μια ενστανση παντως στις λιστες σου(ασχετο με τα γουντ ελφσ ολο το θεμα απλα στο αναφερω) ειναι το ροαρ στον δισκο πολεμιστη..Στο γκειμ μεσα εσυ θα κανεις το τσαρτζ με τον δισκο,εγω το προτιμω το ροαρ να το κανω 6 γυρους,γιαυτο και τον βαζω σε μαγο σε δισκο που δυσκολα θα μπει σε χαντ του χαντ..
Δεν χωράει τέτοιος μάγος στην λίστα μου έτσι όπως την έχω στήσει και προκειμένου να μην το έχω... Εν τω μεταξύ ο Πρίγκηψ χρειάζεται περισσότερο το Breath.
Αν έπαιζα με λόρδο Σφάχτη, BSB και 2 μάγους Tzeentch, τότε ναι
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 18:12
Παράθεση :
Αν έπαιζα με λόρδο Σφάχτη, BSB και 2 μάγους Tzeentch, τότε ναι
Σώσον Κύριε, τον Λαόν Σου, και ευλόγησον, την κληρονομίαν Σου Νίκας τοις ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΙ απο Βαρβάρων δωρούμενος.
Πότε θα δούμε τη λιστα Τίμιο Ξύλο ;
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: Wood elves etc Τετ 08 Φεβ 2012, 18:28
Dr.Edd έγραψε:
Πότε θα δούμε τη λιστα Τίμιο Ξύλο ;
Όταν την κατεβάσει κάποιος
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010