Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Τροφη για σκεψη...

Πήγαινε κάτω 
+33
Flames
skario
Saint
h34dnotf0und
kiour_gr
OhKillerRabbit
Releaser...
DaBigWaagh
astorath
Mπαρμπα Θανασηs
Johneleos
Tzortz
iron man
ToPaxyGourouni
Papajohn
Achaian
lance-a-lot
Meraklis
xrisomiga
Ignii
JimBouz
admin
ritter
Altair
Yria
medas
galvert
aphelion
Samanos
Nepenthe
Asarnil the Dragonlord
Laskoulas
Khar Vader
37 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 12:59

Ναι.
Και δεν τον φοβαμαι γιατι μπορει να με σκοτωσει. Γιατι αυτο μπορουν να το κανουν και ολοι οι προηγουμενοι που ανεφερες.
Με φοβιζει γιατι ετσι, ο ΣΤΡΑΤΟΣ θα επιβαλλει και "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και δεν θα μπορουμε να μιλαμε ουτε καν μεσα απο φορουμ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 13:02

Δηλαδη ασχημα ηταν πριν χρονια οταν επρεπε να πας Γερμανια η Γαλλια εκανες συναλλαγμα.... ? Το ιδιο κανουμε και τωρα οταν παμε Αγγλια... σιγα την διαφορα... Να τελειωνει το θεμα γιατι εχει κουραστει οχι μονο ολοκληρη η Ελλαδα αλλα εχουμε γινει γραφικοι και στο εξωτερικο
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 13:13

Επισης αυτα τα μαγκακια που σπανε και καταστρεφουν περιουσιες αν βλεπατε τα ΜΑΤ να τους σαπιζουν στο ξυλο τι θα λεγατε ? Θα προσπαθουσατε να τον παρετε απο τα δοντια των Ματ η της Αστυνομιας ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ η θα τους βαραγατε κι εσεις ?

Εγω αν ημουν μπατσος , οχι , τον Γλεζο οχι επειδη ειναι ο Γλεζος , δεν θα σταθω εκει , αλλα επειδη ειναι παπουλης , γιαγια , παιδακια δεν θα βαρουσα δεν θα χτυπουσα δεν θα εβριζα . Αλλα τον πουστη που θα μου πετουσε πετρα η που θα εσπαγε το μαγαζι του απεναντι θα τον εθαβα με τα ιδια μου τα χερια . Και ειμαι σιγουρος οτι αν το εκαναν και σε εσας θα αντιδρουσατε το ιδιο .

Ειναι σαν να δω τον Χαριδημο στον δρομο να τον αρχισω στις φαπες στις πετρες να τον βριζω και αυτος να με κοιταει και να μου λεει " μη παιδι μου , ελα να μιλησουμε , αχ μην το κανεις αυτο " και οταν με δει με στολη ΜΑΤ - Αστυνομια να ορμαει σαν SquigManglerFanatic . Ολο αυτο μου κανει σαν φετιχ στο σεξ , σαν φαντασιωση .

-Μωρο μου δεν με καβλωνεις ετσι στα 4 ....
-Μα τι αλλο να κανω?!?!?!
-Δεν βαζεις την στολη του θειου σου που ηταν Μπατσος για να σε ξεσκισω ??? Φτιαχνομαι με τις στολες !! Αυριο να ντυθεις Νοσοκομα , μετα Πυροσβεστης , μετα Ταγματαρχης κλπ κλπ

Αλλο θεμα....

Εδω μιλαμε για κριση , μιλαμε για ανεργεια , μιλαμε για πεινα ... Πειτε μου , τα μαγαζια που καταστραφηκαν ... ποιος θα τα πληρωσει ? Το "αφεντικο" θα εχει να πληρωσει ? Αν ναι , αν τα παρει απο την ασφαλεια δηλαδη (η οσα του δωσει τεσπα..... γιατι δεν καλυπτει ολο το εμπορευμα αλλα και την φθορα κλπκλπκλπ) θα το ξανα ανοιξει το μαγαζι . Μεχρι να το ανοιξει ? Οι ανθρωποι αυτοι θα περνουν μισθο ? Θα ειναι πρακτικα χωρις δουλεια για 2-3-4 μηνες . Στην χειροτερη ...το μαγαζι δεν θα μπορεσει να ξαναλειτουργησει ( θυμαται κανεις το ΠΛΑΙΣΙΟ ... ? ) και ολοι αυτοι θα βρεθουν στον δρομο.... Περα απο την καταστροφη του ιδιοκτητη και του "αντιπαλου" καλο θα ειναι να σκευτουμε και αυτους που δουλευουν μεσα εκει....

ΥΓ. αλλα εγω δεν εχω διαβασει βιβλια ιστοριας , ουτε ο λογος μου -γραπτα/προφορικα- μπορει να συγκριθει με πολλους εδω μεσα , ουτε κολλημενος ειμαι , ουτε τσιρακι , καθε φορα την ριχνω σε αυτον που με εκφραζει περισσοτερο σε αυτον που με κανει να καταλαβω περισσοτερο/α , ουτε εχω προβληματα με τον στρατο η με τους μπατσους , ουτε ποιητης , ουτε τιποτα . Αλλα ξερω οτι εχω κλεψει το κρατος , ξερω οτι εχω βοηθησει κι εγω εστω με ενα μικρομικρο χαλικακι σε ολο αυτο το συστημα .

Οταν αγοραζουμε πραγματα απο εδω , οταν βαφουμε εδω , οταν περνουμε τσιχλες χωρις αποδειξη , οταν γαμαμε στο μπουρδελο χωρις αποδειξη , οταν οταν οταν οταν . Δεν ειμαστε εμεις 100% σωστοι και οι αλλοι λαθος . Ολοι βοηθησαμε σε αυτην την κατασταση , μπορει λιγο ελαχιστο τιποτα , αλλα ολοι φταιμε απλα ο καθενας το εκανε με το "χρηματικο ποσο" που μπορουσε. Οι πολιτικοι μπορουσαν 1000000000 ευρω , ο Χ-Χαριδημος με 1000000 , ο Γ-Γιωργος με 100000 , ο Δ-Δημητρης με 10000 , η Μ-Μαρια με 1000 . Γιατι πολυ απλα με αυτη την νοοτροπια μεγαλωσαμε...
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

Αριθμός μηνυμάτων : 1824
Registration date : 12/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 13:32

Δεν υπάρχετε ρε..... Απλά.
Όλο μπλα μπλα και απο πράξεις @@.
Αφού έχετε πρόβλημα με την αστυνομία, που την δουλειά της κάνει, και δεν είναι σε θέση να αρνηθεί εντολές, πηγαίνετε να δοκιμάσετε να πείραξετε κανέναν....
Να δούμε τι θα γίνει.
Αφού είστε τόσο "αγανακτισμένοι" και δεν την παλευετε άλλο, κάντε το αντάρτικο σας.
Κακόμαθημενα παιδάκια.
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον Γιώργο. Σκεφτείτε πρώτα αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους για να κάνουν κάποια κωλοπαιδα την επανάσταση τους.
Κυνήγηστε τους βουλευτές αν έχετε @@.
Αλλα στις παρλαπιιπες όλοι πρώτοι είναι.
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 15:15

Tσα !
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 15:17

Aφου μας χακαραν λοιπον τα email...μας το ξαναδωσαν πισω.
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 15:18

Λες ?
παιζει ...

ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
-Μήπως έχετε καρτούλες που γράφουν "ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ";;;
-Ναι φυσικά και έχω.
-Δώσε μου 8 ρε φιλαράκι !!
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 15:22

Achaian, αντιλαμβάνεσαι οτι με το post σου δημιούργησες -κενό- μισής ώρας στο πιο πολύβουο θέμα των τελευταίων ημερών;

η αστυνομία, "που τη δουλειά της κάνει" ; που όταν δεν πρέπει, εκτελεί με υπερβάλλοντα ζήλο, κι όταν πρέπει είναι φάντασμα;

Στο κάτω-κάτω, τι διάλο μυστικά κονδύλια παίρνουν οι ματατζήδες και ρίχνουν με τόση ευφορία; Αυτοί δεν είναι θιγμένοι/ριγμένοι οικονομικά; δεν αγανακτούν με το γεγονός οτι τα παιδιά τους δεν έχουν δουλειά και κόπηκε και η σύνταξη του μπάρμπα πατέρα; και στα δημόσια νοσοκομεία δεν πατάνε; και ακίνητα δεν έχουν, ωστε να κλαίνε (σε 2 δόσεις) κάθε χειμώνα;

Αλλά και πάλι, στο διάολο να πάνε τα οικονομικά κίνητρα.. ορκίστηκαν (όπως κι εσείς) να διαφυλλάτουν το σύνταγμα και τους θεσμούς και την εθνική κυριαρχία, ; τι απο όλα αυτά υπάρχουν μέσα στο κοινοβούλιο φρούριο;
- Σύνταγμα; Το καθετί που έχει ψηφιστεί εδώ και 1,5 χρόνο είναι αντισυνταγματικό, υπο τη σκιά της πτώχευσης.
- Θεσμοί; Κυβέρνηση που ανέβηκε με ψέμματα, τρόικα που δεν κλήθηκε απο το λαό, πρωθυπουργός εντεταλμένος (φτιαχτή δημοτικότητα μέσω ρουφιανο-δημοσκοπήσεων)
-Εθνική κυριαρχία; Εκχώρηση των πάντων, υπό ξένα δικαστήρια, κι όσον αφορά την εθνική άμυνα, ξέρεις καλύτερα το τι ξεπούλημα επικρατεί!

Και εξακολουθείτε να υποστηρίζετε τους έσω;

Και λέγω τώρα...
ΟΤΑΝ (και όχι αν) γίνει το "αντάρτικο", θα υψώσετε όπλα, ως στρατός, στον όχλο που θα κινηθεί εναντίον του κοινοβουλίου και των κυβερνητικών;
Αν ναι, τότε (μεγάλο σοκ για μένα) θα αναγκαστώ να αναθεωρήσω τη στάση μου όσον αφορά τον "συμμοριτοπόλεμο"
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 15:24

Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 16:01

Παράθεση :
Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet.

Τέτοια mail s πρέπει να γίνονται forward αμέσως.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!
Έχουν ξεπερασει τα όρια μας εδώ και καιρό.
Ignii
Knight
Knight
Ignii

Αριθμός μηνυμάτων : 293
Τόπος : (independent republic of) Εξάρχεια
Currently Playing : Necromunda, Blood Bowl kai 40k
Registration date : 28/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 16:36

ρε παιδιά!

χθες πούλησαν την χώρα σας 200 άτομα. Μου λίπει πολύ λεξιλόγιο να πω ακριβώς πια γεύση παραμένει μετά από όλα αυτά. Λύπη, πολύ λύπη...
http://ignii@hotmail.com
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 16:46

lance-a-lot έγραψε:
Achaian, αντιλαμβάνεσαι οτι με το post σου δημιούργησες -κενό- μισής ώρας στο πιο πολύβουο θέμα των τελευταίων ημερών;

η αστυνομία, "που τη δουλειά της κάνει" ; που όταν δεν πρέπει, εκτελεί με υπερβάλλοντα ζήλο, κι όταν πρέπει είναι φάντασμα;

Στο κάτω-κάτω, τι διάλο μυστικά κονδύλια παίρνουν οι ματατζήδες και ρίχνουν με τόση ευφορία; Αυτοί δεν είναι θιγμένοι/ριγμένοι οικονομικά; δεν αγανακτούν με το γεγονός οτι τα παιδιά τους δεν έχουν δουλειά και κόπηκε και η σύνταξη του μπάρμπα πατέρα; και στα δημόσια νοσοκομεία δεν πατάνε; και ακίνητα δεν έχουν, ωστε να κλαίνε (σε 2 δόσεις) κάθε χειμώνα;

Αλλά και πάλι, στο διάολο να πάνε τα οικονομικά κίνητρα.. ορκίστηκαν (όπως κι εσείς) να διαφυλλάτουν το σύνταγμα και τους θεσμούς και την εθνική κυριαρχία, ; τι απο όλα αυτά υπάρχουν μέσα στο κοινοβούλιο φρούριο;
- Σύνταγμα; Το καθετί που έχει ψηφιστεί εδώ και 1,5 χρόνο είναι αντισυνταγματικό, υπο τη σκιά της πτώχευσης.
- Θεσμοί; Κυβέρνηση που ανέβηκε με ψέμματα, τρόικα που δεν κλήθηκε απο το λαό, πρωθυπουργός εντεταλμένος (φτιαχτή δημοτικότητα μέσω ρουφιανο-δημοσκοπήσεων)
-Εθνική κυριαρχία; Εκχώρηση των πάντων, υπό ξένα δικαστήρια, κι όσον αφορά την εθνική άμυνα, ξέρεις καλύτερα το τι ξεπούλημα επικρατεί!

Και εξακολουθείτε να υποστηρίζετε τους έσω;

Και λέγω τώρα...
ΟΤΑΝ (και όχι αν) γίνει το "αντάρτικο", θα υψώσετε όπλα, ως στρατός, στον όχλο που θα κινηθεί εναντίον του κοινοβουλίου και των κυβερνητικών;
Αν ναι, τότε (μεγάλο σοκ για μένα) θα αναγκαστώ να αναθεωρήσω τη στάση μου όσον αφορά τον "συμμοριτοπόλεμο"
Το κενό δεν με απασχολεί .
Η πλήρης απαξίωση των θεσμών δεν δημιουργήθηκε απο κάποιους ξένους.
Απο "εμάς" απαξιωθηκαν.ολους εμάς.
Εγώ ορκίστηκα πρώτα απο όλα να φυλαττω πιστην εισιτήρια την πατρίδα.
Κατόπιν υπακοή στο Σύνταγμα.
Αυτά που λέτε εδώ μέσα είναι εκδήλωσης εσχάτης προδοσίας, μιας και θέλετε ουσιαστικά κατάλυση του πολιτεύματος.
Για ποιον λόγο δεν προσπαθείτε να πείσετε τους ομοίους σας να μην ξανά ψηφίσουν, τα ίδια και τα ίδια?
Ο αστυνομικός σου φταίει?
Αυτός που υπόκειται σε διαδικασίες και μεταθέσεις και για να φέρει ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι του πρέπει κάθε μέρα να ανησυχεί αν θα του ανοίξει το κεφάλι, η θα τον κάψει ζωντανό κανά κωλοπαιδο?
Που δέχεται ΔΙΑΤΑΓΕΣ για να εκτελέσει το καθήκον του όπως καθορίζεται απο την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του?
Έχετε βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση επαναστάτες του κωλου?
Όχι ότι δεν έχει τα ρεμαλια της η αστυνομία.
Όπως όλοι οι οργανισμοί. Και δή του δημοσίου.
Ότι συμβαίνει αυτή την στιγμή, έχει εκριθει κοινοβουλευτικά.
Με την πλειοψηφία των δημοκρατικά εκλεγμένων "βουλευτών".
Εμείς όπως είχα ξαναπεί πάλι δεν θα αναλάβουμε "πρωτοβουλίες" όπως παλιά.
Ξέρω απο πρώτο χέρι τι σημαίνει απαξίωση .
Αλλα δεν κοιμόμαστε.
Παρακολουθούμε.
Κι εδώ είμαστε. :aye:
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:04

δεν την πούλησαν .....

έκαναν αυτό που θα έκανε κάθε "ελληνάρας" ......

είμαστε μια χωρα που βάζουμε τον εαυτό μας την οικογενειας μας ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ τα αλλα
όταν λοιπόν πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ τα "πρωσιπικα" μας αντικείμενα και τα το καλο τις οικογένεια μας ανάμεσα σε όλα τα αλλα θα διαλέξουμε αυτό που μας συμφέρει

όταν θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ την "βραχυπρόθεσμη" πτώχευση με τρομερές απώλεις και την σχετικά καλύτερη εύκολη λύση θα διαλέξεις την εύκολη λύση η χωρα θα μπει σε φαύλο κύκλο χρέους και σιγά σιγά θα έρθει η πτώχευση αλλα μέχρι να έρθει εσύ θα έχεις ετοιμαστεί

να στο πω απλά

mohhama 1-2 μέρες πριν είπε στον eddy εγώ θέλω να ψηφίσουν το pnhmonio gt άμα δεν το ψηφίσουν η οικογένεια μου θα έχει θέμα

ο μονος τρόπος για να βγείς από αυτήν την τρυπα είναι να θυσιάσεις αρκετούς ( μέσο τις βραχυπρόθεσμης πτώχευσης) όταν ο καθένας είναι παρτάλι σε αυτήν την χωρα τι "περιεμενες"?

ακόμα και εσύ να ήσουν υπουργός θα είχες την δύναμη να πεις ότι θα θυσιάσω αυτούς για να ζήσουν oi επόμενοι ? να θυσίαζες τον ίδιο σου τον εαυτό την καριέρα σου όλα για να ζήσουν oi επομενoi ? άμα το έκανες σε θαυμάζω και ήσουν θα έπρεπε να ήσουν ο υπουργός

χωρίς να θέλω να προστατέψω κανένα ούτε να δώσω ελαφρυντικά σε κανένα ρεμάλι υπουργό αλλα δεν είναι κάτι παραπάνω από απλοί άνθρωποι..... gt να πάρεις αυτήν την απόφαση πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από ΑΠΛΟΣ άνθρωπος πρέπει να νοιάζεσαι πρέπει να νοιάζεσαι τόσος πολύ που θα έβαζες το "τομαρισου" στην μέση που θα θυσίαζες τον εαυτό σου για να ζήσei i "πατρίδα"

εγώ πιστεύω ότι το σωστό αν και "αιματηρό" είναι να βγει η χωρα από auto to dianioliptiko susthma αλλα ποιος έχει το θάρρος να πάρει αυτήν απόφαση ?
άμα βγούμε από το μνημόνιο ο έλληνας θα μάθει η θα θυμηθεί το παρελθόν θα δώσει σημασία στις λέξεις ελευθερια-ομαδικότητα θα "αντιλιφei" διαφορα πράγαματα καινούργια η ξεχασμένα
η αντίληψη ενός ανθρώπου είναι anologh της εμπειρίας του

quote apo to figh club: only when we lose everything we are free to do anything

Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:13

Ο μπάτσος πριν πάει να γίνει μπάτσος δεν ήξερε τους κινδύνους του επαγγέλματος? Δεν ήξερε οτι απαιτείται πειθαρχία και ψυχραιμία ώστε να μην ξεφεύγει? Ή μηπως απλά γούσταρε τη στολή και την εξουσία?
Ναι το να του πετάνε πέτρες ειναι κίνδυνος του επαγγέλματος. Ναι το να το βριζουν και να τον λενε γουρουνι και τα σχετικά ειναι κίνδυνος του επαγγέλματος. Ο υπερβάλλων ζήλος που δειχνουν όταν πρόκειται να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα. Λυπάμαι τους αστυνομικούς επειδή υπάρχουν οι μπάτσοι.

Ο στρατός έχει ορκιστεί πίστη στην πατρίδα και το σύνταγμα. έχει ορκιστεί πίστη στην πολιτική ηγεσία ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Η κυβέρνηση Παπαδήμου ΔΕΝ ειναι δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Η προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου εξελέγην ψευδόμενη και παραπλανόντας το εκλογικό σώμα συνεπώς ΔΕΝ νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις.

όταν ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ είχε πει στον πάγκαλο οτι "δεν πρόκειται τα τανκς να προστατευσουν τις τράπεζες" έκανε στάση? Δεν καθόμαστε προσοχή σε γλύφτες πολιτικούς. Λειτουργούμε σε νόμιμα και δίκαια πλαίσια. Ειδικά στις μέρες μας δεν ειναι δύσκολο να διαχωρίσεις το σωστό απο το λάθος. Η συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Και επειδή η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων ειναι ΧΡΕΟΣ μας να ανατρέψουμε αυτην την κυβέρνηση. Χρεος και των πολιτών αλλα και των στρατιωτικών.
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:17

Δεν ξερω αν το εχω πει στο παρελθον....

Γιατι ολοι αυτοι που εχουν προβλημα , που 1002 που , δεν πανε εξω απο το σπιτι του Παπανδρεου , του Σημιτη , του του του του , να βαλουν φωτια εκει , να σπασουν στο ξυλο τους ιδιους ? Το μαγαζακι , το σπιτι , η αγωνια , ολα αυτα που νοιωθει και που περναει καποιος οταν του σπανε το μαγαζι τα @#$(*@#$#@ τα εχετε βαλει στο μυαλο σας ?

Τι θα λετε αν στις εκλογες που θα ειναι σε λιγο καιρο , η συμμετοχη του κοσμου ειναι τεραστια και ξαναβγαλει πρωτο ενα απο τα μεγαλα κομματα ? Το γνωριζετε οτι αν το 51% "βγαλει" το "Λευκο" , οσοι ειναι στα ψηφοδελτια δεν εχουν δικαιωμα να ξαναβαλουν ? Γιατι δεν "ξεκιναμε" κατι τετοιο ? Δεν εχω ριξει ποτε Λευκο , προτιμουσα να μην παω καθολου , αλλα τωρα.....

Κυριακη κοντη γιορτη..
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:28

Nepenthe έγραψε:
Ο μπάτσος πριν πάει να γίνει μπάτσος δεν ήξερε τους κινδύνους του επαγγέλματος? Δεν ήξερε οτι απαιτείται πειθαρχία και ψυχραιμία ώστε να μην ξεφεύγει? Ή μηπως απλά γούσταρε τη στολή και την εξουσία?
Ναι το να του πετάνε πέτρες ειναι κίνδυνος του επαγγέλματος. Ναι το να το βριζουν και να τον λενε γουρουνι και τα σχετικά ειναι κίνδυνος του επαγγέλματος. Ο υπερβάλλων ζήλος που δειχνουν όταν πρόκειται να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα. Λυπάμαι τους αστυνομικούς επειδή υπάρχουν οι μπάτσοι.

Ο στρατός έχει ορκιστεί πίστη στην πατρίδα και το σύνταγμα. έχει ορκιστεί πίστη στην πολιτική ηγεσία ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Η κυβέρνηση Παπαδήμου ΔΕΝ ειναι δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Η προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου εξελέγην ψευδόμενη και παραπλανόντας το εκλογικό σώμα συνεπώς ΔΕΝ νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις.

όταν ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ είχε πει στον πάγκαλο οτι "δεν πρόκειται τα τανκς να προστατευσουν τις τράπεζες" έκανε στάση? Δεν καθόμαστε προσοχή σε γλύφτες πολιτικούς. Λειτουργούμε σε νόμιμα και δίκαια πλαίσια. Ειδικά στις μέρες μας δεν ειναι δύσκολο να διαχωρίσεις το σωστό απο το λάθος. Η συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Και επειδή η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων ειναι ΧΡΕΟΣ μας να ανατρέψουμε αυτην την κυβέρνηση. Χρεος και των πολιτών αλλα και των στρατιωτικών.
Την τελευταία φορά που ο στρατός έδρασε έτσι κατέληξε να απαξιώνεται για 35 χρόνια.
Δείξει μου εσύ σε ποιο κομμάτι του Συντάγματος λέει ότι η κυβέρνηση δεν είναι νόμιμη.
Αν το πιστεύεις , κανε προσφυγή στον Άρειο πάγο. Αν δικαιωθεις και δεν καταρρεύσουν μόνοι τους τα ξαναλέμε.
Ο τότε Α/ΓΕΣ καλά είπε.
Γιατί ο στρατός δεν αντέχει άλλο να γίνεται αποδοπομπαιος τράγος των μεν η των δεν.
Και δεν είναι στα καθήκοντα του, να επιβάλλει την τάξη χωρίς την Κυρηξη στρατιωτικού νομού.
Οποτε μένουμε παρατηρητές των εξελίξεων.
Όσοι φωνάζαν τους πατριώτες φασιστες και τους τρατιωτικους χουντικους ας μην ζητάνε τα ρέστα τώρα.
Μόνοι σας τα κάνατε έτσι. Λουστειτε τα τώρα και μαζί σας κι εμείς.
Τώρα να δώσω πόσο "έθνοσωτηρες" είστε.
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:29

Tzortz έγραψε:

Τι θα λετε αν στις εκλογες που θα ειναι σε λιγο καιρο , η συμμετοχη του κοσμου ειναι τεραστια και ξαναβγαλει πρωτο ενα απο τα μεγαλα κομματα ? Το γνωριζετε οτι αν το 51% "βγαλει" το "Λευκο" , οσοι ειναι στα ψηφοδελτια δεν εχουν δικαιωμα να ξαναβαλουν ? Γιατι δεν "ξεκιναμε" κατι τετοιο ? Δεν εχω ριξει ποτε Λευκο , προτιμουσα να μην παω καθολου , αλλα τωρα.....

Κυριακη κοντη γιορτη..
αυτό δεν ισχύει, είναι μια μούφα που κυκλοφορεί (την κυκλοφορεί το σύστημα) στο facebook ωστε η οργή του κόσμου να διοχετευτεί στο "λευκό", δηλαδή δεν θα φαίνεται πουθενά, μιας και μόνο τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια μετράνε στο αποτέλεσμα.. πρέπει να προσέχουμε να μην αναπαράγουμε τις παγίδες του συστήματος..!
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:31

μα μα μα μα
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:34

Eχει δικιο ο Λανσελοτ ,το λευκο ειναι λαθος...
Καλητερα ενα κομμα διαμαρτιριας.
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:35

Aν δεν μου το πει ο Μουλης δεν σας πιστευω :Ρ
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:38

Δεν έχω το κείμενο του συντάγματος πρόχειρο στο pc (αν και θα έπρεπε) αλλά δε θυμάμαι στις τελευταιες εκλογές να υπήρχε κόμμα με αρχηγό τον παπαδήμο. Σύμφωνα με την αρχή της δεδηλωμένης (ναι απο τόσο παλιά) ο αρχηγός του κράτους δινει δικαίωμα σχηματισμού κυβέρνησης στον αρχηγό του κόμματος που κέρδισε στις εκλογές. Ο χαρίδημος τα ξέρει λιγο καλύτερα, εγω ευτυχώς ειμαι μηχανικός, όχι δικηγόρος.

Επιπλέον δε, μια κυβέρνηση εκλεγεται για να εφαρμόσει το προεκλογικό της πρόγραμμα. Όταν άλλα λέει και άλλα κάνει δεν είναι παράνομη? Είναι σαν αν έχουμε συμφωνήσει να σου κάνω εγχείρηση για κύστη κοκυγγα και μετά να πω στους κληρονόμους σου "ε εντάξει μωρέ, αφού συμφώνησε στην εγχείρηση και τον βρήκα ανοιχτό, του έβγαλα και δυο νεφρα που περίσσευαν, το συκώτι γιατι δε του χρειάζεται και την καρδιά γιατι μου τη ζήτησε μια φίλη". Έναν τέτοιο γιατρό δεν θα τον κυνήγαγες? Μια τέτοια κυβέρνηση γιατι δεν την κυνηγάς?
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:46

Ακόμα δεν μπορώ να δώ τις σελίδες 15 και 16! Τι διάολο παίζει, δεν ξέρω.

Βάζω την λίστα με τα μικρομάγαζα που έκαψαν χτες.

-«Αττικόν»
-Marfin Bank στην οδό Αθηνάς
-Eurobank στη γωνία Ακαδημίας και Μπενάκη.
-Τράπεζα Κύπρου της οδού Αθηνάς, όπου η στέγη κατέρρευσε
-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον ίδιο δρόμο.
-κινηματογράφος «Άστυ»
-η διπλανή καφετέρια στην πλατεία Κοραή.
-υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου.
-Πλιάτσικο σε πολλά καταστήματα, ανάμεσά τους το οπλοπωλείο στην Ομόνοια.
-Alpha Bank στη γωνία Πεσματζόγλου και Πανεπιστημίου
-Δύο καταστήματα -μια καφετέρια Starbucks και ένα υποκατάστημα της Eurobank- στην οδό Κοραή.
-εμπορικό κέντρο στη γωνία της Χαριλάου Τρικούπη με τη Φειδίου.
-Εθνική Τράπεζα στην οδό Αιόλου.
-κτήριο στην Ευριπίδου.
-τράπεζα στη γωνία Ιπποκράτους και Ακαδημίας.
-κατάστημα «Γερμανός» στη Μπενάκη
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:47

Γιατί υπάρχουν βουλευτές εκλεγμένοι απο τον λαό για να ρίξουν την κυβέρνηση.
Οι αντιπρόσωποι της πλειοψηφίας έχουν αυτο το καθήκον.
Η κυβέρνηση μπορει νομότυπα ν διοριστεί όπως και διορίστηκε, και να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης όπως και πήρε.
είναι καθόλα νομότυπη.
Οποτε δεν σου φταίει κανένας άλλος.
Σου φταίνε οι βουλευτές και ΚΑΤ επέκτασην οι ψηφοφόροι τους.
Αυτούς ξεκινά να κυνηγάς.
Και όντως ευτυχώς είσαι μηχανικός και όχι δικηγόρος. Laughing
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:51

Achaian έγραψε:
Nepenthe έγραψε:

Την τελευταία φορά που ο στρατός έδρασε έτσι κατέληξε να απαξιώνεται για 35 χρόνια.
Δείξει μου εσύ σε ποιο κομμάτι του Συντάγματος λέει ότι η κυβέρνηση δεν είναι νόμιμη.
Αν το πιστεύεις , κανε προσφυγή στον Άρειο πάγο. Αν δικαιωθεις και δεν καταρρεύσουν μόνοι τους τα ξαναλέμε.
Ο τότε Α/ΓΕΣ καλά είπε.
Γιατί ο στρατός δεν αντέχει άλλο να γίνεται αποδοπομπαιος τράγος των μεν η των δεν.
Και δεν είναι στα καθήκοντα του, να επιβάλλει την τάξη χωρίς την Κυρηξη στρατιωτικού νομού.
Οποτε μένουμε παρατηρητές των εξελίξεων.
Όσοι φωνάζαν τους πατριώτες φασιστες και τους τρατιωτικους χουντικους ας μην ζητάνε τα ρέστα τώρα.
Μόνοι σας τα κάνατε έτσι. Λουστειτε τα τώρα και μαζί σας κι εμείς.
Τώρα να δώσω πόσο "έθνοσωτηρες" είστε.

Συνηθως δεν επεμβαινω σε πολιτικες συζητησεις , γιατι ειναι οπως οι αθλήτικες , ο καθενας ειναι κολημενος στα πιστευω του, στη δικη του ομαδα (γαυρο χανουμια βαζελια) και τα θεωρει απολυτα σωστα ... σα το ποδοσφαιρο η σα την οδηγηση , οποιος τρεχει πιο αργα απο μας ειναι μαλακας και οποιος τρεχει πιο γρηγορα ειναι τρελος και θα σκοτωθει.

Εμενα φιλε Αχαιαι ενα πραγμα με αποξενωνει απο τη κουβεντα σου , που δειχνει ομως ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ καποια γεγονοτα και καταστασεις, το "εμεις"
Μονος σου με αυτη την λεξη βαζεις στεγανα στη συζητηση , οταν διαχωριζεις τους ανθρωπους στο "εμεις" και "εσεις" τοτε υπαρχει προβλημα ,γιατι ολους μια μητρα μας γεννησε , ασπρους μαυρους κιτρινους και γιατι δεν υπαρχει εμεις εσεις αυτοι και τα μυστηρια αλλα ΟΛΟΙ ΜΑΣ ...
ΝΙΩΣΤΟ την επομενη φορα.

Η διαφορα σε αυτα που λες και σε οτι γινετε ειναι τεραστεια , τοση οση η Τυρανια απο την Δημοκρατια.
Δεν εχω σκοπο να δημαγωγησω , ξερεις ομως οτι στην αρχη η λεξη τυρανια ειχε αλλη χροια ?
Τυρανος ητανε το προσωπο που σε καιρους αναγκης (πχ πολεμος) συγκεντρωνε τις εξουσιες πανω του (του της παραχωρουσε ο αρχαιος δημος εκτακτα) με σκοπο οι αποφασεις να περνονται χωρις χρονοτριβη και ΑΜΕΣΑ, κατι σα τους Υπατους.
Ομως λογω οτι η εξουσια γλυκαινει και οπως εχει πει και ο Σωκρατης ειναι σα μελι που δε μπορεις να μη βουτηξεις μεσα τα χερια σου, τοτε δε νομιζω οτι ειναι κατι το οποιο πρεπει να αποζητας οπως στην αρχαιοτητα υπηρχε μετα την παροδο των κρισεων καταχραση της θεσης και δεν αφηνανε την εξουσια , εξου και μετα η λεξη Τυρανος πηρε αρνητικη χροια,και γιατι στις μερες μας δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ανρθωπος ΟΥΤΕ ΜΙΑ ομαδα ατομων στη σημερινη Ελλαδα και κοινωνια που να μπορει να εχει την παιδεια , την γνωση να μη καταχραστει την εξουσια.

νομιζεις οτι η χουντα προσεφερε ? νομιζεις οτι εκανε κατι σωστο ? πιστευεις οτι δεν καταχραστηκε την εξουσια ? πιστευεις ασχετα με οτι ξεκινησε ,οτι δεν εγινε κατι ΠΟΛΥ χειροτερο απο αυτο που πηρε την θεση ?

Κανεις δεν αναπολει τη χουντα ,εκτος απο ελαχιστους ...

Καθε ειδος Δικτατοριας , Χουντας , Ολιγαρχιας πρεπει να δημιουργει στον καθε ελευθερο σκεπτομενο ανθρωπο ΑΗΔΙΑ και ΕΜΕΤΟ...
και μονο στην αναφορα της λεξης.
Ιδιως στους απογονους της χωρας που γεννησε την εννοια της Δημοκρατιας
με τα καλα της και τα ασχημα
(και οχι αυτο που ζουμε αυτα τα τελευταια χρονια ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ειναι Δημοκρατια)
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Φεβ 2012, 17:54

Χριστέ μου... και ο Αεροπόρος υπερασπίζεται την δημοκρατία... Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα! Τί άλλο θα δούμε;;; Shocked

Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Δευ 13 Φεβ 2012, 17:56, 1 φορά

Τροφη για σκεψη...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 10 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: