Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 11:43
κοιτα τον τερενς, που δεν το μαζευει με τιποτα.. Ρε μλκ, εαν θες παπαγαλινη, μην φερνεις καφρους δημοσιογραφους για εκπομπη. Φερε καναν τσιμα κλπ, κ θα το βρειτε το μπαλακι.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 11:47
Δε διαφωνω μαζι σου τα σφαλματα του τεραστεια και μη ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ουτε το ανεβασα για να τον αθωωσω επειδη εστω και δειλα δειλα ειπε αυτο που λες εσυ και εγω, αλλα απο το δικο μου στομα και το δικο σου δε πανε στα αυτια των "εταιρων" απο το δικο του πανε. Ηθαλα να ακουσω βεβαια και το μαιμουδες οι ΦΙλανδοι και γερμανοι που σαλιαζετε αντε κοφτε την ουρα σας ..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 11:52
εδω ειναι νατραγουδισει παντως κανεις το περιφημο ασμα προς τους ελληνες πολιτικους
Που πας χωρις παντοφλες στη νυχτα στη βροχη? Θ' αρπαξουνε φουσκαλες τα ποδια σου, μωρη!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 12:01
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 12:04
Εντιτ Μεγαλο τραγουδι ...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 12:13
Laskoulas έγραψε:
Η τελευταια φραση, περα απο τους απιστευτους στιχους σε ολο το κομματι, ειναι θανατος.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 12:19
ogyon έγραψε:
Laskoulas έγραψε:
Η τελευταια φραση, περα απο τους απιστευτους στιχους σε ολο το κομματι, ειναι θανατος.
Μπορει να μοιαζει με παραμυθι ακουστικα αλλα εννοει πολλα , ολα αληθινα και επικαιρα. Ρισπεκτ.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 13:47
"Ανεκδοτο"
Σόιμπλε - " Σαμαρά να υπογράψεις την υποδούλωση σας. ''
Σόιμπλε - '' Καλώς Αντώνη . Θα δώσω στην δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που τα πήραν απο την Ζήμενς ,και τα ονόματα όσων τα πήγαν στην Ελβετία ,και τυχαίνει να υπάρχει πρώτο πρώτο το όνομα αυτού που εξαγόρασε η Ζήμενς για να ρίξει τον Μητσοτάκη ,και τα χρήματα του τα πήγε σε Ελβετική τράπεζα! ''
Σαμαράς - " Ελα ρε Σόιμπλε ! Μια πλάκα έκανα ! Γιατί θυμώνεις;;; "
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 14:28
Με φωτια κ με μαχαιρι παντα ο Κοσμος προχωρει; Ας ξεκινησουμε με τους προσκυνημενους κ βλεπουμε.
Yria Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Registration date : 30/04/2009
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 17:39
Yria Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Registration date : 30/04/2009
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:45
Από τις μεγαλύτερες νομικές παπαρολογίες που έχουν υπάρξει Καλό θα ήταν ο συντάκτης να πάρει την γνώμη ενός νομικού πριν γράψει ό,τι έπιασε το αυτί του. Είναι νομικά ασυνάρτητο αυτό που λέει
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 22:40
Από τις μεγαλύτερες νομικές παπαρολογίες που έχουν υπάρξει Καλό θα ήταν ο συντάκτης να πάρει την γνώμη ενός νομικού πριν γράψει ό,τι έπιασε το αυτί του. Είναι νομικά ασυνάρτητο αυτό που λέει
άμα έχεις παράπονα, τράβα στα δικαστήρια του δουκάτου του Λουξεμβούργου..
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 16 Φεβ 2012, 22:52
Τα λεει αρκετα σωστα στο θεμα του παραληρισμου...
Ο διεθνώς γνωστός Γερμανός ιστορικός και οικονομολόγος, καθηγητής στην Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, Άλμπρεχτ Ριτσλ, σε δηλώσεις του που επικαλείται στο σημερινό της φύλλο η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», ζητά να υπάρξει γενναιοδωρία απέναντι στην Ελλάδα, ανάλογη εκείνης που επιδείχθηκε απέναντι στη Δυτική Γερμανία, μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν, στη βάση της Συνθήκης του Λονδίνου, έγιναν ευρύτατες διαγραφές του χρέους της.
Ο διάσημος Γερμανός καθηγητής συμμερίζεται, όπως σημειώνει, την κριτική πολλών Ελλήνων ότι η Γερμανία έχει ακόμη χρέη απέναντι στην Ελλάδα, από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που ανέρχονται σε περίπου 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Ριτσλ επισημαίνει πως στη Συνθήκη του Λονδίνου, το 1953, ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία παραχωρούσαν στη Δ. Γερμανία ευρύτατες διαγραφές του χρέους, την ίδια στιγμή με το Σχέδιο Μάρσαλ της δινόταν τεράστια βοήθεια για έργα υποδομής, ενώ με το Σχέδιο Σούμαν συγχωνεύονταν η γερμανική και η γαλλική παραγωγή άνθρακα και χάλυβα. Όλα αυτά συνιστούν εξαιρετικά ευνοϊκές συμφωνίες, κάτι που, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η Γερμανία ξεχνά τώρα, στην περίπτωση της Ελλάδας.
Ο ίδιος θεωρεί πως η Γερμανία, αλλά και ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση, κρατούν απέναντι στην Ελλάδα μια στάση που είναι όμοια με τη στάση της Γαλλίας την εποχή του Μεσοπολέμου, απέναντι στη Γερμανία, από την οποία ζητούσε επίμονα την πλήρη αποπληρωμή των χρεών της και των αποζημιώσεων που προέρχονταν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρότι η Γερμανία δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί, ειδικότερα στο τέλος της δεκαετίας του 1920 που όλα ήταν ισοπεδωμένα εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Από την άλλη, ο ίδιος βλέπει κάποια προβλήματα σε σχέση με την υλοποίηση μιας βοήθειας ανασυγκρότησης, τύπου Σχεδίου Μάρσαλ, καθώς τότε αυτή είχε παραχωρηθεί σε μια στρατιωτικά κατεχόμενη Γερμανία, ενώ η Ελλάδα είναι κυρίαρχη και οι πιστωτές θέλουν να έχουν λόγο στην αξιοποίηση των χρημάτων τους. Όμως με τον τρόπο αυτό, όπως συμπληρώνει ο κ. Ριτσλ, στην τωρινή συζήτηση για το χρέος, ξεχνιέται η ανάγκη οικοδόμησης των οικονομικών ικανοτήτων της Ελλάδας.
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 12:22
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 12:57
Για τον Γερουλάνο
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 13:07
7.000 ΜΑΤατζήδες να δέρνουν το λαό και ούτε ένας να φυλάει την Ολυμπία!
ΞΥΠΝΑ ΖΩΟ!!!!!!!!
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 13:25
Για όνομα του Θεού, τι κατάντια!!
και θα πεταχτούν και θα πουν.. : "μου θέλετε και τα Ελγίνεια, ξυπόλητοι.."
και δε θα έχουν και πολύ άδικο..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 13:36
ως, λαθος τοπικ για το song, sorry!
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 13:42
«ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ»
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, την ημέρα του μεγάλου καλέσματος, όπου η λαϊκή οργή απέναντι στη λαίλαπα των νέων μέτρων ήταν αναμενόμενο να εκφραστεί, απήχθηκα από το σπίτι μου. Πιο συγκεκριμένα, όντας πάνω στο μηχανάκι μου και περιμένοντας μια φίλη μου, τέσσερις άνδρες της ασφάλειας ήρθαν από πίσω μου και με οδήγησαν βίαια σε ένα αμάξι (άλλωστε και μόνο το να σε παίρνουν έξω από το σπίτι σου συνιστά βία). Οδηγήθηκα στη ΓΑΔΑ χωρίς να δέχομαι καμιά απάντηση για το τι έχει συμβεί.
Εκεί, και μετά από κάποια ώρα κλεισμένος σ’ ένα γραφείο φρουρούμενος, μου φέρανε κάποια χαρτιά που γράφανε για μια ανώνυμη καταγγελία για το πρόσωπο μου, ότι παραβρέθηκα στις διαδηλώσεις την 10 & 11 Φεβρουαρίου και συμμετείχα σε τραυματισμούς αστυνομικών. Διαδικασία που επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές. Προφανώς στις ερωτήσεις εάν ήμουνα ή αν γνωρίζω εισέπραξαν την χλεύη μου, και όσο για τα κωλόχαρτα τους τα πήραν πίσω ανυπόγραφα. Αφέθηκα μετά από περίπου 7 ώρες χωρίς να μπορέσω να επικοινωνήσω σ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα με κάποιον οικείο ( μου είχαν αφαιρέσει και το τηλέφωνο μου), παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου.
Εδώ κάπου τελειώνει το παραμυθάκι της «ασφάλειας». Η αλήθεια βρίσκεται στην νέα τακτική και το δόγμα της ασφάλειας για προληπτικές συλλήψεις ως προς την αποφυγή επεισοδίων. Και εδώ βέβαια γελάμε. Αφενός το να θεωρούμαι επικίνδυνος για το καθεστώς, τους μηχανισμούς και τους θεματοφύλακές του, μου περιποιεί μεγάλη τιμή. Πράγματι θέλω να είμαι.
Αφετέρου όμως το να θεωρούν τα λαγωνικά της ασφάλειας ότι σταματώντας εμένα και πέντε-δέκα ή όσους συντρόφους είχαν την ίδια τύχη με μένα, θα σταματήσουν και την λαϊκή οργή που θα τους πνίξει, πλανώνται πλάνη οικτρά.
Η κυριακάτικη μεγαλειώδης διαδήλωση και οι σφοδρές συγκρούσεις που διεξήχθησαν από το λαό, τους κάνουν απλώς καταγέλαστους.
Στον αναρχικό χώρο, στον οποίο ανήκω, δεν υπάρχει ο Ελ Σίντ. Δεν υπάρχουν ηγέτες. Δεν είμαι παρά μια σταγόνα που ενώνεται στο ορμητικό ποτάμι που θα πνίξει τους λακέδες κεφαλαίου-κράτους και τους προστάτες τους.
Υπόσχομαι ότι όσο ζω και αναπνέω, όσο βαστάν τα χέρια και τα πόδια μου θα συνεχίσω να ενώνομαι με το πλήθος της οργής, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την παγκόσμια κοινωνική επανάσταση. Χωρίς να υποκύψω σε απειλές, τραμπουκισμούς, απαγωγές. Ως την τελική νίκη του ανθρώπου ενάντια στους υπάνθρωπους._
Υ.Γ. Επειδή είναι η τρίτη φορά που απάγομαι από προσωπικούς μου χώρους ( τον Δεκέμβρη του 2003 από την δουλειά μου, τον Ιανουάριο του 2009 από το σπίτι μου και την Κυριακή που μας πέρασε) καθιστώ ενήμερους όλους τους αρμόδιους, πως την επόμενη φορά που θα με ξαναπλησιάσουνε αναίτια σε οικείο μου χώρο θα με πάρουν μόνο με ασθενοφόρο. Και ενδεχομένως δεν θα είμαι ο μόνος που θα το χρειάζεται.
ΣΠΗΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 14:11
δεν εγινε μονο στο Χρηστο αυτο που περιγραφει. Γενικα την πεσαν στα σπιτια αναρχικων, κ τους οδηγησαν στην ΓΑΔΑ. Γυρναμε στην εποχη, που διαβαζες την Αυγη, σε εβλεπε ο μπατσος, σε καρπαζωνε, κ σε πηγαινε στο τμημα, ως κουμουνι επικινδυνο. Κ το χειροτερο, σε ολο αυτο, πως καποιοι επιμενουν να υποστηριζουν την κατασταση. Ποσο ηλιθιους συμπολιτες μπορει να εχουμε? 9% το ΠΑΣΟΚ? ποιοι μλκς συντελουν αυτο το 9% περα απο τους συγγενεις των προδοτων? Η ΝΔ πως εχει ακομη εστω κι 1%? Η ΧΑ γιατι εμφανιζεται ως κομμα που μπορει να μπει στη βουλη? Βρεχει ή ειμαι μαλακας, κ εαν ναι, οταν βρεχει, σταματαω να ειμαι?
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 14:18
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 14:32
ειναι εμφανες οτι το κωλοπαιδο ειναι κινδυνος για τους τσεους, κ καλα κανουν κ το βαρανε στο πατωμα. Επισης, εγω στη θεση τους θα συλλαμβανα κ εκεινον τον εριστικο, δηθεν μαρτυρα, που παρακωλυει το εργο της αστυνομιας.
τελος, η Μερκελ, ποσο "στενη επαφη" θα εχει με τον Μοντι το ΣΚ? προβλεπω ΣΕΧ, εαν ο Μοντι κραταει τη μιση λιμπιντο του προκατοχου του.
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 17:16
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ... ΕΡΩΤΟΣ: Eπιβεβαίωση από ΥΠΕΘΑ: Πως μπορεί μέσω Μνημονίου να κατάσχεται ιδιωτική περιουσία! Εκτύπωση E-mail 16-02-2012 12:07:59 463 Επιβεβαιώνει πλήρως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για την δημιουργία επιτροπής επιτάξεων. Η απόφαση υπογράφηκε στις 23 Ιανουαρίου, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις την Τρίτη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δύο ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου και δίνει την δυνατότητα στο κράτος να προχωρά σε αναγκαστικά απαλλοτριώσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτών βάζοντας κατ’αυτό τον τρόπο το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση. Η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη: Θα συνεδριάζει η Επιτροπή, θα αποφασίζει ότι το τάδε ακίνητο πρέπει να επιταχθεί και να τεθεί στην κυριότητα του κράτους, έναντι μιας συμβολικής αποζημίωσης. Εν συνεχεία και αν κάτι «έχει πάει στραβά» και δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης του χρέους (να είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα φροντίσουν «να μην πάει καλά» για να αναλάβει έργο η τρόϊκα), ενεργοποιείται το Μνημόνιο και οι δανειστές που έχουν δικαίωμα επί της δημόσιας περιουσίας, απαιτούν από το δημόσιο, το οποίο ούτως άλως θα ελέγχουν απόλυτα, να προχωρά σε αναγκαστική επίταξη "Για εθνικούς λόγους" συγκεκριμένης κινητής ή ακίνητης περιουσίας και να αποκτούν στην κυριότητα του ακινήτου ή της κινητής περιουσίας η οποία θα είναι πλέον δημόσια! Και όταν λέμε κινητής εννοούμε π.χ. πλοία! Πιστεύει κανείς ότι «Όλα θα πάνε καλά» και θα έχουμε από το 2014 ρυθμούς ανάπτυξης της Οικονομίας της τάξεως του 4-7% ετησίως για να μην υπάρξει ο κίνδυνος των αναγκαστικών κατασχέσεων; Η απάντηση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων ότι «Η προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών των επιτασσόμενων κινητών και ακινήτων εντάσσεται στις αρμοδιότητες των Διοικητικών Επιτροπών Στρατιωτικών Επιτάξεων, μεταξύ των οποίων και στην Διοικητική Επιτροπή Στρατιωτικών Επιτάξεων Πρωτεύουσας του Κράτους (ΔΕΣΕΠΚ). Η θητεία των μελών της προαναφερόμενης Διοικητική Επιτροπή Στρατιωτικών Επιτάξεων Πρωτεύουσας του Κράτους (ΔΕΣΕΠΚ) είναι ετήσια και τα μέλη της ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ή του Υφυπουργού σε περίπτωση μεταβίβασης της αντίστοιχης αρμοδιότητας». Δηλαδή απλά εναπόκειται στο κράτος – το οποίο βέβαια θα ελέγχεται πλήρως από την τρόϊκα βάσει του νέου Μνημονίου – να επιλέξει ποια κινητή η ακίνητη περιουσίας θα κατάσχει για να περιέλθει εν συνεχεία στις αποζημιώσεις της τρόϊκας! Καταληκτικά η ανακοίνωση προσπαθεί αδέξια να διαψεύσει ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος με τα εξής λόγια: «Κατόπιν των ανωτέρω, είναι ανάγκη να διευκρινιστεί ότι οποιαδήποτε απόπειρα να συνδεθεί μια τετριμμένη γραφειοκρατική διαδικασία, που επαναλαμβάνεται ετησίως τα τελευταία περίπου εκατό χρόνια, με την οικονομική συγκυρία, φανταστικούς κινδύνους και φαντάσματα του παρελθόντος, θεωρείται από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και εμένα προσωπικά, τουλάχιστον αμελής, αν όχι και ατυχής». Φυσικά απόλυτα ηθελημένα παρακάμπτει την ουσία του δημοσιεύματος, η οποία δεν είναι η σύσταση της Επιτροπής Επιτάξεων, αλλά ο συνδυασμός της Επιτροπής Επιτάξεων και το νέο Μνημόνιο. Γιατί μέχρι τώρα, η Επιτροπή αφορούσε επίταξη-απαλλοτρίωση σε καιρό πολέμου. Μπορεί η επιτροπή να υπάρχει πολλά χρόνια, αλλά τώρα μπορεί α μετατραπεί ανά πάσα στιγμή σε εργαλείο αρπαγής της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Το Μμημόνιο πλέον είναι εδώ και αλλάζει τα πάντα, από την στιγμή που έχει αλωθεί το δημόσιο! Τώρα αφορά σε περίοδο Μνημονίου, που δίνει την δυνατότητα στους ξένους δανειστές να κατάσχουν επί τόπου με απόφαση του δικαστηρίου του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, την οποία η ελληνική Πολιτεία είναι 100% υποχρεωμένη να αποδεχθεί, να κατάσχουν περιουσία του δημοσίου σε περίπτωση που δεν αποπληρωθούν εγκαίρως τα νέα δάνεια. Και οι ξένοι θα έρθουν να πάρουν συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία έχουν στοχοποιήσει από τώρα: Ακίνητα-φιλέτα, δίκτυα που ανήκουν σε ιδιώτες, ακτοπλοϊα κλπ. Και αυτή η επιτροπή μπορεί ανά πάσα στιγμή να προχωρήσει σε κατάσχεση ιδιωτικής περιουσίας την οποία προηγουμένως θα έχει επιτάξει «για τις ανάγκες της πατρίδας»! Όλα αυτά τα ψήφισε την Κυριακή ο υφυπουργός κ. Κ.Σπηλιόπουλος. Ή μήπως δεν διάβασε, ούτε αυτός, τις 600+ σελίδες του Μνημονίου πριν τις ψηφίσει; Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 17 Φεβ 2012, 17:22
Νομικά ασυνάρτητο κείμενο, το σχολίασα και μετά από ένα λινκ του/της(?) Υρια