Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 07 Μαρ 2012, 15:41
Ζοριζονται οι Ελληνες απο ανεργια, μετρα φορους και διαφθορα
αλλα αλλου υπαρχουν και χειροτερα...
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 07 Μαρ 2012, 22:14
O πλέον σίγουρος τρόπος για να διαφθείρεις έναν νέο είναι να του διδάξεις να εκτιμά μόνο όσους έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτόν και όχι εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά. Νίτσε.
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 08 Μαρ 2012, 00:03
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 08 Μαρ 2012, 00:06
ολα τα εχει πει ο Χαρυ....
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 08 Μαρ 2012, 00:14
Αφιερωμενο στους Ευρωλιγουρηδες ντιχτιρντηδες και βλαχομπαροκ.
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 08 Μαρ 2012, 01:37
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 12:57
Κωστα; Τι λες;;;;;;; Για να δωσεις την αδεια σε καποιον να πυροβολει στον εργασιακο του χωρο ως δικαιωμα, χωρις να εξασφαλιζεις την ΨΥΧΙΚΗ του ΥΓΕΙΑ δεν ειναι εξυπναδα , αλλα ο,τι πιο επικινδυνο υπαρχει. Ο Γρηγοροπουλος το εμαθε απο πρωτο χερι. Ποιος σου εξασφαλιζει ο,τι η τζαμπα μαγκια του καθε ενα κομπλεξικου δεν θα τον κανει να σε πυροβολησει γιατι..."κινδυνευε";;; Ας σοβαρευτουμε λιγακι.
medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 13:18
Αν και θα ήθελα να είχαμε αστυνομία που να ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει προς όφελός μας αυτό το νόμο, προς το παρόν είμαι και γω αντίθετος - ανεπαρκής παιδεία -> ανεπαρκής εκπαίδευση -> ανεπαρκής ασφάλεια.
Όμως βρίσκω εξωφρενικό το να πάει φυλακή (έστω στο νοσοκομείο της φυλακής) 80χρονος που τραυμάτισε (ήρωας ο γέρος) τον Αλβανό που μπήκε να τον κλέψει. Δεν είμαι νομικός, αλλά δηλαδή δεν διακούμαστε ούτε την αυτονόητη αυτοάμυνα...
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 13:27
Να αρχισουμε να πυροβολουμε δλδ ολους οσους μας κλεβουν φοροδιαφευγοντας; Αυτοι μας κλεβουν ΟΛΟΟΥΣ μαζι; Η αυτοδικια ειναι παντα η ευκολη και η ενστικτωδης αντιδραση. Να τη νομιμοποιησουμε;
medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 13:33
Eddy είναι το ίδιο η φοροδιαφυγή με την ένοπλη ληστεία και η παραβίαση του ιδιοτικού μας χώρου. Νόμιζα ότι είσαι αρκετά εφυής για να καταλάβεις τη διαφορά της αυτοδικίας από την αυτοάμυνα.
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 13:42
Η φοροδιαφυγη ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Πολυ χειροτερη. Προσβαλλεις τον κοινωνικο ιστο στο συνολο του. Δημιουργεις ανεργια, παιδια που πεινανε, τους οδηγεις ολους μαζι σε χρεωκοπια. Επειδη δεν σε "κλεβει", δεν σε "απειλει" ή δεν σκοτωνει καποιος σημαινει πως αυτο που λειτουργικα συμβαινει στην Κοινωνια ειναι λιγοτερο...κακο;
Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 13:46
medas έγραψε:
Eddy είναι το ίδιο η φοροδιαφυγή με την ένοπλη ληστεία και η παραβίαση του ιδιοτικού μας χώρου. Νόμιζα ότι είσαι αρκετά εφυής για να καταλάβεις τη διαφορά της αυτοδικίας από την αυτοάμυνα.
So true. Όντως ένα μιλά κανείς για αυτοδικία. Απλά την δυνατότητα να προστατεύσει τον εαυτό του στον χώρο του νόμιμα. Όσον αφορά τους αστυνομικούς, εσυ μπορει και άλλοι να βλέπουν μόνο τους δολοφόνους του πιτσιρικά. Εγώ βλέπω ένα σύνολο που προσπαθεί στην μεγάλη του πλειοψηφία να προστατεύσει εμένα και τους δικούς μου. Εννοείται ότι το να χειρίζεται όπλο απαιτεί την διαπίστωση της ψυχικής υγείας του φέροντος. Αλλα όπως και να έχει με όσες βελτιώσεις και να θέλει το Σώμα, θεωρώ ότι ο αστυνομικός οφείλει να μπορει να προστατευτεί πριν τραυματιστεί ο ίδιος οι άλλοι συμπολίτες.
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 14:07
Μονο που, βλεπετε την συναισθηματικη κορυφη του Παγοβουνου. Γιατι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ποιος πιστευει πως θα τον προστατεψει ο Αστυνομικος 2 ωρες μετα την κληση για τη ληστεια πχ στο σπιτι του 80χρονου συνταξιουχου των 300 ευρω; Ελπιζω πως δεν εισαστε τοσο αφελεις. Το να μπορει να χρησιμοποισησει οπλο ο αστυνομικος για να προστατευσει και να "προστατευτει" μονο σε δυο περιπτωσεις ειναι εφαρμοσιμο: Στα γηπεδα και σε πορειες και διαδηλωσεις. Συνεπως ΟΧΙ! Χωρις κανενα παραπανω σχολιο κιολας.
medas Spamlord
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 14:10
Ενώ εσύ δεν είσαι 'αφελής' που θεωρείς ύψιστο αμάρτημα την φοροδιαφυγή προς 'αυτό' το κράτος που θα διαχειριστεί άριστα τα χρήματα που του δίνουμε.
Η δική μου προσωπική λύση είναι: "Πάμε να φύγουμε".
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 14:16
Μα αφου το Κρατος προωθει την Φοροδιαφυγη... Λες να τα εχω καλα με το Κρατος; Ή μηπως επειδη δεν τα εχω καλα και φωναζω /διαμαρτυρομαι/διαδηλωνω θα πρεπει να επιτρεψω στους αστυνομικους να χρησιμοποιουν τα οπλα τους για να "προστατευουν" τον καθε Καρατζαφερη,Σαμαρα,Βενιζελο κλπ κλπ με την προφαση πως "προστατευουν" τους εαυτους τους;;;
medas Spamlord
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 14:23
Μα με μένα δεν διαφωνίσες σε αυτό (κι εγώ συμφώνησα), αλλά στην αυτοάμυνα.
JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 10 Μαρ 2012, 14:25