Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Τροφη για σκεψη...

Πήγαινε κάτω 
+33
Flames
skario
Saint
h34dnotf0und
kiour_gr
OhKillerRabbit
Releaser...
DaBigWaagh
astorath
Mπαρμπα Θανασηs
Johneleos
Tzortz
iron man
ToPaxyGourouni
Papajohn
Achaian
lance-a-lot
Meraklis
xrisomiga
Ignii
JimBouz
admin
ritter
Altair
Yria
medas
galvert
aphelion
Samanos
Nepenthe
Asarnil the Dragonlord
Laskoulas
Khar Vader
37 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 04 Μάης 2012, 23:48

BiG GoBBo έγραψε:
Ρε συ Κώστα, υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί όντως να θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
Εσύ τι κράζεις και χαρακτηρίζεις μ'αυτό το τρόπο.. δικαίωμα του καθενός να ψηφίσει οτι τον εκφράζει ή αν θες ότι πιστεύει οτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την τωρινή κατάσταση.
Απλά στο λέω γιατί και εδώ κάποιοι μπορεί να προσβληθούν.

Ναι Νίκο, γι αυτους τους κάποιους τα λέω που αν είχαν @@ θα εβγαιναν να πουν οτι ψηφίζουν ξανά και ξανά τα ατομα που έκλεψαν τον πλούτο της χώρας, έβαλαν το ΔΝΤ στα σπίτια μας, οι μισοι γνωστοί μου ειναι άνεργοι, οι άλλοι μισοί δουλέυουν σαν πούστηδες για λίγα ευρω, Θέλουν να πουλήσουν ΔΕΗ τραίνα και στο τέλος τα πετρέλαία, λένε ΝΑΙ σε ότι τους λένε οι ξένοι. Αυτοί οι κάποιοι που δεν έχουν τα @@ να πουν πως τους έχουν κάνει ρουσφέτια, τους έχουν βάλει σε μια θεσούλα και άλλες τέτοιες Ελληνικές μαλακίες. Και λυπάμαι για λογαριασμό σου αμα ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ η ΝΔ ( το ίδιο πραγμα ειναι πια). Είναι αυτοί που έφεραν την Πατρίδα μας σε αυτό το χάλι.
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 ANTHROPOI%2BSKOUPIDIA
Σε προκαλώ ανοιχτά να μου πεις σαν νεός άνθρωπος τι ιδεολογία βλέπεις στα δύο αυτά κομματα που μπορεί να ψηφίσεις? Σου έχουν τάξει κάτι ή απλά σου αρέσουν τα μέτρα του μνημονίου? Για πες μου! Και τώρα που το άρχισες σε παρακαλώ να το τελειώσεις...

Μόλις γύρισα από την ομιλία του Βενιζέλου! Μεσος όρος ηλικίας τα 50!
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 574725_10150752699433181_340299793180_9737217_1895064561_n

Τους είχαν βάλει πολύ πικνά μεσα στο Συτνταγμα να γεμίζουν το πλάνο! Μετά έφυγαν οι μαλάκες με τα πουλμαν να πάνε στα χωριά τους!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 04 Μάης 2012, 23:49

Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 561941_10150752468388181_340299793180_9736905_470004473_n

Να ποστάρω κι άλλες?
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 00:16

Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 542008_3686265071899_1133325067_3439773_1522434797_n
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 00:21

Και κάτι ακόμα. Ενα ερώτημα να σας βάλω σε σκέψεις.

Γιατι στο Σύνταγμα, στην ομιλία του Βενιζέλου δεν ήρθαν οι "αναρχικοί" να πλακώσουν στο ξύλο τον "κακό" κόσμο?

Ποιός έχει καλή απάντηση εδώ?
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 18:21

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 18:35

theodddore έγραψε:
BiG GoBBo έγραψε:
Ρε συ Κώστα, υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί όντως να θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
Εσύ τι κράζεις και χαρακτηρίζεις μ'αυτό το τρόπο.. δικαίωμα του καθενός να ψηφίσει οτι τον εκφράζει ή αν θες ότι πιστεύει οτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την τωρινή κατάσταση.
Απλά στο λέω γιατί και εδώ κάποιοι μπορεί να προσβληθούν.

Καλα κανει και κραζει γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο που θα τους ψηφισει εχει ελλειπη κριτικη σκεψη για να καταλαβει τι προπαγανδα και τι κομπινες πεφτουν. Γιατι οταν μια γιαγια δει τον γιωργακη η τον σαμαρα να λενε συγνωμη θα πει αχ τα καιμενα τα παιδια ας τα ψηφισω δεν το.ηθελαν.Και καπως ετσι παει η συνταξη παει και η Ελλαδα...

Όποιος θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ δεν έχει αξιοπρέπεια ρε lol!
Hunter
Knight
Knight
Hunter

Αριθμός μηνυμάτων : 466
Registration date : 20/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 19:23

Η ψηφος αυριο ειναι σοβαρο εθνικο καθηκον για τον καθενα!
Δε πρεπει με τιποτα να κυβερνησει μνημονιακο κομμα !!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 19:25

Εγω παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι να ψηφισω με μορταδελα. Μια καλπη γεματη ακυρα στην Επαρχια ισοδυναμει με λιγοτερους φιλομνημονιακους ψηφους.
Mπαρμπα Θανασηs
Hero
Hero
Mπαρμπα Θανασηs

Αριθμός μηνυμάτων : 711
Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα)
Registration date : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 19:30

Asarnil έγραψε:
Εγω παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι να ψηφισω με μορταδελα. Μια καλπη γεματη ακυρα στην Επαρχια ισοδυναμει με λιγοτερους φιλομνημονιακους ψηφους.
Και γιατί να καταστρέψεις την ψήφο των αλλων.Δεν τη δίνεις καλυτερα σε εναν αστεγο με ενα κομματι ψωμι,πιο χρησιμη θα ειναι εκει.
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 19:41

Mπαρμπα Θανασηs έγραψε:
Asarnil έγραψε:
Και γιατί να καταστρέψεις την ψήφο των αλλων.Δεν τη δίνεις καλυτερα σε εναν αστεγο με ενα κομματι ψωμι,πιο χρησιμη θα ειναι εκει.

Γιατι εκεινοι που ψηφιζουν τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο της Πολιτικης ειναι υπευθυνοι για τον Ανεργο, τον Αστεγο, τον Ανυποληπτο και Ανελευθερο Ελληνα.
Δεν αξιζει να σεβομαι την "επιλογη" των αλλων, οταν εκεινοι δεν σεβονται τη ζωη του παιδιου μου.-
Mπαρμπα Θανασηs
Hero
Hero
Mπαρμπα Θανασηs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 19:49

Asarnil έγραψε:
Mπαρμπα Θανασηs έγραψε:
Asarnil έγραψε:

Γιατι εκεινοι που ψηφιζουν τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο της Πολιτικης ειναι υπευθυνοι για τον Ανεργο, τον Αστεγο, τον Ανυποληπτο και Ανελευθερο Ελληνα.
Δεν αξιζει να σεβομαι την "επιλογη" των αλλων, οταν εκεινοι δεν σεβονται τη ζωη του παιδιου μου.-

Ανθρωπος που δεν σέβεται αλλον ανθρωπο δεν σέβεται τον εαυτό του.Δεν ασχολουμε με το ποδοσφαιρο.
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 19:50

Για μένα πάντως, και σας παρακαλώ να το πάρετε πολυ προσωπικά, όσοι άυριο ψηφίσουν μνημονιακό κόμμα είναι όχι απλά μαλάκες αλλά και προδότες-δοσίλογοι. Οι οικογένειες τους είναι αμόρφωτα ζώα που δεν του έδωσαν τα απαράιτητα εφόδια να κρίνουν! Ήταν πάντα βολεμένοι και κοιτάν μόνο το μικροσκοπικό μικροαστικό τους ψιχουλάκι που τους πετάν στο πάτωμα τα αφεντικά που υπηρετούν σαν καλά σκυλάκια!

Και όπως είπα. Να τα πάρετε προσωπικά αυτά που λέω!

Δεν παίζουμε! Μιλάμε για την πατρίδα μας ΖΩΑ!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 19:53

Δεν μπορω να "σεβομαι" ανθρωπους που υποθηκευουν το ΜΕΛΛΟΝ του παιδιου μου. Τι να κανουμε;
Mπαρμπα Θανασηs
Hero
Hero
Mπαρμπα Θανασηs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 20:01

Asarnil έγραψε:
Δεν μπορω να "σεβομαι" ανθρωπους που υποθηκευουν το ΜΕΛΛΟΝ του παιδιου μου. Τι να κανουμε;
Συμφωνώ και εύχομαι το παιδι σου να έχει ένα λαμπρό μέλλον.Αλλα εγω αυριο που θα παω και θα ψηφισω για να διώξω αυτους τους προδοτες και καποιος ριξει μια μορταδελα και μου λαδώσει το ψηφοδελτιο δεν θα είναι κρίμα και για μενα για σενα και για το παιδι σου.
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 20:17

Παράθεση :
Ημουν ξεκαθαρος. Στην Επαρχια ο Δικομματισμος ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. Γιατι η Κριση δεν εχει αγγιξει τους ανθρωπους οπως στην Αθηνα και στα μεγαλα Αστικα Κεντρα.
Mπαρμπα Θανασηs
Hero
Hero
Mπαρμπα Θανασηs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 20:24

Asarnil έγραψε:
Παράθεση :
Ημουν ξεκαθαρος. Στην Επαρχια ο Δικομματισμος ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. Γιατι η Κριση δεν εχει αγγιξει τους ανθρωπους οπως στην Αθηνα και στα μεγαλα Αστικα Κεντρα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν του εδωσα βασει.
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 20:53

ΠΑΣΟΚ ρε μούτρα!!!

Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 Benizelos2_2836
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 21:31

Για όσους δεν ξέρουν ακόμα!
Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 156100_304672266275465_194609720615054_678186_1652669709_n
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 21:36

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε τα μικρά κόμματα. Εγώ πχ θα τον ρίξω στο ΠΑΣΟΚ Razz
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 21:40

Asarnil έγραψε:

Άσε ρε "Τζιμάκο" γιαλατζί Razz

Ελπίζω να μην έχω κανά τέτοιο μαλάκα στο τμήμα μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα ακυρωθούν και τα υπόλοιπα Razz
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 05 Μάης 2012, 21:56

Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα μικρό χωριό , χρειάστηκε να μαζευτούν οι κάτοικοι του για να αποφασίσουν τί θα πρέπει να κάνουν για να γίνει η σοδειά τους αποδοτικότερη. Δυστυχώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στη συζήτηση. Κάποιοι έλειπαν σε ταξίδι. Κάποιοι είχαν αφήσει το χωριό για την μεγάλη πόλη. Κάποιοι εργαζόντουσαν. Κάποιοι δεν είχαν τη διάθεση να συζητήσουν και να αποφασίσουν σαν σύνολο. Από τα 150 άτομα του χωριού, τελικά μαζεύτηκαν 100 νοματαίοι με το ζόρι. Απο αυτούς, καμιά 30αριά ήταν εργάτες του μεγαλοκτηματία του Χωριού. Καμιά 20αριά δούλευαν στον Μεγαλοκτηνοτρόφο του χωριού. Οι άλλοι ειχαν τις δικές τους δουλειές. Κάποιες είχαν σχέση με την Γεωργία, κάποιες με την Κτηνοτροφία. Κάποιοι γραμματιζούμενοι δεν είχαν σχέση με τις δουλειές αυτές. Απλά τους γλυκοκοίταζαν οι θυγατέρες και οι Ανηψιές των δύο μεγάλων του χωριού. Απλά , αθώα, καθημερινά πράγματα δηλαδή.
Μαζεύτηκαν λοιπόν αυτοί οι 100 στην Πλατεία με τον Πλάτανο. Μίλησαν κάμποσες ώρες, και αφου ο καθένας κοίταζε το Συμφέρον του, και άκρη δεν έβγαινε, αποφάσισαν να δούνε ποιοι είναι περισσότεροι και τί θα αποφασίσουν να γίνει.
"Και πως θα ξέρουμε τί θα γίνει;", αναρωτήθηκαν μερικοί;
Ο Μπακάλης όμως είχε τη λύση: "Θα σας πουλήσω ένα κιλό κουκιά στη μισή τιμή, γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι και θα δανείσω δυό κιούπια για να ρίχνει ο καθένας στο κάθε κιούπι που θα έχει πάνω το όνομα του Κτηματία ή του Κτηνοτρόφου αφού αυτοί έχουν τους περισσότερους υποστηρικτές".
Κάποιοι φώναξαν και είπαν:
"Κι αυτό που θέλουμε εμείς";
Μια βαβούρα έγινε , αφου καμια 70αριά άτομα ήθελαν να υπάρχουν μόνο αυτά τα δύο κιούπια. Κάποιοι πιάστηκαν στα χέρια. Κάποιοι βριζόντουσαν. Παραλίγο να γίνει μακελειό κανονικό στο μικρό χωριό. Μέχρι που ακούστηκε η φωνή του Παπά να λέει.
" Σταματήστε! Ο Θεός με φώτισε!"
Οι Χωρικοί σταυροκοπήθηκαν κι ο Παπάς συνεχισε:
"Οποιοι θέλουν να υπάρχουν μόνο δύο κιούπια να σηκώσουν τώρα τα χέρια τους. Αν είναι περισσότεροι, τότε θα υπάρξουν μόνο δύο κιούπια. Αν οχι θα βάλουμε κι άλλα".
Μετά από κανά δεκάλεπτο και αφού τα μέτρησαν δυό φορές , 70 χέρια ήθελαν να υπάρχουν δύο απόψεις. Καμια τριανταριά, να υπαρχουν κι άλλες επιλογές. Και έτσι οι Χωρικοί ψήφισαν. Ο Κτηματίας επικράτησε. Ο Μεγαλοκτηνοτρόφος αναγκάστηκε να αγοράσει μερικά μουλάρια και κανά δυο κάρα και να πηγαίνει την πραμάτεια του σε διπλανά χωριά. Όμως δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη. Τα προϊόντα του ήταν πρώτης ποιότητας. Και σύντομα άρχισε να τα πηγαίνει κι ακόμα παραπέρα. Ήθελε όμως πιο φτηνά εργατικά χέρια. Σκαρφίστηκε λοιπόν το εξής τέχνασμα. Πάντρεψε την κόρη του μέ έναν γραμματιζούμενο. Κι έβαλε τον γαμπρό του να καλέσει ξανά τους κατοίκους του χωριού να ψηφίσουν. Ο καλαμαράς μίλαγα ωραία. Τα έλεγε ωραία . Κι ακόμα κι άν μόνο 90 είχαν μαζευτεί στην πλατεία με τον Πλάτανο, όταν ήρθε η ώρα να μετρήσουν τα Κουκιά, ο Μεγαλοκτηνοτρόφος (που δεν ήταν εκεί αυτή τη φορά) βγήκε ο μεγάλος κερδισμένος.
Η Ιστορία συνεχίστηκε για χρόνια. Οι "γαμπροί της ...Ευτυχίας" άλλαζαν κατά καιρούς. Η μάζωξη στον Πλάτανο έγινε κοσμικό γεγονός. Σημαίες, συνθήματα και Συμφέροντα, όλα πλεγμένα σε ένα γαϊτανάκι. Σαν πανηγύρι...
Όμως στο χωριό είχαν απομείνει μετά Βίας καμιά πενηνταριά άνθρωποι. Οι αλλοι είχαν φύγει επειδή τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Σπίτια υποθηκευμένα στη Τραπεζα που υπήρχε στο Κεφαλοχώρι. Κτήματα που δεν απέδιδαν και που τα πούλησαν στον Μεγαλοκτηματία. Δουλειές με το σταγονόμετρο. Φτώχεια και μιζέρια άρχισε να κατακλύζει το γραφικό χωριουδάκι.
Ώσπου κάποια μέρα, η Κρίση χτύπησε και το Κεφαλοχώρι. Και την πόλη. Και το νομό. Και την περιφέρεια. Και τη χώρα ολόκληρη. "Οι γαμπροί της ...Ευτυχίας" τα έκαναν βλέπετε μούσκεμα παντού. Δεν ήταν κόπος τους η Δουλειά. Δεν ήταν βιός τους το Χωράφι. Δεν ήταν Κέρδος , η επιχείρηση που βόλεψαν παιδιά και παραπαίδια...

Και μέσα στη Χάβρα Ιουδαίων, ήρθε ξανά η ώρα για να πει ο Μεγαλοκτηματίας και ο Μεγαλοκτηνοτρόφος πως πρέπει να μετρήσουμε τα κουκιά γιατί δεν εφταιξαν ποτέ εκείνοι αλλά οι...Γαμπροί τους.

Αν σας θυμίζει έστω και κάτι αυτή η Ιστορία, αύριο μαζευτείτε κάτω απο τον γεροπλάτανο του Χωριού σας. Όπως θα έπρεπε να είχατε κάνει από την πρώτη φορά.
Η τύχη του Χωριού σας ήταν , είναι και θα είναι πάντα στα χέρια σας. Όχι στα λόγια τους.
Αύριο, πριν ρίξετε το κουκί σας, σκεφτείτε το καλά. Σκεφτείτε ποιοι κέρδισαν από όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Σκεφτείτε τί χάσατε εσείς και οι οικογένειες σας. Κι αν δεν σας απέμεινε ούτε καν η αξιοπρέπεια...

Το κρίμα στο λαιμό σας.
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 06 Μάης 2012, 01:12

Θα τον εσβήσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι!
Θα τον γκρεμίσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι!
Με τα Bazookas και τα RPG, "καλημέρα" ήλιε, καλημέρα!
:chuck:
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 06 Μάης 2012, 13:33

Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 574900_355902217779094_130031353699516_873145_60588200_n

Laughing Laughing Laughing
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 06 Μάης 2012, 14:11

Ψοφησα ! Razz

Πρωτη φορα στις τοσες φορες που εχω ψηφισει, κανεις εκπροσωπος κομματος απο τα κλασικα ΠΑΝΔΟΚ με το καρτελακι να σουλατσαρει στην αυλη του σχολειου
επιτελους νιωσανε ΝΤΡΟΠΗ και εξαφανιστηκανε...

Ψηφιστε οτι θελετε , πραγματικα , δεν υπαρχει ουτε δεξια ουτε αριστερα , το εχω ξαναπει , αυτα ειναι για πριν 20 χρονια , για τις γιαγιαδες μας και τους παππουδες μας , να συζητανε και να μαλωνουνε , ισως στο μελλον να ξαναυπαρξουνε τετοιοι πολιτικοι διαχωρισμοι.
Τωρα ομως
σε αυτες τις εκλογες υπαρχουν και συγκρουοντε μονο τα μνημονιακα κομματα και αυτα που αντιτιθονται,τα ΟΧΙ στο Μνημονιο , τα Αντιμνημονιακα κομματα ,
ριξτε ενα φασκελο σε αυτους που μας οδηγησαν στο πατο του βαρελιου, στην απογνωση και στην ανεργια.
Ψηφιστε ελευθερα (για να παρφρασω μια γνωστη εκφραση) οτι ποθειτε αρκει να ειναι
Αντιμνημονιακο κομμα

Ραπισμα στα σιχαματα...

Περιμενω να κλεισουνε οι καλπες να δω στη ΤΒ το βατερλο τους , το ευχομαι ολοψυχα !
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τροφη για σκεψη...   Τροφη για σκεψη... - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 06 Μάης 2012, 14:52

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Λαέ των Αθηνών σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση!!"
ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: "الباسوك هنا، الولايات المتحدة ممكن!"

Τροφη για σκεψη...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 38 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: