Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 04 Μάης 2012, 23:48
BiG GoBBo έγραψε:
Ρε συ Κώστα, υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί όντως να θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Εσύ τι κράζεις και χαρακτηρίζεις μ'αυτό το τρόπο.. δικαίωμα του καθενός να ψηφίσει οτι τον εκφράζει ή αν θες ότι πιστεύει οτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την τωρινή κατάσταση. Απλά στο λέω γιατί και εδώ κάποιοι μπορεί να προσβληθούν.
Ναι Νίκο, γι αυτους τους κάποιους τα λέω που αν είχαν @@ θα εβγαιναν να πουν οτι ψηφίζουν ξανά και ξανά τα ατομα που έκλεψαν τον πλούτο της χώρας, έβαλαν το ΔΝΤ στα σπίτια μας, οι μισοι γνωστοί μου ειναι άνεργοι, οι άλλοι μισοί δουλέυουν σαν πούστηδες για λίγα ευρω, Θέλουν να πουλήσουν ΔΕΗ τραίνα και στο τέλος τα πετρέλαία, λένε ΝΑΙ σε ότι τους λένε οι ξένοι. Αυτοί οι κάποιοι που δεν έχουν τα @@ να πουν πως τους έχουν κάνει ρουσφέτια, τους έχουν βάλει σε μια θεσούλα και άλλες τέτοιες Ελληνικές μαλακίες. Και λυπάμαι για λογαριασμό σου αμα ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ η ΝΔ ( το ίδιο πραγμα ειναι πια). Είναι αυτοί που έφεραν την Πατρίδα μας σε αυτό το χάλι.
Σε προκαλώ ανοιχτά να μου πεις σαν νεός άνθρωπος τι ιδεολογία βλέπεις στα δύο αυτά κομματα που μπορεί να ψηφίσεις? Σου έχουν τάξει κάτι ή απλά σου αρέσουν τα μέτρα του μνημονίου? Για πες μου! Και τώρα που το άρχισες σε παρακαλώ να το τελειώσεις...
Μόλις γύρισα από την ομιλία του Βενιζέλου! Μεσος όρος ηλικίας τα 50!
Τους είχαν βάλει πολύ πικνά μεσα στο Συτνταγμα να γεμίζουν το πλάνο! Μετά έφυγαν οι μαλάκες με τα πουλμαν να πάνε στα χωριά τους!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 04 Μάης 2012, 23:49
Να ποστάρω κι άλλες?
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 00:16
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 00:21
Και κάτι ακόμα. Ενα ερώτημα να σας βάλω σε σκέψεις.
Γιατι στο Σύνταγμα, στην ομιλία του Βενιζέλου δεν ήρθαν οι "αναρχικοί" να πλακώσουν στο ξύλο τον "κακό" κόσμο?
Ποιός έχει καλή απάντηση εδώ?
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 18:21
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 18:35
theodddore έγραψε:
BiG GoBBo έγραψε:
Ρε συ Κώστα, υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί όντως να θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Εσύ τι κράζεις και χαρακτηρίζεις μ'αυτό το τρόπο.. δικαίωμα του καθενός να ψηφίσει οτι τον εκφράζει ή αν θες ότι πιστεύει οτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την τωρινή κατάσταση. Απλά στο λέω γιατί και εδώ κάποιοι μπορεί να προσβληθούν.
Καλα κανει και κραζει γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο που θα τους ψηφισει εχει ελλειπη κριτικη σκεψη για να καταλαβει τι προπαγανδα και τι κομπινες πεφτουν. Γιατι οταν μια γιαγια δει τον γιωργακη η τον σαμαρα να λενε συγνωμη θα πει αχ τα καιμενα τα παιδια ας τα ψηφισω δεν το.ηθελαν.Και καπως ετσι παει η συνταξη παει και η Ελλαδα...
Όποιος θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ δεν έχει αξιοπρέπεια ρε
Hunter Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 45 Registration date : 20/01/2009
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 19:23
Η ψηφος αυριο ειναι σοβαρο εθνικο καθηκον για τον καθενα! Δε πρεπει με τιποτα να κυβερνησει μνημονιακο κομμα !!
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 19:25
Εγω παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι να ψηφισω με μορταδελα. Μια καλπη γεματη ακυρα στην Επαρχια ισοδυναμει με λιγοτερους φιλομνημονιακους ψηφους.
Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 19:30
Asarnil έγραψε:
Εγω παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι να ψηφισω με μορταδελα. Μια καλπη γεματη ακυρα στην Επαρχια ισοδυναμει με λιγοτερους φιλομνημονιακους ψηφους.
Και γιατί να καταστρέψεις την ψήφο των αλλων.Δεν τη δίνεις καλυτερα σε εναν αστεγο με ενα κομματι ψωμι,πιο χρησιμη θα ειναι εκει.
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 19:41
Mπαρμπα Θανασηs έγραψε:
Asarnil έγραψε:
Και γιατί να καταστρέψεις την ψήφο των αλλων.Δεν τη δίνεις καλυτερα σε εναν αστεγο με ενα κομματι ψωμι,πιο χρησιμη θα ειναι εκει.
Γιατι εκεινοι που ψηφιζουν τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο της Πολιτικης ειναι υπευθυνοι για τον Ανεργο, τον Αστεγο, τον Ανυποληπτο και Ανελευθερο Ελληνα. Δεν αξιζει να σεβομαι την "επιλογη" των αλλων, οταν εκεινοι δεν σεβονται τη ζωη του παιδιου μου.-
Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 19:49
Asarnil έγραψε:
Mπαρμπα Θανασηs έγραψε:
Asarnil έγραψε:
Γιατι εκεινοι που ψηφιζουν τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο της Πολιτικης ειναι υπευθυνοι για τον Ανεργο, τον Αστεγο, τον Ανυποληπτο και Ανελευθερο Ελληνα. Δεν αξιζει να σεβομαι την "επιλογη" των αλλων, οταν εκεινοι δεν σεβονται τη ζωη του παιδιου μου.-
Ανθρωπος που δεν σέβεται αλλον ανθρωπο δεν σέβεται τον εαυτό του.Δεν ασχολουμε με το ποδοσφαιρο.
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 19:50
Για μένα πάντως, και σας παρακαλώ να το πάρετε πολυ προσωπικά, όσοι άυριο ψηφίσουν μνημονιακό κόμμα είναι όχι απλά μαλάκες αλλά και προδότες-δοσίλογοι. Οι οικογένειες τους είναι αμόρφωτα ζώα που δεν του έδωσαν τα απαράιτητα εφόδια να κρίνουν! Ήταν πάντα βολεμένοι και κοιτάν μόνο το μικροσκοπικό μικροαστικό τους ψιχουλάκι που τους πετάν στο πάτωμα τα αφεντικά που υπηρετούν σαν καλά σκυλάκια!
Και όπως είπα. Να τα πάρετε προσωπικά αυτά που λέω!
Δεν παίζουμε! Μιλάμε για την πατρίδα μας ΖΩΑ!
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 19:53
Δεν μπορω να "σεβομαι" ανθρωπους που υποθηκευουν το ΜΕΛΛΟΝ του παιδιου μου. Τι να κανουμε;
Mπαρμπα Θανασηs Hero
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 20:01
Asarnil έγραψε:
Δεν μπορω να "σεβομαι" ανθρωπους που υποθηκευουν το ΜΕΛΛΟΝ του παιδιου μου. Τι να κανουμε;
Συμφωνώ και εύχομαι το παιδι σου να έχει ένα λαμπρό μέλλον.Αλλα εγω αυριο που θα παω και θα ψηφισω για να διώξω αυτους τους προδοτες και καποιος ριξει μια μορταδελα και μου λαδώσει το ψηφοδελτιο δεν θα είναι κρίμα και για μενα για σενα και για το παιδι σου.
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 20:17
Παράθεση :
Ημουν ξεκαθαρος. Στην Επαρχια ο Δικομματισμος ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. Γιατι η Κριση δεν εχει αγγιξει τους ανθρωπους οπως στην Αθηνα και στα μεγαλα Αστικα Κεντρα.
Mπαρμπα Θανασηs Hero
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 20:24
Asarnil έγραψε:
Παράθεση :
Ημουν ξεκαθαρος. Στην Επαρχια ο Δικομματισμος ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. Γιατι η Κριση δεν εχει αγγιξει τους ανθρωπους οπως στην Αθηνα και στα μεγαλα Αστικα Κεντρα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν του εδωσα βασει.
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 20:53
ΠΑΣΟΚ ρε μούτρα!!!
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 21:31
Για όσους δεν ξέρουν ακόμα!
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 21:36
Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε τα μικρά κόμματα. Εγώ πχ θα τον ρίξω στο ΠΑΣΟΚ
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 21:40
Asarnil έγραψε:
Άσε ρε "Τζιμάκο" γιαλατζί
YΓ Ελπίζω να μην έχω κανά τέτοιο μαλάκα στο τμήμα μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα ακυρωθούν και τα υπόλοιπα
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Σαβ 05 Μάης 2012, 21:56
Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα μικρό χωριό , χρειάστηκε να μαζευτούν οι κάτοικοι του για να αποφασίσουν τί θα πρέπει να κάνουν για να γίνει η σοδειά τους αποδοτικότερη. Δυστυχώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στη συζήτηση. Κάποιοι έλειπαν σε ταξίδι. Κάποιοι είχαν αφήσει το χωριό για την μεγάλη πόλη. Κάποιοι εργαζόντουσαν. Κάποιοι δεν είχαν τη διάθεση να συζητήσουν και να αποφασίσουν σαν σύνολο. Από τα 150 άτομα του χωριού, τελικά μαζεύτηκαν 100 νοματαίοι με το ζόρι. Απο αυτούς, καμιά 30αριά ήταν εργάτες του μεγαλοκτηματία του Χωριού. Καμιά 20αριά δούλευαν στον Μεγαλοκτηνοτρόφο του χωριού. Οι άλλοι ειχαν τις δικές τους δουλειές. Κάποιες είχαν σχέση με την Γεωργία, κάποιες με την Κτηνοτροφία. Κάποιοι γραμματιζούμενοι δεν είχαν σχέση με τις δουλειές αυτές. Απλά τους γλυκοκοίταζαν οι θυγατέρες και οι Ανηψιές των δύο μεγάλων του χωριού. Απλά , αθώα, καθημερινά πράγματα δηλαδή. Μαζεύτηκαν λοιπόν αυτοί οι 100 στην Πλατεία με τον Πλάτανο. Μίλησαν κάμποσες ώρες, και αφου ο καθένας κοίταζε το Συμφέρον του, και άκρη δεν έβγαινε, αποφάσισαν να δούνε ποιοι είναι περισσότεροι και τί θα αποφασίσουν να γίνει. "Και πως θα ξέρουμε τί θα γίνει;", αναρωτήθηκαν μερικοί; Ο Μπακάλης όμως είχε τη λύση: "Θα σας πουλήσω ένα κιλό κουκιά στη μισή τιμή, γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι και θα δανείσω δυό κιούπια για να ρίχνει ο καθένας στο κάθε κιούπι που θα έχει πάνω το όνομα του Κτηματία ή του Κτηνοτρόφου αφού αυτοί έχουν τους περισσότερους υποστηρικτές". Κάποιοι φώναξαν και είπαν: "Κι αυτό που θέλουμε εμείς"; Μια βαβούρα έγινε , αφου καμια 70αριά άτομα ήθελαν να υπάρχουν μόνο αυτά τα δύο κιούπια. Κάποιοι πιάστηκαν στα χέρια. Κάποιοι βριζόντουσαν. Παραλίγο να γίνει μακελειό κανονικό στο μικρό χωριό. Μέχρι που ακούστηκε η φωνή του Παπά να λέει. " Σταματήστε! Ο Θεός με φώτισε!" Οι Χωρικοί σταυροκοπήθηκαν κι ο Παπάς συνεχισε: "Οποιοι θέλουν να υπάρχουν μόνο δύο κιούπια να σηκώσουν τώρα τα χέρια τους. Αν είναι περισσότεροι, τότε θα υπάρξουν μόνο δύο κιούπια. Αν οχι θα βάλουμε κι άλλα". Μετά από κανά δεκάλεπτο και αφού τα μέτρησαν δυό φορές , 70 χέρια ήθελαν να υπάρχουν δύο απόψεις. Καμια τριανταριά, να υπαρχουν κι άλλες επιλογές. Και έτσι οι Χωρικοί ψήφισαν. Ο Κτηματίας επικράτησε. Ο Μεγαλοκτηνοτρόφος αναγκάστηκε να αγοράσει μερικά μουλάρια και κανά δυο κάρα και να πηγαίνει την πραμάτεια του σε διπλανά χωριά. Όμως δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη. Τα προϊόντα του ήταν πρώτης ποιότητας. Και σύντομα άρχισε να τα πηγαίνει κι ακόμα παραπέρα. Ήθελε όμως πιο φτηνά εργατικά χέρια. Σκαρφίστηκε λοιπόν το εξής τέχνασμα. Πάντρεψε την κόρη του μέ έναν γραμματιζούμενο. Κι έβαλε τον γαμπρό του να καλέσει ξανά τους κατοίκους του χωριού να ψηφίσουν. Ο καλαμαράς μίλαγα ωραία. Τα έλεγε ωραία . Κι ακόμα κι άν μόνο 90 είχαν μαζευτεί στην πλατεία με τον Πλάτανο, όταν ήρθε η ώρα να μετρήσουν τα Κουκιά, ο Μεγαλοκτηνοτρόφος (που δεν ήταν εκεί αυτή τη φορά) βγήκε ο μεγάλος κερδισμένος. Η Ιστορία συνεχίστηκε για χρόνια. Οι "γαμπροί της ...Ευτυχίας" άλλαζαν κατά καιρούς. Η μάζωξη στον Πλάτανο έγινε κοσμικό γεγονός. Σημαίες, συνθήματα και Συμφέροντα, όλα πλεγμένα σε ένα γαϊτανάκι. Σαν πανηγύρι... Όμως στο χωριό είχαν απομείνει μετά Βίας καμιά πενηνταριά άνθρωποι. Οι αλλοι είχαν φύγει επειδή τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Σπίτια υποθηκευμένα στη Τραπεζα που υπήρχε στο Κεφαλοχώρι. Κτήματα που δεν απέδιδαν και που τα πούλησαν στον Μεγαλοκτηματία. Δουλειές με το σταγονόμετρο. Φτώχεια και μιζέρια άρχισε να κατακλύζει το γραφικό χωριουδάκι. Ώσπου κάποια μέρα, η Κρίση χτύπησε και το Κεφαλοχώρι. Και την πόλη. Και το νομό. Και την περιφέρεια. Και τη χώρα ολόκληρη. "Οι γαμπροί της ...Ευτυχίας" τα έκαναν βλέπετε μούσκεμα παντού. Δεν ήταν κόπος τους η Δουλειά. Δεν ήταν βιός τους το Χωράφι. Δεν ήταν Κέρδος , η επιχείρηση που βόλεψαν παιδιά και παραπαίδια...
Και μέσα στη Χάβρα Ιουδαίων, ήρθε ξανά η ώρα για να πει ο Μεγαλοκτηματίας και ο Μεγαλοκτηνοτρόφος πως πρέπει να μετρήσουμε τα κουκιά γιατί δεν εφταιξαν ποτέ εκείνοι αλλά οι...Γαμπροί τους.
Αν σας θυμίζει έστω και κάτι αυτή η Ιστορία, αύριο μαζευτείτε κάτω απο τον γεροπλάτανο του Χωριού σας. Όπως θα έπρεπε να είχατε κάνει από την πρώτη φορά. Η τύχη του Χωριού σας ήταν , είναι και θα είναι πάντα στα χέρια σας. Όχι στα λόγια τους. Αύριο, πριν ρίξετε το κουκί σας, σκεφτείτε το καλά. Σκεφτείτε ποιοι κέρδισαν από όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Σκεφτείτε τί χάσατε εσείς και οι οικογένειες σας. Κι αν δεν σας απέμεινε ούτε καν η αξιοπρέπεια...
Το κρίμα στο λαιμό σας.
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Κυρ 06 Μάης 2012, 01:12
Θα τον εσβήσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι! Θα τον γκρεμίσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι! Με τα Bazookas και τα RPG, "καλημέρα" ήλιε, καλημέρα!
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Κυρ 06 Μάης 2012, 13:33
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Κυρ 06 Μάης 2012, 14:11
Ψοφησα !
Πρωτη φορα στις τοσες φορες που εχω ψηφισει, κανεις εκπροσωπος κομματος απο τα κλασικα ΠΑΝΔΟΚ με το καρτελακι να σουλατσαρει στην αυλη του σχολειου επιτελους νιωσανε ΝΤΡΟΠΗ και εξαφανιστηκανε...
Ψηφιστε οτι θελετε , πραγματικα , δεν υπαρχει ουτε δεξια ουτε αριστερα , το εχω ξαναπει , αυτα ειναι για πριν 20 χρονια , για τις γιαγιαδες μας και τους παππουδες μας , να συζητανε και να μαλωνουνε , ισως στο μελλον να ξαναυπαρξουνε τετοιοι πολιτικοι διαχωρισμοι. Τωρα ομως σε αυτες τις εκλογες υπαρχουν και συγκρουοντε μονο τα μνημονιακα κομματα και αυτα που αντιτιθονται,τα ΟΧΙ στο Μνημονιο , τα Αντιμνημονιακα κομματα , ριξτε ενα φασκελο σε αυτους που μας οδηγησαν στο πατο του βαρελιου, στην απογνωση και στην ανεργια. Ψηφιστε ελευθερα (για να παρφρασω μια γνωστη εκφραση) οτι ποθειτε αρκει να ειναι Αντιμνημονιακο κομμα
Ραπισμα στα σιχαματα...
Περιμενω να κλεισουνε οι καλπες να δω στη ΤΒ το βατερλο τους , το ευχομαι ολοψυχα !
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Κυρ 06 Μάης 2012, 14:52
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Λαέ των Αθηνών σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση!!" ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: "الباسوك هنا، الولايات المتحدة ممكن!"