Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Zombie Walk Athens! | |
|
+7Johneleos kiour_gr Hunter skario Asarnil the Dragonlord Shieldwolf aphelion 11 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Zombie Walk Athens! Παρ 24 Φεβ 2012, 21:51 | |
| - aphelion έγραψε:
- Πριν λίγο στο Παρίσι
και μεις εδώ παίζομε το πουλί μας στο Εντλες! Nαι ρε φιλε μπραβο και μαζι σου θες να μου δειξεις εμενα κατι ? να μου πεις ? εχω παει 1-2-3 φορες και εσυ εχεις παει 100 -200 ? Θα προτιμουσα ομως την επομενη φορα που θα πας , και αν θες να παμε μαζι να παμε εξω απο το σπιτι του Βενιζελου του Καραμανλη και οχι εκει που θα καει και θα σπασει το μαγαζι του καθε κακομοιρου βιοπαλεστη. Και τωρα που ειπα βιοπαλεστης εγω δουλευεω απο τον Φεβρουαριο του 1995 καλοκαιρι 1994 τελειωσα το σχολειο 17 ολοκληρα χρονια και εχω ενσημα 12 χρονια , εχω γαμηθει οπως ολοι, εχω σηκωσει βαννες , τουμπα με διαμετρο σα τη κεφαλα μου, εχω κοψει σπιραλ και τωρα βγαζω ΦΠΑ λολ ...΄ τι με κανει εμενα κατωρερο απο ατομα που στεναχωριουντε οτι χανουνε λεφτα οι πατεραδες τους , απο ατομα που δεν εχουνε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ στη ζωη τους ή ας πουμε τι δινει δικαιωμα στο καθενα να με προσβαλει εμεσα η αμεσα για το ΧΟΜΠΙ μου εμενα και οποιον εκανε εκεινη τη μερα κατι αλλο , φιλαγε τη γυναικα του , ερωτευοτανε ,βγηκε βολτα με το μωρο του κτλ. ασε με ρε μαν που θα μου πεις οτι παιζω το Πουλι μου στο εντλες οχι μονο εσυ , δε σου κανω επιθεση αλλα γενικα σε οποιον κατηγοριοποιει τους ανθρωπους ... Ειναι λαθος , και ειναι αυτο που θελει η καθε εξουσια. Εγω οριζω την ζωη μου και τον λιγο ελευθερο χρονο μου Ο Γιωργος ειχε απολυτο δικιο... | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Zombie Walk Athens! Παρ 24 Φεβ 2012, 22:01 | |
| Άσε ρε Κώστα, χορτάσαμε Κομισσάριους και καπετάνιους στο γκαβλί μας τόσα χρόνια, δεν θέλουμε άλλους Απουσιολόγο στην επανάσταση δεν χρειαζόμαστε | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Zombie Walk Athens! Παρ 24 Φεβ 2012, 22:11 | |
| Γιατί το πούλι το γράφεις με κεφαλαίο? Γιατί και στα δύο ποστς κλείνεις λέγοντας πως ο Γιώργος έχει δίκιο? Ακόμα, έυχαριστώ που μου υπενθυμίζεις πως είμα ανεργος και ανασφάλιστος τόσα χρόνια...περνάω καλά. Αμα πρέπει να γράψω ολόκληρη έκθεση, με είκόνες, για να περιγράψω την διαφορά του αυριανού Σαββάτου με την Κυριακή που πέρασε τοτε άστω να πάει το γαμίδι. Τέλος, θα ήταν πολύ καλύτερο να μου έλεγες οτι είχες πρόβλημα με την δηλωσή μου πριν μια βδομάδα (πχ στο ΠΜ που στειλαμε χτες ας πούμε) παρά να περιμένεις να κάνει την αρχή άλλος. | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Zombie Walk Athens! Παρ 24 Φεβ 2012, 22:11 | |
| Και ας βάλουμε ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ!!!!!!!! Τα αλλα σε ΠΜ!!!!! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Zombie Walk Athens! Παρ 24 Φεβ 2012, 22:15 | |
| Αν ενιωσες προσβεβλημενος , τοτε καταλαβενεις και εμενα αν προσβληθηκα η οχι. Οχι σε πμ δε θελω να μιλησω , οτι λεω το λεω ανοιχτα.ουτε φτιαχνω σεναρια συνομοσιας ρε Κωστα ΕΛΕΟΣ. Δεν εχω προβλημα μαζι σου.Εσυ αυτο καταλαβες μετα τοσα χρονια που σε ξερω και με ξερεις ?????????? λολ εχω λογο να μαλωσω μαζι σου ? Δε σου χτυπησα τιποτα ΜΙΛΗΣΑ ΓΕΝΙΚΑ νιωστο πιο πμ και μαλακιες ? για το βαψημο ???? λολ,με προσεβαλε η εκφραση σου και το ειπα.Λυπαμε αν το πηρες σαν προσωπικη επιθεση , δεν ητανε τσι Αλλα αν ειναι κακο σορυ , καλο ειναι τοτε και εσυ η οποιος χρησημοποιει τετοιες εκφρασεις να σκεφτεται πριν γραψει. Ο ολοκληροτισμος κανει κακο ... αυτα ... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Zombie Walk Athens! Παρ 24 Φεβ 2012, 22:19 | |
| Κοινως δε γουσταρω (οπως ολοι σε αλλα θεματα) να θεωρουνε οτι πρεπει να νιωθω ντροπη η ασχημα επειδη κανω ενα χομπι...
Τελος απο μενα | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Zombie Walk Athens! Τετ 29 Φεβ 2012, 14:50 | |
| | |
| | | | Zombie Walk Athens! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |