Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Hordes of Solegga | |
|
+5Altair Tzortz andreasch Johneleos Shieldwolf 9 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Hordes of Solegga Κυρ 19 Φεβ 2012, 21:38 | |
| Καλησπέρα! Έχω εφημερία σήμερα όλη μέρα, φυσικά στο (φοβερό και τρομερό, κλειστό, προστατευμένο κλπ) επάγγελμα μου δεν έχω επιλογή να κλείσω το φαρμακείο μου και ας χτυπάω μύγες, οπότε λέω να χαζέψω στο διαδύκτιο λίγο. Επειδή ούτε και αυτό έχει τίποτα... let's make something new! Έχοντας χαζέψει το λοιπόν σε άλλα φόρουμς παρατήρησα ότι κάποιοι παίχτες κάνουν το λεγόμενο ημερολόγιο "ανεβάζοντας" κατά διαστήματα φωτογραφίες του στρατού τους που μήνα με το μήνα μεγαλώνει. Έτσι και εγώ λέω να κάνω το ίδιο αρχίζοντας 1 στρατό από το απόλυτο μηδέν (παρ'όλο που υπάρχουν 3 παρασπονδίες/εξαιρέσεις, 3 σχεδόν τέλεια βαμμένα μοντέλα Bell, Doomwheel & HPAbomination στα οποία έχω παρά κάνει ελάχιστες διορθώσεις/ προσθήκες). Το εγχείρημα είναι μεγάλο μιάς και δεν έχω πρόθεση ουτε να βιαστώ ούτε να μειώσω τον αριθμό των μονάδων, ο οποίος είναι από τους κύριους λόγους που μου αρέσει το fluff, άλλωστε πώς αλλιώς θα τον έβλεπες και από μακρυά θα αναγνώριζες πως αυτός ο στρατός είναι... skaven! Το λοιπόν, αρχίζω σήμερα 19.02.12 και ελπίζω να έχω τελειώσει όλες τις μονάδες μου μέσα στο 2012. Εάν οι άνεμοι είναι ούριοι και ο Πλούτωνας έχει τη Μινέρβα στη 3η ελειπτική τροχιά τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει και μία περίπτωση να τελειώσω νωρίτερα, οπότε να δώ μετά τι θα κάνω. Ως τότε... Άρχισα αγοράζοντας με 300 περίπου δολλάρια από eBay ένα έτοιμο, παντελώς άβαφο στρατό. Τότε οι αναλογίες ήταν καλές και ήταν κάτι σαν 220 ευρώ με τα μεταφορικά. Βάλε κάτι που πήρα από Limenix, δώσε και κάνα μοντελάκι ακόμη, είμαι στα 500κάτι ευρώ και υπερκορεσμένος! Τώρα καιρός για βάψιμο, οι νεοσύλλεκτοι πρέπει να είναι έτοιμοι όταν θα μπούν για... μάχη! Φυσικά εδώ δεν είναι όλα. Σε αυτά είναι (τα περισσότερα τα έχω κολλήσει, κάποια ακόμη όχι, όπως πχ War Machines) 280+ IoB clanrats/slaves, 140+ Stormvermin, 160+ Plague Monks, 30+ Giant rats, 5-6 pack-masters,3 IoB Warlords, 4 Rat Swarms, ένα σκασμό weapon teams (καμμιά 25αριά, ίσως σίγουρα παραπάνω), 11 Rat Ogres, 20 night runners (που τους έχω για gutter runners), bitz για 2 HPAbomination, 4 κανόνια/καταπέλτες, 2 καμπάνες/plague furnaces (μάλλον για plague furnaces θα πάνε και τα 2), καμμιά 7-8 Grey Seers/Warlock engineers/Plague Priests και 3 Assassins. Α, και φυσικά τα 2 τους βιβλία (AB και Heraldy) Εδώ παραθέτω κάποιες φωτογραφίες, τις πρώτες που πήρα... a new army was rising... Plague Monks... και τα elite των skaven... τα Stormvermin... Από τότε φυσικά έχω βάψει μπόλικο πράγμα. ΔΕ μπορώ να πώ ότι έχω σκιστεί, αλλά προχωράει. Φωτογραφίες με τις πιό πρόσφατες δουλειές μου θα μπαίνουν κατά διαστήματα. Απόψεις καθώς και σχόλια είναι καλοδεχούμενα (αρκεί φυσικά να είναι καλοπροαίρετα... ) A new army is rising... the hordes of Solegga... rats.. rats.. and more rats... Breed my children... breeeeed!!! | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Κυρ 19 Φεβ 2012, 21:48 | |
| καλη υπομονη και δυναμη
το σφυρι τι το θες αμα σε τσαντισει καμια να την εκτελεις ? ?? | |
| | | Shieldwolf Spamlord
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:00 | |
| Χαχαχα! Όχι, απλά αυτό το τραπέζι κάποτε το χρησιμοποιούσα να κάνω κάνα ρομαντικό δείπνο (απίστευτο! ) και τώρα έχει γίνει πάγκος γενικών καθηκόντων, μιας και γκόμενα δε παίζει | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:17 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:25 | |
| | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Δευ 20 Φεβ 2012, 00:04 | |
| ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια που κανεις θελει πολυ κουραγιο και συγχαρητηρια
γκιφ φοτος του δε πιπλ | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Δευ 20 Φεβ 2012, 08:41 | |
| - KazDarian έγραψε:
το σφυρι τι το θες αμα σε τσαντισει καμια να την εκτελεις ? ?? παρ'οτι φανταζομαι οτι με το "καμια" ο μικρος εννοουσε "μινιατουρα. Καθ'ενας ομως με τον πονο του. Ετσι : - Solegga έγραψε:
- Χαχαχα! Όχι, απλά αυτό το τραπέζι κάποτε το χρησιμοποιούσα να κάνω κάνα ρομαντικό δείπνο (απίστευτο! ) και τώρα έχει γίνει πάγκος γενικών καθηκόντων, μιας και γκόμενα δε παίζει
Πεθαινω, να ψηφιστει ο καλυτερος διαλογος εδω μεσα. Καλη αρχη, κ κουραγιο στο project Αγγελε. |
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Δευ 20 Φεβ 2012, 21:54 | |
| Χαχαχα! Συνεννόηση λέμε! Να ποστάρω το 1ο unit που τελείωσα μόλις έπεσαν στα χέρια μου τα skaven. Τη πήρα κομμάτια, της έδωσα την αγάπη μου και "κόλλησε", ύστερα πήρα τα λοιπά συμπράγκαλα και της έδωσα μία "πινελιά". Μία από τις αγαπημένες μου μονάδες. 50 Plague Monks Από αριστερά και από δεξιά και ένα κοντινό από τα banners με τα free hand, δε μπορώ να πώ ότι είμαι ξετρελαμένος με τα banners αλλά σίγουρα ικανοποιημένος με αυτά, το free hand γενικά δεν ήταν ποτέ το forte μου... Μου αρέσει πάρα πολύ και κατ'όπιν συμβουλών φίλων εδώ μέσα ελπίζω αυτές οι φωτογραφίες να δείχνουν καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα ένα ευχαριστώ και πάλι σε όλους τους "φωτογράφους" που ασχολήθηκαν με εμένα Υγ. Βλέπετε κανέναν να ξεχωρίζει στη παρακάτω εικόνα...; (ένας είναι...) | |
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Πεμ 01 Μαρ 2012, 15:19 | |
| Φυσικά oι ορδές χρειάζονται κόσμο... οπότε πήρα τα clanrats από το IoB και τα διαχώρισα σε εκείνα που έχουν πανοπλία και σε εκείνα που είναι γυμνά και αποφασίσα να τα διαχωρίσω σε σκλάβους και μη. Πήρα όλα τα μοντέλα και τα έκανα prime με light leather brown, έβαψα όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (όπλα, ασπίδες, πανοπλίες κλπ) και μοιάζαν έτσι... ύστερα πήρα μία 40άδα και έκανα το κάτω μέρος Khaki και το πάνω rotting flesh. Και ιδού το αποτέλεσμα ή πιό κοντά και φυσικά επειδή δεν είναι έφταναν, ήρθαν και οι φίλοι τους . . . Ύστερα ήρθαν οι ανώτεροι τους, clanrats το λοιπόν αλλά έπρεπε να φαίνεται "μπαμ" η διαφορά, μόνο που δε με έφτανε σκέτη η πανοπλία που ίσως απαιτούσε και πιό παρατηρητικό μάτι. Οπότε επέλεξα για το κάτω ύφασμα Scab Red και το πάνω έγινε με Gore Red, και έγινε αυτό και από ψηλά φαίνεται η διαφορά της πανοπλίας Επειδή όμως έπρεπε να είναι σίγουρα ότι παρ'όλο που είχαν τις πανοπλίες δε θα τους παίξουν κάνα παιχνίδι περίεργο τα βρωμόσκυλα οι σκλάβοι, είπαν για καλό και για κακό να φωνάξουν ενισχύσεις... Strength in numbers άλλωστε... . . . Φυσικά κάποιο απ'αυτά είναι να σπρώχνει τη καμπάνα... πιό άραγε... Η πολύ δουλειά έχει γίνει, έχει ακόμη να τελιώσω καμμιά 40αριά που δε φαίνονται καν στις φωτογραφίες, μετά θα κάνω ξύλινα μέρη, δερμάτινα, δοντια-νύχια... και banners! | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Πεμ 01 Μαρ 2012, 15:26 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Πεμ 01 Μαρ 2012, 15:27 | |
| Tρομερη υπομονη ... πολυ καλο το αποτελεσμα ! Μπραβο σου! | |
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Πεμ 01 Μαρ 2012, 17:33 | |
| Thanks! Όντως πολύ δουλειά και υπομονή... αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο. | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Πεμ 01 Μαρ 2012, 17:57 | |
| Ποντικοφάρμακοοο!!!! | |
| | | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Σαβ 03 Μαρ 2012, 16:57 | |
| θελει λιγο hifhlight ακομα, αλλλα ενα εχω να πω
squeek squeek... | |
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Σαβ 03 Μαρ 2012, 19:00 | |
| Χεχεχε.... Πιστεύω ότι το μοντέλο είναι πολύ όμορφο, και με αυτές τις φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του. Η μπέρτα έχει 3 διαφορετικά highlights όπως και η μαγεία του σπαθιού, από 2 τα banners, και από ένα τουλάχιστον το κάθε άλλο κομμάτι (με εξαίρεση το γίγαντα που ναι μεν έχει, αλλά ομολογουμένως λίγες). Επίσης εάν φαίνεται ότι γυαλίζει το δέρμα του Rat Ogre είναι από τις φωτογραφίες και μόνο. Η σκουριά στον άξονα του τροχού (κατά με) βγήκε πολύ καλή αν και με δυσκόλεψε. Εάν δώσουν Look Out Sir στο τύπο, θα τον φέρω μία μέρα να τον δείτε και από κοντά! Υγ. Γνώμες ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες. | |
| | | Altair Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Σαβ 03 Μαρ 2012, 19:11 | |
| σιγουρα το αδικουν οι γωτογραφιες αν δεν το δω απο κοντα δεν εχει σοκολατιτσα | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Κυρ 04 Μαρ 2012, 00:15 | |
| Γιατι δεν κανεις ντιπ το μοντελο ? Η ενα wash ? Μου αρεσει το converTion ! Μπορει να το κανω ninja ;P | |
| | | | Shieldwolf Spamlord
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Παρ 13 Απρ 2012, 09:22 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Σαβ 05 Μάης 2012, 20:32 | |
| και επειδη χωρις μαγεια ενας στρατος δεν παει πουθενα... hail the Great Horned Rat!!! | |
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Κυρ 06 Μάης 2012, 12:51 | |
| και άλλη μία με όλα τα details στη μούρη κλπ... πριν μαγέψει το λέοντα(ράκι)... | |
| | | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Τετ 30 Μάης 2012, 01:01 | |
| Θέλουν σίγουρα ένα πέρασμα με matt varnish στο δέρμα τουλάχιστον. Και επειδή στο έχω ξαναπεί και λες ότι έχεις κάνει και δεν είναι ορατό στις φώτο τουλάχιστον, κάνε τα highlights σου με μεγαλύτερο contrast. | |
| Θέμα: Απ: Hordes of Solegga Παρ 01 Ιουν 2012, 11:21 | |
| - galvert έγραψε:
- Θέλουν σίγουρα ένα πέρασμα με matt varnish στο δέρμα τουλάχιστον.
To πέρασα το ρημάδι. Έπρεπε να δείς πρίν πόσο γυάλιζαν. Φαντάζομαι πως πρέπει να το ξαναπεράσω...; - galvert έγραψε:
- Και επειδή στο έχω ξαναπεί και λες ότι έχεις κάνει και δεν είναι ορατό στις φώτο τουλάχιστον, κάνε τα highlights σου με μεγαλύτερο contrast.
Η αλήθεια να λέγεται, highlights έχω κάνει ελάχιστα εώς καθόλου, ειδικά στο δέρμα δε φαίνονται διότι... δεν υπάρχουν! Ήταν τόση πολύ δουλειά στα conversions, basing και λοιπά, που highlights μόνο στα μουτράκια τους έκανα (τα μωρά μου,λολ) και στα κοτρώνια... Στη τελευταία του εμφάνιση, ο Warlord των skaven χτυπήθηκε βάναυσα και λίγο που δε ξεψύχησε. Ως δείγμα ανδρείας και παράδειγμα των skaven, το έβαλε... στα ποδαράκια του με την ουρά στα σκέλια, τα πήρε κρανίο, πήγε στο κατάλληλο clan και ...είπε να επιστρέψει για ένα "γειά"! Και για του λόγου του αληθές... τρομάχτε! o Champion, τρόμος γνωστός ως Master Breed τα πρωτοπαλλίκαρα του... και οι υπόλοιποι της... παρέας! (τούτος πολύ μου άρεσε!!!) πανοραμικά... από πλάι και για ελάτε να νιώσετε πόνο!!!! | |
| | | | Hordes of Solegga | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |