Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 09 Ιουν 2012, 12:17
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 10 Ιουν 2012, 22:19
Ποσο ΘΕΟΙ ειναι οι Ιρλανδοι ζουνε το γκειμ απιστευτα , τρελες σεντρες να πηδανε 4-6 ατομα για κεφαλια , για καμια τσουρουκια κολοφαρδια να μπει γκολ και ολο το γηπεδο να κανει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ λολ τρελη πορωση οι τυποι , μηλιτης μπυρα μπαλα ΘΕΟΙ !!!
Παμε ρε γερολυκε Τραπατονι παρε το παιχνιδι !
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 08:12
Κασιδιάρης : “ Σε όλη την συνέντευξη υπήρχε ένα μυγάκι που με ενοχλούσε. Συνεχώς περνούσε μπροστά στα μάτια μου. Κάποια στιγμή αυτό έκατσε πάνω στο ποτήρι μου και χωρίς να σκεφτώ το εκσφενδόνισα. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι απέναντι καθόταν η κ. Δουρου. Λίγο μετά η κ. Κανελη το είδε στο στήθος μου και για αυτό προσπάθησε να το σκοτώσει με κάτι χαρτιά. Αυτό για να ξεφύγει πήγε στο μάγουλο της προαναφερθείσας μια στο ένα μια στο άλλο.”
2. το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον...ρίξε άλλη μια στη λεσβία ρε Ηλία ρε Ηλία.... 3. -Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε; -Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο.. -Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!
4. Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας....τυχαίο!!!!
5. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη) και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)...!!
6. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.
7. Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.
8. Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!
9. Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη....''Πάμε Μπουκέτο''!!!!
10. αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα
11. Ο Κασιδιάρης βάρεσε λένε μια γυναίκα.... για πια γυναίκα λένε την Κανέλλη? χαχαχαχαχαχαχαχαχα......
12. Ax κανελακι κανελακι ξύλο που το φας.... το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς
13. Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις
14. Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να "ΕΝΩΣΕΙ" την Αριστερά...!!!!
26. Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...
27. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.
28. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ&ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
29. Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείται''
Darthmitsos Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 13:39
γεια χαρά παίδες!!! τι κάνουμε!? καιρό έχω να μπω
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 13:47
Darthmitsos έγραψε:
γεια χαρά παίδες!!! τι κάνουμε!?
BAΡΙΟΜΑΣΤΕ!
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 13:51
Μοχάμα ο Θεριστής έγραψε:
Darthmitsos έγραψε:
γεια χαρά παίδες!!! τι κάνουμε!?
BAΡΙΟΜΑΣΤΕ!
Παράθεση :
Κασιδιάρης : “ Σε όλη την συνέντευξη υπήρχε ένα μυγάκι που με ενοχλούσε. Συνεχώς περνούσε μπροστά στα μάτια μου. Κάποια στιγμή αυτό έκατσε πάνω στο ποτήρι μου και χωρίς να σκεφτώ το εκσφενδόνισα. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι απέναντι καθόταν η κ. Δουρου. Λίγο μετά η κ. Κανελη το είδε στο στήθος μου και για αυτό προσπάθησε να το σκοτώσει με κάτι χαρτιά. Αυτό για να ξεφύγει πήγε στο μάγουλο της προαναφερθείσας μια στο ένα μια στο άλλο.”
Ή εστω ...βαραμε μυγες!!
Darthmitsos Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 13:52
α τόσο καλά!!
Darthmitsos Spamlord
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 13:55
πάει η μ....ύγα σύννεφο....
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 21:24
ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ λοιπών στοιχείων ξεκίνησε τον Μάρτιο, τουιτάροντας: «Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα». Θα γράφει μέχρι να απολυθεί. Να μερικά απ’ τα ξεκαρδιστικά κυνικά και μελαγχολικά διαυγή tweets του:
Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, που αν μπουκάρουν εχθροί το πρωί από την κεντρική πύλη, εμείς θα το μάθουμε από τις ειδήσεις των 8.
Σήμερα μάθαμε να στρώνουμε κρεβάτια στρατιωτικά. Ήταν τα 30 πιο άσχημα χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου. Κι έχω παρακολουθήσει και κέρλινγκ.
Μεγαλύτερος φόβος και απ’ το να ξεμείνεις από σφαίρες στον πόλεμο είναι να ξεμείνεις από μπαταρία κινητού στο «Γερμανικό».
Παραδόξως η πρώτη μας βολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν σκοτώθηκε κανείς μας.
Αν συνεχιστεί κι άλλο η οικονομική κρίση, στο πεδίο βολής θα σχηματίζουμε όπλο με τα χέρια μας και θα φωνάζουμε «πιίου-πίου».
Αν ήξεραν οι μαμάδες τι φαΐ πετάμε στο στρατό, δεν θα τολμούσαν ποτέ να πούνε την ιστορία με τα πεινασμένα παιδάκια στην Αφρική.
Κάποιοι επιλοχίες μας είναι τόσο ταγάρια, που θα φοβόμουν να τους αναθέσω ακόμα και τη διοίκηση του στρατού των playmobil μου.
Όσο χαζός και αν είσαι, στον στρατό αν έχεις γυαλισμένα άρβυλα και χτυπάς σωστά προσοχή είσαι ένας μικρός επιστήμονας.
Αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι σε άδεια απ’ τον στρατό από το γεγονός ότι είμαι σε κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους και κανείς δεν κλάνει.
Ο ταξίαρχος μας προέτρεψε να τρώμε γερό πρωινό. Το άκουσαν αυτό το βουτυράκι και η μία μαρμελαδίτσα που δικαιούμαστε και πέθαναν στα γέλια.
Είμαι πλέον σίγουρος ότι όλες τις διαδικασίες στον στρατό τις σχεδιάζει μια επιτροπή που αποτελείται από άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.
Αν πεις «να ‘χαμε ένα σάντουιτς με καλαμάκι και λίγο κασέρι» μπροστά σ’ έναν Σαλονικιό κι έναν Αθηναίο, θα μαλώνουν μέχρι να λήξει η θητεία τους.
Η συντήρηση των οχημάτων γίνεται με το παραδοσιακό σύστημα «ανοίγω καπό, κοιτάω χωρίς να καταλαβαίνω Χριστό και σχολιάζω “όλα φαίνονται οk”».
Απ’ ο,τι έχω καταλάβει, σε περίπτωση πόλεμου θα ‘μαι ο κομπάρσος σε ταινία δράσης που σκοτώνεται στο πεντάλεπτο, χωρίς να μάθουμε καν το όνομά του.
Η μονή πολιτική συζήτηση που έχει λογικά επιχειρήματα στον στρατό είναι η διαμάχη για το αν η Ράπτη είναι καλύτερη γκομενα απ’ την Καϊλή.
Τέλειωσε η στρατιωτική μας εκπαίδευση, που σημαίνει ότι αποκτήσαμε το δικαίωμα να βλέπουμε πολεμικές σκηνές και να λέμε «σιγά το πράγμα».
Κάθε φορά που βιώνω ένα deja-vu φρικάρω στη σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μ’ έχουν πιάσει κορόιδο και να έχω ξαναπάει στρατό.
Σύμφωνα με την άσκηση ετοιμότητας, σε περίπτωση συναγερμού φορτωνόμαστε τα πάντα και προσευχόμαστε να έχουμε δεχτεί επίθεση απ’ το Λιχτενστάιν.
Κάθε φορά που ακούω για το Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου φαντάζομαι κάποιον φαντάρο σ’ ένα γραφείο να παίζει τάβλι μέσω ίντερνετ μ’ έναν Τούρκο.
Τρίτη μέρα νυχτερινών πολεμικών ασκήσεων εκτός στρατοπέδου και δεν πιάστηκε κανένας μας αιχμάλωτος. Το λες και επιτυχία.
Απογευματινή πορεία μέσα από πλατεία χωριού. Τρομοκρατημένες οι γιαγιάδες που έβλεπαν ειδήσεις, θα πίστεψαν ότι περνάει ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαι τόσο άτυχος που είμαι βέβαιος πως σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα η στρατιωτική θητεία έχει καταργηθεί.
Έχω φάει τόσες ώρες με μια σκούπα στο χέρι, που αν χρειαστεί να λύσουμε τις διάφορες μας με τους Τούρκους, ελπίζω να το κάνουμε στο κέρλινγκ.
Πληρωθήκαμε σήμερα τον μισθό Μαΐου. Το νέο προκάλεσε ανακούφιση στους οίκους αξιολόγησης, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στον καψιμιτζή μας.
Σ’ ένα παράλληλο, αθώο και σουρεαλιστικό σύμπαν μπουκάρουμε στην Τουρκιά, ξεστρώνουμε τα κρεβάτια τους και γεμίζουμε γόπες το προαύλιό τους.
galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 11 Ιουν 2012, 21:29
Πφφφφτ. Ούστ κατσικόβλαχοι της ξηράς. ΠΝ ρεεεεεεεεε!!!!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Ιουν 2012, 00:51
Γαμάτο! ελίωσα στο γέλιο!
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Ιουν 2012, 08:08
Είναι και χιουμορίστας ο wannabe-αντιρρησίας συνείδησης!
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Ιουν 2012, 11:45
Δεν ξερω αν το ειδε κανεις αλλα αν στο Euro περασουμε σαν δευτερη και η Γερμανια σαν πρωτη τοτε μετα τους ομιλους παιζουμε με Γερμανια....αξιζει μονο για τα συνθηματα που θα βγαλουν για την κυρια Μερκελ
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Ιουν 2012, 11:51
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Ιουν 2012, 11:55
o "Μανιατης" θα τους ξεσκισει!!!!
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Ιουν 2012, 12:05
kiour_gr έγραψε:
Δεν ξερω αν το ειδε κανεις αλλα αν στο Euro περασουμε σαν δευτερη και η Γερμανια σαν πρωτη τοτε μετα τους ομιλους παιζουμε με Γερμανια....αξιζει μονο για τα συνθηματα που θα βγαλουν για την κυρια Μερκελ
σε εκείνη την περίπτωση.. και θα φάμε και θα χρωστάμε!
kiour_gr Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Ιουν 2012, 12:35
Impossible is nothing
ψαχνω ρε γαμοτο την φαση που ο ζαγορακης αδειασε τον zidan αλλα δεν το βρισκω.
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 09:44
oooooo , oooooo
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 10:32
lance-a-lot έγραψε:
kiour_gr έγραψε:
σε εκείνη την περίπτωση.. και θα φάμε και θα χρωστάμε!
Για να περασουμε πρεπει να ΠΑΙΞΟΥΜΕ και ποδοσφαιρο ... Βεβαια οπως λενε και τα καναλια εχουμε "μαθηματικες " ελπιδες να νικησουμε τη ρωσια και να χασει η τσεχια απο πολωνια και με καταληλο συνδιασμο τερματων να περασουμε γιουπιιιιιιιι Ενα κρυο ντουζ να ξυπνησουνε απο το ληθαργο και την αθλητικη τους αμαθεια. Η Ελλαδα μια ακρως αντιαισθητικη ομαδα , με απαισια αναπτυξη και φιλοσοφια ποδοσφαιρου με παιχτες ξεπερασμενους σε καιρια σημεια (γιατι σε καποιες θεσεις εχει γινει οντως ανανεωση) θα παιξει εναντια ενος ποδοσφαιρικου οργανισμου που εχει παραδοση, ποιοτητα , αθλητικη ΥΓΕΙΑ και ειναι καλητερη ομαδα απο εμας σε καθε γραμμη. Αν δεν ανατειλη ο ηλιος απο τη δυση και δυσει απο την ανατολη , τοτε ναι εχουμε ελπιδες !
Κοινως ΑΛΑΓΗ ,δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη -.- νισαφη με τον ακρατο ενθουσιασμο , θελει λογικη και σχεδιαμο και το κυριοτερο ακομα και αν δε νικησεις και χασεις και αποκλειστης , παλι μπορει να κερδισεις το χειροκροτημα και την αγαπη του κοσμου , αρκει να εχεις παλεψει να εχεις δημιουργησει ποδοσφαιρο και να εχεις φυγει με το κεφαλι ψηλα , οχι οπως εμεις με κατεβασμενο -.- Ουφ τα πα.
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 12:10
Οτι ονομα εφτιαξε ο Σαντος τοσα χρονια εδω , θα το χαλασει σε 1Euro:)
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 12:24
Laskoulas έγραψε:
νισαφη με τον ακρατο ενθουσιασμο , θελει λογικη και σχεδιαμο
Κάτι μου θυμίζει αυτό... Είχαμε συζήτηση για παρόμοιο θέμα πρόσφατα ή θυμάμαι λάθος;
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 12:26
Μοχάμα ο Θεριστής έγραψε:
Laskoulas έγραψε:
νισαφη με τον ακρατο ενθουσιασμο , θελει λογικη και σχεδιαμο
Κάτι μου θυμίζει αυτό... Είχαμε συζήτηση για παρόμοιο θέμα πρόσφατα ή θυμάμαι λάθος;
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 12:26
1 τραπεζι !!!!
kiour_gr Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 12:43
καραγκουνης και σαμαρας πεθαμενα κορμια, Καλα ρε Μητρογλου 2 παιχνιδια τωρα οι διετησια δεν μας παει και εχεις 2 φασεις και στις 2 πεφτεις?
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Ιουν 2012, 12:46