Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+37
Flowapowa
moric
AleximusMaximus
medas
Darthmitsos
iron man
admin
Hunter
Aerico
theodddore
Ignii
Papajohn
6+
Saint
Shieldwolf
BiG GoBBo
Nepenthe
JimBouz
Khar Vader
Trollzor
Achaian
h34dnotf0und
Juan
Flames
lance-a-lot
Mπαρμπα Θανασηs
Altair
skario
Johneleos
Samanos
Tzortz
galvert
kiour_gr
aphelion
xrisomiga
Laskoulas
Asarnil the Dragonlord
41 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 09 Ιουν 2012, 12:17

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιουν 2012, 22:19

Ποσο ΘΕΟΙ ειναι οι Ιρλανδοι
ζουνε το γκειμ απιστευτα , τρελες σεντρες να πηδανε 4-6 ατομα για κεφαλια , για καμια τσουρουκια κολοφαρδια να μπει γκολ και ολο το γηπεδο να κανει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
λολ τρελη πορωση οι τυποι , μηλιτης μπυρα μπαλα
ΘΕΟΙ !!!

Παμε ρε γερολυκε Τραπατονι παρε το παιχνιδι !
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 08:12

Κασιδιάρης : “ Σε όλη την συνέντευξη υπήρχε ένα μυγάκι που με ενοχλούσε. Συνεχώς περνούσε μπροστά στα μάτια μου. Κάποια στιγμή αυτό έκατσε πάνω στο ποτήρι μου και χωρίς να σκεφτώ το εκσφενδόνισα. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι απέναντι καθόταν η κ. Δουρου. Λίγο μετά η κ. Κανελη το είδε στο στήθος μου και για αυτό προσπάθησε να το σκοτώσει με κάτι χαρτιά. Αυτό για να ξεφύγει πήγε στο μάγουλο της προαναφερθείσας μια στο ένα μια στο άλλο.”

2. το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον...ρίξε άλλη μια στη λεσβία ρε Ηλία ρε Ηλία....
3.
-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά
χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!

4. Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας....τυχαίο!!!!

5. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη)
και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)...!!

6. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.

7. Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.

8. Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!

9. Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη....''Πάμε Μπουκέτο''!!!!

10. αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα

11. Ο Κασιδιάρης βάρεσε λένε μια γυναίκα.... για πια γυναίκα λένε την Κανέλλη? χαχαχαχαχαχαχαχαχα......

12. Ax κανελακι κανελακι ξύλο που το φας.... το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς

13. Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις

14. Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να "ΕΝΩΣΕΙ" την Αριστερά...!!!!

15.
Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη--->5 λεπτά.....
Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου----->10 χρόνια!!!

16.
Ρε 'σείς έχω "φάει" σκάλωμα..
Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα
ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης...?

17. Μετά την εκπομπή "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή "ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ "με τον Γιώργο Παπαδάκη!

18. Όπως η Βουγιουκλάκη ερωτευόταν όποιον την χαστούκιζε πλάκα θα χει τώρα και η Καννέλη να δηλώσει φουλ καψούρα με το Κασιδιάρη....!!!!

19. Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα

20. Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.

21. Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός

22. Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μερκελ; Λέω εγώ τώρα.... Razz:P

23. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης

24. δήλωση Παυλόπουλου:"Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!

25.
Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκεί?
-Μάλιστα...
-Τι κάνετε???
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!

26. Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...

27. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.

28. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ&ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

29. Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείται''
Darthmitsos
Spamlord
Spamlord
Darthmitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 1190
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 13:39

γεια χαρά παίδες!!! τι κάνουμε!? καιρό έχω να μπω
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 13:47

Darthmitsos έγραψε:
γεια χαρά παίδες!!! τι κάνουμε!?

BAΡΙΟΜΑΣΤΕ! Razz
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 13:51

Μοχάμα ο Θεριστής έγραψε:
Darthmitsos έγραψε:
γεια χαρά παίδες!!! τι κάνουμε!?

BAΡΙΟΜΑΣΤΕ! Razz

Παράθεση :
Κασιδιάρης : “ Σε όλη την συνέντευξη υπήρχε ένα μυγάκι που με ενοχλούσε. Συνεχώς περνούσε μπροστά στα μάτια μου. Κάποια στιγμή αυτό έκατσε πάνω στο ποτήρι μου και χωρίς να σκεφτώ το εκσφενδόνισα. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι απέναντι καθόταν η κ. Δουρου. Λίγο μετά η κ. Κανελη το είδε στο στήθος μου και για αυτό προσπάθησε να το σκοτώσει με κάτι χαρτιά. Αυτό για να ξεφύγει πήγε στο μάγουλο της προαναφερθείσας μια στο ένα μια στο άλλο.”

Ή εστω ...βαραμε μυγες!!
Darthmitsos
Spamlord
Spamlord
Darthmitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 13:52

α τόσο καλά!!
Darthmitsos
Spamlord
Spamlord
Darthmitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 13:55

πάει η μ....ύγα σύννεφο....
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 21:24

ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ λοιπών στοιχείων ξεκίνησε τον Μάρτιο, τουιτάροντας: «Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα». Θα γράφει μέχρι να απολυθεί. Να μερικά απ’ τα ξεκαρδιστικά κυνικά και μελαγχολικά διαυγή tweets του:

Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, που αν μπουκάρουν εχθροί το πρωί από την κεντρική πύλη, εμείς θα το μάθουμε από τις ειδήσεις των 8.

Σήμερα μάθαμε να στρώνουμε κρεβάτια στρατιωτικά. Ήταν τα 30 πιο άσχημα χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου. Κι έχω παρακολουθήσει και κέρλινγκ.

Μεγαλύτερος φόβος και απ’ το να ξεμείνεις από σφαίρες στον πόλεμο είναι να ξεμείνεις από μπαταρία κινητού στο «Γερμανικό».

Παραδόξως η πρώτη μας βολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν σκοτώθηκε κανείς μας.

Αν συνεχιστεί κι άλλο η οικονομική κρίση, στο πεδίο βολής θα σχηματίζουμε όπλο με τα χέρια μας και θα φωνάζουμε «πιίου-πίου».

Αν ήξεραν οι μαμάδες τι φαΐ πετάμε στο στρατό, δεν θα τολμούσαν ποτέ να πούνε την ιστορία με τα πεινασμένα παιδάκια στην Αφρική.

Κάποιοι επιλοχίες μας είναι τόσο ταγάρια, που θα φοβόμουν να τους αναθέσω ακόμα και τη διοίκηση του στρατού των playmobil μου.

Όσο χαζός και αν είσαι, στον στρατό αν έχεις γυαλισμένα άρβυλα και χτυπάς σωστά προσοχή είσαι ένας μικρός επιστήμονας.

Αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι σε άδεια απ’ τον στρατό από το γεγονός ότι είμαι σε κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους και κανείς δεν κλάνει.

Ο ταξίαρχος μας προέτρεψε να τρώμε γερό πρωινό. Το άκουσαν αυτό το βουτυράκι και η μία μαρμελαδίτσα που δικαιούμαστε και πέθαναν στα γέλια.

Είμαι πλέον σίγουρος ότι όλες τις διαδικασίες στον στρατό τις σχεδιάζει μια επιτροπή που αποτελείται από άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.

Αν πεις «να ‘χαμε ένα σάντουιτς με καλαμάκι και λίγο κασέρι» μπροστά σ’ έναν Σαλονικιό κι έναν Αθηναίο, θα μαλώνουν μέχρι να λήξει η θητεία τους.

Η συντήρηση των οχημάτων γίνεται με το παραδοσιακό σύστημα «ανοίγω καπό, κοιτάω χωρίς να καταλαβαίνω Χριστό και σχολιάζω “όλα φαίνονται οk”».

Απ’ ο,τι έχω καταλάβει, σε περίπτωση πόλεμου θα ‘μαι ο κομπάρσος σε ταινία δράσης που σκοτώνεται στο πεντάλεπτο, χωρίς να μάθουμε καν το όνομά του.

Η μονή πολιτική συζήτηση που έχει λογικά επιχειρήματα στον στρατό είναι η διαμάχη για το αν η Ράπτη είναι καλύτερη γκομενα απ’ την Καϊλή.

Τέλειωσε η στρατιωτική μας εκπαίδευση, που σημαίνει ότι αποκτήσαμε το δικαίωμα να βλέπουμε πολεμικές σκηνές και να λέμε «σιγά το πράγμα».

Κάθε φορά που βιώνω ένα deja-vu φρικάρω στη σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μ’ έχουν πιάσει κορόιδο και να έχω ξαναπάει στρατό.

Σύμφωνα με την άσκηση ετοιμότητας, σε περίπτωση συναγερμού φορτωνόμαστε τα πάντα και προσευχόμαστε να έχουμε δεχτεί επίθεση απ’ το Λιχτενστάιν.

Κάθε φορά που ακούω για το Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου φαντάζομαι κάποιον φαντάρο σ’ ένα γραφείο να παίζει τάβλι μέσω ίντερνετ μ’ έναν Τούρκο.

Τρίτη μέρα νυχτερινών πολεμικών ασκήσεων εκτός στρατοπέδου και δεν πιάστηκε κανένας μας αιχμάλωτος. Το λες και επιτυχία.

Απογευματινή πορεία μέσα από πλατεία χωριού. Τρομοκρατημένες οι γιαγιάδες που έβλεπαν ειδήσεις, θα πίστεψαν ότι περνάει ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαι τόσο άτυχος που είμαι βέβαιος πως σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα η στρατιωτική θητεία έχει καταργηθεί.

Έχω φάει τόσες ώρες με μια σκούπα στο χέρι, που αν χρειαστεί να λύσουμε τις διάφορες μας με τους Τούρκους, ελπίζω να το κάνουμε στο κέρλινγκ.

Πληρωθήκαμε σήμερα τον μισθό Μαΐου. Το νέο προκάλεσε ανακούφιση στους οίκους αξιολόγησης, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στον καψιμιτζή μας.

Σ’ ένα παράλληλο, αθώο και σουρεαλιστικό σύμπαν μπουκάρουμε στην Τουρκιά, ξεστρώνουμε τα κρεβάτια τους και γεμίζουμε γόπες το προαύλιό τους.
galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

Αριθμός μηνυμάτων : 1090
Τόπος : Π. Φαληρο
Currently Playing : wfrp
Registration date : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουν 2012, 21:29

Πφφφφτ. Ούστ κατσικόβλαχοι της ξηράς. ΠΝ ρεεεεεεεεε!!!! Laughing
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 12 Ιουν 2012, 00:51

Γαμάτο! ελίωσα στο γέλιο!
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 12 Ιουν 2012, 08:08

Είναι και χιουμορίστας ο wannabe-αντιρρησίας συνείδησης! Razz
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 12 Ιουν 2012, 11:45

Δεν ξερω αν το ειδε κανεις αλλα αν στο Euro περασουμε σαν δευτερη και η Γερμανια σαν πρωτη τοτε μετα τους ομιλους παιζουμε με Γερμανια....αξιζει μονο για τα συνθηματα που θα βγαλουν για την κυρια Μερκελ
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 12 Ιουν 2012, 11:51

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας Razz
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 12 Ιουν 2012, 11:55

o "Μανιατης" θα τους ξεσκισει!!!!
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 12 Ιουν 2012, 12:05

kiour_gr έγραψε:
Δεν ξερω αν το ειδε κανεις αλλα αν στο Euro περασουμε σαν δευτερη και η Γερμανια σαν πρωτη τοτε μετα τους ομιλους παιζουμε με Γερμανια....αξιζει μονο για τα συνθηματα που θα βγαλουν για την κυρια Μερκελ

σε εκείνη την περίπτωση.. και θα φάμε και θα χρωστάμε!
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 12 Ιουν 2012, 12:35

Impossible is nothing

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 Euro%20cup%20zagoraki05-07-20040

ψαχνω ρε γαμοτο την φαση που ο ζαγορακης αδειασε τον zidan αλλα δεν το βρισκω.
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 09:44

oooooo , oooooo Laughing Laughing Laughing Laughing lol! lol!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 10:32

lance-a-lot έγραψε:
kiour_gr έγραψε:

σε εκείνη την περίπτωση.. και θα φάμε και θα χρωστάμε!

Για να περασουμε πρεπει να ΠΑΙΞΟΥΜΕ και ποδοσφαιρο ...
Βεβαια οπως λενε και τα καναλια εχουμε "μαθηματικες " ελπιδες να νικησουμε τη ρωσια και να χασει η τσεχια απο πολωνια και με καταληλο συνδιασμο τερματων να περασουμε
γιουπιιιιιιιι
Ενα κρυο ντουζ να ξυπνησουνε απο το ληθαργο και την αθλητικη τους αμαθεια.
Η Ελλαδα μια ακρως αντιαισθητικη ομαδα , με απαισια αναπτυξη και φιλοσοφια ποδοσφαιρου με παιχτες ξεπερασμενους σε καιρια σημεια (γιατι σε καποιες θεσεις εχει γινει οντως ανανεωση) θα παιξει εναντια ενος ποδοσφαιρικου οργανισμου που εχει παραδοση, ποιοτητα , αθλητικη ΥΓΕΙΑ και ειναι καλητερη ομαδα απο εμας σε καθε γραμμη.
Αν δεν ανατειλη ο ηλιος απο τη δυση και δυσει απο την ανατολη , τοτε ναι εχουμε ελπιδες !

Κοινως ΑΛΑΓΗ ,δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη -.-
νισαφη με τον ακρατο ενθουσιασμο , θελει λογικη και σχεδιαμο
και το κυριοτερο ακομα και αν δε νικησεις και χασεις και αποκλειστης , παλι μπορει να κερδισεις το χειροκροτημα και την αγαπη του κοσμου , αρκει να εχεις παλεψει να εχεις δημιουργησει ποδοσφαιρο και να εχεις φυγει με το κεφαλι ψηλα , οχι οπως εμεις με κατεβασμενο -.-
Ουφ τα πα.
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 12:10

Οτι ονομα εφτιαξε ο Σαντος τοσα χρονια εδω , θα το χαλασει σε 1Euro:)
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 12:24

Laskoulas έγραψε:

Κάτι μου θυμίζει αυτό... Είχαμε συζήτηση για παρόμοιο θέμα πρόσφατα ή θυμάμαι λάθος; scratch

Razz
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 12:26

Μοχάμα ο Θεριστής έγραψε:
Laskoulas έγραψε:

Κάτι μου θυμίζει αυτό... Είχαμε συζήτηση για παρόμοιο θέμα πρόσφατα ή θυμάμαι λάθος; scratch

Razz

lol! lol! lol!
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 12:26

1 τραπεζι !!!!
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 12:43

καραγκουνης και σαμαρας πεθαμενα κορμια,
Καλα ρε Μητρογλου 2 παιχνιδια τωρα οι διετησια δεν μας παει και εχεις 2 φασεις και στις 2 πεφτεις?

Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουν 2012, 12:46

Tzortz έγραψε:
1 τραπεζι !!!!

πίστα;

ούτε αυτό πια με την κρίση...

VENI, VIDI, VIASTHI... Razz

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 18 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: