Γερμανος : Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα Ελληναρας : Είστε όλοι άχρηστοι !
Γερμανος : Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω Ελληναρας : Δε γ@μιέσαι λέω γω!
Γερμανος : Ε πιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της Ελληναρας : Τι ; Πήρε προαγωγή ; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσιμπουκώσει
Γερμανος : Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα ; Ελληναρας : Τι τα έκανες τα κ@λόχαρτα;
Γερμανος : Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη Ελληναρας : Καλά , σκ@τά έχεις στο μυαλό σου;
Γερμανος : Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε Ελληναρας : Πάλι τα @ρχίδι@ μου πήρε!
Γερμανος : Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω εξέλιξη Ελληναρας : Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας !
Γερμανος : Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας Ελληναρας : Πάλι χάλασε η μπακατέλα!
Γερμανος : Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες Ελληναρας : Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει!
Γερμανος : Ο ανελκυστήρας δε λειτουργεί Ελληναρας : Από τα σκαλιά και άμα σ’αρέσει !
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 19 Απρ 2012, 21:29
χαχαχαχα. βέβαια μια φορά είχαν έρθει κάτι γερμανοί απ τη Φορντ κεντρικά και είχαν φάει τέτοιο ψάρωμα....πωρώνομαι με κάτι τέτοια. ρε πστη μου έστω 1% να νιώσουμε το μεγαλείο της κληρονομιάς μας θα συνηδητοποιήσουμε πόσο πιο ΨΗΛΑ είμαστε απ όλους....κρίμα που μας διοικεί τέτοια πάστα ανθρώπων. γαβγάμηλα, 55.000 άνδρες εναντίον 960.000. αλέκο ζείς εσύ μας οδηγείς. θα πάρω το ESC και θα υψώσω ελληνική σημαία!!!!
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 19 Απρ 2012, 22:22
Flamez of da Waagh έγραψε:
θα πάρω το ESC και θα υψώσω ελληνική σημαία!!!!
Καλα και εγω αμα το παρεις θα ντυθω λεονιδας .... και θα τρολλαρω τους γερμανους
περαν τις πλακας θα παρω κρανος αρχαιοελληνικο μαζι
ααα λαλακες πειτε μου οταν αποφασισετε ...!!
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 19 Απρ 2012, 22:35
Εχει - Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σαν " Army Builder " για iphone ?
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 19 Απρ 2012, 22:44
Και τωρα που ειπες Αλεκο ρε Flames, ξερεις τι σκεφτηκα;
Τοσα χρονια εχουμε καποιον μαλακα στο Υπουργειο Εξωτερικων να πει " Θα αναγνωρισουμε τα Σκόπια ως Μακεδονια, όταν μας εξηγήσουν με πειστικά επιχειρήματα τί σημαίνει στα Μακεδονικά η λέξη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".
(Αλεξ-ανδρος=Εκείνος που απωθεί/απομακρύνει τους Ανδρες).
ΥΓ Αν θυμαμαι καλα, ο Κρις, ειχε παιξει με Σωτηροπουλο στο Side Event στο Munster.
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 19 Απρ 2012, 23:20
ααααααα μιλάμε ο τύπος είναι πολύ αντιπαθητικός
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 20 Απρ 2012, 01:42
Tzortz έγραψε:
Εχει - Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σαν " Army Builder " για iphone ?
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 20 Απρ 2012, 09:53
Dr.Edd έγραψε:
(Αλεξ-ανδρος=Εκείνος που απωθεί/απομακρύνει τους Ανδρες).
εε... καλα.. ο Μ.Αλεξανδρος, δεν τους απωθουσε κ τοσο. Απλα τους γυρναγε πλατη οταν ηταν πολυ κοντα, γιατι δηθεν ντρεποταν να τους κοιταει στα ματια, μεσα στη μπανιερα.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 20 Απρ 2012, 09:58
ogyon έγραψε:
εε... καλα.. ο Μ.Αλεξανδρος, δεν τους απωθουσε κ τοσο. Απλα τους γυρναγε πλατη οταν ηταν πολυ κοντα, γιατι δηθεν ντρεποταν να τους κοιταει στα ματια, μεσα στη μπανιερα.
τί μου θύμισες!
ΕΞΩ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!!!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 20 Απρ 2012, 10:56
"μιλαω με ντοκουμεντα. Μιλαω συγκεκριμενα".
Τζιμακος Θεος. Αιδοιο-αναρροφηση????
Για οποιον θελει το sequel:
Απο τον ερωτα Ολυμπιαδας - Βουκεφαλα βγαινει ο Αλεξανδρος.
Το ξεφλουδισμα των σαλιγκαριων παντως επικ..!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 20 Απρ 2012, 11:04
εγώ γέλασα πολύ στο κομμάτι "ήταν και ζαλισμένος ο Φίλιππος γιατί τότε οι βάρβαροι χτυπιόντουσαν με ρόπαλα μεταξύ τους"
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 20 Απρ 2012, 20:57
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 21 Απρ 2012, 03:13
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 21 Απρ 2012, 03:16
ξερω να το κανω
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 21 Απρ 2012, 05:07
σασ το μα8αινουν στην σχολη οδηγησησ << O kagkoyras >> ?
Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 21 Απρ 2012, 11:25