Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:03
Laskoulas έγραψε:
Tomb Kings Army
1 Liche High Priest Hierophant; Lore of Nehekhara; Magic Level 4 Dispel Scroll
1 Liche High Priest General; Magic Level 4; Lore of Light Power Stone
1 Liche Priest Magic Level 1; Lore of Light Scroll of Shielding
1 Liche Priest Magic Level 1; Lore of Light Sceptre of Stability
10 Skeleton Archers Normal Bow
18 Skeleton Archers Normal Bow
19 Skeleton Warriors Shield; Musician
4 Skeleton Chariots
5 Skeleton Horse Archers Normal Bow
10 Skeleton Warriors Shield; Musician
3 Sepulchral Stalkers Halberd
1 Tomb Scorpion
1 Tomb Scorpion
6 Necropolis Knights Spear; Musician
4 Necropolis Knights Spear
1 Screaming Skull Catapult
1 Screaming Skull Catapult
1 Casket of Souls Light of Death
Total Army Cost: 2599.0
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Τρι 24 Απρ 2012, 10:11, 1 φορά
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:09
Eπειδη μας τα πριξατε με τους εμπαιρ -λολ
με αυτη επαιξα το σκ , κλασικη λιστα με τρελα μπαφ, παρε στην 6δα in10/ws10 /-hit/timewarp/5+ward/smite/kb μιας και ο αντιπαλος θα εχει χαλασει το σκρολ του , αν εχει, στα μπανισμεντ πριν παμε σε μαχη, η μαχη μετα ειναι με τους ορους που θετω εγω , απειρα σπελς , φτηνα καστινκ βαλιου αφου εχω4ου , παουερ στοουν που βοηθα τρομερα , και κασκετ. Το κρισημο γυρο θα περασω αυτο που θελω. οι σκορπιοι ντισεντ , κολανε μοναδες και καλοι χαρακτερς ασασινετιονς. να τους δω και σε κατι πιο ισχυρο βεβαια. θα ηθελα το μπανερακι το φλειμ στα τσαριοτ αλλα και ετσι καλα παμε. οι σταλκερς μειωθηκαν αλλα κυριως λειτουργουσανε αποτρεπτικα για τον αντιπαλο , συνηθως ψοφανε, μια μοναδα τωρα, και προσευχες στον Ανουβι να δωσει, οι σκορπιοι παντως σπουδαια προσθηκη. Θα μπορουσα να βγαλω μια κομπρα (απο 6δα και μουσικο) και ενα καταπελτη για να βαλω μια 3δα σταλκερς ακομα, 65+10+90=ακριβως 3 σταλκερς. Τι λετε για αυτο ? αξιζει?
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:12
ποια match up θελεισ με τουσ ΤΚ?
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:24
ΟΛΑ !
κοιτα εχω λυσεις για ολα αλλα νομιζω θα ητανε καλο να αποφευγα το Ντεθ , δε θα με δυαλισει αμεσως αλλα αν δε μπορεσω να πλησιασω τον 4ου του, και μπει σε ρειντζ με τους μαγους μου τοτε αργα η γρηγορα θα χασω ποντους. απο στρατους νομιζω κυριως ΗΕ, λογω οτι πηδανε τη μαγεια , με τα λορμαστερ , μπανερ οφ ντραγκον , κλεβουνε ζαρια , εχουνε +5 στο ντισπελ και οταν καταιδρωμενος φτασεις πανω τους , σε περιμενει το ΑΣΦ (κυριως πονος τα Λιονταρια) οι νανοι με το στοχευμενο σουτινκ τους και τα απειρα ριρολ ειναι δυσκολος αντιπαλος,η Εμπαιρ ειναι αγνωστη , τα νταρκ ελφ εξαρτατε απο τη λιστα , αν εχει ιπταμενους τοτε θελω2 σταλκερς , οι κομπρες ειναι αδιαπεραστο τοιχος μπροστα απο μαγους , η μαγεια μου δυνατη, αν ειναι στατικος τοτε πιο ευκολο.οι σαυρες πιστευω οτι θα χασουνε ευκολα αυτο που τους στηριζει , τα σκινκ και το σαπορτ τους με τα αλεπαληλα φλι,σκειβεν τους ελεγχεις, βρετονους σκληρη μαχη αλλα τους εξουδετερωνουμε σιγα σιγα,τα ογκρε τα καθηστερεις και τρως τα γυρω γυρω.ξωτικα του δασους αγνωστο ,χαος το κανεις οβερπαουερ και τελος δαιμονες ακομα και με σαντερινκ σπαμαρεις με 2 ζαρια μικρα σπελλ και δινεις βαση στο νεκεχαρα. αλλωστε ακομα και το μπανισμεντ με 3 ζαρια +4 στο 13 δεν ειναι ευκολο να φερεις μισκαστ.Ρισκαρεις μαζι τους αλλα ... οι κομπρες απλα τσακιζουνε τα πεζικα τους.Το πιο δυσκολο unit μετα τον θερστερ (εχεις σταλκερ και κατα για αυτον) ειναι τα φιντς , για αυτο σπαμαρουμε τα μισαιλ εκει Καπως ετσι γενικα με μια πρωτη αναγνωση για τους στρατους.
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:33
όταν λέμε "ΟΛΑ" εννοούμε όλα εκτός από την "ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ" ! xaxaxax σε πικάρω μητσάρα! αλλά κ εσύ μην λές μεγάλες κουβέντες! είπαμε, οι πραγματικά μεγάλοι άνδρες έχουν κατανοήσει την απειροελάχιστη θέση τους σε σχέση με το σύμπαν και το ευμετάβλητο όλων των πραγμάτων στη ζωή!
@εμένα η λίστα με πωρώνει και τακτικά και θεματικά. έχει πολλές και διαρκείς απειλές για τον εχθρό. τι να πρωτοπάρεις. κασκέτο και μπανισμεντ? στόλκερς? κόμπρες? ακόμα και τα "σεμνά και ταπεινά" αρματάκια μπορούν να κάνουν ζημιά! λίγο προσοχή στο μαζικό σούτινγκ (κοινώς σίνγκλ ρανκ ντιπλόιμεντ). το ντεθ σιγά μωρέ.4-5 γύρο θα αρχίσει να σε απειλεί πραγματικά ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ μπει κάποιος μάγος στις 12....αλλά θα περάσει από 40 κύματα. πάντως θέλει προσοχή καθώς έχεις το μομέντουμ αλλά δεν παύουν οι ΤΚ να είναι ένας στρατός με χτυπητές αδυναμίες. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ! @θα βρεις κανα τίτλο με 2.3 λέξεις όπως όλος ο ντουνιάς?
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:38
Ναι ρε συμφωνω για αυτο γραφω το παλευουμε και δε λεω τους διαλυουμε γιατι πισω εχει η αχλαδα η ουρα και απο μαστιγιο του Μπεν Χουρ δε θελει πολυ να γινεις το αλογο και να τρωει τις σφαλιαρες σα τον ιππο ο Φαραο λολ
Εγραψα για τους στρατους που κυριως συναντας και τους στρατους που κοιτανε τα ΤΚ με τον αερα του φαβορι και με αυτοπεπιθηση που χαιρεσε να την κοβεις. πχ ο δαιμονας θα πει ,τκ ? λολ φερτονε κτλ Τα ορκ οπως και αλλοι στρατοι ειναι απειλες , εχουνε αρκετα μασιν και αυτα και ειναι προβλημα , αν ερθει ο ορκας πανω μου θα κανει το παιχνιδι μου , αν του φαω με τα ΕΤΒ τις μηχανες θα ξημερωνει καλητερη μερα για μενα. Θελουμε τον αερα του αουτσαιντερ για να πορωνομαστε
εντιτ το Ντεθ ειναι το 0-2 σπελλ που γινονται στις 24 , αλλα για να περασουνε θελει 4ου στο 11 και 10 καστινκ ,με 2ου χλωμο , και με σκηπτρο και λεβελ4 θα εχω αρκετες ελπιδες να αντεξω.
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:48
Laskoulas έγραψε:
Ναι ρε συμφωνω για αυτο γραφω το παλευουμε και δε λεω τους διαλυουμε γιατι πισω εχει η αχλαδα η ουρα και απο μαστιγιο του Μπεν Χουρ δε θελει πολυ να γινεις το αλογο και να τρωει τις σφαλιαρες σα τον ιππο ο Φαραο λολ
Εγραψα για τους στρατους που κυριως συναντας και τους στρατους που κοιτανε τα ΤΚ με τον αερα του φαβορι και με αυτοπεπιθηση που χαιρεσε να την κοβεις. πχ ο δαιμονας θα πει ,τκ ? λολ φερτονε κτλ Τα ορκ οπως και αλλοι στρατοι ειναι απειλες , εχουνε αρκετα μασιν και αυτα και ειναι προβλημα , αν ερθει ο ορκας πανω μου θα κανει το παιχνιδι μου , αν του φαω με τα ΕΤΒ τις μηχανες θα ξημερωνει καλητερη μερα για μενα. Θελουμε τον αερα του αουτσαιντερ για να πορωνομαστε
εντιτ το Ντεθ ειναι το 0-2 σπελλ που γινονται στις 24 , αλλα για να περασουνε θελει 4ου στο 11 και 10 καστινκ ,με 2ου χλωμο , και με σκηπτρο και λεβελ4 θα εχω αρκετες ελπιδες να αντεξω.
+. αλλά εγώ είμαι το μικρό ακολάιτ του Φαραώ που θα σε επαναφέρει στο δρόμο του φωτός (καλά ε ζωγραφίζω) ότνα τείνεις να ξεστρατίσεις. το σετ απ των μάγων σου μ αρέσει πολύ περισσότερο απότι με ιεροτιτάνα. μπράβο σου που το σκέφτηκες, πολύ πολύ έξυπνο. κάτι τέτοιο το συλαμβάνεις ΜΟΝΟ με σκληρή δουλειά και προπόνηση άσχετα με το "ταλέντο". ναι για το ντεθ το ξέχασα το 2! φοκιν ντεθ λόβερζ! σιγά ρε τη μάυρη μάστιγα πλάκα σου κάνω. flaming καταπέλτες FTW! fokkkkkkkk
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:53
Η Μαυρη Μαστιγα , που μονο στο ακουσμα του ονοματος της, φερνει τρομο δακρυα και τρεμουλο στους ανθρωπους θελει το σεβασμο ολων. Φημες απο την ερημια του Αελ ,λενε οτι οι μαναδες αποκρινοντε στα παιδακια τους , φαε μικρο μου γιατι αλλιως θα ερθει η Μαυρη Μαστιγα να σε κατασπαραξει απο την ερημια. κατι σα το μπαμπουλα δηλαδη lol
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τρι 24 Απρ 2012, 10:55
Laskoulas έγραψε:
Η Μαυρη Μαστιγα , που μονο στο ακουσμα του ονοματος της, φερνει τρομο δακρυα και τρεμουλο στους ανθρωπους θελει το σεβασμο ολων. Φημες απο την ερημια του Αελ ,λενε οτι οι μαναδες αποκρινοντε στα παιδακια τους , φαε μικρο μου γιατι αλλιως θα ερθει η Μαυρη Μαστιγα να σε κατασπαραξει απο την ερημια. κατι σα το μπαμπουλα δηλαδη lol
ε δεν παίζεσαι ρε μλκα!!!!χαχαχαχαχαχαχα. θα το βάλω υπογραφή. μακάρι να αποδειχθούν τα μισά αληθινα όχι τίποτα άλλο να βάψω επιτέλους και ορκς. 2 φορές έχω ξεκινήσει, 2 βαρέθηκα λόγω μεγάλων αριθμών!
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 15:13
H Eπελαση των Ανουβιδων !
Ανουκτατα και Ρα !
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 15:16
Αναχσουναμουνάρα!
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 15:22
ε ναι κλασεις ανωτερη απο τη δυτικη μπαρμπι ! μεχρι και ο Ιερεας κολαστηκε
Eτοιμασου το Σαββατο τα Φιδια του Νειλου να σε περασουνε απο πανω !!!
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 15:36
πφφ γλίτωσες την μαύρη μάστιγα θα μαι στο ναύπλιο φοκ.
theodddore Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 15:48
Ωραια η λιστουλα , αλλα νομιζω οτι οι δυο σκορπιοι θα ηταν καλυτερα να γινουν σταλκερς.Αυτο γιατι οταν βγουν οι σκορπιοι με το buried beneath the sandsδεν μπορουν να κανουν charge. Αρα (εκτος αν φανε charge) ειναι δεν κανουν τιποτα στην καλυτερη περιπτωση για 3 γυροους.Αρα αν θες να φας warmachines δεν πολυ εχει νοημα...Βεβαια εχεις και τους scouts οποτε να εχεις καποιο αλλο σχεδιο
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 15:54
μήτσο δεν είναι κακή ιδέα αυτό που είπε ο από πάνω μου
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:04
Mα τοσους μηνες 2 σταλκερς επαιζα και η αξια τους ειναι αδιαμφησβητητη... αν δειτε τους αλλους τιτλους Στηλες της Ροζετας , παντα με 2χ3 σταλκερς εχω κατεβει εκτος απο μια φορα , και τωρα η δευτερη το προηγουμενο σκ , σε 20 τουρνουα. Θελω να δω στη πραξη αν δεινουνε κατι διαφορετικο οι σκορπιοι στο τουρνουα του σκ εμεινα ικανοποιημενος απολυτα. Μαζοι συνθετουνε καλο διδυμο με αρκετες αττακ. με σκειβεν φαγανε τα μηχανηματα και οι σταλκερς απελευθερωθηκαν να πανε αλλου. με βαμπιρ κολησανε φλανκ το unit του λορδου να πολεμα και στο γυρω του αντιπαλου μου (αρα παιχτηκαν και σα νταιβερτ) με βαμπιρ ξανα φαγανε μπατς και μια μοναδα ζομπι. ειναι φτηνοι , ευκινητοι και με καληψη τεραιν στο σουτινκ δε τους χτυπας ευκολα, εχουνε το5 , απλα εχουνε πολυ λιγα γουντ , μονο 3. Η εμπειρια του τουρνουα μου εδειξε οτι ειναι καλη ισοροποια 1 σταλκερς και 2 σκορποιοι , απασχολουνε τον αντιπαλο και ειναι και 3 θαμμενες μοναδες. Θα τους δοκιμασω λιγο ακομα. Θελω απλα να χωρεσω και 2 σκορπιους και 2 σταλκερς αλλα χωρις να χασω την αποτελεσματικοτητα στις κομπρες. Ισως αν εβγαζα τον σκρολ οφ σιλντινκ μαγο και να πηγαινε για μπανσιμεντ 5. και μια κομπρα να εβαζα 2η σταλκερς ! θα το δω αν και ηδη το λαιτ μου ειναι αποδυναμομενω , ηθελε κανονικα στρ7-8
theodddore Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:12
Αα οκ τοτε, παντως ποσταρε κανα result με αυτην τη λιστα γιατκλι θελω να δω αν οντως αξιζουν P.S Πες και καμια γνωμη για τα swarms γιατι ειναι τα μονα entombed benieth the sands units που εχω αυτη την στιγμη
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:15
2 ειναι καλα ! 10 αττακ ποιζον δεν ειναι ασχημα. εγω τα εβαζα λιγο ,απλα ψοφανε πολυ ευκολα εχεις και ΛΝΤ 10 οποτε ουτε κραμπλ σε φοβιζει ! ειναι σχετικα καλα για να κυνηγας μηχανες, εως εκει βεβαια. δηλαδη αν εβαζες 1 σταλκερ 1 σκορπιο και 2 σουορμ , μια χαρα. απλα 2 ειναι το μινιμουμ.
theodddore Hero
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:17
Ok τελεια μονο δυο εχω tnx a lot
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:30
αμα ρίξεις το μπάνισμεντ δεν σου ξαναμιλάω @άποψή μου για τα σουάρμ την ξέρετε. είναι μαμιστερά. βγαίνεις ΣΤΗ φάτσα του τετάρτου (φορμέιτιον το ένα ΠΙΣΩ απ το άλλο, για έστω μία σαπόρτιν ατάκ) και αν δεν έχει τρελό ξύλο μπορεί και τον σκοτώσεις. με ένα φας προτέκτιον δεν το σηζυτώ τον σκοτώνεις σίγουρα. με 80 ταπεινά ποντάκια. κ ο σκορπιός το ίδιο βέβαια αλλα΄κανόνι.....σουάρμ όμως κανόνι ΚΛΑΙΝ, καταπέλτης ΚΛΑΙΝ, ...χελμπλάστερ ψιλοκλάιν. ο γιες! 1 + 1 + 1 είναι το ιδανικό ίμχο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flamez of da Waagh στις Πεμ 26 Απρ 2012, 16:39, 2 φορές συνολικά
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:36
theodddore έγραψε:
Ok τελεια μονο δυο εχω tnx a lot
ενοοει 2 μοναδες των 2 νομιζω..
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:39
1 μοναδα καλη ειναι νπ ! οι σταλκερς εναι σουπερ αλλα αν βαλεις 1 σταλκερς , 1 σκορπιο και 1χ2 σουορμ , δεστο σε λιγες μαχες και βλεπεις αν σου αρεσει , οι 2χ3 σταλκερς ξερουμε τι κανουνε... Σπερνουνε ας δουμε και λιγο τα αλλα.
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:45
Laskoulas έγραψε:
1 μοναδα καλη ειναι νπ ! οι σταλκερς εναι σουπερ αλλα αν βαλεις 1 σταλκερς , 1 σκορπιο και 1χ2 σουορμ , δεστο σε λιγες μαχες και βλεπεις αν σου αρεσει , οι 2χ3 σταλκερς ξερουμε τι κανουνε... Σπερνουνε ας δουμε και λιγο τα αλλα.
τι θα ελεγες για 2 σταλκερς και 2 σουορμ? τα πρωτα κυνηγανε τερατα κτλ, τα δευτερα τρνε μηχανες κτλ
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Πεμ 26 Απρ 2012, 16:47
Και αυτο καλο ειναι ! αν και το 1 σουορμ σιγουρα θα το εκανα 1 σκορπιο για να το κατι αλλο και για αλλες χρησεις.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse. Τετ 02 Μάης 2012, 01:26
Laskoulas έγραψε:
Unnamed2600 Pts - Tomb Kings Army
1 Tomb Prince General; Great Weapon Armour of Silvered Steel Dragonbane Gem
1 Liche High Priest Hierophant; Lore of Nehekhara; Magic Level 4 Dispel Scroll
1 Liche High Priest Magic Level 4 Sceptre of Stability
1 Liche Priest Magic Level 1 Scroll of Shielding
1 Liche Priest Magic Level 1 Ironcurse Icon
3 Skeleton Chariots
39 Skeleton Warriors Shield; Standard; Musician 1 Master of Arms
5 Skeleton Horse Archers Normal Bow
19 Skeleton Archers Normal Bow; Musician 1 Master of Arrows
5 Necropolis Knights Spear
4 Necropolis Knights Spear
1 Screaming Skull Catapult @ 90.0 Pts
1 Casket of Souls @ 135.0 Pts Light of Death
Total Army Cost: 2600.0
Για αλαγη ενα τοιχος απο σκελετια , για να εκμεταλευτω τα λαιτ σπελλ , λογικα θα ειναι αξιοποιστι με μπονους αττακ γουορντ , με ws απο Πριγκηπα ή απο σπελλ , δε θα ψοφανε ευκολα , τουλαχιστων στο 1ο γυρο μαχης , ωστε να πεσει απο φλανκ οι κομπρες ειτε να απελευθερωθουνε απο την πιεση που θα ασκει ο αντιπαλος με την κυρια δυναμη του και να πανε στις πισω γραμμες του. Κλασικα αλαγες γινονται ο ενας μαγος μικρος εξω, ειτε βγαινη η μια 3δα σταλκερ , και μπαινει 2ος καταπελτης , 6κομπρα η σκορπιος αν και σκεφτομουνα να εβγαζα και τους 2 καταπελτες Θα την δοκιμασω για το χαβαλε σιγουρα η λιστα με την Ανουκτατα και το Ρα δειχνη να ειναι πιο καλη, αλλα μια ευκαιρια θα της δωσω και αυτης μαλλων. Για πειτε καμια ιδεα για βελτιωση !
I am the last Born of the blood of the pharaohs The god of a rotting creation. Sent to unleash this curse.