Mε ελαχιστες πιθανες πινελιες αλαγης πχ να γινει η 5δα κομπρα 4δα και να βγαλω μερικους τοξοτες να κανω τα τσαριοτ 6 ισως και μια καβαλικο σε καριονς (να εχω ενα λαιτ τοξοτες και μια καριον δηλαδη) καπου εδω κατασταλαζω για πειτε καμια ιδεα να αλαξω κατι , τι να βγαλω και τι να βαλω ! thanks
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 02 Ιουν 2012, 01:54
νομίζω είναι η καλύτερη που έχεις βγάλει.κανα σκρολ οφ σίλντινγκ δεν χωρεί?
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 02 Ιουν 2012, 11:05
+1
αρκετοί diverters, αρκετές μονάδες για ξύλο, δυνατή μαγεία, καλό σούτιν
Μείνε μακριά από σάντεριν και θα είσαι αρχηγός
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 02 Ιουν 2012, 20:22
μου αρεσει αρκετα πολυ δυνατη αλλα σου λειπει το s7 banishment και οι μαμημενοι οι stalkers που δεν σου αρεσουν κα8ολου
βεβαια το ονομα ειναι respect !!!!!!!!!
Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean
ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 02 Ιουν 2012, 21:15
4 x chariots 20 x warriors 10 x warriors 30 x archers 10 x archers 5 x horse archers
6 x Necroknights 6 x Necroknights Warsphinx, breath
Casket Catapult Catapult
Νομίζω είναι το endgame σου. Έχεις αρκετά μικρά units να θυσιάσεις και να κουβαλάς τους μάγους από δώ κι απο κεί. Έχεις και 2 6άδες κόμπρες που τις αγαπάς.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 02 Ιουν 2012, 21:35
Xm την εχω δοκιμασει και ετσι , δε με αφηνει αδιαφορο. Ομως νομιζω οτι ειναι καλητερο το μπανερακι ο μουσικος και αν θυσιαζα κατι απο το κομαντ ειναι ο τσαμπ. Ο μουσικος ειναι υπερ απαραιτητος.και μου φαινετε οτι ειναι καλητερο να εχεις μια 6δα μια 5δα φουλ κομαντ, την δευτερη δε την υπολογιζουνε και πολυ (το εχω δει οταν την ειχα 4δα) και πολλες φορες κανει την εκπληξη , αφοσιωνονται στην 6δα που οτως η αλλως ειναι τοιχος. αν εκανα μια αλαγη θα ητανε οι 5 αρτσερ/ιππικο μου να τους κανο 3 καριον. το ενα νταιβερτ δε φτανει , θες 2 για να ειναι σχετικα κομπλε. Τα υπολοιπα οπως ειναι.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 09 Ιουν 2012, 00:28
Laskoulas έγραψε:
Unnamed2600 Pts - Tomb Kings Army
1 Liche High Priest Hierophant; Lore of Nehekhara; Magic Level 4 Sceptre of Stability Opal Amulet
1 Liche High Priest General; Magic Level 4; Lore of Light Earthing Rod
Για να στεκεσε με πιθανοτητες και απεναντι στο ντεθ ! Σκεφτηκα πολυ για τον τιτανα αλλα... οκ καλο το δ3 ,ομως σου κοβει ζαρι αρα παιρνεις απο το κασκετ 2 , βαλε οτι με 5 τσανελινκ λογικα θα φερεις και ενα 6ρι παει χαμενο κ αυτο εκτος αν φερεις 1 στο κασκετ, λογικα ο μεσος ορος ειναι 2 +1 ζαρι απο τσανελινκ πανω κατω εισαι κομπλε. Και γενικα αφου μπορεις να παρεις μαξ 3 , πρεπει να το μεγιστοποιης Επισης δε κανεις σπελλ με τους μικρους απλα μπουσταρουνε το μπανισμεντ. Τα σπελ τα κανεις 95% απο τους 2χ4 μαγους , το λαιτ για το μισαιλ και τα μπαφ ,και ο νεκεχαρα ομοιως για τα μπαφ. Αν σωνει και καλα θελω να χωρεσω ενα τιτανα θα εβγαζα ενα μαγο κ ενα καταπελτη θα μπορουσα την 4δα κομπρες , αλλα πραγματικα ειναι δυναμη να υπαρχει αλλη μια μοναδα κομπρες στο τραπεζι και δε λεει να βγει.
Και η λιστα με τιτανα
Laskoulas έγραψε:
1 Liche High Priest Hierophant; Lore of Nehekhara; Magic Level 4 Sceptre of Stability
1 Liche High Priest General; Magic Level 4; Lore of Light Earthing Rod
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Σαβ 09 Ιουν 2012, 00:36, 1 φορά
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 09 Ιουν 2012, 00:34
Την 1η. Και να κανουμε challenge στους Δανους.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Σαβ 09 Ιουν 2012, 00:36
Ναι και μενα η πρωτη αν και στη δευτερη ξεχασα ενα μαγουλι αρα και εκει εχω στρ7 νομιζω ομως η πρωτη στεκετε καλητερα.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 20:05
Δυο λιστες με Ουσαπτι με Τοξα , δεν ειναι ασχημες αφου αν γινει το σμαιτ μιλαμε για 18στρ6 βελη στις 36 ιντσες που απειλουνε εκτος απο τερατα και μηχανες. ειναι και 27 πληγες αντεχουνε ριχνουνε και νορμαλ ξυλο με στρ4 και στομπ.
Laskoulas έγραψε:
1 Liche High Priest Hierophant; Lore of Nehekhara; Magic Level 4 Dispel Scroll
1 Liche High Priest General; Magic Level 4; Lore of Light Sceptre of Stability
1 Liche Priest Magic Level 1
1 Liche Priest Magic Level 1
8 Skeleton Chariots
5 Skeleton Horsemen
5 Skeleton Horsemen
10 Skeleton Warriors Shield
15 Skeleton Archers Normal Bow
10 Skeleton Archers Normal Bow
10 Skeleton Archers Normal Bow
6 Necropolis Knights Spear; Musician
8 Ushabti Great Bow
3 Sepulchral Stalkers Halberd
1 Screaming Skull Catapult
1 Casket of Souls Light of Death
Total Army Cost: 2600.0
Laskoulas έγραψε:
1 Liche High Priest Hierophant; Lore of Nehekhara; Magic Level 4 Sceptre of Stability
1 Liche High Priest General; Magic Level 4 Dispel Scroll
Ποια απο τις δυο σας αρεσει και τι προτασεις εχετε?
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 20:17
δεν είναι και άσχημα τα θσάμπτι. το θέμα είναι ότι δεν μποιρούν να πάρουν ΚΑΙ τόξο και τσεκούρα, τον ΗΛΙΘΙΟ που έφτιαξε το βιβλίο μέσα. όσο πυροβολούν είναι οκ, αλλά μόλισς σε φτάσουν είναι σαν...45-ποντοι τόμπ γκάρντ.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 20:42
Kοιτα βαρανε με στρ4 και εχουνε κ στομπ , οκ δεν ειναι στρ6 αλλα θα ριξουνε 3-4 γυρους 36 στη χειροτερη - 72 στη καλητερη βολες (αν περνω σμαιτ) με στρ6 στο σουτινκ με 36 ιντσες αποσταση. Τα λαιτ μπαφ τους κανει πιο ανθεκτικους , και αντι 4 κομπρες και ενα καταπελτη ουσιαστικα βαζω αυτα. Ειναι και ενα τοιχος με 27 πληγες με τις κομπρες να εχουνε 12. Θα τα δοκιμασω και βλεπουμε.
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 20:48
Και οκ, αντε ας πουμε πως τα Ushabti τρωγονται. Η 8αδα Chariots δεν τρωγεται με τιποτα...Καντη 2 4αδες.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 21:08
Μη μενεις μονο στη 1η λιστα (την ειχα κανει το καιρο που ετρεχα μανιωδως την Αρμαδα των Τσαριοτ) για τσεκαρε και τη 2η λιστα εχει και 9δα ουσαπτι και 6 κομπρες και σφιγγα ! Ειναι λιγο σινικο τοιχος τα ουσαπτι , ερχονται σχεδων στην ιδια τιμη με την φρουρα δε χρειαζονται ηρωες και ριχνουνε και στρ6 βελη χωρις μοντιφαιερ , χτυπανε δηλαδη μανστερς , μηχανες και ακριβους ιπποτες Σιγουρα θα τους βαλω στο πεδιο να δουμε τι ψαρια πιανουνε.
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 21:16
Νομίζω ότι τα ουσάμπτι είναι καλύτερη επιλογή από τις ελαφριές κόμπρες
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 21:28
Ειναι μοναδα χωρις μουσικο. Μπαααααα
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 21:55
Παιρνουνε Κομαντ Γκρουπ , μια χαρα
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Κυρ 10 Ιουν 2012, 22:40
ε εντάξει μπορείς να δοκιμάσεις!!!! εξάλλου κ ο αδόλφος τα γουστάρει κάτι θα ξέρει!!! !
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Τετ 13 Ιουν 2012, 17:24
Παράθεση :
1 Liche High Priest General; Magic Level 4; Lore of Light Dispel Scroll
1 Liche High Priest Hierophant; Lore of Nehekhara; Magic Level 4 Sceptre of Stability Opal Amulet
Tα κλασικα βγαινει ο τιτανας , μπαινουνε 3 ακομα σταλκερς , η βγαινει τιτανας και σταλκερς και μπαινει μια 5δα κομπρα ! Στη μορφη εδω δειχνη πιο all around για ματσαπ και σαφη ενισχυση της μαγειας ...
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Τετ 13 Ιουν 2012, 18:32
ή βγαίνει ο τιτάνας μόνος του ή τον βγάζουν τα κανόνια
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Τετ 13 Ιουν 2012, 20:46
κολοσσός, η νέα σατανική μου ιδεα. ws10, ini 10 + ....unstoppable assault. βγαίνει τουλάχιστον 11-12 χιτς + thunderstomp. κ αν περάσεις και timewarp πιθανώς να μην προλάβει ο άλλος να βαρέσει!!!!!!!
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Τετ 13 Ιουν 2012, 20:55
Πριν 3 βδομαδες ειχα παιξει απεναντι στη σατανικη σου ιδεα με τον Ντοντο. Νομιζω πως θελει 2 Κολοσσους για να δουλεψει καλυτερα παντως.
Λας Η τελευταια λιστα ειναι σαν παραγγελια "μια γυρο με απ ολα". Βγαλε κατι και εστιασε σε κατι (πχ anti infantry ) και ασε τα all around!!!! (αυτη με τις 2 5αδες και τη 1 σφιγγα μου αρεσε περισσοτερο απο ολες).
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Τετ 13 Ιουν 2012, 21:01
εντάξει εντάξει εσύ/ντόντος το χε σκεφτεί πρώτος!!!!! αν και ....εγώ το δήλωσα πρώτος. ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ χαχαχαχαχαχαχαχα
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Τετ 13 Ιουν 2012, 21:05
Παω υπογα, τον ρωταω οταν ξεκιναμε "Ιεροτιτανας;" . Μου λεει οχι Cοlossus με extra HW. Τον κολλησαν τα Fiends βεβαια και σκατομποτσαρε κιολας. Μετα τη μαχη λεγαμε πως μαλλον θελει 2 για σιγουρια.
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Even Gods turn to sand, like a drop in the ocean Τετ 13 Ιουν 2012, 21:21
Moυ το ειχε πει ο Ξερευς εδω και πανω 1 μηνα ζωαδια για να μη μαλωνετε λολ οτι με 2 κολοσους παιζει ο αγγλος δε μου αρεσει καθολου προσωπικα και εγω σας λεω οτι ειναι πολυ λιγοτερο απο αυτο που υποσχετε. θελει τρομερο συνερτζι στα σπελλ , για να περασει , δηλαδη θες και ιν10/ςσ10 και ταιμ γοορπ οποτε ενα θα στο κοψει. (και αμα εχεις και λεβελ 2 μαγους ισως μη περασει τιποτα -.-) Οι κομπρες πολυ καλητερες ακομα και ενα απο τα 2 σπελλ να περασεις. ακομα ο κολοσος ρε ειναι 6 γουντ σου περνα ενα φαιρμπολ και τρεμεις ... εχω χασει τιτανα απο δ6στρ5 .... απο φλάνκ τσαρτζ (εγω ειχα κανει σε κατι χαος γουοριρος του μηνα λολ ) Γενικα ενω δειχνη καλη ιδεα ενα τετοιο τερας , ενω θα σου δεσμευσει κρισημους rare ποντους (δε θα βαλεις ειτε 2 κατα ειτε κασκετ), δε θα αποδοση ιμο στη λειτουργια της λιστας ...
Με 50ποντους παραπανω εχεις τη σφιγγα (οπως ειχε υπερθεματισει πολλες φορες ο φλειμς και παχυ γουρουνι να λεμε το δικιο !!!) μια σφιγγα και 2 μοναδες Ιπποτες ειναι ο σκελετος που θες στη λιστα.
Εντιτ να συμπληρωσω και 2 cc απο τους καταραμενους σκλαβους του νταρλοκ (τοσο αντεξε με το πενιχρο 5+ σειβ ο τιτανουλης μου) Σφιγγα ρε με θαντερκρασ , θαντερστομπ μπρεθ και 2 κομπρουλες