Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Warhammer: Fantasy Battles | |
|
+11Laskoulas Juan h34dnotf0und Giorel galvert Asarnil the Dragonlord Flames Johneleos Xereus Khar Vader tomahawk 15 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 11:20 | |
| 7η με χρηση BSB της 8ης, κανονα terror / fear 8ης , χωρις μετρημα για τα war machines. Eτσι καπως θα τρωγοταν. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 11:27 | |
| - galvert έγραψε:
- H GW δεν έχει σαν main target group τα σκεπτόμενα όντα αλλά τα παιδιά αυτών σε ηλικίες 6-18. Οι γονείς (γενικά) δεν γνωρίζουν ότι η εταιρεία προμοτάρει κάποια units μέσω κανόνων που η ίδια βγάζει, ούτε ξέρουν αν τα παιδιά τους αγοράζουν αυτά. Τους νοιάζει μόνο το ότι παρατάνε τα παιδιά τους με 20-30-40 λίρες σε ένα μαγαζί το σκ, κάνουν τις βόλτες τους και το απόγευμα το μαζεύουν για το σπίτι
πολύ πολύ σωστός και μου δίνεις ωραιότατη πάσα, αλα....ινιέστα. θεωρώ ότι όταν έγινε η εταιρική στρατηγική πριν την έκδοση προς τα εκεί το πήγαν. το θέμα όμως είναι ότι τελικά...δεν πολυαποδίδει το εγχείρημα το παιδάκι θα παίξει οκ, θα πάρει ένα δύο στρατούς, αλλά αν το παιχνίδι είναι μούφα θα το παρατησει. παιδάκι είναι δεν είναι...ηλίθιο. και ξέρω 2-3 15 χρονα που απλά παράτησαν το gt επιδή πχ είχαν τομπ κινγκς και ο ...βασιλάκης (αν διαβάζεις που είσαι μαθητούδι?) είχε ...2 ύδρες. το φράγκο το φέρνει ο πελάτης ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. όχι ο once off. και ο πελάτης επιστρέφει όταν το προιόν είναι πολύ καλό. και αυτή την στιγμή πολύ καλό προιον έχει μόνο το ίτισι. οπότε...επιστρέφουν μόνο οι ένκαυλοι. ένας απλός φαύλος κύκλος. τα οικονομικά είναι απλά. το πρόβλημα είναι όταν μπαίνουν οι "αναλυτές" που τα κάνουν λώλο!!!!! | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 11:36 | |
| | |
| | | tomahawk Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 11:39 | |
| Με τα technology gifts δε μου απαντησατε :Ρ εχω ακουσει για chaos lord με plasma pistol.... αληθευουν;
| |
| | | tomahawk Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 11:42 | |
| - galvert έγραψε:
- H GW δεν έχει σαν main target group τα σκεπτόμενα όντα αλλά τα παιδιά αυτών σε ηλικίες 6-18. Οι γονείς (γενικά) δεν γνωρίζουν ότι η εταιρεία προμοτάρει κάποια units μέσω κανόνων που η ίδια βγάζει, ούτε ξέρουν αν τα παιδιά τους αγοράζουν αυτά. Τους νοιάζει μόνο το ότι παρατάνε τα παιδιά τους με 20-30-40 λίρες σε ένα μαγαζί το σκ, κάνουν τις βόλτες τους και το απόγευμα το μαζεύουν για το σπίτι
Γιατί η GW το Lotr γιατί το έβγαλε;... για να προσελκύσει το κόσμο (ήταν η χρυσή εποχή του Άρχοντα τότε είχανε βγει και οι ταινίες είχε γίνει χαμός), ώστε μέσα από αυτό να γνωρίσουν το fantasy και το 40k που είναι τα παιχνίδια που κυρίως προμοτάρει. Πέτυχε όμως τίποτα; | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:15 | |
| - tomahok έγραψε:
- Πέτυχε όμως τίποτα;
Στην Ελλάδα όχι, αλλά είναι κακή ιδέα να κρίνουμε μόνο από την εδώ (ανύπαρκτη) αγορά. Στην Αγγλία ήταν αρκετά ως πολύ popular εκείνη τουλάχιστον την περίοδο ως και το 2004 που τα είδα από κοντά. Και πολυεθνική μεν, αλλά το 25% των εσόδων της είναι στην Αγγλία μόνο, οπότε ναι, σε συνάρτηση με τα νούμερα από το 2002 ως και σήμερα, μάλλον έχει πετύχει, πόσο μάλλον αν μιλάμε για κάτι που σκοπός του δεν ήταν να πουλάει minis στους ίδιους ρυθμούς με τα fantasy / 40k, αλλά να βάλει τον κόσμο μέσα στα μαγαζιά της GW ακόμα και για να χαζέψει. | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:46 | |
| - galvert έγραψε:
- tomahok έγραψε:
- Πέτυχε όμως τίποτα;
Στην Ελλάδα όχι, αλλά είναι κακή ιδέα να κρίνουμε μόνο από την εδώ (ανύπαρκτη) αγορά. Στην Αγγλία ήταν αρκετά ως πολύ popular εκείνη τουλάχιστον την περίοδο ως και το 2004 που τα είδα από κοντά. Και πολυεθνική μεν, αλλά το 25% των εσόδων της είναι στην Αγγλία μόνο, οπότε ναι, σε συνάρτηση με τα νούμερα από το 2002 ως και σήμερα, μάλλον έχει πετύχει, πόσο μάλλον αν μιλάμε για κάτι που σκοπός του δεν ήταν να πουλάει minis στους ίδιους ρυθμούς με τα fantasy / 40k, αλλά να βάλει τον κόσμο μέσα στα μαγαζιά της GW ακόμα και για να χαζέψει.
Τι λέτε ρε που δεν πέτυχε; Εγώ το δόλωμα του "Μάχες στη Μέση Γη" τσίμπησα πριν 8 χρόνια, και απο τότε έχω σκάσει σε WH και 40k πάνω απο... εχμ.. ας μην το υπολογίσω καλύτερα.. | |
| | | Xereus Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 498 Registration date : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 18:52 | |
| Η 8η με καμια 5 αρια βιβλια (με την ιδια φιλοσοφια )ακομα, πιστευω πως θα γινει η καλυτεη εκδοση .να φυγουν οι εμετοι των dark elf skaven demons κτλ κτλ και το παιχνιδι θα ναι καλο και ισορροπημενο ακομα και σε gt mode .(ισως να μη χρειαζομαστε και ar restictions ) Βεβαια καπου 20 χρονια τωρα η εταιρια ξερει να με απογοητευει οποτε μαλλον οχι..
| |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 19:18 | |
| - Xereus έγραψε:
Βεβαια καπου 20 χρονια τωρα η εταιρια ξερει να με απογοητευει οποτε μαλλον οχι..
Η πιο σοφη κουβεντα σε αυτο το θρεντ... | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 20:47 | |
| - Giorel έγραψε:
- Xereus έγραψε:
Βεβαια καπου 20 χρονια τωρα η εταιρια ξερει να με απογοητευει οποτε μαλλον οχι..
Η πιο σοφη κουβεντα σε αυτο το θρεντ... Μόνο εγώ βλέπω την αντίφαση ανάμεσα στο "20χρόνια" και στο "απογοητεύει"; | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 20:49 | |
| Οχι, απλα εσυ μόνο ασχοληθηκες.... | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 20:51 | |
| Γκιορέλο, Γκιορέλο τα κοτόπουλά σου θέλω! | |
| | | Giorel Hero
| | | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 20:53 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 21:01 | |
| Μεγαλύτερη μαζόχα από εμένα που έπαιζα Ορκς επί 10 χρόνια ενώ κάθε βιβλίο τους ήταν χειρότερο από το προηγούμενο, δεν πρέπει να υπάρχει. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Warhammer: Fantasy Battles Πεμ 07 Ιουν 2012, 21:31 | |
| χαχαχαχαχα ακολουθώ τα χνάρια σου κατά πόδας με 1) χάι ελβς 2) ορκς 3) μπιστμεν
επόμενος σταθμός η...ζώνη του λυκόφωτος! | |
| | | | Warhammer: Fantasy Battles | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |