Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| TEST VOTE out of TEN TEST!! | |
|
+13Hellspawn Giorel Tzineris Johneleos Tzortz galvert stormcaller medas Shieldwolf tattooman xrisomiga Abducted47 aphelion 17 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Σαβ 23 Ιουν 2012, 21:35 | |
| και οι δικές μου ψήφοι ....
Andreash 7 Aphelion 6 Elhion 6 Giannis 6 Imhotep 4 Kontos 4 Meraklis 8 Pyrforos 5 Solegga 4 Tattooman 7 Tzineris 4
| |
| | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Κυρ 24 Ιουν 2012, 10:14 | |
| Andreash=5 Aphelion=6 Elhion=5 Giannis=4 Imhotep=4 Kontos=6 Meraklis=6 Pyrforos=5 Solegga=4 Tattooman=6 Tzineris=4
| |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Κυρ 24 Ιουν 2012, 10:27 | |
| Ωραία τα πάμε ως τώρα! Κιπ ιτ κάμιν λαντς! | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 09:31 | |
| Μια παρατήρηση μόνο..οι βαθμοί 0-3 είναι αρνητικές βαθμολογίες,όπως και να το κάνεις δεν αξίζει καμιά προσπάθεια αρνητική βαθμολογία, γι αυτό, θα πρότεινα: 1 στα 10 είναι αρχάριο επίπεδο 2 στα 10 έιναι καλή προσπάθεια 3 στα 10 είναι το απλό tabletop 4 στα 10 είναι το απλο καθαρο tabletop 5 στα 10 είναι το καλό tabletop 6 στα 10 έιναι το καλύτερο tabletop 7 στα 10 ειναι η εξαιρετική δουλειά 8 στα 10 είναι το έργο τέχνης 9 στα 10 έιναι το αριστουργημα 10 στα 10 δεν υπάρχει κατα τα άλλα όλα οκ! | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 09:49 | |
| Σε αυτό θα είμαι κάθετα αρνητικός! Ετσι είναι το σύστημα του cool mini or not! Ακόμα γιατί μια βαθμολογία να μην είναι αρνητική και γιατί καμιά προσπάθεια δεν αξίζει κάτι αρνητικό? Είμαστε στον παιδικό σταθμό που μας λένε μπράβο σε ότι κάνουμε? Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί, να δεχομαστε τα λάθη μας, να είμαστε οι πιο σκλήροι κριτές τοθυ εργου μας και να μην απαιτούμε καλά σχόλια αλλά να τα κερδίζουμε. Συγνώμη που είμαι τόσο χύμα αλλά εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα. | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 10:24 | |
| +1 και από μένα στον Aphelion
Και το σύστημα υπάρχει ήδη και όποιος ποστάρει σε competition πρέπει να είναι έτοιμος να ακούσει και καλά και κακά comments. Εγώ τουλάχιστον, διαφορετικά θα κρίνω κάτι που κάποιος βάζει ως entry σε διαγωνισμό, όσο άτυπος και να είναι, και διαφορετικά κάτι που θα βάλει στο painting section γενικά για να μοιραστεί μαζί μας την δουλειά του. | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 10:30 | |
| Οκ ας υπάρχει και μια αρνητική ψήφος αν σου φαίνεται δικαιότερο αλλά εδώ έχουμε 3!!Αυτές οι 3 ουσιαστικά μειώνουν τη διάκριση των ανώτερων επιπέδων!Για ποιό λόγο να διακρίνεις μια άσχημη μινιατούρα άσχημη ασχημότερη ή εντελώς χάλια ενω μια κατηγορία θα κάλυπτε και τους 3 αυτούς χαρακτηρισμούς! Ενώ χρειάζεται περισσότερο μια αναλυτικότερη διάκριση των ανώτερων επιπέδων, διότι εκεί θα γίνεται το παιχνίδι της βαθμολογίας! (κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντα) | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 10:40 | |
| Και επίσης γιατί να μην είμαστε λίγο πιο ευγενικοί; Αυτό δεν αλλάζει την αντικειμενικότητα και έχει μικρότερη πιθανότητα να παρεξηγηθεί κάποιος και να μην ξανασυμμετάσχει! | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 10:44 | |
| Γιατί για μένα υπάρχει διαφορά από το "άσχημο" ως το "κακό" και το "Laskoula άσε κάτω το πινέλο" . Δε μπορώ να τα τσουβαλιάσω όλα σε μία κατηγορία. Έβαλα, απ' όσο θυμάμαι, σε σένα 4 και σε κάποιους 3. Με το σύστημα που λες θα έβαζα 2 σε όλους που θα ήταν άδικο και πρώτα πρώτα για σένα τον ίδιο. Πέρα από αυτό, είναι το σύστημα του CMoN και που όλοι, λίγο-πολύ, είναι familiar μαζί του. Kαι για το θέμα ευγένειας, ρώτα και τον flames που έχουμε αναλύσει πολύ το θέμα για τις βαθμολογίες στο CMoN μαζί του, είμαι αυστηρός αλλά και δίκαιος και το ίδιο ζητάω από τους άλλους. Δεν έχει να κάνει αν είμαι ευγενικός μαζί τους ή όχι, απλά δε μου αρέσει να χαιδεύω αυτιά. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 10:54 | |
| θα συμφωνησω με τον Γκαλβερτ Φιλοι Ανταγωνιστικοι Βαφιαδες , οσο και να ζηλευετε το υψηλο επιπεδο της γραφιστικης ικανοτητας μου, οσο και να προσπαθειτε με δολια μεσα να κιτρινησετε τις υπεροχες δουλιες μου, πχ τα εξαιρετικα Σκινκ μου, βαμενα με μια νεα μεθοδο που ΕΓΩ παγκοσμιος πρωτος δημιουργησα , μια τεχνικης η οποια πηρε το ονομα της οχι μονο για να τιμησω τους αρχαιους μας ηρωες αλλα και να δειξω ποσο ξεχωριστη τεχνικη ειναι η οποια συζητιετε σε ολα τα παγκοσμια φορα με θαυμασμο απο τους καλοπιστους για τους νεους οριζοντες που ανοιξα (πιανουμε το σκινκ απο το πατουσακι (οπως επιασε και η θετιδα τον αχιλλεα ενα πραμα)και το βουταμε 2 με 3 φορες , προσεχτε ΟΧΙ παραπανω σε μπλε μπογια , επειτα το φυσαμε να στεγνωσει ) αν και επειδη στο θεμα βαψιματος ειμαι σεμνος ξερω οτι τα εργα μου θα αναγνωριστουνε μετα θανατο οπως σε ολους τους μεγαλους καλλιτεχνες :P:P Ατιμο ταλεντο ... | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:05 | |
| ετσι! στο χω πει ότι είσαι ένας εν δυνάμει Μιχαήλ Αγγελος νεαρέ εκκολαπτόμενε ρεμπράντ, απόγονε του μποτιτσέλι, συνεχιστή του έργου του Πικάσο!!!!!
Ον τόπικ: Ρε σεις να είμαστε αυστηροί μεν, ευγενικοί δε. Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος του να είσαι αγενής με κάποιον. Δηλαδή πρέπει να του πεις η φιγούρα σου είναι ΓΤΠ ή αρκεί να τον μαυρίσεις με βαθμολογία και να εξηγήσεις τις αιτίες σαν κύριος? Εκτός, αν, ως Ελληνες το να είμαστε ευγενικοί και κύριοι σε ένα φόρουμ (όπου δεν κοιτάμε τον άλλο στα μάτια) είναι πέραν των δυνάμεών μας.
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:07 | |
| Μαεβιους Λασκουριδης Ιμο παντως οπως πρεπει να υπαρχει βαθμολογια για τις καλες δουλεις ετσι πρεπει να υπαρχει και για τις προχειρες και κυριως να επισημενωντε τα λαθη και τα περιθωρια βελτιωσης ! | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:10 | |
| Όπως το αντιλαμβάνεται κανείς Εγώ θα συμμετέχω πάντως δεν παρεξηγούμαι!! έχω και κάτι kitcherella μινιατούρες για να γουστάρουμε μηδενικά άμα θέτε! (για σκεφτείτε το κι αυτό..kitcherella μινιατουροδιαγωνισμός) Λασκούλα..δεν σε βλέπω να ψηφίζειςς....λέμε.... | |
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:14 | |
| ε δε το παρακαλουθησα το θεμα απο την αρχη , εχω ψηφισει αρκετες φορες , αλλα δεν κατεχω , δε κανω παρελαση , μαχες παιζω οποτε μη ψηφισω καμια κοτσανα θα διαβασω το νεο συστημα βαθμολογησης και θα επανελθω ! | |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:15 | |
| @Laskoul Ο επόμενος διαγωνισμός είναι warmachine / vehicle απ' όσο θυμάμαι. Άκουσα ότι θα λάβεις μέρος; Θέλω να δω να πιάνεις rock lobba από τον "αστράγαλο" και μετά να το φυσάς να κρυώσει στεγνώσει. @Flames Μα δεν έβρισε κανένας. Απλά έχουμε την διαφωνία αν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες κάτω από το 4 που είναι "αρνητικές". Ο Τzineris λέει αντί αυτού να έχουμε 1. αρχάριος, 2 καλή προσπάθεια, και από το 3 να είναι το tabletop επίπεδο. @Τzineris Όλοι έχουμε minis του 0 αλλά δε το λέμε ανοιχτά ρε. Αν βάλω ένα orc του 95 που έχω κάπου θα γελάνε και τα τσιμέντα | |
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:20 | |
| ναι βρε γενικολογώ. +1 να έχουμε κατηγορίες κάτω της βάσης
αν φτιάξω ντουμ ντάιβερ από μόρντορ τρολ που πετάει φανάτικς πιάνει?????λοοολ | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:20 | |
| μην ανυσηχείς έχει οδηγίες χρήσεως!! 0 στα 10 είναι παπαριά! 1 στα 10 είναι μούφα 2 στα 10 είνα πολυ ασχημο 3 στα 10 είναι ασχημο απλά 4 στα 10 έιναι καλή προσπάθεια 5 στα 10 είναι το απλο καθαρο tabletop 6 στα 10 έιναι το καλό tabletop 7 στα 10 ειναι το καλύτερο tabletop 8 στα 10 είναι το πολυ καλό μοντέλο 9 στα 10 έιναι το αριστουργημα 10 στα 10 δεν υπάρχει | |
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:23 | |
| to "0" προτείνω να μην υπάρχει. 0 θα παίρνει μια ...άβαφτη φιγούρα. | |
| | | tattooman Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 316 Ηλικία : 41 Τόπος : kamatero Currently Playing : akoma mathaino na vafo! Registration date : 29/04/2012
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:28 | |
| Επειδη ολοι αρχισατε να ξεφευγετε λιγακι απο το βασικο θεμα,σοβαρευτειτε! Εχουμε μπροστα μας μια παγκοσμια καινοτομια και ασχολειστε με μικροτητες! Λασκουλα,θελω να με μαθεις την τεχνικη του 'βαπτισματος του αχιλλεα' | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:30 | |
| | |
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:31 | |
| Προσεχε τι ευχεσε Τατουμαν Δε ξερω αν μπορεις να αντεξεις το ψυχικο κοστος και το πνευματικο αντιτιμο οταν χρησιμοποιεις αυτη την τεχνικη , με επιμονη βεβαια μπορει να ειναι κληρονομια και να περναει απο το δασκαλο στο μαθητη , απο μενα σε σενα wax in wax out | |
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:34 | |
| - Laskoulas έγραψε:
wax in wax out χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα λασκούλα σαν επικό! που το θυμήθηκες ρε μλκα! χαχαχαχαχαχαχα μιγιάγκι χαχαχα | |
| | | tattooman Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 316 Ηλικία : 41 Τόπος : kamatero Currently Playing : akoma mathaino na vafo! Registration date : 29/04/2012
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:36 | |
| βασικα σκεφτομουν κατι αλλο! Το ψηνεις να βαψουμε μαζι ενα Rhino που εχω? Και να παρεις και εσυ μερος στον διαγωνισμο? | |
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:44 | |
| Δυστηχως θα λειπω σε ενα υπερατλαντικο ταξιδι σε ενα διαγωνισμο οποτε ειναι δυσκολο. εκπροσωπησε με μαθητη ! ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις ! Παρε στρατο φαντασυ να σε μαθω να παιζεις αντρικο παιχνιδι και ασε τα ραινο και λαντα/γιουγκο ραιντερ ... Το ξερεις το Μοτο ... Άντρας με power armor και τον εχθρό στα πέντε χιλιόμετρα δε γίνεσαι. Το πολύ 40γκέι. | |
| | | tattooman Knight
| Θέμα: Απ: TEST VOTE out of TEN TEST!! Δευ 25 Ιουν 2012, 11:47 | |
| Οποτε να μην πω οτι ετοιμαζω τα ogres μου,ε? Μεγα διδασκαλε? | |
| | | | TEST VOTE out of TEN TEST!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |