Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Ghost Riders vc list Δευ 25 Ιουν 2012, 20:25
1 Vampire Lord General; Lore of Vampires; Heavy armour; Magic Level 4 Sword of Swift Slaying Talisman of Preservation Red Fury Summon Creatures of the Night Enchanted Shield Potion of Strength
1 Hellsteed
1 Vampire Battle Standard Bearer; Heavy armour; Shield Sword of Striking Red Fury Dragonhelm Dispel Scroll
1 Hellsteed
19 Dire Wolves
1 Doom Wolf
19 Dire Wolves
1 Doom Wolf
40 Zombies Standard; Musician
40 Zombies Standard; Musician
7 Hexwraiths
7 Hexwraiths
7 Hexwraiths
13 Black Knights Barding; Heavy Armour; Shield; Standard; Musician
2 fell bats
2 fell bats
2o γυρο όλοιιιιιι charge! μου λειπει ενα earthing rod αλλα θα πρεπει να βγάλω το potion of str... :/ για πειτε?
Flowapowa Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 10/04/2012
Δεν είναι κακή λίστα αλλά πρέπει να αποφύγεις κάποια δύσκολα pairings. Τα Hexwraiths πχ έτσι και μπουν σε cc με skinks, ένα-δύο γύρους το πολύ να αντέξουν.
6+ Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 19/11/2009
τα χορρορς χωρις υποστηριξη δε πανε πουθενα.. επιπλεον τα χεξ σε συγκεκριμενα ματς απς δε πεθαινουν ποτε.. εναντιον warriors, de, high elf, orcs, beast, vc (horrors, varg, mortis), empire, brets, ogres, λιζαρντς πως θα τα σκοτωσουν? μονο με μαγεια αλλα ενα δυο γυρους αντεχουν.
deamonkin Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
ακομα και με deathstars τα χεξ απλα περνανε απο μεσα και μπορουν να κανουν μεχρι 21 str 5 Ηιτς No armour saves / round ... τα χορρορς θελουν πολυ πιο αμυντικη λιστα
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Φτιαξε κατι που να ταιριαζει στο στυλ παιχνιδιου σου. Οσο πιο πρωτοτυπη ειναι μια λιστα-που σου ταιριαζει και που μπορεις να την κουμανταρεις- τοσο πιο πολλους ποντους δινει. Αλλα...Earthing Rod οπωσδηποτε!
Flowapowa Warrior
ενταξει αν κοιμηθει ο θεος, ξεχασει να ακουσει το ξυπνητηρι, η γυναικα του θεου καψει το φαγητο, και ο ανηψιος σπασει το αμαξι στο πυργο της πιζας παιζει και να γινει αυτό που εγινε! (οπως παιζει και το να κανουν charge + downhill 6 horrors σε 20 saurus spearmen και να χασω τη μαχη για 5 ή να μενει η άλλη μοναδα στα ασακια και μετα αφου σπασει να ραλιασει στα ασακια, κλπ κλπ κλπ!)
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
αλήθεια λέει μπροστά ήμουν!!!! μάκη θα εκδικηθώ εγώ για σένα αγόρι μου (καλά θα μου ρίξει κανά 20 ρι η ανερχόμενη δύναμη που λέγεται φόουαπάουα και θα τρέχω!!!!!)
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
ενταξει αν κοιμηθει ο θεος, ξεχασει να ακουσει το ξυπνητηρι, η γυναικα του θεου καψει το φαγητο, και ο ανηψιος σπασει το αμαξι στο πυργο της πιζας παιζει και να γινει αυτό που εγινε! )
προσπαθώ να εξηγήσω επιστομονικά την συνειρμιακή σου σκέψη αλλά αποτυγχάνω παταγωδώς!!!!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Mακη στα ειπα και απο κοντα , θα τα πουμε και απο Φεις. συμφωνω οτι τα κριπτ θελουνε την υποστηριξη ενος μορτις για το καλο ρετζεν,ενος λορδου σφαχτη , ενος μαγου μπορει να δειχνη πεπατημενη αλλα ισως και να μην ειναι. απο την αλλη τα Χεξ οντως σε καποιους στρατους ειναι δυναμη το3χ7 μου αρεσει περισοτερο , απο εκει και περα ειναι τι θες, οι ιπποτες δε με ενθουσιαζουνε τρελα , δεν εχεις πια μακαμπρι , μπανερ ριτζεν ειναι και οτι στα εχουνε μαζι με χαρακτηρες μαξ 15. δε ξερω απο εκει και περα εχεις παιξει λιστες με 2χκριπτ οποτε ξερεις τι παιρνεις και τι ζητας. δωσε ενα 15νθημερο φουλ δοκιμες με χεξ και αποφασιζεις τι ταιρειαζει καλητερα στο επιθετικο σου στυλ.
Flowapowa Warrior
το Σάββατο έχει σαύρα το μενού της...ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ!!!!!
Δυστυχώς λόγω απρόοπτων θηλυκογενών εξελίξεων, το Σάββατο δεν θα μπορέσω τελικά να έρθω.
η μόνη θηλυκογενής εξέλιξη που μπορώ να συμπεράνω, είναι παμφάγα, έχει λυρή και κάνει....."κο κο κο" χχαχαχαχαχα εντάξει ρε άλλη φορά, απλά με σάυρες έχω ελάχιστες μάχες κ ο λασκούλας παίζει μούμιες.....
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011