Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Beasts Final: 2600 | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 10:22 | |
| mino lord gnarled hide blackened plate (με τόσα flaming banners lol) dawnstone shield crown of command ini10 sword (no ASF for this guy)
shaman lvl2 scroll, lore of beasts shaman lvl2, lore of beasts, chalice of dark rain shaman lvl4, lore of SHADOW, herdstone war gor BSB,DISCIPLINE,shield
2 x harpies, SCOUTS
3 x chariots 4 x ungors (3 χ mus)
32 Gors, shields, FC
7 minos 7 Razorgors (ή 6 + 1 θα δω)
και νομίζω παίζει ενάντια στα πάντα. η τακτική είναι απλή εντοπίζεις το μπάνερ οφ εέρναλ φλέιμ που όπως είχα πει θα γεμίσει η ελλάδα, και στέλενεις ντουγρού το μινώταυρο μόνο του ή με ...4+ warded από φωτιά μινώταυρους λολ. με ινι 10 (cc phase) τα ASF αχρηστεύονται οπότε αρχίζει να σφάζει σιγά σιγά. οι χάρπις σκάουτς σε συνδυασμό με το σάλις οφ δε νταρκ ρέιν μπορούν να σου επιτρέψουν να τσαρτζάρεις σε γκαν λαιν απ τον πρώτο γύρο σου (αν παίζω δέυτερος) και το διπλό σάντοου και μπιστς κάνει το κάθε ρέιζοργκορ τσάριοτ στην χειρότερη (με +3 ζάρια και γουάιλντφορμ σπαμ με μπιστς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να μην περάσω κάτι καλό). 7 ρέιζοργορ είτε με....s7 t6 (πόσο????ναι τόσο στο τσάρτζ) ή ακόμα και με ...σ8 τ7 αν φοβάται ο άλλος το σάντοου, είναι κάτι τραγελαφικό ίμχο. μιλάμε για μονάδα από σταρ ντράγκονς χωρίς φτερά. λέω να παίζω με αυτή φέτος! ακούω!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames of the Beast στις Παρ 24 Αυγ 2012, 11:04, 2 φορές συνολικά | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 10:38 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 10:45 | |
| Απλα , καλη λιστα πολυ δυνατη , το μονο , ισως θες κανα δυο νταιβερτς ακομα αλλα και τα αρματα αναλογα τις καταστασεις μπορεις να τα παιξεις ετσι , και αλλωστε κανουνε φλι 3δ6 και θα γλυτωνουνε ! ξυλο και μαγεια ειναι σουπερ. | |
| | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 10:49 | |
| νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. να φύγει ένα άρμα και να μπουν 2 άνγκορς ακόμα. σωστός μήτσο. τζόρτζ είναι κορ μέχρι 4 χ μπορείς στα μπιστσ. διορθώνω λίστα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames of the Beast στις Παρ 24 Αυγ 2012, 10:53, 2 φορές συνολικά | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 10:50 | |
| Eπειδη ειπες " ρέιζοργκορ τσάριοτ " γιαυτο μωρη :Ρ
Μου αρεσει η λιστα ! Περιπου ιδια εχω κι εγω αλλα με 40αδα , 3 αρματα , 6αδα ραζορ + 1 Ραζορ ! | |
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 10:54 | |
| την τακτική ιδέα μου την έδωσε ο ντεμίρης με τα χάρπις σκάουτς να λέμε την αλήθεια -θέλω να τα λέω αυτά τα κρέντιτ είναι σημαντικό να αποδίδονται σωστά . με 2 τέτοιες μονάδες και μπόλικα στησίματα ουσιαστικά παίζεις δέυτερος. αν ανοιχτεί το γκανλάιν κάπου θα τσαρτζάρουν οι άρπιες και θα τα κάνουν όλα φώλο. αν όχι και παίξει μαζεμένα και κόρνερ χάμερ τότε ένα ιριζι πιτ τελειώνει την μάχη (βέβαια στον άιρον μαν πέρασα ....2 λολ χαχαχαχαχα σόρυ μαν!!!!) τζορτζ νομίζω το σάλις είναι μαστ. για δες και τώρα παίζει να χουμε ακριβώς την ίδια!!!!! εννοούσα ότι τα ρέιζοργκορ είναι απ την μάνα τους ...τσάριοτ. ενώ με ένα γουάιλντ φορμ γίνονται....σταρ ντράγκον. μονάδα από σταρ ντράγκονς ελεόσα. | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 11:10 | |
| Δεν γινεται να τσαρτζαρουν. Ακριβως επειδη παιζεις 2ος. Πρεπει να ειναι ειτε πολυ νεος παικτης ειτε πολυ κουρασμενος για να σου αφησει τετοιο τσαρτζ. 12 μακρια απο μοναδα και 10 μακρια απο μηχανη. Και επειδη παιζεις 2ος θα σου κανει και charge ο αντιπαλος. Η δουλεια τους ειναι αλλη imho. Και για αυτο δεν ειναι αναγκη να ειναι scouts ντε και καλα. | |
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 11:15 | |
| μα δεν τα διαβάζεις όλα. αν δεν μου δώσει τσαρτζ θα είναι αναγκαστικά πυκνός ο σχηματισμός του οπότε είναι λουκουμάκι για πιτ. και αν "γυρίσει" να τσαρτζάρει ΣΤΟ ΜΟΥΒΜΕΝΤ του πχ ο νάνος, στο ΣΟΥΤΙΝΓΚ του θα σηκώσω σάλισ ώστε στο 1,2,3 να μην βαρέσει το αμώνι (αυτό πρέπει να το δω δεν ξέρω αν πιάνει το μούβμεντ, το ραθ εντ ρούιν το πιάνει πάντως). και αν ρίξει καταπελτιές κλπ εκεί ...άλλο που δεν θέλω. τα μισά μηχανήματα (στατιστικά στο 4+) να ασχολούνται με άρπιες και να προελαύουνουν τα υπόλοιπα. αν γίνει κάτι τέτοιο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ τον πιάνω γύρο 3. σε εμπάιρ πχ δεν είπα ντε και καλά θα τσαρτζάρω κανόνι. παίζουν και κορ μονάδες. τεσπα θα στο πω από κοντα
@επίσης αν πέζει τερενάκι στην μέση, γύρο ένα μου έχω βγει δίπλα στο κανόνι. σηκώνω σάλισ. οπότε αν βαρέσει νορμάλ στο 4+ ρισκάσρει μισφάιρ για να φάει μία άρπια, ειδάλλως με γκρειπ σοτ βαράει στο 6+. εσείς δεν μου λέγατε πόσο μεγάλα είναι τα τερέν στο ιτισι? εκτός αν ....σετάρει όλη την παράταξη για να ασχοληθεί με 2 άρπιες. όπως και να χει κερδιζμένος θα μαι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames of the Beast στις Παρ 24 Αυγ 2012, 11:32, 1 φορά | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 11:32 | |
| νομιζω πως ειδικα με τους Νανους δεν εχεις προβλημα ετσι κι αλλιως. Τι να πρωτοφαει; | |
| Θέμα: Απ: Beasts Final: 2600 Παρ 24 Αυγ 2012, 11:40 | |
| δεν ξέρω θα δείξει! η πλάκα είναι με το φλέιμινγκ έχουν παντού φλέιμινγκ λόγω χόρορς/αμπο!!!!και έχω εργαλεία (πιτ, μπολτ θρόυερ σπελ ε δεν μπορεί κάποιο θα πάρω του φούστη!) να φάω την μη φλεγόμενη μηχανή. λολ. ίσως σε αυτό το μετα γκέιμ (με φουλ φωτιά όλοι) να ναι επιτέλους καλά τα μπιστς με μινω και μπλακεντ πλέιτ. ίδωμεν και ...ελπίζωμεν γιατί με έχουν πωρώσει!!!! | |
| | | | Beasts Final: 2600 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |