Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| empire 2400 all around!!!! | |
|
+3Asarnil the Dragonlord Laskoulas spree7 7 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 18:59 | |
| - Flames of Nagaroth έγραψε:
- ωραία. όλοι οι δεινόσαυροι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε για τους ιππότες.
Μίλα για τον εαυτό σου φφς! Εγώ είμαι μικρό σαυράκι στην εμπιρε και την βλέπω με νέο μάτι. | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:01 | |
| ρε ειναι το backup μου αν ολα πανε στραβα παιρνω τους 1000 ποντους και την κανω μακρια ... 14" βεβαια 40αδες δεν ειναι ασχημες αλλα πολυ ευαλοτοι σε shooting και cc προτειμω κατι πιο safe γιατι εχω 4 det μονο επισης αν χρειαστει να βγω μπροστα παλι μπορω δεν ειναι αναγκη να κατσω πισω... ... αποψεις ειναι αυτες... καβουροδεινοσαυροι @φλαμες δεν θα βαραει κανενα hellblaster με cover... οταν φτιαχνω gun line πρωτα σκεφτομαι το deploy και μετα χωνω unit μεσα στην λιστα | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:03 | |
| με πρόλαβες! πάνω που θα έγραφα "βέβαια ο καράφλας κάτι σατανικό θα έχει σκεφτεί". για να δούμε για να δούμε. κανάγια!!!! παω να τρέξω λολ | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:07 | |
| Ναι αλλα επειδη εχω παιξει και εχω δει εμπαιρ , το 14 @@ κινηση ειναι και επειδη το εχω ξανακουσει και απο τον εντι οτι εξαφανιζομαι αμα θελω , ολο στατικους τους βλεπω τους ιπποτες σε μια ακρη να καθονται ... οποτε αφου ουτως η αλλος θα τους εχετε ακινητους σε μια ακρη στο τραπεζι , σιγουρα πραματα ,βαλτε μεγαλες μοναδες πεζικο και απειρα ντιτατσμεντ να δειτε την υγεια σας... | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:11 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Ναι αλλα επειδη εχω παιξει και εχω δει εμπαιρ , το 14 @@ κινηση ειναι και επειδη το εχω ξανακουσει και απο τον εντι οτι εξαφανιζομαι αμα θελω , ολο στατικους τους βλεπω τους ιπποτες σε μια ακρη να καθονται ... οποτε αφου ουτως η αλλος θα τους εχετε ακινητους σε μια ακρη στο τραπεζι , σιγουρα πραματα ,βαλτε μεγαλες μοναδες πεζικο και απειρα ντιτατσμεντ να δειτε την υγεια σας...
Ποιος μενει ακινητος; Λολ ρε. Απλα πρεπει να σκεφτεις απο την αρχη της μαχης που θελεις να πας. Ρεφορμ και ξεκινας. Γι αυτο ειναι μειον τα πολλα machines. Βγαινεις εκτος ld. με τανκ και 2 κανονια ο εμπιρε απεναντι στ 4 μασινς εχει τεραστιο πλεονεκτημα. Αλλα δεν πειραζει. Να ζσουμε και εμεις μαν :p | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:15 | |
| Ναι αυτο πρεπει να κανουνε αλλα δε βλεπω να τους κουνατε ! και ισως 40 ψυχες να μη μπουνε ποτε σε cc ειναι καλητερες απο 11 ιπποτες που ειναι απελπιστικα λιγοι. Δοκιμαστε κανα πεζικο λεμε μη με κανετε να κανω λιστα | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:15 | |
| Μάγοι ανατινάζουν τους γύρω τους, σπελλς αδιαφορούν για ΑΣ, μηχανές προκαλούν 6-7 χιτ που σώζεις στο 3+ και η ελαφρότερη μπότσα κοστίζει... κτλ κτλ... ...κι εσύ έχεις μόλις 10 γουντ | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:19 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Ναι αυτο πρεπει να κανουνε αλλα δε βλεπω να τους κουνατε !
και ισως 40 ψυχες να μη μπουνε ποτε σε cc ειναι καλητερες απο 11 ιπποτες που ειναι απελπιστικα λιγοι. Δοκιμαστε κανα πεζικο λεμε μη με κανετε να κανω λιστα α δεν ξερω για τους αλλους, εγω παντως εφτανα στην απεναντι πλευρα . Τωρα γιατι δεν κερδιζα, αλλο θεμα.. !@#$%^&*&^%$#@#$%ΡΤΥΘ&*^%$#$%^&*(*&^%$#@#$% 12-13 ιπποτες. Οι Μαγοι στις γωνιες. ΔΕΝ κινδυνευεις. Ελεος. Σας το λενε οι2 που παιζουν gunline και εσεις λετε πεζικα....Ε φερτε πισω το banner of Valour (itPanic) nα βαλουμε πεζικα. | |
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:23 | |
| Δεν μας έχουν εντυπωσιάσει οι επιλογές σας, συγγνώμη κιόλας | |
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:29 | |
| Φυσικα, αφου παντα μενετε στις εντυπωσεις αγνοωντας την Ουσία. | |
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:31 | |
| Νόμιζα ότι η ουσία είναι τα αποτελέσματα και μιας που η εμπιρε πάτωσε με το σετ απ που προτείνατε... | |
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:36 | |
| ε γι αυτο βαλτε πεζικα να ζητησουμε 200 ποντακια παραπανω!!! χαχαχαχα | |
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:41 | |
| Θα φανεί στο τραπέζι ποιος έχει δίκιο Μπορεί να έχεις δίκιο και η εμπιρε να είναι στρατός των 50π. Αν μη τι άλλο όμως, μετά το Βατερλώ του ΕΤΣ, οφείλουμε να πειραματιστούμε με τις ιδέες που εξέφρασε ο φλέημς, εγώ και άλλοι πριν το ΕΤΣ, μήπως δώκουν το παραπάνω. ΥΓ Κι εγώ διάθεση να πειραματιστώ με την εμπιρε έχω | |
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:46 | |
| Ξαναλεω: ΕΙναι εξαιρετικος στρατος. Απλα καποια matcups δεν τα εχει οπως παλια. Γιαννη;;;;
ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΚΚΚΚΚΚ asap! | |
| | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Κυρ 02 Σεπ 2012, 23:00 | |
| Θα συμφωνήσω. Το Tank είναι must. Δες το ως έναν κανόνι με 10 wound. Σου δίνει αμέσως πλεονέκτημα ενάντια σε gunlines. Και λάθος να κάνεις στο παιχνίδι και το στήσιμο σου κλπ αυτό chargαρει 360 και στο διορθώνει. Πλέον και με 9 wounds δουλεύει!!! Από την άλλη μπορεί να φέρεις 6 misfire και να μην δουλέψει κανένα γύρο. Σκεφτείτε το και αυτό. Πάντως είναι ωραία και η λίστα σου. Τώρα αν θα βάλεις ιππικά ή πεζικά είναι θέμα γούστου και τρόπου παιχνιδιού. Μένει να την τεστάρεις για να δεις πως δουλεύει. υ.γ. Πολύ empire και demons προβλέπω στο τουρνουά αυτό | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: empire 2400 all around!!!! Δευ 03 Σεπ 2012, 00:05 | |
| ε ναι. τανκ αλλά και χελμπλάστερ. δηλαδή ελεόσα..... βγαίνει το τανκ πίσω απ το λόφο φάιρ τσουπ ένα μασίν όξω. και χελμπλάστερ δεν το συζητώ. -6 χάος γουόριορς το γύρο, ήτοι 3 φορές ήτοι 21 όξω (η μία σορτ ρέιντζ) άρα ασχολείσαι με τα ρέστα. και κάνεις ένα πλάνο ρε παιδί μου όχι ότι δώσει και "αέρα" και τα σχετικά. | |
| | | | empire 2400 all around!!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |