Gore bull, blackened plate,sword of swift slaying,shield Gore bull , heavy armor ,charmed shield,sword of antiheroes,potion of initiative Doom bull dragon helm,heavy armor, shield, gnarled hide, dawnstone, crown of command, sword of ini10 shaman lvl 4,herdstone, warrior bane lore of beasts shaman lvl1, scroll lore of beasts wargor bsb,banner of discipline
επιμένω στο μπιστς. γιατί? δείτε τα κόμπος...ASF o ένας doombull, potion of initiative o άλλος, Ini 10 o λόρδος κοινώς βαράνε σχεδόν πάντα πρώτοι ή ταυτόχρονα (χάι έλβς), με τρίκστερς αλλά με +2 ζάρια για μπιστς. και με το που φάνε τον πρώτο νταιβέρτερ η μονάδα γίνεται η ίδια η κόλαση βγάζοντας 62 επιθέσεις μαζί με χαρακτήρες. με ένα μόνο μπιστς βγαίνουν 56 επιθέσεις s6 και 6s7. η προσθήκη του αντιχίροουζ με ινι7 κάνει οποιαδήποτε ντεθ σταρ (καλά σε σχέση με αυτό τι σταρ, σιτάρ είναι) να μην το σκέφτεται καν διότι ο τύπος έχει 4 γουντς και τσαρμντ σίλντ με τ5, η μονάδα έχει 4+ από φωτιά λολ για τίποτα φλεγόμενα μπάνερ που υπάρχουν στάνταρ και υπάρχει και το κράουν ώστε να μην μας πολυαπασχολεί το μπλόντγριντ (οκ 1δ6 είναι άσχημο αλλά όχι και ταφόπλακα στο πλάνο μας). ο ...μίνωας έχει ινι 10 ώστε ο καημένος ο ελφολόρδος ή βαμπιρολόρδος ή μεζεδάκι λόρδος να μην έχει ριρολς, έχει 1+ριρολ τ5 και 5 γουντς οπότε ο βαμπιρολόρδος δεν παίζει (με ινι10) να τον σκοτώσει (ούτε ο στριγκόις μια και έχουν ίδιο ws). 7 diverters, 3 κάρα για αυτοκτονικές επιθέσεις (ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΙΑ ριρολ κατ εμέ αλλά οκ) για τον λέβελ1/2 2 πούμπας με τ5 να κυνηγούν μηχανές κλπ κλπ και 5 σπελ μπιστς. μία φορά φανταστείτε να περάσει το 5...bubble.....
νομίζω είναι η πιο σοβαρή λίστα μπιστς που έχω κάνει ΑΚΟΥΩ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames of the Cauldron στις Σαβ 08 Σεπ 2012, 17:03, 2 φορές συνολικά
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: The death star of...death! Σαβ 08 Σεπ 2012, 16:33
Θα προτιμουσα Σκια. Να χαμηλωνεις τα Ιν των ενοχλητικων ξωτικων και τα WS τους. Ε αμα τα κοψει κατεβασε του το St και μετα κοιμασαι ησυχος. Δεν χωρανε περισσοτεροι Μινωταυροι; 1-2 ακομα και εισαι τελειος. Και επισης, θα εβαζα αντι για 2χ1 Razorgor , 2χ5 Αρπυιες στους ιδιους ποντους γιατι πετανε και περνανε και πισω απο μπλοκια που φυλανε μηχανηματα. Αν δεν χωρανε περισσοτερα w στους ΜΙνωταυρους, θα εβαζα εστω το "κατι σαν στορμ μπανερ" αντικειμενο. Αντε να εβαζα και ενα GW σε καποιον απο τους bulls για κανα ενοχλητικο 1+. Αλλα τι το θες το Beasts? Ειναι τοσες πολλες οι Αττ που βγαζουν που δεν μενει τιποτα...
Kαι παρε και το theme song της λιστας (μαυροκοκκινοι δεν ειναι οι Ταυροι; )
ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
Θέμα: Απ: The death star of...death! Σαβ 08 Σεπ 2012, 17:57
Βάλε beastbanner στον bsb και αυτομάτως ακυρώνεται η ανάγκη σου για beasts και μπορείς να παίξεις shadow σαν άνθρωπος.
Εννοείται οτι τα γουρούνια στα τσάριοτ έχουν primal fury. Και τα πούμπα στο μεγάλο το τσάριοτ έχουν. Στο profile του unit, ολοκληρο το unit έχει τον κανόνα primal fury, όχι "riders only". Γιατί ποιός είπε ποτέ κάτι διαφορετικό?
Beastbanner + great weapons στους απλούς ταύρους. Έχεις μπροστά τα ini 10/9/asf που θέλεις, και πίσω str 8 support επιθέσεις ΧΩΡΙΣ να έχεις buff-άρει strength από πουθενά, αν πολεμάς με κονσερβοκούτια. Άσε που από τα flank-rear δεν περιορίζεσαι στις 3 επιθέσεις ανα μοντέλο, οπότε να δείς εκεί τι πάρτυ γίνεται με στρ 8 πάγιο. Έτσι εξουδετερώνεται η ανάγκη σου για beasts και φορτώνεις διπλό σάντοου για να βαράνε τα παιδιά στο τριπλό. Και enjoy.
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: The death star of...death! Σαβ 08 Σεπ 2012, 18:19
οκ σωστός. αλλά είμαι ίσα ίσα ρε συ σε πόντους ήρωες/λόρδο. το μπιστς το θέλω πιο πολύ για το τάφνες αλλά με 2 μάγους μάλλον διπλό σάντοου πάει πιο καλά + έχεις και το λάκο και βαράς στα 3+. για γκρείτγουεπονς θα βγάλω μάλλον ένα πούμπα.
ToPaxyGourouni Spamlord
Θέμα: Απ: The death star of...death! Σαβ 08 Σεπ 2012, 18:27
Δόκιμος κερνάει, φλαίημς πίνει:
Doombull General Talisman of preservation Crown of command Berserker sword
GBS lvl 4, shadow, herdstone, earthing rod
Gorbull BsB, banner of discipline Heavy armor, shield Gnarled hide Many limbed fiend Gouge tusks
Shaman lvl 2, lore of beasts, dispel scroll Shaman lvl 2, lore of beasts, chalice of dark rain
33 x Gors, musician, 2 weapons 3 x chariots 4 units x 5 ungor raiders 12 x ungor herd , musician (bunker)
9 x minotaurs, musician , champion asf sword
5 x harpies 5 x harpies 5 x harpies
Κεράσου. Με αυτήν το τρένο σου έχει ld 9, stubborn, rerolls και δεν χάνει ποτέ το frenzy και τις έξτρα επιθέσεις κανείς, ακόμη κι αν χάσεις μάχη. Και έχεις και λβλ 4 με σάντοου και 2 λβλ 2 με μπίστ για να έχεις επιλογές. Εχεις και το chalice που δουλεύει σαν storm banner για ένα γύρο, έχεις και τα diverter σου, έχεις και asf σπαθί στον τσάμπιον (που πλέον πιο πολύ μοιάζει με ήρωα παρά με τσάμπιον, έχει 5 επιθέσεις, ασφ, στρ 5...). Και στην ουσία δε σε νοιάζει το bloodgreed καθόλου. Απλά κάνεις ένα καλό ositioning και χώνεσαι στη μέση του χαμού και περνάς καλά. Εχεις και πολλούς μινώταυρους (9 + 2 ήρωες). Λιγότερο φρενιασμένη λίστα από την προηγούμενη αλλά πολύ πολύ πιο αξιόπιστη.
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: The death star of...death! Σαβ 08 Σεπ 2012, 18:44
no way. o vampire lord + red fury + asf + other tricksters + ογκρ μπλέιντ κατεβάζει τον λόρδο μου. ακόμα και με ένα μίασμα να περάσω. και ο καελεθάς που με κολάει μπορεί και να μου δείρει λόρδο (σ6.άλλο 4+ κ άλλο 4+ με ριρολ) ενώ με το σετ απ το πάνω δεν παίζει με τίποτα. για να μην πω για πόιζον μονάδες πχ κριπτ χόρορς. θέω να είναι τόσο τούμπανο που αν δεν παίζουν κανόνια να μπορεί να τριγυρίζει μόνος του για να δίνω πολλου΄ς στόχους, αυτό το σετ απ που λες εγώ με νταρκ ελβς + 30-δα κροσμποους + φλέιμιν σορντ τον έβγαλα με την μία. (γουιτσις + μινώταυροι + μπιεσμπι αληλλοεξοντώθηκαν έπος) και ο μπι εσ μπι δεν το θέλω μίνωα με τίποτα να δίνω το έξτρα 100. φοβερή λίστα όμως για πολλά ματσ απ. θα παίξω την πάνω με σάντοου που όπως λες σωστά είναι το καλύτερο για 2 μάγους. ίσως τετάρτου μπιστς, λέβελ ένα σάντοου μόνο για μίασμα.
ToPaxyGourouni Spamlord
Θέμα: Απ: The death star of...death! Σαβ 08 Σεπ 2012, 18:48
Η μεγάλη μπόμπα του σάντοου δεν είναι το μίασμα... είναι το enfeebling foe, που είναι πολύ καλύτερο από το wildform για άμυνα. Παίξε διάφορα builds και θα καταλήξεις σε αυτό που σε βολεύει.
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: The death star of...death! Σαβ 08 Σεπ 2012, 18:56
ναι είναι σπελάρα πραγματικά. το έπαιζα πολύ το σάντοου με φίνιξ γκαρντ + βιβλίο (ινι6 + μάιντρέιζορ ή ενφίμπλινγκ και 4+ γουόρντ άντεχαν τα πάντα όλα) και όπου έπεφταν τελείωναν όλα. αλλά τώρα με τα 4 ζάρια θέλω να έχω ένα ακόμα σπελ που να "απειλεί". ίσως τετάρτου σάντοου και λέβελ ένα μπιστς. ώστε αν δεν περάσει το ενφίμπλινγκ να έχω το γουάιλντφορμ ως...αποκούμπι.
@ρε ππρα πότε θα σε παίξω καμιά μάχη όλο μπλα μπλα έχουμε καταντήσει.