Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? V | |
|
+18Asarnil the Dragonlord Hunter sagemonk admin talazorn Papajohn lestat iatroblast (t) Arkham lance-a-lot green_goblin aphelion kiour_gr Abducted47 Tzortz Jo Darthmitsos BiG GoBBo 22 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 16:08 | |
| Κοσμοπολίτη σε κόβω. Αγαπώ τη Γαλλία, και γιατί είναι σχεδόν πάντα στο πλευρό μας, και γιατί έχω και πτυχίο γαλλικής... |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 16:11 | |
| Kala einai... apisteuti zesti kai den fisaei katholou! Exei 33 vathmous kai eimai san psari sto tigani!
Episis misw to galliko keyboard. Ta grammata einai opou na nai... | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 16:33 | |
| Na fas poli Coulomier! To kalitero tyri tou kosmou!!!! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 16:41 | |
| - aphelion έγραψε:
- Na fas poli Coulomier! To kalitero tyri tou kosmou!!!!
ισχυει.. αρκει να μην του μυριζει!! |
| | | iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 16:59 | |
| Εισαι Γαλλια??! aax!! Παρισι.. Το ονειρο μου ειναι να παω στη Γαλλια εισαι ΤΟΣΟ τυχερος.... σταματα να γκρινιαζεις και απολαυσε το οσο εισαι ακομα εκει! :hbg: μη γυρισεις αν δε δεις πρωτα τη λεωφορο των Ηλυσιων Πεδιων (τη πιο γνωστη και πιο ομορφη λεωφορο της Ευρωπης!!!), την Αψιδα του Θριαμβου, το Ανακτορο των Ηλυσιων, τον οβελισκο του Λουξορ, τη Παναγια των Παρισιων, το Ιλ ντε λα Σιτε, το Καρτιε Λατεν, την εκκλησια Σαιντ Σαπελ (με τα φημισμενα βιτρο), τη πλατεια Κονκορτ, τον Κηπο του Κεραμεικου, το Νομισματοκοπειο, το Μεγαρο της Δικαιοσυνης, το Γκραν Παλαι, το Πτι Παλαι, τη Πλατεια Σαρλ ντε Γκολ (Ετουαλ), το Λουξεμβουργο, το Μον Παρνας, το Κονστερζερι (παλιες φυλακες), τη συνοικια Μαραι, τη Λαϊκη Οπερα της Βαστιλης, τη στηλη του Ιουλιου με το "Αγαλμα του Πνευματος της Ελευθεριας", το κεντρο Μπομπιντου (Μπομπουρ), την εκκλησια Μαντλεν και πεντε-εξι ακομα ...Γαλλια... | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 17:04 | |
| - iatroblast έγραψε:
- Εισαι Γαλλια??!
aax!! Παρισι..
Το ονειρο μου ειναι να παω στη Γαλλια εισαι ΤΟΣΟ τυχερος....
σταματα να γκρινιαζεις και απολαυσε το οσο εισαι ακομα εκει! :hbg:
μη γυρισεις αν δε δεις πρωτα τη λεωφορο των Ηλυσιων Πεδιων (τη πιο γνωστη και πιο ομορφη λεωφορο της Ευρωπης!!!), την Αψιδα του Θριαμβου, το Ανακτορο των Ηλυσιων, τον οβελισκο του Λουξορ, τη Παναγια των Παρισιων, το Ιλ ντε λα Σιτε, το Καρτιε Λατεν, την εκκλησια Σαιντ Σαπελ (με τα φημισμενα βιτρο), τη πλατεια Κονκορτ, τον Κηπο του Κεραμεικου, το Νομισματοκοπειο, το Μεγαρο της Δικαιοσυνης, το Γκραν Παλαι, το Πτι Παλαι, τη Πλατεια Σαρλ ντε Γκολ (Ετουαλ), το Λουξεμβουργο, το Μον Παρνας, το Κονστερζερι (παλιες φυλακες), τη συνοικια Μαραι, τη Λαϊκη Οπερα της Βαστιλης, τη στηλη του Ιουλιου με το "Αγαλμα του Πνευματος της Ελευθεριας", το κεντρο Μπομπιντου (Μπομπουρ), την εκκλησια Μαντλεν και πεντε-εξι ακομα
...Γαλλια... στο καρτιε λατεν, να πας στα κομικαδικα. Θα παθεις πλακα. Στο Μον Παρνε φοβου τους μαυρους, σε τυλιγουν και σου παιρνουν το 10ευρο για αστειο (ενα κολιε η μια μαλακια τεσπα).. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 17:16 | |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 17:16 | |
| Eixa paei Parisi liges meres prin mpo strato gia ksekavloma! Itan opos panta kai gamo!!!! | |
| | | iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 17:43 | |
| εχεις ξαναπαει? ή πρωτη φορα? εγω δεν εχω παει, αλλα το να πας Παρισι με την κοπελα σου ειναι απο τα πραγματα που πρεπει να κανεις imo ...αν και.... ... βεβαια ετσι οπως ξαναβλεπω το μηνυμα μου... μη φανταστεις οτι τρελαινομαι για το Παρισι.. πιο πολυ... μ'αρεσει το κυνηγι και η παλη...ετσι.. ξερεις ρε παιδι μου εξαλλου εγω μοιαζω καπως ετσι αλλα με πιο πυκνα μουσια :dawi1: :dawi1: τι να κανω στο Παρισι? xaxa! --εγω ειμαι σκληρος!! ναιεε.. :hbg: αν κανονισετε τιποτα πιο θανατηφορο.. ειμαι μεσα :dawi1: :dawi1: :dawi1: :dawi1: με την ευκαιρια ποτε θα κανονισουμε καινουριο online arena? :empire3: -edit- για την ωρα εχω μεινει αφωνος με αυτες τις βασεις των 50mm απο τη MicroArtStudio κριμα που δεν παιζω 40Κ -edit- (αυτο το comment θα γινει τεραστιο... ) xaxaxaxaxa!!! :rofl: :rofl2: :rofl2: αυτη η μινιατουρα ειναι απο τη Dark Sword Miniatures (πρωτη φορα την ακουω κι εγω) οι τυποι ειναι ελεεινοι http://www.coolminiornot.com/store/shopimages/products/normal/CMON37_1.jpg http://darkswordminiatures.com/gallery/V_7505_ltd_antipaladin.htm | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Τετ 01 Ιουλ 2009, 21:59 | |
| "κριμα που δεν παιζω 40Κ " Αυτό το λάθος μπορεί να διορθωθεί . Γιατί δεν παίζεις αλήθεια; Και πράγματι πανέμορφες βάσεις!!!! |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 00:49 | |
| Απο οτι θυμάμαι ο Ελχιον θα είναι μακριά απο το Παρίσι (μια πόλη που μου διαφεύγει..) Νantes, Metz ή στο Πόρτο-Ρίκο (ελπίζω να πιάνετε ρυθμό με το τελευταίο ) | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 09:26 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 10:08 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 10:26 | |
| kalhmera !
Nai tzortz oute msn den se bleppo! | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 12:05 | |
| Ναι είμαι Reims, όχι Παρίσι. Αλλά είναι αρκετά κοντά και έχω κάνει τις επιδρομές μου στο παρελθόν προς τα εκει!
καλημέρα btw!!! | |
| | | Arkham Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Currently Playing : Fantasy Battles Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 13:00 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 16:05 | |
| - iatroblast έγραψε:
- εχεις ξαναπαει?ή πρωτη φορα?
εγω δεν εχω παει, αλλα το να πας Παρισι με την κοπελα σου ειναι απο τα πραγματα που πρεπει να κανεις imo
Exo ksanapaei kapoies fores. Eimai misos Gallos kai exo ekei soi (theious kai ksaderfia). | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 16:22 | |
| - aphelion έγραψε:
- iatroblast έγραψε:
- εχεις ξαναπαει?ή πρωτη φορα?
εγω δεν εχω παει, αλλα το να πας Παρισι με την κοπελα σου ειναι απο τα πραγματα που πρεπει να κανεις imo
Exo ksanapaei kapoies fores. Eimai misos Gallos kai exo ekei soi (theious kai ksaderfia). κι εσυ??? Απο που κραταει το σκουφι σου δηλαδη εκ της Γαλλιας?? Εμενα απο Νορμανδια, Βρετανη και Παρισι.. Βορειο σκαρι.. Παπουδες κτλ ψηλοι κοκκινομουριδες με γαλαζια ματια και πυροξανθα μαλλια (Βικινξιζουν καποιοι απο αυτους ξεκαθαρα).. Εγω γιατι βγηκα ταπα και μαυροτσουκαλο τωρα ειναι αλλη υποθεση.. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 16:29 | |
| Emas to soi mas einai apo Masalia! O papous mou itan gallos pou zouse stin Smyrni kai irthe stin ellada (nea smyrni) to 22.
Emena mou lene pos miazo me norvigo kai simera akousa to korifeo...oti eimai san germanos krasemporas. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 17:36 | |
| - aphelion έγραψε:
- oti eimai san germanos krasemporas.
το τελευταιο δεν ξερω εαν ειναι και τοσο καλο ρε συ.. Του εσπασες τα μουτρα αυτουνου που το ειπε, ετσι για σιγουρια??? νοτιος παντως εε??? μαιστα μαιστα.. Περσυ(μπορει και φετος εαν βγουνε τα φραγκα) ειχαμε παει με το τουτου στο Νοτο.. Απλα οι πιο ομορφες διακοπες που εχω κανει.. Κυριως ο Ταρν ειναι οτι πιο παραδεισενιο! |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 20:05 | |
| epitelous eftiaxa ena PC :O To laptop kaike epese FANTA panw kai egine ..... mpouuuuummmm laskoula Ola strava 10 meres twra pffff Opoios me grousouzeuei na tou pristoun ta @@ gia 4 xronia ! | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 20:13 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 20:15 | |
| Synexeia !!! Exw 4 atoma , an einai dunaton ! Me xantres sta kleidia mou kukloforo ! ftou ftou ftou ftou ! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Πεμ 02 Ιουλ 2009, 22:18 | |
| - Tzortz έγραψε:
- epitelous eftiaxa ena PC :O
Opoios me grousouzeuei na tou pristoun ta @@ gia 4 xronia ! ελα ρε συ οχι και 4 χρονια.. Για ενα laptop ?? (δεν πιστευω να καρφωθηκα , ετσι??) |
| | | | | To Spam or not to Spam?!? V | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |