Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:07
ευγενικη προσφορα του κιουρ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:14
Τι άβαταρ είναι αυτό, νεαρέ Corum;
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:20
@metaller: μα του Corum βεβαια
ασχετο, αλλα διαβαζοντας το blog ενος συγγραφεα που γουσταρω, βρηκα αναφορα οτι μια εταιρεια κατασκευαζει το σπαθι του κεντρικου του ηρωα (το σπαθι λεγεται Stormbringer):
αλλα μην ρωτησετε για την τιμη γιατι τσουρουφλιζει πολυ ασχημα
και μετα βριζουμε την GW για αισχροκερδεια
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:22
Μετά από 500 Posts σε ρωτάω λοιπόν; Ποιος είναι ο Corum, από όπου πήρες το όνομα;
Σήμερα θυμηθήκαμε και το σπαμ ε;
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:27
μια τριλογια που συστηνω ανεπιφυλακτα (αν και καποια αλλα βιβλια του ιδιου συγγραφεα δεν με επεισαν)
Διαβασες τον Ερεκοζι και δεν σου αρεσε?? Πως κι ετσι?? Καλα για Ελρικ και Χοκμουν μαζι σου, αλλα ο Ερεκοζι ηταν παλικαρι.. τον προτιμω απο τον Πριγκιπα του Αλικου Χιτ(λερ)ωνα..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:32
ναι εχω 2 μερες πατρική άδεια (ακου τωρα, η μανα παιρνει κατι μηνες μητρικη αδεια και εμεις μονο 2 μερες, τι σεξισμός είναι αυτός???) και τσιμπησα αλλες δυο βδομαδες
οποτε φευγω 9 και γυρναω 27
και εχω κρατημενες αλλες 16 μερες υπολοιπο απο προηγουμενες χρονιες που πρεπει να τις ξοδεψω μεχρι τελος Δεκεμβρη - με βλεπω Σεπτεμβρη να φτιαχνουμε καστρακια στην αμμο
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:34
μια τριλογια που συστηνω ανεπιφυλακτα (αν και καποια αλλα βιβλια του ιδιου συγγραφεα δεν με επεισαν)
Διαβασες τον Ερεκοζι και δεν σου αρεσε?? Πως κι ετσι?? Καλα για Ελρικ και Χοκμουν μαζι σου, αλλα ο Ερεκοζι ηταν παλικαρι.. τον προτιμω απο τον Πριγκιπα του Αλικου Χιτ(λερ)ωνα..
συγκεκριμενα μονο το πρωτο βιβλιο του Ερεκοζι μου αρεσε, τα επομενα δυο ηταν πολυ γλυκαναλατα IMO
ο Ελρικ μια χαρα και ο Χοκμουν μια χαρα, αλλα ο Κορουμ ηταν η αδυναμια μου
αυτο το final confrontation του King of Swords ηταν το πιο γαματο φινάλε βιβλίου που έχω διαβάσει ποτέ
επειδή είναι τρελό σπόιλερ δεν το γράφω καν
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:34
Καλές διακοπές τότε και καλή αρχή βέβαια! Όσο για τα καστράκια, εγώ μάλλον σε φαντάζομαι να φτιάχνεις καστράκια στην άμμο και να απλώνεις τους χαοτικούς πίσω για να παίρνουν cover save
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:37
μπα, εγω μαλλον σε βλεπω αγκαλια με τα παμπερς, και τα καστρακια θα μεινουν στην φαντασια.. Αν και δεν στο ευχομαι καθολου, man!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:55
καλα οτι θα 'φαω' καλα το ξερω
αλλα ΧΑΛΑΛΙ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:58
Corum έγραψε:
αλλα ΧΑΛΑΛΙ
ισχυει
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:58
τα λεμε το απογευμα.. μπαι φορ ναου!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:15
elhion ποσο spam πρεπει να κανω ακομη για το επομενο αστερι??? Εχουν πρηστει τα δακτυλα μου και παρολ'αυτα τιποτα ρε μαν..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:19
ogyon έγραψε:
elhion ποσο spam πρεπει να κανω ακομη για το επομενο αστερι??? Εχουν πρηστει τα δακτυλα μου και παρολ'αυτα τιποτα ρε μαν..
πρεπει να βγαλουν κάλλους και να μαλλιάσουν
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:21
ελα ρε συ, αυτο ειναι αδικια.. Ειχατε ενα χρονο να σπαμαρετε για να παρετε αστερια.. (αληθεια που τα εξαργυρωνουμε αυτα?) Πως να σας φτασω μεσα στους 2-3 μηνες που γραφω.. ?
Μαιστα.. Θα τα πουμε στα δικαστηρια τοτε..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:23
Νταλάρα Νταλάρα Νταλάρα λοιπόν! :rofl:
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:26
Corum έγραψε:
Νταλάρα Νταλάρα Νταλάρα λοιπόν! :rofl:
:cus:
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:28
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:39
οι Νεατερταλ!
ρε Aphelion ελιωσα!!! :rofl2:
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:57
aphelion έγραψε:
σωστοςςςς.. αν και διαφωνω με ενα ειδος που χαρακτηριζει ως φασιστες , τους συνομωσιολογους, αλλα δεν τρεχει μια.. Ωραιο κλιπ και ωραιο μονταζ.. Χαρακτηριστικο ειδος νεαντερταλ του Utube, οπως τους αναφερει, μπορει να δει κανεις σε κλιπς των Terror-X-Crue, οπου ενω εχει μπει ενα κομματι προς σχολιασμο, αρχιζουν απο κατω τα τυπακια μια συζητηση πληρως εθνικο-φασιστικου περιεχομενου, που φτανει γυρω στις 12 σελιδες σχολια, οπου προς το τελος ενας τυπακος γραφει ενα σχολιο του τυπου "εμενα το κομματι μου αρεσε πολυ, κυριως στο 2ο ρεφραιν" και απλα ενας αλλος απο κατω τον κραζει "Ρε φιλε, γιατι χαλας την κουβεντα με ασχετα σχολια.." LoL.. Τα παιδια απλα δεν παιζωνται..
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 16:01
macedonia is greek ρε.. θολοκουλτουριάρηδες αναρχικοί!!!
πέραν τούτου.. λολλλλ!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 16:06
lance-a-lot έγραψε:
θολοκουλτουριάρηδες
=????????????????????????????????
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V Δευ 06 Ιουλ 2009, 16:08
μα το λέει και στο βιντεο (δεν ξερω ακριβώς τι σημαίνει.. τα αναπαράγω αμάσητα, ουγκ! )