Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| demons etc rules | |
|
+4Samanos Altair xrisomiga john doc 8 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
john doc Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 525 Ηλικία : 30 Τόπος : patra Currently Playing : daemons Registration date : 08/08/2010
| Θέμα: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 13:08 | |
| herald of tzeentch general -spell breaker, master of sorcery
herald of tzeentch -bsb, master of sorcery
herald of khorne -armour of khorne, firestorm blade
herald of khorne
5 furies 5 furies
25 bloodletters -FC
25 bloodletters -FC
12 bloodletters -musician
13 pink horrors -musician, champion
6 flesh hounds
7 fiends
1 fiend
1 bloodcrusher
τα lores θα ειναι μαλλον ειτε ντεθ/φαιρ ειτε double heavens. οσον αφορα τα σκυλια αν δεν λειτουργησουν καλα μπορω να τα κανω 1 κρασερ και 4 νερκγλινγκς... γενικα πιστευω ισορροπημενη λιστα με καλη μαγεια και ξυλο.. ακουω αποψεις | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 13:35 | |
| | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 13:40 | |
| που πας χωρις greater daemon ρεεεεε; | |
| | | john doc Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 525 Ηλικία : 30 Τόπος : patra Currently Playing : daemons Registration date : 08/08/2010
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 14:37 | |
| | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 17:48 | |
| - john doc έγραψε:
- χορτασα συμβουλες..
ακριβως για αυτο δεν ποσταρω πια λιστες στο φορουμ. διοτι θα γινει ενα απο αυτα: 1) θα πεταχτει ενας μλκς να τρολαρει και μετα θα αρχισουν ολοι 2) θα πεταχτει ενας αλλος μλκς που θα σου πει το προφανες unit που ''λειπει'' απο τη λιστα 3) δεν θα πεταχτει κανενας, μλκς η οχι. 4) θα πεταχτει ο χρυσομυγας και θα πει οτι η λιστα ειναι boring δν ξερω πολλα απο δαιμονες αλλα το κρασερ που ειναι μοναχο του τι το θες? δν μπορεις να βρεις ποντους να μεγαλωσεις τη τριτη μοναδα λεττερς? | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 19:00 | |
| ο κρασερ λειτουργει και ως νταιβερτ (70 πτς κανει 10 πιο πανω απο τις φιουρις), μπορει να κυνηγαει αντιπαλα νταιβερτ, 10δες τοξοτες και σκινκς, αντιπαλα σκαουτς κλπ και τελος μπορει να σταλει σε αποστολη αυτοκτονιας και με τις 4 KB επιθεσεις να φαει κανα μαγουλη | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 19:30 | |
| - john doc έγραψε:
- herald of tzeentch general
-spell breaker, master of sorcery
herald of tzeentch -bsb, master of sorcery
ιμο καλύτερα να διαλέξεις ένα λορε και να πάρουν και οι 2 σπελλ από αυτό. πχ λάιτ ή φάιαρ | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 20:25 | |
| σάντοου για ότο χιτ σ6 τα γκρίντερ. | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: demons etc rules Παρ 14 Σεπ 2012, 23:54 | |
| δεν μου αρεσουν και πολυ τα γκριντερ... ντεθ φαιρ εχεις σιγουρα τα sign και ολο και κατι καλο θα κατσει.. αλλα και χεβενς αμα κατσει ο κομητης... αγαπητε φλειμς εσυ που εισαι και ειδικος τι πιθανοτητα εχω να μου κατσει ο κομητης? (εξαρταται νομιζω και απο το αν δεν μου κατσει στον πρωτο μαγο κομητης και αλλαξω ενα σπελλ για sign οποτε χανω την πιθανοτητα να τυχει ξανα το σπελλ και να μπορω να διαλεξω εγω ) | |
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:09 | |
| τα γκρίντερ είναι φτιαγμένα για στάμπορν μπανερ. ένα μόνο φτάνει να κολλήσει 700+ πόντους μονάδα για 250 πόντους μόλις (οκ συν την αναλογία του στο στάμπορν μπάνερ πες 150/2400 * 100 = ...10 πόντους ακόμα) καθώς οι λοιποί σου 2150 πόντοι καταβροχθίζουν τα υπόλοιπα. σκέψου. είσαι αντίπαλος των δαιμόνων. το βασικό σου μέλημα είναι ο θέρστερ. οκ βάλε και 2 γκρίντερ στο κόλπο.....η λίστα μου έχει 2 γκρίντερ, θέρστερ και 2 μιση μπλόκια. άντε βγάλτα!!!! | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:25 | |
| βασικα πιστευω οτι τα γκριντερ θελουν και ενα λορ οφ λαιφ... και επισης τι να τα κανεις αν ο αντιπαλος... δεν εχει τετοια μοναδα που να απαιτει κολλημα? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:31 | |
| εγραψα ολοκληρο κατεβατο και καταλαθος το εσβησα, ερχομαι να στα πω απο κοντα | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:35 | |
| Resurection Orb για τον Τζον Ντοκ ? ετσι παιχταρα μου ΛΟΚΟ ! ακου το μεγαλο αδελφο και το Θειο Φλειμς αντε να σε δουμε κιολας σε κανα τουρνουα να ανεβεις με το στελιο και τις αλλες πατρινες !
για μενα βαλε fire/heavens και οχι πας για το κομητη,θα ριχνεις τον 1χ2ου και οτι φερεις τα κρατας ετσι εχεις αρκετες % να παρεις τον κομητη, ουτος η αλλως με αυτον και με τα σπελλ τον χορορς θα παιζεις (καντους και λιγο παραπανω) Απο την αλλη το Φαιρ ειναι εκπληκτικο λορ , με το κλουβι τα ΜΜ του και ενα σορο ακομα. Δοκιμασε τα ολα.Νομιζω οτι αφου υστερεις απελπιστικα στο σουτινκ να βαλεις μια μαγεια να τσιμπα ποντακια για να εχεις μια ισοροποια στα φεις. Πολυ καλο cc επειδη εισαι δαιμονας , και μια μαγια να κανει ζημια και να περνεις ποντο απο μικρες η μη μοναδες του αντιπαλου. | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:39 | |
| το φαιρ ειναι πολυ καλο.. ακομα και οταν επαιζα ενα μοναχο σε δισκο με φαιρ ειχα μαζεψει πολλους πηγασους (πανικς), τερρας ακομα και μορτις!! και βαραει και απο του διαολου τη μανα... τωρα εφοσον εχω 2-3 σπελς για νταματζ δε με χαλαει οντως και το 0-1 0-3 του χεβενς ή κατι τετοιο.. | |
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:40 | |
| διαφωνω, ενας μαγος ειναι αρκετος οι μικροι μαγοι δεν κανουν τρομερη δουλεια αν θες μαγεια μαζεις πουλι διαφορεικα ενας μικρος για σκρολλ και μαστερ οφ σορσερυ ειναι αρκετος
το μεγαλο ατου του στρατου ειναι ο θερστερ και γενικα το ξυλο εχω δοκιμασει τα παντα και μαγεια δινει μονο ο τεταρτου στα τελευταια GW κατεβηκα με 4ου και ομολογω μου ελειψε ο θερστερ | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:41 | |
| To sundering που ειναι;;; Θες να ξαναβαλω το Νοτη; Για τα γκριντερς δεν ειμαι και εγω σιγουρος. Πολυ καλα στη θεωρια, ναι, αλλα με τα πιτ/ηλιους/μπανισμεντς εχουν προβληματακι. Αν βεβαια ο αντιπαλος δεν εχει τετοια καλουδια, απλα περνας απο πανω του. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 00:49 | |
| Kαλα τι Ιν εχουνε ? αμα παμε να ριξουμε ιν και μετα λακο , φεξε μου που γλυστρισα και σιγα ποσοι παιζουνε πια Σκια και Θανατο ...? (μονα και διπλα λορ.) για το μπανερ συμφωνω, αφου εισαι απο μακρια και αγαπημενοι , βαλε το -2λντ να γινετε ο λακος στο 16 με 4 ζαρια ... γενικα ομως βαλε οτι θες για να ευχαριστηθεις σφαγη και χωσε 1/2 φαιρ μαγους να καις τα παντα και να κανεις και επελαση με τις ορδες σου !!! Μοοο | |
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 01:01 | |
| ρε σε θέματα μαγείας ακούτε το λασκούλα λέμεεεεεεεεεεεεε νομίζετε οι σλαν του είναι μινιατούρες?? πρώην παίκτες φάντασυ είναι που δεν τον άκουγαν και έκανε το ξόρκι.....αν τους δώσετε ένα φιλάκι θα δείτε.... | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 01:02 | |
| μπααα φιντς φορ εβερ.. φοβερος ελεγχος του πεδιου! οκ πεθαινουν αλλα ειναι τρομος, παιρνουν ποντους, ανοιγουν φλανκς κλπ. τα γκριντερ πολυ αμυντικα για δαιμονες αλλαζεις φιλοσοφια αν τα παιξεις. | |
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 01:05 | |
| αμυντικά ???? με μουβμεντ 8???? εντάξει ίσως 2 είναι υπερβολή, καλά είναι και τα φιντζ. ένα γκρίντερ και έξι φιντάκια συνθέτουν εκπληκτικό φλανκ ίμχο. δέυτερη λίστα υπόψην. η πρώτη ήθελα 2 γκρίντερ και χοντρό ή θέρστερ κέντρο και αριστεροδεξιά λέτερς. άλλο σεταπ είναι κέντρο λέτερς, ντινάιντ φλανκ και φλάνκ γκρίντερ και φιντζ!!!! χμμμμμμμ | |
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 01:13 | |
| και σιγά μην φτιάξω εγώ το στρατό που γουστάρω ανάλογα με το τί παίζει ο λασκ και ο μούλης.....ο μον τιε.. πόσο μα πόσο υποτιμητικό για μένα. Οι...παικτικές προσωπικότητες κάνουν τους άλλους να προσαρμόζουν τις λίστες τους (τους λεγόμενους αντιλιστάκιες) όχι να προσαρμοστούν αυτοί ανάλογα με το τι αντιμετωπίζουν τον κάθε μήνα. προσωπικά τους στρατούς μου τους φτιάχνω πάντα ανάλογα με το πι παίζει ΓΕΝΙΚΆ στον κόσμο του γουορχάμερ (άλλωστε είχα/έχω συνολικά 12 στρατούς) με μικρές εμπειρικές βελτιώσεις.
@πχ φέτος για να καλοπερνούσα θα μπορούσα να κατεβάζω διπλο λάιτ αλλά έχω ψιλοβαρεθεί. ίσως κατά τα χριστούγεννα αν βρω βαφτική έμπνευση. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 01:38 | |
| Η μοδα του Shadow και Death εφτασε στην Ελλαδιτσα (εκτος απο τα ΔΕ) μετα απο 2 χρονια, αφου τα ζαρια επεσαν στα 4 για τα lores και αφου ακομα και φετος το ETC ήταν τιγκα στο Ντεθ ... Ακριβως λοιπον επειδη οι παικτες που σεβονται τον εαυτο τους κοιτανε τι τους απειλει, και οχι τι παιζετε στο Ελλαδισταν κοιτανε τα lore που τους απειλουν. Kαι αυτα για τα Grinders ειναι
Death (DE, HE, Ogres, LM, Beasts, Chaos Dwarfs-ναι παιζουν και αυτα εκτος Ελλαδας) Shadow (DE,HE,LM,Beasts) Light (Empire, HE) Skaven (Crack's call-ναι στο εξωτερικο παιζουν με Ruin)
Tί εχουμε λοιπόν εδω; DE,HE,Ogres,LM,Beasts,Chaos Dwarfs,Empire,Skaven ειναι μια πολυ καλη 8αδα. Αν πουμε πως αντι για τα Beasts εχεις Brets με HKB καταλαβαινετε πως το να υπαρχουν 2 Grinders ειναι πρόβλημα και οχι bonus για μια 8αδα.
Mε Ιn 3 τη μια φορα που περασε ενας μακρινος purple sun vs HE οταν το δοκιμασα, το εχασα. Αντιθετα, τα μπλοκια + chariots +hellflayer+ fiends εδωσαν την ανετη Νικη.
ΥΓ Το sundering ειναι απαραιτητο για τους Δαιμονες. | |
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 02:44 | |
| σλατ Θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο ευγενικος στις εκφρασεις σου απεναντι στο συνολο των παιχτων η σε ατομικες αναφορες ατομων. Προσφωνησεις μειωτικες ρε εντι σιγουρα δε βοηθανε τον διαλογο και γενικα δε προαγουνε τη συζητηση , ειναι κατι που κανεις συνεχεια αλλα , νομιζω με τις επισυμανσεις μας μπορει να διωρθωθει ,αυτο που δε διωρθονετε ειναι η ορθογραφια μου , λολ , η συμπεριφορα του γραπτου μας λογου (εκει εστιαζω παντα ,οχι στη προσωπικη επαφη) σιγουρα μπορει να κανει βηματα προοδου , μιλαω και για μενα και προσπαθω να διωρθωνομαι... Λοιπων στο θεμα , οκ καταλάβαινω οτι δεν επαιζες πολυ τα τελευταια χρονια και μην εχοντας συμμετοχες στα τουρνουα δε μπορεις να γνωριζεις τι ακριβως επαιξε ο κοσμος. Ειναι λιγο αστοχο να μιλας λεγοντας " τωρα μαθατε τη σκια και το θανατο στην ελλαδιτσα"οταν επανελειμενα λιστες πχ του σκαριο με βαμπιρ ειχανε σαντοοου, του ντεμιρη με ναννους και αρκετες φορες ειδα και επαιξα απεναντι σε σκια και θανατο απο την αρχη της εκδοσης. ενδεικτικα σου αναφερω μια λιστα,επειδη σε αυτη γραφω τα λορ γιατι συνηθως δε τα εγραφα αλλα τα ελεγα στις απαντησεις των ποστ, οπως λες πριν ακριβως 2 χρονια τοτε που το καραβι με τον Προμηθεα πηγε στους ξενους και οχι σε μας Δευ Sep 27, 2010 3:45 pm Slann Mage-Priest # Focus of Mystery # Focused Rumination # Higher State of Consciousn # Becalming Cogitation Arabyan Carpet War Banner Cupped Hands of the Old One Lore of Death κτλ κτλ θυμασε και τη λιστα με σλαν σκια και 2 μαγους τοτε που ειχα φωναξει στο γιαννακη,/σειμ και μετα στο επομενο τουρνουα ειχα παιξει με καρακιτσο και ειχα απυδηση που δε εφερνα χιτ στο πιτ στη μαμοκαροτσα του ακομα παιζαμε σεναρια και στηνομαστε καθετα με το τραπεζι κτλ δε τα λεω για μενα μονο φυσικα , αμα ψαξουμε θα βρουμε 1000 λιστες απο ολους και δικες σου μεσα, με μπιστ λαιτ χεβενς σκια ντεθ.σου εφερα γρηγορα 2-3 παραδειγματα , σκαριο ντεμιρη ταμπακη με μπιστ κτλ. Εκανα την επεμβαση μου γιατι οπως εσυ εισαι ελευθερος να λες τη γνωμη σου ετσι ειμαι και εγω ελευθερος να λεω τι δικη μου. Δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα απο τους ξενους εντι ,απλα παιζουμε σε μια μικρη κοινοτητα και ενω αυτοι βλεπουνε τις λιστες τους σε 1500 ατομα εμεις σε 20-30. Αυτο ομως μας σκληραγωγει. Στα λεω φιλικα , αλλα στα λεω κυριως γιατι κανεις λαθος στη προσεγγιση σου. | |
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 03:09 | |
| Nαι, οκ. Δεν προσβαλα ΚΑΝΕΝΑΝ ατομικα. Προσβαλα τη νοοτροπια μας. Ειναι κακο αυτο; Ισως. Αν δεν γινουν καποια πραγματα μεσω της προσβολης, δεν προκειται να γινουν ΠΟΤΕ. Φυσικα και η σκια επαιζε τοοοοοσο λιγο για οσο της αξιζε να παιζει (με διαφορα το ΚΟΡΥΦΑΙΟ λορε της 8ης) και ο Θανατος ακοοοοοοοοομα λιγοτερο. ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Φταιει που δεν κατεβαινα περυσι στα τουρνουα; Χμμμμ.... Μπαααααα. Ακου λοιπον τι φταιει: Φταιει πως κατεβαιναν 10 ατομα και αν η λιστα τους δεν εδινε ποντους αν δεν ειχες ενα πιο επιθετικο Lore απλα ΔΕΝ το εβαζαν γιατι ΔΕΝ το χρειαζοντουσαν...Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Αυτο, εσυ το θεωρεις ατομικη προσβολη; Οχι Μητσο. Ειναι προσβολη της Νοοτροπιας που χτιζεται επειδη η Κοινοτητα ειναι μικροσκοπικη. "Δεν μου δινει ποντους η Σκια, δεν ειναι must have"..... Περιστασιακα και που επαιζε και καποιος. Και; Αυτο σημαινει πως ηταν της Μοδος;;; Ναι, ακομα και φετος το MR ηταν απαραιτητο σε οποιον ειχε προσβαση στο να το εχει. Σκεψου ποσα Χ μπηκαν εξαιτιας του Lore of Death. Αν η κοινοτητα εβλεπε συχνoτερα Death Magic θα ειχαν και οι παικτες αναλογη προστασια. Και συνεπως καλυτερο pairing. Εγινε αυτο; Nope. Φταιει που δεν κατεβαινα σε πολλα τουρνουα; Nope. Κατι αλλο φταιει μαλλον... Τι λες και εσυ; Κανω λαθος; Και αν κανω λαθος, γιατι ειχα MR2 και shielding στη λιστα;Xμμμμμ...Πως γινεται να κανω λαθος στον σχολιασμο της κοινοτητας, οταν ο ιδιος εχω φροντισει να παρω προστασια απο το Lore of Death ενω οι περισσοτεροι δεν ειχαν? Μηπως, λεω μηπως, το γεγονος πως δεν επαιζα στα τουρνουα αλλα ξημεροβραδυαζομουν στο ub βλεποντας πως παιζει πολυ Death με οδηγησε στο να παρω μετρα προστασιας; Να βαλω μαγικα οπλακια και dragonhelm; Που τα ειχα δει πως χρειαζονται; Σε ονειρο στον υπνο μου; Ξερω πολύ καλά τι λέω και τί γράφω. Και εχω απόλυτο δίκιο. Αν όχι, κατά τη δική σου εκτίμηση, είναι δική σου άποψη. Η Ιστορία έδειξε πως το Death (αλλα και το shadow) επαιζε αρκετα έως πολύ στο τουρνουά. Στο Ελλαδιστάν πάλι...nope. Case closed. | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: demons etc rules Σαβ 15 Σεπ 2012, 07:08 | |
| λεω μαλλον να δοκιμασω για αρχη 2πλο φαιρ! με τοσο φλειμ λοιπον (2 φαιρ και χορρορζ) βγαινει και το μπλειντ και 2 λεττερς και μπαινει και σαντερινγκ.. ολα κομπλε | |
| | | | demons etc rules | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |