εξυπνο πολυ , ειδικα για ενα στρατο με 1 μηνα ζωης,που δε ξερουμε τι αλαγες θα εχουνε και αν υπαρχουνε τσοζεν αλλα γιατι να ασχοληθεις με τους τσοζεν ? εχει τοσα αλλα πραγματα να παρεις κανα ποντακι , και ακομα και αχρηστο να ειναι το ντεθ σε μια μαχη , που δεν ειναι ποτε αλλα λεμε , και τι εγινε , ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, σε 7 μαχες με ογκρε στο τραπεζι το ντεθ παντα μου χρειαστικε. το ιδιο μπορει να πει οποιος εχει ενα λοντστον , οκ και τι εγινε ? χτυπας κατι αλλο που δεν ειναι προστατευμενο, εχει εκει ολους τους χαρατκηρες ,χτυπας αλλη μοναδα ,τερατα , μηχανες κτλ κτλ
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει , η ακρη θα βρεθει.
Ντεθ ρε και ξερο ψωμι !
Υ/Γ Το μονο που αξιζει το Μοοο και δεν εχει αναφερθει ειναι οτι αμα κανεις σπελ στο 2+ χιλαρεσε μια πλήγη ενο στο 1 τρως αλλη μια. δηλαδη , σε τιποτα τσαλεντζ αμα περασεις σπελ περνεις πληγες πισω και ζεις λιγο περισοτερο. Βεβαια με ws10 + -1hit το5 και 5 πληγες, δε σε κατεβαζουνε ουτως η αλλος ευκολα γιατι δε πολεμας και απο τον 1ο γυρο σε τσαλεντζ , θελει σκεψη ποτε θα μπεις στη μαχη και που και οχι βιασυνη.
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 51 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
βάλε +2 το cast ρε anr8wpe 1/36 να φας ένα wound και σιγά το πράγμα ένα wound και στο αντίβαρο έχεις +1 ζάρι ανά spell ουσιαστικά ( ότι έχει casting value 10-11) δυο ζαράκια και το 12-13 με πάλι με 2 αλλα με λίγο περισσότερο ρίσκο...
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 51 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
δε καταλαβες αν φερεις 1-1 το μοντελο - ο σλοτερμαστερ ψοφα 380+100 τζενεραλ , sory i ll pass και ουτως η αλλως δε χωρα απο θεμα ποντων και κατανομης αντεικημενων στους 3 ηρωες. (rune maw , dispell scroll , slaughtermaster να αντεχει , ws10 oplo , glittering scales , crown of command) για να παιξει το κονσεπτ 2χ9 ιρονγκατς με ισχυρη μαγεια σχετικα που σου δινει το ντεθ , δε χωρανε αλλες αλαγες.Νομιζω σε αυτη τη λογικη ειναι οτι καλητερη λιστα μπορεις να εχεις.Ιμο. αλλιως αν βγαλω τη μια ιρον βαζω και αλλου 2 χαρακτηρες αλλα μετα θα ειναι μια κοινη λιστα. εδω λεμε ερχονται τα 2 τρενα δε παιζει να μπει το ιτεμ αυτο , ουτε να γινει ο ντεθ μοο. Το να προτεινης κατι ειναι ευκολο , ιδιως οταν δε δινεις λυση στο τι θα αντικασταστησεις. Πραγματικα αυτη την ελαφροτητα δε την εχω καταλαβει τοσα χρονια , αν δεις στις παρατηρησεις μου , τις πιο πολλες , οταν λεω σε καποια λιστα βαλε αυτο , επισης λεω ΒΓΑΛΕ και αυτο ... εκτος αν παιζουμε 3000π.μη χανουμε χρονο με ανουσια χωρις αιτιολογηση ποστ ρε πστη ελεος. Τσεκαρετε τα ιτεμς της λιστας , δε χωρα αλαγη,εκτος οπως ειπα αν αλαξει ολη η δομη της λιστας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Κυρ 23 Σεπ 2012, 16:55, 1 φορά
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
αν φερεις 1-1 στο τελος του phase ψοφαει. Αν ειναι ο general o L4 ειναι ρισκο. Για αυτο καλυτερα ειναι να μπαινει οταν εχει η λιστα 2 Λορδους. Με +6 τα ξορκια απο το Maw & Beasts (boosted) κανουν τον στρατο απιστευτα προστατευμενο. Εκτος απο death & shadow.
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Ακριβως σε αυτη τη κατασκευη λιστας δε χωρα το μπλαντι ιτεμ ... ελεοσα δηλαδη ... αυτη η λιστα για αυτο που κανει ειναι ιδανικη , εχει ισοροποια και στη μαγεια με τη χρηση του ντεθ και υπεροπλια στο ξυλο απεναντι σε παρα πολλα ματσαπ. Για μονο 3 χαρακτηρες ειναι ΓΕΜΑΤΗ λιστα σου δινει σχεδον οτι θες. Ετσι νομιζω δηλαδη , μπορει να κανω και λαθος.
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
το 4-2 δεν ειναι ασχημο. απλα στη 3δα πρεπει να φαει και τα 3 ο αντιπαλος για να παρει ποντους στα 4 με 1 περνει τα μισα. απο την αλλη τα 2 δε ξερω κατα ποσο ειναι ικανα να κανουνε ουσιαστικη ζημια. Μανιτερς ναι , μπορω να βαλω τους 430κατι ποντους της 2ης μοναδας ιρον σε μανιτερς σκαουτς σταμπορν με γκλιμινκ πεντατ. δηλαδη 4χ52+3χ61 +μπανερ + πενταντ. Νοτ μπαντ , 7 μοντελα σε σχεση με τα 9 ιρον , αλλα με καλητερο ws και σταμπορν ουτως η αλλως. Απλα θα χασω μια μοναδα μουρφανκ για να συμπληρωσω τα κορ.Αυτο με χαλαει λιγο...
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Tελικα νομιζω rune maw και dispell scroll ειναι καλητερα. ναι μεν ο βσβ γινεται πιο ευαλωτος αλλα κυριως εκανα την αλαγη για το ντισπελ σκρολ , που σωζει ζωες ! καλο το χελχαρτ αλλα πρεπει να βρεθω κοντα να μη κουνηθουνε οι μαγοι μακρια στο μουβμεντ, μιας και σκαει στην αρχη του ματζικ φεις.Ετσι το επαιζα και στην αρχη , λεω να το τεσταρω ακομα περισοτερο. ετσι η μια 9δα θα εχει φροντ Μουσικο/Μπανερα/Σλοτμαστερ και απο πισω η λοιπη κουστωδια ομης βιας. και κραταω και 2 μαγικα οπλακια για ανεπιθυμητα εθιριαλ.
χε χε γλιτώσανε οι μαγισσούλες μου!!!!!
Flames Arch Spammer
προσωπικα δεν πιστευω στους gorger. το concept της λιστας ειναι καλο, αλλα για εμενα το runemaw ειναι απαραιτητο. ο στρατος ειναι πολυ ευαισθητος σε πολλα lores για να μην το χρησιμοποισηεις. ναι μεν εχεις αρκετα hard hitting units, αλλα το χαμηλο ld σε συνδυασμο με την μεγαλη ακτινα στησιματος θα σου δημιουργησει προβλημα πιστευω. οπως εχω φυσικα ξαναπει ολα κρινονται στο τραπεζι, οποτε οι δοκιμες θα σε πεισουν. το death ειναι οντως πολυ καλο και γι αυτο το χρησιμοποιω κι εγω αλλα με αλλον τροπο. Εχω καταληξει σε λιστα εδω και μηνες, και ομολογω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. θα την ανεβασω και πες μου αποψη.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Η τελικη μορφη της ειναι αυτη κωστα και με ρουνμοο και με σκρολ ρε τα γκοτζερ ειναι εφιαλτης, ακομα και με σαυρες θα αναγκαστω να γυρισω μοναδες για να τα εξουδετερωσω ποσο μαλλων αλλοι στρατοι χωρις την πολυτελεια του ποιζον και τον μαλτι σορτ ρειντζ βολων. Θα αναγκαστει να χαλαει τη μαγεια του εκει , να γυρισει μοναδες , να αποδεχτει οτι θα κολησει. δεν εχω παιξει δεκαδες μαχες , αλλα και στις 7 μου ητανε χρησιμα. δε θελω ρε να χαλασω της 2χ9 ιρονγκατς με πορωνουνε απιστευτα ... ανεβασε να δουμε !!!
Flames Arch Spammer
καλά του Αχάιαν η λίστα breaks bones! με beasts αν θυμάμαι καλά για ανείπωτη ξυλεία truly ogre way!!!!! σε 2 μήνες όμως έρχονται τα.....FLAMES ogres!!!! be warned biatches!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008