Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Guild Wars!!!!! 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Guild Wars!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+9
mandragora
deamonkin
iron man
Juan
Laskoulas
Horus
medas
h34dnotf0und
Flames
13 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΚυρ 21 Οκτ 2012, 21:15

ενα ακόμη μαματο γκιλντ γουορς! νομίζω πέρασα καταπληκτικά και θεωρώ ότι αντιπροσωπευω και τους συμπαικτες μου! έπαιξα 3 μάχες με 3 πολύ κουλ άτομα (πατέλης θεός) και το ευχαριστήθηκα! θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα τον Μανώλη που έχοντας σε ένα χρόνο παίξει...μόνο 2 μάχες και αυτές μαζί μου, ήρθε από την Μερκελοχώρα να μας τιμήσει με την παρουσία του και κατάφερε στο ρελαντί να πάρει και θετικό σκορ! (μάστιγα ελιναι αυτή δεν χάνει. οκ Γκρομ είναι αυτός - Γκρομ αλήτη παραιτήσου τρισκατάρατε) Επίσης τον Παναγιώτη (μαντραγκόρα που...μόλις με 5 μάχες γουορχάμερ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ του τσίμπησε 2 νίκες και μία ήτrα με λίγο ατυχία -οι στόλκερς σκοτώνουν θέρστερ λοοοολ θα βγάλω βιντεακι τον Αδόλφο, όχι ότι ο αντίπαλος του δεν ήταν καλός αλλά οκ γκρινιάζουμε λιγάκι Shocked ), τον Γκρεγκ που είναι πραγματικά ο Mr Cool του warhammer και φυσικά τον ολ σταρ Μάκης που μας ήρθε και πήρε 3 ζόρικα πέαρινγκς και πήγε περίφημα). δέυτεροι με ελάχιστη διαφορά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της Καλιθέας που είναι σούπερ γουάο και ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στον εμ βι πι Κοσμά ! Χα έρχομαι αύριο στο πάρτυ του Mr Tzineris λοιπόν και θα φάτε καλά #$^&δες!!!!! νομίζω το αξίζανε και εις ανώτερα λοιπόν!

@ μετά έπεσε τρελό γέλιο με περιστέρια σε σουβλακερί.
@ είμαι πολύ στεναχωρημένος. κανείς δεν ήθελε να κάνει παρέα τους μινώταυρους, ακόμα και οι chosen με το ward + stubborn έκαναν φλι.....κλαψ + λυγμ....Είστε αλήτες ρατσιστές όλοι ρε επιδή...τους έχω βάψει μάυρους???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
h34dnotf0und
Arch Spammer
Arch Spammer
h34dnotf0und

Αριθμός μηνυμάτων : 2002
Registration date : 06/10/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΚυρ 21 Οκτ 2012, 21:38

Παράθεση :
@ μετά έπεσε τρελό γέλιο με περιστέρια σε σουβλακερί.
Guild Wars!!!!! 7nTnr

Παράθεση :
@ είμαι πολύ στεναχωρημένος. κανείς δεν ήθελε να κάνει παρέα τους μινώταυρους, ακόμα και οι chosen με το ward + stubborn έκαναν φλι.....κλαψ + λυγμ....Είστε αλήτες ρατσιστές όλοι ρε επιδή...τους έχω βάψει μάυρους???

Και η απορία έμεινε ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Doombull... "Ποιος έκλασε ρε παιδιά;;"
http://www.demonicpigeon.com
medas
Spamlord
Spamlord
medas

Αριθμός μηνυμάτων : 1293
Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays
Currently Playing : -
Registration date : 24/09/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΚυρ 21 Οκτ 2012, 21:41

Στο ίδιο κλίμα θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ τους συμπαίκτες μου και τους αντιπάλους μου.
Η πρώτη μου μάχη χαρακτηρίζεται από μια εφτάψυχη πατούσα που εξαϋλωσε τους μινώταυρους του Βίλχεμ ενώ η δεύτερη από την πατούσα 1-1-1 που δεν σκότωσε τους δύο WE χαρακτήρες κι είχε ως συνέπεια να αυτοκτονήσουν τα trollakia μου.
Ο παπούς για πολύ λίγο έχασε τη νίκη σε ένα παιχνίδι που πρέπει να ήταν το ρεκόρ ταχύτητας του τουρνουά. Καθόλου μαγεία κι από τις 2 πλευρές, ελάχιστο shouting... καταραμένε λύκε ...

Υ.Γ.
Με τον διοργανωτή δεν τα βρήκαμε τελικά στα λεφτά, του πρότεινα το 50% από τα προηγούμενα λόγω κρίσης κι αρνήθηκε . . .
http://it.wikipedia.org/wiki/Manolesso
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΚυρ 21 Οκτ 2012, 21:42

@χεντ. ασε ρε. αλητήριοι παιδί μου. μα τώρα δηλαδή είναι κατάσταση αυτή?

@πες του γκρομ θα δώ the walking dead season 2 και θα φαντασιώνομαι ότι τον καταβροχθίζουν ζόμπι. ο καημένος ο Μανώλης έρχεται κάτω και μου λέει "μα έφερα 1, 1 και....1".χαχαχαχαχα
Horus
Champion
Champion

Αριθμός μηνυμάτων : 237
Registration date : 12/08/2010

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΚυρ 21 Οκτ 2012, 22:03

Εγώ να ευχαριστήσω Παππου, Κοσμα, Πατέλλη, και Νικόλα για τη μεγάλη νίκη. Έκαναν όλοι το καλύτερο δυνατό.
Τουσ αντιπαλουσ μου,Τον Jarlaxl, τον Αντρέα (Πλασμαλικ) και τον Γκρεγκ. Τον
Μακη που έβγαλε όλο το τουρνουά, και για το τέλος...
Π....α στο Λακουλα!!!!!!!!!!!!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΚυρ 21 Οκτ 2012, 22:18

Συχαρητηρια !!!

ενταξη η εικονα του Μακη να μην εχει κοιμηθει καθολου να παραγγελνει 2 Εσπρεσο Φρεντο και να ρουφα με τα 2 καλαμακια same time τον Γκιορελ να κοιτα με γουρλομενα ματακια = Αξια ανεκτιμητη !!!

Εκατσα σχεδον μεχρι το τελος , ωραια ατμοσφαιρα , ωραιες μαχες !
καλο παιχνιδι αν εχουμε και την αλλη βδομαδα και καλη τυχη σε ολες τις ομαδες!

ΦΟΥΤΣΑ !!! :p
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ
Registration date : 10/12/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 10:20

Απ ότι είδα έγινε μεγάλη μάχη στη Β. Μπράβο στους (Not so) Failed Chargers!
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 11:54

συγχαρητηρια στην Καλλιθεα για την ανοδο της στην Α κατηγορια!!! και την μεγαλη ανατροπη...
ωραιο το κλιμα ειχε χαβαλε εκατσα μεχρι και τα μισα τις 3 μαχης μετα πεινασα και πηγα να φαω Razz Razz Razz

Υ.Γ ρε μαλακα μεθυσμενε μακη πριν φυγω του ειχες φαει τον κιπερ... πως εχασες??? ποτσ γενεν αυτο???
deamonkin
Spamlord
Spamlord
deamonkin

Αριθμός μηνυμάτων : 1341
Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις...
Currently Playing : Tselo
Registration date : 01/09/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 13:19

η επιρροη της τυχης εφτανε μεχρι εκει... μετα...!
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 14:30

νομίζω τελικά ότι το σάντερινγκ στους ΤΚ ήταν δική μου μλκία που επέμενα ότι θα φέρνει μισκάστ. αλλά στόλκερς φάγανε και θέρστερ και μπι εσ μπι. φοκ. έπρεπε το 8 ζόουν να περιφρουρείται από άρπιες/μπλόκια. εντάξει ο Πάνος τα πήγε γαμώ όμως 2 νίκες έχοντας παίξει 6-7 μάχες στην ζωή του λολ
mandragora
Admin
mandragora

Αριθμός μηνυμάτων : 2546
Registration date : 11/03/2010

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 14:51

Μπέλο άσε αυτά που ήξερες. Σε έχουμε καταλάβει. Σκέφτηκες "Ρε αν αυτός κάνει και 3η νίκη θα βγει MVP της ομάδας και ο Ντεμίρης με το Λασκούλα θα δώσουν γη και ύδωρ για να τον κρατήσουν. Και μετά πώς θα το παίζω εγώ πρόεδρος;"

ΟΥΣΤ μωρή γαλιάντρα.
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 14:58

χαχαχαα ασε ρε μικρέ δαιμονίσκε! πρόεδρος είναι ο Μήδας αυτός τα σκάει! πάντως θα βρω μια φορά τον ηλία θα πάρω την λίστα σου και αυτός τους ΤΚ να δεις πως έρχεται ωραιότατο ντρρου και παίζει και να κερδίσεις. βάζεις πχ μπι εσ μπι κρυμένο πίσω από ένα μπλόκι και οι στόλκερς δεν φτάνουν τίποτα. ενιγουειζ δεν έπρεπε να τους πάρεις, έπρεπε να πάρω εγώ νάνους τελικά και εσύ βαμπίρια. αλλά βοφήθηκα το χελκάνον και τους τσόζεν να δώσω στα όγκρες. ένα πάνικ στο 8 με ριρολ, 1300 πόντοι όξω, 20-0. προτίμησα να το πάρω εγώ λόγω χέρντστοουν που κρύβω χαρακτήρες από πίσω.
medas
Spamlord
Spamlord
medas

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 15:56

Την επόμενη φορά θα ξανάχουμε το ωραίο μας όνομα Purple Cobras... (made by Charidimos).
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 16:05

την επόμενη φορά θα μαι Αγ. Δημήτριο όμως κατά 90% και λογικά αντίπαλοι Sad . σόρυ ρε πρόεδρααααααα
Altair
Arch Spammer
Arch Spammer
Altair

Αριθμός μηνυμάτων : 3224
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons
Registration date : 21/01/2010

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 16:51

απο την πλευρα μου (χωρις να ξερω πολλα) εχω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην καλλιθεα για την ανοδο στην πρωτη κατηγορια.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 17:04

medas έγραψε:
Την επόμενη φορά θα ξανάχουμε το ωραίο μας όνομα Purple Cobras... (made by Charidimos).

cheers
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 22 Οκτ 2012, 23:33

medas έγραψε:

τι εννοεις ρε προεδρε??? scratch scratch
medas
Spamlord
Spamlord
medas

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΤρι 23 Οκτ 2012, 06:46

Τι διαφορετικές ερμηνείες μπορεί να έχει αυτή μου η δήλωση;
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΤρι 23 Οκτ 2012, 11:32

medas έγραψε:
Τι διαφορετικές ερμηνείες μπορεί να έχει αυτή μου η δήλωση;

βασικα 2 ειτε οτι θα κατεβεις ανεξαρτητος?? ειτεοτι θελεις να αλλαξεις το ονομα που αυτο δεν γινετε... Razz Razz Razz Razz
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΔευ 29 Οκτ 2012, 16:21

Συγχαρητήρια στα γίδια (μας λείπει η Γκλίτσα ρεεε!) για την πανάξια πρωτιά.

Στον Ντόντο γιατί έπαιξε τον ρόλο του προβάτου (κυριολεκτικά lol) στην σφαγή για να φτιαχτούν οι άλλοι.

Στον αιώνιο MVP Ντάρλοκ.

Στον επαγγελματία Ξερέα.

Στον μυαλωμένο Έντυ.

Στον θυελώδη Χουάν.

Τα Περιστέρια απογοήτευση απλά. Ίσως η κατάρα του υπερασπιστή του τίτλου να λειτούργησε εδώ.

Η Πάτρα, δεν ήταν Πάτρα. Ζήτησα από τα παιδιά να καταγραφεί ως U-Team από σεβασμό στην Ιστορία της ομάδας. Κι αν αυτό δεν έγινε, όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα που εμφανίστηκε δεν ήταν η Πάτρα. Οι Ιππότες του Αγίου Ανδρέα θα παραμείνουν αλώβητοι και ζωντανοί στην αχλή του μύθου, ομοτράπεζοι του Ιβανόη, του Αρθούρου και της Ιωάννας της Λωραίνης. Very Happy

Τελευταίοι εμείς, που δεν αξίζουμε μνείας. Αδούλευτες λίστες, προχειρότητα στην προετοιμασία κι πάμπολλα άλλα στοιχεία ερασιτεχνισμού μας κατέταξαν στην θέση που μας αξίζει. Μόνη δικαιολογία το ότι η συγχώνευση έφερε πολλές ανακατατάξεις με αποτέλεσμα να μην έχουμε οργανωθεί ακόμη. Κάτω το κεφάλι και δουλειά λοιπόν αλλιώς θα περιοριστούμε και στο μέλλον σε... φιλικές συμμετοχές Razz
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΤρι 30 Οκτ 2012, 11:04

συγχαρητηρια στα αρνια για την δικαιη πρωτια !!! φανηκαν οτι ηταν δουλεμενη η ομαδα και εκανα τα αναμενωμενα με νταρλοκ να οδηγαει για αλλη μια φορα την ομαδα στην κορυφη!!!

επισης ενα μεγαλο μπραβο και respect στο μικρο στελλακι και στον παππου καρακιτσο που παρα της απουσιες εδωσαν το παρων και σηκωσαν την ματωμενη σημαια του Αγιου Ανδρεα!!

τα περιστερια ηταν ενα μεγαλο Question ολοι πιστευαν οτι θα κοντραροχτυπηθουν για τον τιτλο με τα αρνακια μιας και ειχαν καλυτερες λιστες σε ομαδικο επιπεδο απο τις αλλες 2!!! ελπιζουμε να επιστρεψουν δριμυτεροι...

και τελος τα λιονταρια !!! η πορεια ηταν καλη αλλα σιγουρα μπορουσαμε και την κουπα. χωρις λιστες δουλεμενες απο 3 παιχτες μας (VC,OK,DOC), εμενα και blacky spree να παιζουμε 1 φορα το μηνα μονο στα καθολικα την επομενη φορα πιστευω να ειμαστε ετοιμοι...
επισης ενα μεγαλο μπραβο στον χαριδημο για τα αποτελεσματα του μιας και οτι ζητησε απο θεμα pairing το εφερε πισω στο ανολογο σκορ και με το παραπανω θα ελεγα. αλλα δυστηχως δεν ηταν αρκετο να βρεθουμε στην κορυφη!!!

αντε αναμενουμε το επομενο!!!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΤρι 30 Οκτ 2012, 11:38

iron man έγραψε:

επισης ενα μεγαλο μπραβο στον χαριδημο για τα αποτελεσματα του μιας και οτι ζητησε απο θεμα pairing το εφερε πισω στο ανολογο σκορ και με το παραπανω θα ελεγα. αλλα δυστηχως δεν ηταν αρκετο να βρεθουμε στην κορυφη!!!

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά όποιος και να "φτιαχνόταν" το ίδιο θα έκανε. Το θέμα είναι ότι με τα Αρνιά έπρεπε να το γυρίσουμε στο κατενάτσιο. Είχαμε 3π προβάδισμα και έπρεπε να το κρατήσουμε κάνοντας 5 πέαριν αλληλλοεξουδετέρωσης κι όχι φουλ επίθεση, αφού, κακά τα ψέματα, παίζαμε στο μπερναμπέου Razz

Next time biatches Cool
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΤρι 30 Οκτ 2012, 11:39

Iσως φταιει η αλλαγη στο φορουμ ???
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΤρι 30 Οκτ 2012, 11:41

Για ποιο πράμα; confused
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

Αριθμός μηνυμάτων : 1824
Registration date : 12/09/2008

Guild Wars!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Guild Wars!!!!!   Guild Wars!!!!! I_icon_minitimeΤρι 30 Οκτ 2012, 13:36

Συγχαρητηρια στα Αρνακια για αλλη μια κουπα!
Πατε για τρελλα σερι κι εσεις ετσι???? Very Happy
Κριμα που δεν μπορουσα να ειμαι εκει. ΚΡατησαν την λαβωμενη σημαια του Αγ.Ανδρεα ο Σπυρος με τον Στελιο και την βοηθεια των παιδιων απο την Καλλιθεα(τους οποιους ευχαριστουμε πολυ).
Αντε να ερθει το επομενο.

Guild Wars!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Guild Wars XII
» Guild Wars 5
» GUILD WARS XI
» Guild Wars III

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Clubs Forum :: Guild Wars-
Μετάβαση σε: