Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| World Eaters - Khorne - Βοήθεια! | |
|
+8belial kiour_gr o thanasis el matador Khar Vader Sabbal nickkxx tomahawk Lone Wolf 12 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 16:49 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Κυρ γκικα αν θες ξυλο τα Σαλαχια του Τρομου σε περιμενουνε !
αντε ανεβα να παιξουμε καμια μαχη ! Σαλαχια του τρομου?Νομιζα οτι επαιζες Plague Marines!!! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 16:55 | |
| Δε με ξερεις για αυτο ο Καρλος το Τσακαλι ωχρια ο Κυνηγος (οχι ο σβαρτζ αλλα η σαυρα) ειναι γατακι ο Μπρους Γουιλς στο Πολυ σκληρος για να Πεθανει ζητησε ιδιαιτερα απο τον Ρακοθ Μαουγκριμ τον Θανατοπορο των Ξηλωτη των Κοσμων το Νυχτοβατη τον Πρωτο των Αρχαιων. Αφου ειμαι ΧΑΜΕΛΕΩΝ οι Πλαγκ μαρινς ειναι τουμπανα αλλα την καρδια μου τη κλεψανε (μετα την Σασα Μπαστα) τα Σαλαχια και οι Δαιμονες (και τα βαζω ολα αυτα)! αντε με τα γατακια με τις πανοπλιες ! σερφινκ στο διαστημα χρααατς ! καθε μαχη ειναι φροντιστηριο και θελω να παιζω με διαφορετικα ατομα , τακτικες και στρατιγηκες για να ανεβενω στα experience I learn ! | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 17:12 | |
| well then challenge accepted.Σε εχει παιξει κανεις με Tau? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 17:33 | |
| ααα ρε τι λες για αντριλα και ξυλο οταν μου το παιζεις ινδιανος στο Μπικ Λιτλ Χορν , τρεχω τρεχω σε σουταρω κουδουνακι δεν εχει πφφφ !
περα απο τη πλακα οτι θες παιξε ομως δε με ενδιαφερει το αποτελεσμα αλλα το να μαζευω εμπειριες και να μαθαινω τα αντιπαλα κοντεξ !!! | |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 17:53 | |
| Μα νομιζα οτι ηθελες να παιξεις κατι διαφορετικο.Oh well θα παω τους Τau στο ΒΒ και θα κατεβασω τον Χουτσερ τον Σταυρωτή (aka astorath the grim) και τα παλικαρια του στο σπιτι στην Ν. Σμυρνη.
Μεχρι τοτε θα μαζευω ξυλα!!! | |
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 18:02 | |
| Oχι ρε οτι τραβα η ορεξη σου δεν εχω προβλημα ισα ισα! | |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 18:42 | |
| Full DC Army χαχαχαχα το έχω σκευτεί και αυτό! χαχοχαχο!!
αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στη ζωή...! (έχεις κανένα λίνκ?)
μμμμ βασικά πες ότι οι ζερκερς θα κάθονται στα αυγά τους... κοτζάμ Raider έχουν να κρίβονται!
να βγαίνουν μόνο όταν είναι απόλυτη ανάγκη να τσαρτζάρουν κάτι μαζικό...
και τις μικρές μοναδούλες να τις καθαρίζει το σούτινγκ και τα φλογοβόλα των δράκων...
έβαλα τα plasmacannon γιατί πασχει η λίστα ενάντια σε terminators λίγο... νομίζω...?
σε λίγο που θα αυξηθούν οι deathwing δεν θα πρέπει να έχω ένα dedicated 2+ killer?
η να αφήσω αυτό το ρόλο στο forgefiend λέτε με τις τρείς μπλαστρες αμα λάχει?
| |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 18:54 | |
| στο καινούργιο DA codex θα παρακαλάς να βρεις Deathwing μπροστά σου ... θυμήσου ένα όνομα "Banner of Devastation" .... | |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 18:57 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 18:58 | |
| ναι 40 βολές η κάθε μονάδα με τα bolters στις 6" | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:03 | |
| πάλι καλά που έχω επενδήσει σε AV14!!
πως βλέπεις την παρασπάνω λίστα ενάντια στο νέο dex των DA?
| |
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:06 | |
| - belial έγραψε:
- στο καινούργιο DA codex θα παρακαλάς να βρεις Deathwing μπροστά σου ... θυμήσου ένα όνομα "Banner of Devastation" ....
Kαναμε τσισακια μας ροαρ ρε ! | |
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:12 | |
| Θα ήταν μακακία εάν σου έλεγα το ότιδήποτε τώρα . Δεν το έχω καν στα χέρια μου το περιμένω αύριο . Αυτό που μπορώ να πώ με βεβαιότητα είναι ότι οι DA θα είναι ότι πιο shooting marine chapter έχει βγεί ποτέ , με αρκετά καλά πράγματα και πολλές διαφορετικές λίστες viable για κάθε γούστο (επιτέλους) . Και νομίζω ότι σιγά σιγά με τόσα flakk missile και dreadnoughts με skyfire rules (mortis αλλά κρατάω μια επιφύλαξη εάν ισχύει) θα είναι και το αντίδοτο στα πολλά aircraft spam με AV 11 . Για να είμαι ειλικρινής με τόσα αντι - chaos rules που έχουν οι DA θα έχουν θέμα οι CSM. άσε να σου ξαναπώ σε κάνα 2 μήνες μετά το extended play τεστ . Εχθές πάντως είδα ένα battle report , με ένα DA player που έσκασε 160 βολές σε κάτι νεκρον units σε ένα shootinh phase | |
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:17 | |
| | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:22 | |
| xoxoxoxo
βασικά εγω δεν παίζω χάος γενικά... θέλω να κάνω μία λίστα ώστε να έχει διαχρονικότητα και ισσοροπία γιαυτό πρίζω τον κόσμο....
| |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:22 | |
| - Lone Wolf έγραψε:
- Full DC Army χαχαχαχα το έχω σκευτεί και αυτό! χαχοχαχο!!
αν κοιταξεις στο blog μου (εκει στην υπογραφη μου) θα βρεις καμια τριανταρια.Mε τα Storm ravens τους και τα Rhinoes. Οταν ξανανεβω αθηνα θα σηκωσω μια φωτογραφια την λιστα για παρτυ σου.Οπως και να εχει ακομα και με Dark Angels η Salamanders. Μονο η Death Company , οι αρχοντες του τρομου , τα αδελφια του Χουτσερ του Σταυρωτη ,οι αιματοβαμενοι μαρτυρες εχουν φερει τετοια σφαγη στα πεδια μαχης που εχω υπαρξει μαρτυρας.Γιατι οπως λεει και το ροστερ που δεν εχει Scoring units Δεν μου φτανει η νικη .ΟΛΟΙ πρεπει να πεθανουν Χουτσερ ο Σταυρωτης | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:24 | |
| αυτά με πορώνουν τι σκόρινγκ units και κουραφέξαλα!!
| |
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:24 | |
| - kyrgkikas έγραψε:
- Lone Wolf έγραψε:
- Full DC Army χαχαχαχα το έχω σκευτεί και αυτό! χαχοχαχο!!
αν κοιταξεις στο blog μου (εκει στην υπογραφη μου) θα βρεις καμια τριανταρια.Mε τα Storm ravens τους και τα Rhinoes.
Οταν ξανανεβω αθηνα θα σηκωσω μια φωτογραφια την λιστα για παρτυ σου.Οπως και να εχει ακομα και με Dark Angels η Salamanders. Μονο η Death Company , οι αρχοντες του τρομου , τα αδελφια του Χουτσερ του Σταυρωτη ,οι αιματοβαμενοι μαρτυρες εχουν φερει τετοια σφαγη στα πεδια μαχης που εχω υπαρξει μαρτυρας.Γιατι οπως λεει και το ροστερ που δεν εχει Scoring units
Δεν μου φτανει η νικη .ΟΛΟΙ πρεπει να πεθανουν
Χουτσερ ο Σταυρωτης Τουλάχιστον δεν έχεις να σκεφτείς obj ! βουρ και ότι δώκει ! μου αρέσει ! | |
| Θέμα: Απ: World Eaters - Khorne - Βοήθεια! Δευ 14 Ιαν 2013, 19:27 | |
| - Lone Wolf έγραψε:
- αυτά με πορώνουν τι σκόρινγκ units και κουραφέξαλα!!
Πάντως οι zerkers στην έκτη με το rhino rush nerf δεν νομίζω ότι θα είναι το ίδιο άσε που τους έκοψαν και μια Α από το profil τους εάν θυμάμαι καλά . Βέβαια μπορείς να το δοκιμάσεις ! αλλά εγώ προτιμώ τους lords σε jugger και bikers για την αλητεία και την fluffia ! | |
| | | | World Eaters - Khorne - Βοήθεια! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |