Αριθμός μηνυμάτων : 19 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : High Elves Registration date : 31/12/2012
Θέμα: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 02:04
Ενδιαφερομαι για high elves. Παρακατω παραθετω μια λιστα με units που με ενδιαφερουν περισσοτερο.
- Dragon princes of Caledor - White lions - Phoenix guards - Great eagles - Bolt thrower (1) - Silverhelms
Επισης πιθανοτατα ενδιαφερομαι και για καποιους special characters ( lords / heroes ). Character με δρακο θα με ενδιεφερε αρκετα.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 08:52
Καλως ηλθες στο φορουμ ! πρεπει ισως να κοιταξεις τις ριζες σου , δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα μαλλων καποιος προπαπους σου ητανε ορκ (κρασνικ ? wtf:P) , κακομοιρο high elve
Οποτε βρεις χρονο πες μας λιγα λογια , που παιζεις κτλ θα χαρουμε να σε δουμε σε καποιο τουρνουα , μαζωξη , φιλικη μαχουλα ! Και παλι welcome aboard !
Crusnik Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 19 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : High Elves Registration date : 31/12/2012
Θέμα: Απ: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 10:30
Καλημερα! Ευχαριστω laskoulas!
Ορκ ποτε! χαχαχα. Ειμαι απο ρωσο human father και he mother
Δεν εχω εμφανιστει σε καποιο μαγαζι. Ηθελα να αρχισω και παλαιοτερα αλλα λογω εποχης ( κριση.. ) , μου ηταν δυσκολο να δαπανησω ενα αλφα ποσο για στρατο.
Πρακτικα στο παιχνιδι μπηκα μεσω του ξαδερφου μ , ο οποιος μου εδωσε και ενα spare army HE που ειχε. Βεβαια και εγω ετυχε να εχω αδυναμια στα ελφακια. Καπως ετσι αρχισα πριν 2 βδομαδες να ασχολουμαι με το παιχνιδι και να κανω καποια tries για βαψιμο.
Οπως βλεπεις και στο ποστ προσπαθω να αποκτησω νεα units για το στρατο μου και να μπαλωσω καποιες τρυπες.
Τωρα για το που μπορω να παιξω.. μενω κεντρο αθηνας οποτε βικτωρια ( εκει ξερω το μαγαζι - 1 επισκεψη ) και καλλιθεα ( δε ξερω που , απο τα φορουμ οτι ειδα ) μπορω να παιξω. Υπαρχουν και αλλου μαγαζια / χωροι σχετικα κοντα στο κεντρο?
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 10:47
Πολύ κοντά στο φάντασυ Βικτώριας μαζευόμαστε εμείς (τα pigeons) στο Στρατηγικόν, οδός Σκαραμαγκά 5, κάθε Παρασκευή απόγευμα. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να παίξουμε καμμία μαχούλα!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 12:30
Μη πας εκει ειναι παγιδα ! ελα καλλιθεα μετα τις 5 3-4 φορες τη βδομαδα ειμαι εκει και θα μας βρεις και οποτε εχει τουρνουα φαντασυ
Crusnik Mercenary
Θέμα: Απ: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 12:38
Les na nai pagida ontws?
Mallon tha episkefthw suntoma kai ta duo merh p m proteinate.
p.s : Sry gia ta greeklish alla exei ena provlimataki to pc p vriskomai!
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 13:26
Laskoulas έγραψε:
κακομοιρο high elve
lol
kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
Θέμα: Απ: WTB High Elves Δευ 31 Δεκ 2012, 14:10
Εχω αρκετα απο αυτα που ζητας στα Sprues ολα καινουργια μοντελα