Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ma WiP thread | |
|
+13lance-a-lot ritter Tzortz Juan Flames Asarnil the Dragonlord xrisomiga Desfer aphelion kiour_gr Laskoulas andreasch Tzineris 17 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Παρ 18 Ιαν 2013, 14:27 | |
| |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Τρι 22 Ιαν 2013, 10:57 | |
| διαλειμα απο το sculpting μεχρι να στεγνωσει το GS. Ενα σπιτι που ειχα ξεκινησει για το ETC εαν το παιρναμε, τωρα εφτασε η στιγμη να τελειωσει. BTW εχω μπολικα τερραινς σπιτι, που ειναι σε σχεδον τελειωμενη κατασταση, ολα φτιαγμενα για τεστ, και ειπα πως ηρθε η στιγμη να τα τελειωσω και να τα αποχωρηστω εαν τυχον καποιοι ενδιαφερθουν για αυτα. αυτο ειναι το σπιτι, στην κατασταση που βρισκεται αυτη τη στιγμη. Τα παραθυρα και οι πορτες θα γεμισουν με αυτα που παραγουμε, οπως φαινονται στο blog μας, αφου τελειωσει κ βαφτει το σπιτι. Η σκεπη θα γινει χρησιμοποιωντας το παρακατω texture που φτιαξαμε. (Το συγκεκριμενο ειναι το πρωτο κασταρισμα, οποτε εχει ακομα καποια λαθη, τα οποια θα φυγουν στο μελλον). Απο κτισιμο μενει η καμιναδα. Απο κει και περα λεπτομεριες και τρεχει για βαψιμο. |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Τρι 22 Ιαν 2013, 14:32 | |
| - ogyon έγραψε:
- διαλειμα απο το sculpting μεχρι να στεγνωσει το GS. Ενα σπιτι που ειχα ξεκινησει για το ETC εαν το παιρναμε, τωρα εφτασε η στιγμη να τελειωσει. BTW εχω μπολικα τερραινς σπιτι, που ειναι σε σχεδον τελειωμενη κατασταση, ολα φτιαγμενα για τεστ, και ειπα πως ηρθε η στιγμη να τα τελειωσω και να τα αποχωρηστω εαν τυχον καποιοι ενδιαφερθουν για αυτα.
//Sorry eimai se allo pc kai den exo admin rights. Giati na ta apoxoristeis? kapoia stigmh isos xreiastoun gia to etc sth Ellada den 8a htan kalo na exeis prototypa an pame na to diekdikisoume allh xronia? | |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Τρι 22 Ιαν 2013, 15:23 | |
| no worries bro. Οτι χρειαζομαι το εχω. Οπως εχω αλλωστε πει καποια αλλη στιγμη, ηδη ετοιμαζω με τον συνεργατη μου τερραιν να πουλησουμε, μπας κ βγαλουμε κανα μεροκαμματο για τη ΔΕΗ. Απο οτι ετοιμαζουμε προτοτυπα ρητηνενια(καλυτερα δηλαδη) και το know-how, μεγεθος ακριβως του κοστους κλπ, θα υπαρχει ανα πασα στιγμη. Κοιταχτε εσεις να παρετε το ETC στην Ελλαδα, να κοιταξω εγω να μην ειμαι στην ξενιτια ή φυλακη ετσι οπως πανε τα πραγματα οικονομικα (προσωπικα και στη χωρα) και ολα τα αλλα, οπως ειχα πει και τοτε που ηταν φλεγον το θεμα, ειναι ευκολα. Θα δεις αποτελεσμα εαν θες Μητσο, ASAP απο αυτα που κανουμε τοσο καιρο. Απλα δν τα δημοσιευουμε πριν να ειμαστε ετοιμοι πληρως.
edit: οφειλω να σημειωσω, πως το να σπρωξω τερραιν, αποσκοπει στο να μπορεσω επισης να παρω κ νεα υλικα για να προχωρησω το project μου. |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Τρι 22 Ιαν 2013, 22:07 | |
| Οχι και πολλα πραγματα να δειτε εδω. Ομως ειπα πως θα το κανω σε μορφη tutorial, οποτε πρεπει να μπουν κ' αυτες οι φωτο. Ετσι λοιπον: Το Armature του κορμου/torso. Πηρα ενα ξυλο που να με βολευει να το πιανω. Εκανα 2 τρυπες 0,6mm στα σημεια που μετρησα οτι μου κανουν. Περασα συρμα μεσα απο αυτες τις τρυπες. Το συρμα στην κατω μερια (αυτην που πιανω στο ξυλο) το στερεωσα δυνατα για να μην μου κουνησει οσο θα δουλευω. Στην μερια που ειναι ο κορμος, το εστριψα ετσι οπως θα ειναι το σωμα/σπονδυλικη της κοπελας. Το πανω μερος που περισευει δν μας απασχολει. Απλα θα κοπει οταν το μοντελο ειναι ετοιμο, ενω βοηθαει για να βλεπω το κεντρο ολη την ωρα. Εντυσα τα 2 συρματα με GS για να σκλυρηνει και να μπορω επανω του να χτισω τον κορμο. Περιμενω να στεγνωσει πριν αρχισω να δουλευω. Σημειωση: Ξερω πως πολλοι γλυπτες προσπαθουν με το συρμα τους να ακολουθησουν και τους ωμους. Οπως επισης καποιοι με το GS προσπαθουν να δωσουν τον ογκο του θωρακα για να πατανε πιο ευκολα επανω του. Ομως εγω προτιμησα να το κανω οπως βλεπετε, ακολουθωντας τη διδαχη του Αραγκορν, για να μπορω να δωσω ελευθερα οποια γεωμετρια θελησω τελικα στον κορμο, χωρις το armature να με επιρρεαζει. |
| | | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 24 Ιαν 2013, 19:55 | |
| btw, να και το γρηγορο καλουπακι για τα ποδια. Οπως (μαλλον) ειπα κ προηγουμενα, τα γρηγορα καλουπια εχουν τη λογικη, να μπορω να δουλευω ελευθερα στα μοντελα, να φτιαχνω σωστα κλειδια για να τα δενω, να διορθωνω/προσθετω λεπτομεριες κ.λ.π. οσπου να φτανω στο τελικο αποτελεσμα για να παει για σωστο καλουπι. Η σιλικονη που βλεπετε εδω ειναι τρελα φτηνη. Αυτο την κανει ευκολη στο να την ξοδευω σε τετοιες διαδικασιες. Ομως για καλουπι της προκοπης δεν κανει, μιας κ σκιζεται ευκολα, και αντεχει λιγα πατηματα. Κοινως θελει τρελη προσοχη αλλα για ενδιαμεσα κασταρισματα ή για μοναδικα κομματια ειναι υπεροχη. |
| | | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Παρ 25 Ιαν 2013, 11:59 | |
| Nice! τι πιεση εχεις στο presure pot?
kai πως διαολο ξεχωριζεις τα δυο καλουπια ? βαζω λαδι και παλι γινοται ενα! | |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Παρ 25 Ιαν 2013, 12:47 | |
| Το pressure pot, δουλευει καλα για σιλικονη και ρητινη στα 4,5BAR.
Για να ξεχωρισουν τα καλουπια βαζω vaseline. Απλα, την αραιωνω λιγο με λαδι μηχανης, για να γινεται λεπτη ωστε να μπορω να την αλειψω απαλα με ενα πινελο. Επισης, οταν cast-αρεις, ελπιζω να μην ξεχνας να βαζεις πουδρα. |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Τετ 30 Ιαν 2013, 21:57 | |
| |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Τετ 30 Ιαν 2013, 22:58 | |
| Ορκ Μποι ? η Burnaz/lootaz? | |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 31 Ιαν 2013, 09:55 | |
| ma new ork theme. Βασικα μερος του theme μου θα ειναι αυτο.. Φυσικα το θεμα δν φαινεται στη φωτο μιας και ακομα ειμαι στο σωμα που πρεπει να το ντυσω. Αλλα, ASAP. |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 31 Ιαν 2013, 10:30 | |
| Εγω που το καταλαβα αμεσως δεν εχει παστα? Μονο ο Laskoulios ?
Θα τα φτιαξεις για τον "διαγωνισμο" ? Θα προλαβεις ? ;ο | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 31 Ιαν 2013, 11:42 | |
| - ogyon έγραψε:
- Το pressure pot, δουλευει καλα για σιλικονη και ρητινη στα 4,5BAR.
Για να ξεχωρισουν τα καλουπια βαζω vaseline. Απλα, την αραιωνω λιγο με λαδι μηχανης, για να γινεται λεπτη ωστε να μπορω να την αλειψω απαλα με ενα πινελο. Επισης, οταν cast-αρεις, ελπιζω να μην ξεχνας να βαζεις πουδρα. Τι σχεση εχει ο καλλωπισμος του χρηστη με την λιπανση ενος κομματιου σιλικονης; | |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 31 Ιαν 2013, 12:22 | |
| τι γραφεις ρε μλκ;;;;
οχι Γιωργο, δν θα ειναι ετοιμα για το διαγωνισμο. Για το διαγωνισμο, εστειλα ηδη λιστα απο ΤΚ. |
| | | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 31 Ιαν 2013, 23:28 | |
| Με την πουδρα δεν χαλαει το καλουπι : ) | |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 31 Ιαν 2013, 23:37 | |
| Ισχυει, αλλα που κολλαει? dude, I want your drugs now!! |
| Θέμα: Απ: Ma WiP thread Πεμ 31 Ιαν 2013, 23:38 | |
| |
| | | | | Ma WiP thread | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |