Comment 2: Στα δικα μου ματια, η λιστα σου ειναι χτισμενη για να παει κοντα να τους τις βρεξει ή να τους καψει. Δεν βλεπω τον πραγματικο τροπο να το κανει. Τα drop-pods ok, θα πεσουν να κανουν την δουλεια τους. Το LR ομως δεν φοβασαι οτι θα μεινει στο αρχικο του σημειο, με τους termis να μην μπορουν να φτασουν ποτε σε melee? Θα κοιτουσα με τους ποντους του LR οπως και Razorback, να εβαζα καποιο ally. Ally που να εδινε καποιο long range shooting, οποτε οσο θα τρεχουν (εαν το κανουν) τα παιδια σου να πανε απεναντι, να εχεις κατι να τους απασχολεις.
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Aπό τα λίγα που ξέρω , μου αρέσει. Σε αυτό που λέει ο όγκυον μάλιστα, νομίζω ότι το λαντρέιντερ κάνει deep strike 6" από ένα drop pod με ασφάλεια (κάτι τέτοιο).
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο πολύ μικρός αριθμός των scoring units. Μόνο 2 troop +1 για το σενάριο με τα χέβυ σαππορτ;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Khar Doomo στις Δευ 21 Ιαν 2013, 20:25, 1 φορά
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Νίκο καταρχήν να σου πω ότι εάν δεν κάνω λάθος δικαιούσαι 1 defence terrain μέχρι 1999 που συνήθως παίζουν .
τώρα εμένα οι vanilla μου αρέσουν με calgar για το broken combat tactic . Οι sternguard καλό είναι να είναι 10άδα με librarian μέσα με gate of infinity για τις δύσκολες στιγμές (και κάνα locator beacon δεν θα ήταν άσχημο σε τίποτις scouts ) .
Βασικά μου αρέσουν οι σουτεροι vanilla δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς CC τερμιες σε LR μπορείς να το αποφύγεις .
Επίσης μην ξεχάσω τα land speeder storm με multimeta scouts και το cerberus για 4d6 scatter στις 12 " γύρω σου .
Γενικά πάντως ο calgar αλλάζει τελείως τις λίστες των marines με τα automatically pass and fail morale checks .
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Αφού γουστάρεις sternguard (γιατί άραγε; ) ,δε βάζεις και τον τύπο που τους κάνει scoring; Δε θυμάμαι πως λέγεται, αλλά θα'ναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί στο objective holding
* A ορίστε, το είπε ο Belial, Cantor is your man!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Προσοχη κουβαδακια (οι space marines μοιαζουνε με μπλε κουβαδακια που παιζουνε τα μικρα στις παραλιες) θα αμολυσουμε τους Δρακους !!!
H λιστα παντως δειχνη καλη (δεν εχω και τρελη πειρα), αλλα ισως να ηθελες κανα αεροπλανο.(δε ξερω τι παιρνει το κοντεξ σου) αν δεν εχεις βαλε το λας κανον στο κουαντ , ειναι μια βολη αν περασει το εριξες. εγω βαζω κουαντ με τις 4 βολες στρ7 αλλα ειναι επειδη αισθανομαι τυχερος οτι στα 4 ζαρια θα φερω 1-2 5ρια και 1-2 6ρια για πενε στα 13ρια (τωρα βγαινει η γραμμη στην οθονη "Μη το δοκιμασετε σπιτι" ) αρα δωσε μια ευκαιρια και στο λαςκανον. επισης οι ντεβαστειτορς σου παιρνουνε φλακ ? αν ναι τοτε οποσδηποτε λαςκανον στο κουαντ και αυτοι φλακ με το στρ7. θα εχεις καλη αεραμυνα που ειναι μαστ σε ολα τα παιχνιδια.
επισης βλεπω αρκετα κιλλ ποιντς (γιατι 2 ντροποντ , δεν ισχυει πια πεφτουνε 10 χωριζονται σε 2χ5 και ξερνανε θανατο ?) ισως εξοικονομησεις λιγους ποντους ετσι , απο την αλλη αν θες να απειλης ανα πασα στιγμη σε 2 σημεια τοτε πασο.
το λαντρειντερ κρατατο παντα ειναι ενα Ελεφαντ Τανκ , το ραζο ισως ναι να το εβγαζες.
Λοιπων ψησου για μαχη !!!
καντε τουρνουα , διπλα οτι δηποτε θελω να παιζω 40κ
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009