εψησα τον κουμπαρο μου τον Skario, που θα παιξει κυκλο με μοντελα απο Confrontation αρχικα, αλλα υπαρχουν κι αλλοι που εχουν ασχοληθει πριν απο εμας, απλα ψαχνω να τους βρω μ,ιας και δεν ηταν οργανωμενοι. Εκτιμηση για μια 5αδα σχεδον σιγουρα.
Ειλικρινά από τώρα φαντάζομαι το 1ο guild wars στο WM-Hordes ....
Θα είναι καταπληκτική εμπειρία πιστεύω ε Κωστή ;
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
2)Τουλάχιστον 3 άτομα. Κάποιος πρέπει να κρατάει και την κάμερα...
3)Λίστες φτιαγμένες για tutorial, χωρίς ιδιαίτερα combos αλλά με αρκετή γκάμα για να φανούν οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού και 2 παίκτες που παίζουν κάποιο καιρό και δεν θα πάνε για να βγάλουν το super combo γύρο 2, magic the gathering, caster kill λήξη...
Αν μπορεί να το κανονίσει κάποιος αυτό θα φτιάχναμε ένα video με τα βασικά. Χτες ακόμα και αν είχα κάμερα μαζί μου θα ήταν πρακτικά αδύνατο. Αφενός πολύ φασαρία, αφετέρου τα 2 από τα 3 παιχνίδια που έπαιξα τέλειωσαν γύρο 2 ή 3 το πολύ με caster kill, πράγμα που δεν αφήνει να φανούν πολλά πέρα από κάνα δυο combo στα οποία βασίζεται η λίστα.
Στα εξασφαλίζω όλα
τι άλλο χρειάζεσσαι πες μου ;
forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
By the way από φίλους που έχω στη Σκωτία, η μεγαλύτερη φάση και ο μεγαλύτερος χαβαλές δεν γίνεται στα "μεγάλα" τουρνουά αλλά στις "κόντρες" που έχουν τα μαγαζιά και τα local groups μεταξύ τους.
Είναι και το καλύτερο playtest ούτως ή άλλως.
forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
Κάτσε να τους βρω πρώτα εγώ να παίξουμε και θα φτάσουμε καποιια στιγμη και στο guild wars! Το παιχνίδι εμένα με ψήνει πολυ, και όσο μπορω θα το κυνήγησω. Το θέμα είναι μόνο η πτώση του war gaming community γενικά αλλα και στην Πάτρα ειδικότερα όπου τα πράγματα είναι πολυ δύσκολα. Πάντως θα το δουλέψω όσο παει.
Forau έχει γίνει καμία κινηση η συζήτηση για WTC απο εσάς? μιας και το παιχνίδι είναι ακρς ανταγωνιστικο έχετε κάνει καμία κουβέντα για συμμετοχή?
georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
Βρες μου μέρος και κάμερα και θα σου φέρω καμιά 10αριά 25άρες λίστες και άλλους τόσους casters/locks να διαλέξεις.
Καμία συζήτηση για μεγάλο τουρνουά μέχρι τώρα.
Μεταξυ συγγενών και φίλων έχουν γίνει 4 μέχρι τώρα, όλα με συμμετοχη 8 ατόμων max μιας και ο χώρος μας περιορίζει άμεσα.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συμμετέχω/βοηθήσω για να γίνουν τουρνουά, καθώς και αρκετά άλλα παιδιά που ξέρω και παίζουν το παιχνίδι, αλλά νομίζω πώς απέχουμε χιλιόμετρα από αυτό το σημείο.
Τα πράγματα θα γίνονταν πολύ πιο γρήγορα αν το παιχνίδι είχε κάποια αμυδρη αντιπροσώπευση σε κάποιο μαγαζί. Κάπου που θα μπορούσε να το δει ο οποιοσδήποτε, να δει μοντέλα και κανόνες. Ακόμα και αυτό που λέτε για ένα demo για να το τραβήξουμε με κάμερα είναι σημαντικό.
Να πω την αλήθεια κόσμος για να παίξω υπάρχει έτσι όπως είναι το πράγμα. Το απογοητευτικό κομμάτι βρίσκεται στο σημείο, πώς πρόκειται για παιχνίδι φτιαγμένο για τουρνουά με συγκεκριμένους κανόνες, πέρα από αυτούς που υπάρχουν στα βιβλία,και εμείς το παίζουμε στο 50% της δυνατότητάς του.
Το τελευταίο τουρνουά που σηκώσαμε είχε χρόνο και 2 list format. Παίζω 1 χρόνο και πλεόν με μεγάλη συχνότητα μπορώ να πω και είδα τις λίστες μου να υποφέρουν λόγο του χρόνου και της πίεσης του αντιπάλου, κάτι που δεν υπάρχει στο casual παιχνίδι. Για παράδειγμα χτες στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα, ο αντίπαλος ο οποίος είναι έμπειρος από wargames αλλά σχετικά νέος στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπέφερε λόγο του χρόνου και τελικά έχασε 3-0 στο dice down. Επειδή ήθελε να δει τι θα γινόταν στη συνέχεια το παίξαμε και έχασα με caster kill.
Τα λέω όλα αυτά γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να τρέξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι αν δεν υπάρχει ο χώρος, τα άτομα και η όρεξη για να γίνει κάποιο πιο μεγάλο τουρνουά.
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Οσον αφορά την αθήνα , τώρα που μπήκα και εγώ στο τρυπάκι , θα μπορούσα να βοηθήσω . Χώρος για τουρνουά υπάρχει με καλά τερραίν . εάν υπάρχει και ανταπόκριση από το wargaming community θα βρεθεί και κάποιος να παραγγέλνει πραγματάκια για πελάτες .
Καλό είναι να το οργανώσουμε . Μου έχει δώσει την εντύπωση ότι αξίζει τον κόπο το Game , και έχω σκοπό να του δώσω την απαραίτητη προσοχή που μπορώ.
forau Hero
To terrain που χρειάζεται είναι πραγματικά αστείο.
4 φράκτες. 2 λόφους. 8 δεντράκια. 1 σπιτάκι 8x4, κλειστό περιμετρικά. 2 λίμνες. 4 κομμάτια 2x6 για να κρύβουν πλήρως το LOS (κοινώς κάνας βράχος, κάνας τοίχος κτλ)
Αυτά.
Το πεδίο στήνεται αντιδιαμετρικά. Ότι έχει ο ένας, έχει και ο άλλος. Απλά μερικά factions χρησιμοποιούν το terrain καλύτερα από άλλα, είναι και αυτό μέσα στο κόστος που πληρώνεις για να fieldάρεις μια μονάδα.
Όσο για το community εμείς είμαστε 12 άτομα που παίζουμε 3-4 φορές την εβδομάδα. Ξέρω πώς υπάρχουν και άλλοι σε διαφορετικά μέρη αλλά δεν τους έχω συναντήσει ποτέ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την forau στις Παρ 29 Μαρ 2013, 10:51, 1 φορά
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
terrain έχουν όλοι και παντού! Οπότε ακόμη και σε ένα σπίτι μπορεί να στηθεί κάμερα για ένα ντέμο.
Fennblades+madrak epic+janissa+kriel warriors+caber thrower+runebearer on the way
επος! UA για warriors ?!!!
warriors max unit με 3 throwers. Γίνεται ή κάνω λάθος?
Φυσικα και γινεται FA 3 οι throwers και πονανε. Απλα το UA δινει το steady αν θυμαμαι καλα, που δεν τρωνε knockdown!!! Συμαντικο, αν παρεις οτι το tough ναι μεν σε σωνει αλλα σε κανει knockdown! Απλα με το UA θα σπας @@ Αλλα αν θυμαμαι καλα εχεις το deck οποτε προξυ και θα τα δεις στη πορεια. Ωραια αγορα παντως!
forau Hero