Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 21:28
dreal Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 966 Τόπος : Peiraias - Fenris - Bearcave Currently Playing : Space Wolves - Necrons - Tau - Eldar - Death korps Of Krieg Registration date : 30/12/2012
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 21:37
Μα καλα παντα να ειμαι στην πρωτη φοτο
Rasfig Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 360 Ηλικία : 28 Τόπος : Πειραιας Currently Playing : Ultramarines-Tau Empire at warhammer40k Soviets at bolt action Registration date : 30/12/2012
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 22:28
για πειτε αποτελεσματα(εννοω καταταξη ) ετσι φορ the fluf .....
Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 22:36
Ενα ευχαριστω στα παιδια της ομαδας μου, που αν και freelancers, ανοργανωτοι και χωρις να γνωριζομαστε μεταξυ μας , δωσαμε ενα βροντερο παρον και καταφεραμε ευκολα να αποσπασουμε τη 3η θεση.
Ο Γερασιμος δεν πρεπει να εχει παραπονο, πασσα στα Γιαννενα τον ειχα Στον Horus τα pairs ηταν ετσι κ ετσι, εκανα οτι καλητερο μπορουσα, το παιχνιδι με Λασκου δεν ηταν στα σχεδια μου, αλλα μας εβγαλες ασπροπροσωπους
Ενα μπραβο στον Δημητρη ( dreal) που παρ οτι δεν μου βγηκαν τα pairs οπως ηθελα, ηταν συνεργασιμος, αξιοπρεπεστατος στο παιχνιδι του και αποδοτικος. Το σκορ του ατομικα δεν αντανακλα τις δυνατοτητες του, επιφυλασσομαι για καλητερα pairs στο μελλον.
Εν ολιγης, σιγουρα η τριτη θεση ειναι τσουξιμο, ιδαιτερα οταν στη πρωτια εχεις την ιδρωμενη φανελα 3 XL του Λασκουλα να σε κοιταει επικριτικα , και εναν Tzortz-ieee να σου τριβει κυπελα στη μουρη. Το μονο που εχω να πω, ως captain ( παντου και παντα ) , ειναι οτι πρεπει που και που να κανεις υποχωρησεις, να δινεις χωρο σε νεα ατομα να μπουν στο χομπυ, γιατι αν η πρωτη χαρα του φρεσκοβαμμενου μοντελου στη πρωτη παρτιδα συνοδευεται απο τη λυπη που συνοδευει η επερχομενη τσοντα, τοτε χαλαει η φαση και τα γατακια επιστρεφουν στις κουβαριστρες πεταλουδα...
Λασκουλα μου τη γλυτωσες σημερα στελνωντας μπροστα Χαριδημο να τα βαλει με την Νεμεση σου, αλλα δεν θα μου τη γλυτωσεις οσα γατακια κ αν πεταξεις μπροστα. Περιμενω το επομενο Bloodbath με ανυπομονησια...
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:10
πολυ ωραιο το event περασαμε ολοι φανταζομαι πολυ ωραια!! ειχε πλακα γελια αστεια και πολυ pew pew!!! ευχαριστουμε τις ομαδες που ηρθαν και μας τιμησαν με την παρουσια τους ελπιζω στο μελλον να μην χωραμε στην καλλιθεα... και επισης τον mandragora που ηταν παντου σε ολα τα τραπεζια και μου ελεγε τους κανονες αντε και στο επομενο
Υ.Γ 1 ρε ανεβαστε τις φωτο ολοι οσοι βγαλατε!!!
Υ.Γ 2 ανεβαστε και τα αποτελεσματα !!!
Υ.Γ 3 μανδραγορα τον παιρνεις!!!
Υ.Γ4 "ΦΑΝΤΑΣΑΔΕΣ" (lions claw) RULES!!!!
Y.Γ 5 στεφανε ασε τις δηλωσεις και ελα να γινεις λιονταρακι!!! απλα θα πρεπει να μυηθεις πρωτα... για αρχη θα σε βαλουμε να παιξεις warhammer fantasy!!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:11
@ γατακι το παλεψες αλλα τελικα
You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting.
επικο τουρνουα , με οσο απειρο κοσμο ηθελα , με συγκινησεις , μαχες σφαγες , πραγματικο Λουτρο Αιματος και 2 ομαδες φαντασαδων ουσιαστικα να ανοιγουνε την Κερκροπορτα του 40κ και να δηλωνουνε την παρουσια τους δυναμικα. Ευελπιστουμε και σε αλλα τουρνουα με οδηγο την τρομερα πετυχημενη ονομασια Λουτρο Αιματος στο Διαστημα (να το κρατησουμε το ονομα γιατι και η Ευρολιγκα πηγε να αλαξει και να κανει κατι Ουλεμπ Καπ και πηγε να καταστραφει ) Space Bloodbath και τα μυαλα στα καγκελα. Στο θεμα πιστευω να μας αγκαλιασει ολους , περα απο την πλακα , το γεγονος ενος χαλαρου ομαδικου τουρνουα , που δεν εχει τοση σημασια ο νικητης , που επτιρεπονται αβαφτα και μερικος προξυ -σικ- ωστε αντι 10 νοματαιοι να ειμαστε μια λαοθαλασσα , θα προσπαθουμε βεβαια καθε φορα να κανουμε ενα βημα εμπρος και να βελτιωνουμε τις συνθηκες διεξαγωγης καθως και τους κανονες (αντε βαφτε ) πανω απο ολα ομως μετρα η ευχαριστηση και των 30 ατομων που ηρθανε και κατσανε 10 ωρες την κυριακη για να παιξουνε με τα "δαιμονακια" τους πανω στο τραπεζι και δε μας νιαζει καθολου αν ητανε αβαφτα. Σημασια εχει να περνατε ολοι καλα Και παλι thanks για την παρουσια και των 6 ομαδων ! Δε λεω αντιο αλλα εις το επανιδειν !
Υ/Γ Ο καιρος σας 40κειδες τελειωσε ... ηρθε η εποχη μας (prrrrr) και ειναι η εποχη του Κουρσεματος και του Πλιατσικου απο τους φαντασαδες
Οι κουρσαροι ανοιξανε πανια και δαγκωνουνε. Φυλαχτειτε
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:13
τρελανε μας λασκουλα αρχικουρσαρε
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:19
Το πρωτο BloodBath τελειωσε....
- ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ηρθαν γιατι χωρις ΕΣΑΣ το τουρνουα δεν θα ειχε αυτη την επιτυχια . Ειχα ΠΟΛΥ καιρο να παιξω σε τουρνουα με 30 ατομα .
- ενα μεγαλο ευχαριστω στο Fantasy Shop Καλλιθεας για την φιλοξενια και στον Horus για την υπομονη του
- ενα μεγαλο ευχαριστω στους αντιπαλους μου για την κατανοηση της νουμποσυνης μου . Ελπιζω να μην στεναχωρησα η να "εκλεψα" καποιον , πραγματικα συγνωμη , δεν θα το εκανα με δολο
- ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Mandragora που μου εδωσε τον στρατο του για να παιξω , εφτιαξε την λιστα , μου εφερε τα πραγματα και ηταν εκει καθε φορα που ειχα μια (η και περισσοτερες... ;ρ ) νουμποερωτησεη για το τουρνουα η τον στρατο . Οτι εσπασα θα τα κολλησω !!! ;ρ
- ενα μεγαλο ευχαριστω στον Mandragora για το Judging ( gouxgoux aaapsou ;p ) , το τρεξιμο αλλα και γενικοτερα την οργανωση του τουρνουα
- ενα ΜΠΡΑΒΟ και ευχαριστω για τον our Captain , που σχολασε 10 το πρωι και στις 11+ ηταν εκει για να κανει pairings αλλα και για να παιξει
- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ τους συμπαικτες μου που με βοηθησαν να περασω καλα , που πηραμε την πρωτη θεση και που μας κερασε σουβλακια ο Laskoulas
Σας ευχαριστω πολυ ολους και stay tuned για την συνεχεια !! Η συμμετοχη κρινει αν ενα τουρνουα ηταν επιτυχημενο η οχι . Η συνεχεια αυτου ελπιζουμε να ειναι καλητερη .
Παρακατω μερικες φωτο απο το event :
Μερικες φωτογραφιες απο την απονομη :
Και ο MVP μας :
Το Greek Warhammer Forum θα συνεχισει να στηριζει αλλα και να διοργανωνει τουρνουα για ολους εμας . Η συμμετοχη σας ειναι απαραιτητη ... !
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:21
Επισης και να ευχαριστησουμε εκτος απο τα 30 ατομα , και το φορουμ ,το κυπελο χορηγια τζορτζ , τον μανδραγορα για το ασιγαστο παθος του να το παιζει Κακος θυμαμαι που πηγε καποιος να πει κατι και του ειπα με αυστηρο υφος και το χερι στην κιτρινι καρτα "Στον Μανδραγορα ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ , μικρε". τον Κοστυκ που βοηθησε στα διαιτητικα θεματα και ητανε επισης ολη την ωρα εκει.
Σε οποιος εκανε τους παπυρους τρομερη δουλεια !
στα λιονταρακια του γκιλντ που ηρθανε παιξανε και κυριως βοηθησανε μια απο τις πολλες χαζες ιδεες μου για ενα λουτρο αιματος με τη βοηθεια τους να γινει.
Τελος ξανα θενξ
στα περιστερια και στις 2 ομαδες που ναυλωσανε το πουλμαν και ηρθανε και στο Μπογγυ με τις τρελο στρατο απο λεσβιες να γλυφονται και τον διεστραμενο αρχιπαπα στο θρονο (ναι εφερε σιστερς)
στα μεθησμενα παιδια του λιτζιον που υπερβηκανε ευατο και ξερω οτι ειναι φλαφ τυπο με σκοπο το γελιο αλλα ηρθανε.
τους φαιλεντ τσαρτζερς και αυτοι μια ηπια ομαδα με πολυ καλα παιδια που μας τιμησανε και αυτοι.
τους φριλνσερς που παρουσιατικανε μια μεστη ομαδα , τους σουλουπωσε και ο στεφανος και το παλεψανε , ατομα που δεν ειχανε ξαναβρεθει , πολυ αξιοπροσεκτη εμφανιση !
και τελος τα γατακια εεε εννοω τα λιονταρια ΕΜΑΣ
Υ/Γ Και τελος περσοναλ θενκ στο μαυρο και τον στεφανο για τα μοντελα που με δανεισανε (οχι μανδραγορα εσυ δεν εχει θενξ , μολις μου τελειωσανε)
αντε τα λεμε με το Μπλαντμπαθ Νο2
Y/Γ εντιτ με καληψε ο τζορτζ
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:24
Eπισης προσπαθηστε μη με ταγκαρετε στο φεισμπουκ φακερς δε θελω να φαινετε η κοιλιτσα μου γκουχ γκουχ
μπραβο σε ολους.
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:29
my repprt is comming stay tuned
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:43
Ρε μλκ Γιαννακη , ποιο report να ανεβασεις;
Πες εκει οτι το πουλμαν με τα παοκια κολλησε στα Τεμπη και για 3 μαχες ειχες βαλει λογοτυπο Brazzers οχι μονο στη παρτη σου αλλα και σε ολη την ομαδα!
mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:44
Αποτελέσματα 3ου γύρου και συγκεντρωτικά (θα τα μαζέψουμε και όλα σε ένα topic μαζί με φωτογραφίες για να έχουμε να τα βλέπουμε)
Φαντασάδες Vs Drunk Angels 57- 26
Failed Chargers Vs Freelancers 28 -48
Demonic Pigeons Vs Demonic Sparrows 64 - 9
Τελική Κατάταξη
1. Φαντασάδες 128 VPs
2. Demonic Pigeons 106 VPs
3. Freelancers 102 VPs
4. Drunk Angels 72 VPs
5. Failed Chargers 71 VPs
6. Demonic Sparrows 42 VPs
ΜVP του τουρνουά, Δημήτρης Κασδοβασίλης (Λασκούλας) με 37 VPs.
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Κυρ 24 Φεβ 2013, 23:54
To τουρνου ειχε απιστευτη πλακα, εγω ηρθα απο θεσσαλονικη για βολτα κυριος και απλα ετυχε και μαζευτικαμε και παιξαμε σαν ομαδα
Η λιστα μου αν και ηταν καλη την εκανα να φτασει πατο , με highlight την μαχη με τον πλασμαλικ που απλα δεν εκανα τιποτα εριχνα μονο ζαρια , ενω ειχα καλο ματς απ απεναντι του .
Ευχαριστω αρχικα τουςρουλιδες που με ανεχτηκαν , ασχετα αν ελουσα τους εδωσα 1-2 ποντους , ειδικα τον στεφανο που στον 3 γυρω αρχισε να με κοιταει περιεργα οταν εβλεπε πως τα οχιματα μου εξαφανιζοντε χωρις να γινετε τιποτα
Μπραβο στους φαντασαδες ( γατια με περικεφαλεα τωρα πια ) που αν και δεν ειχαν τοση εμπειρια οπως οι 40 γκειδες μας κατουρισαν , και μπραβο σας για την πρωτοβουλια να διοργανωσετε ενα τετοιο και αν γινει μεγαλητερο ισως ξανα ερθω να χαντακωσω τους εκαστοτε φρι λανσερς
Οι μαχες μου μετα παιδια ειχα απιστευτη πλακα γιατι απλα κουναγα τα μοντελα και εριχνα ζαρακια κυριως , με την καλητερη αυτη με τον τζορτζ τον οποιο και εκλεψα σε ενα χτχ οταν μου εκανε τζαρτζ τα οχιματα μου του ειπα πως ριχνει στο 4+ αντι για 3+ μι σκουζι μι σκουζι
η λιστα μου ( Τhe angelic bunnies 40gay edition ηταν μια εμπνευση ρουλι χοντρουλι ) αν και ηταν οπ ναυαγισε αλλα πουλαω τα κοπι ράιτς της
Ο μαδραπηδας δεν ηξερα τι πουτανες του ταξατε και ηταν ολη την ωρα εκει και εκανε τον τζατζ σε ατομα σαν και εμενα και τον τζορτζ που δεν ειχαμε ιδεα απο τους κανονες , ομοιως και για τον κοστιουκ που αν και νομιζα οτι επαιζε αλλα ηταν κατω συνεχεια , μπραβο του που αντεχε και ελεγε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια στους ανιοθους
Θα ξανα κανω ρέιντ απο σαλονικα με τον μπαοκ-σκουλικο στρατο :p αν κατσει , ειδικα να δω λασκουλα να πορωνετε και στεφιτο να τα περνει και να φωναζει ,
Πανω απο ολα μπραβο στον λασκουλα και στους λοιπους γατουλιδες μιαου που τρεξανε για να κανουν ενα τοσο γαματο τουρνουα
εγω τωρα γυρναω στην χωρα των παοκιων για ματζικ και λοιπα αλλα πολυ θα ηθελα να μεινω εδω μονο και μονο να εχω καθε τοσο την ευχαριστηση τετοιων τουρνουα , που δεν ειναι και τοσο συχνα πανω σε εμας , ηταν το καλητερο τουρνουα που ειχα παιξει , ασχετα αν πατωσα . see ya laterz bitches , i ma gonna come down again but i will be prepared .
εντιτ χοντρουλι σε ειχα προειδοποιησει
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 00:05
Πρωτα απ ολα, μπραβο αγορι μου, γιατι εμαθες να βαζεις space στο κειμενο σου για να ειναι λιγο πιο αραιογραμμενο και ευαναγνωστο. Θες αρκετη δουλεια ακομα για να μοιαζει με κειμενο μαθητη της 2ας δημοτικου.
Δευτερον, ειχα προειδοποιησει κ εγω....
Releaser... Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 653 Ηλικία : 39 Registration date : 08/12/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 01:20
Σόρυ αλλά χρωστάω 3 VP στον Sir Boggy από το τελευταίο μας παιχνίδι, από δική μου γκαβομάρα. Δεν αλλάζει κάτι στην κατάταξη, απλά οι Demonic Sparrows πρέπει να έχουν 45.
Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 08:07
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια για το τουρνουα, και πάντα τέτοια. Λασκούλας λοκο και λοιποί έρχονται οι Πατρινοι!!! έπος το Tie advanced του Μουλη!
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 08:51
ήταν γαμώ πέρασα κ εγώ μια βόλτα και πραγματικά λιώσαμε στα γέλια με παχύ, ορέστη, ριλίσερ και φυσικά ...ΤΖΟΝ ΕΛΕΟΣ! απλά μια απειροελάχιστη επισήμανση. επειδή ακριβώς όλα καλά ξεκινάνε στο Ελάντα με ενθουσιασμούς κλπ κλπ μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος και μείνει και το 40κ με 10 άτομα. αυτά, συγχαρητήρια στους νικητές, σε όλους τους συμμετέχοντες και στον μαντραγκόρα που απ ότι άκουσα δεν άνοιξε ρουθούνι (da boss! γιατί τον πέρνει, τι έχασα????)
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 09:00
mandragora έγραψε:
Demonic Pigeons Vs Demonic Sparrows 64 - 9
πολύ....εντυπωσιακό αυτό το αποτέλεσμα. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΛΩ χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 09:08
απλα ο Μανδραγορας ειναιΝΤΑΗΣ και ολοι λουφαξανε
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 09:29
φίλε ο ΤζονΕλεος δεν μασάει απο μαντραγκόρες και τα σχετικά. εδώ εφονευσε Μπαμπινιώτη πολλάκις και πλειστάκις
gregorius Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ηλικία : 47 Τόπος : Πειραιας Currently Playing : Blood Angels Khador ogre kingdoms empire dwarfs Registration date : 05/04/2011
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 10:39
Καλημερα καλη εβδομαδα
καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για τη φιλοξενια απο την καλλιθεα
ενα μπραβο κ επαινους στην ομαδα μου που με σθενος ελαβε κ εκτελεσε τις εντολες μου
συγχαρητηρια στο μανδραγορα για την διαιτησια
κ σε ολους τους συμμετεχοντες τα ευσημα μου κ τισ ευχαριστιες μου
περασαμε πολυ ωραια με αρκετη πλακα
markador Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 253 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθηνα, Καλλιθεα Currently Playing : Blood Angels Registration date : 15/08/2010
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 10:45
Συγχαρητήρια και από εδω σε διοργανωτές, διαιτητές, παίκτες και φυσικά στους Φαντασαδες για την νίκη τους, όντος ήταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά και περάσαμε πολύ καλά.
Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου Azrael, Cadaver, Plasma leak και Far Fighter επειδή πήραμε μέρος σε 3 team tournaments με πολύ μικρή χρονική διαφορά αναμεταξύ τους.
Ελπίζω στο επόμενο τουρνουά να πάρουν μέρος και η ομάδες που δεν ήρθαν σε αυτό.
Releaser... Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 653 Ηλικία : 39 Registration date : 08/12/2008
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 11:00
Releaser... έγραψε:
Σόρυ αλλά χρωστάω 3 VP στον Sir Boggy από το τελευταίο μας παιχνίδι, από δική μου γκαβομάρα. Δεν αλλάζει κάτι στην κατάταξη, απλά οι Demonic Sparrows πρέπει να έχουν 45.
Και λόγω αναπηρίας που οφειλόταν στην χτεσινή κούραση, ένα VP παραπάνω σε μένα. Πάλι δεν αλλάζει τίποτα αλλά να είμαστε σωστοί. Βασικά ξεχάσαμε να μετρήσουμε τα kill points που δίνουν τα fast. Μου πήρε 2 μονάδες Destroyers και Linebreaker και εγώ έφαγα μια μονάδα jump infantry (που αν θυμάμαι σωστα ήταν fast).
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Bloodbath in Space " fight for your life' Δευ 25 Φεβ 2013, 11:06