Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Rumors for upcomming releases 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Rumors for upcomming releases

Πήγαινε κάτω 
+2
belial
Lord of Pleasure
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Lord of Pleasure
Champion
Champion
Lord of Pleasure

Αριθμός μηνυμάτων : 161
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Currently Playing : Τον παίζω .... τον γιό μου
Registration date : 20/11/2008

Rumors for upcomming releases Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:26

Τι ακούτε ρε παιδιά στη συνέχεια να έρχεται?

Έξω λένε για Δαίμονες και μυγοκάβαλρυ αλλα να μην έχεουν διαρεύσει φωτο παριέργο μιας και λέγανε για advance τον Φεβρουάριο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:35

Δαίμονες τέλος του μήνα preorder . μετά λογικά Tau
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:37

Και κάπου στο ενδιάμεσο ενα βιβλιαράκι με flyers (τα ηδη υπάρχοντα), που θα νερφάρει τα παλιά απαράδεκτα (vendetta spam) και θα δίνει ευρύτερη πρόσβαση στα υπόλοιπα (μόνο για τα marine chapters, μη χαίρεστε! θα παίρνουν όλοι όλα)
Lord of Pleasure
Champion
Champion
Lord of Pleasure

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:40

Κάτι λέγεται έντονα ότι θα μεσολαβήσει ενα πακέτο με ιπτάμενα για να ενισχυθούν και οι άπορες κορασίδες για tau tyranids eldar daemons
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:42

Για αυτό που λέει ο Νίκος το έχω ακούσει από BOLS για το άλλο που λες Lancelot δεν έχω ιδέα . έχεις κανα Link να βλεφαριάσω ;
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:45

Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:46

Επιτελους φφς .... Να βαλουμε και 'μεις οι Λυκοι ενα StormRaven ... μην εχουμε τα T3 skanks μαζι μας -.-
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:52

thx .

Πάντως ρε παιδιά σοβαρά τώρα τα φλαιερς του κάθε στρατού είναι τελείως σε διαφορετικό μοτίβο . Μήπως λέω μήπως η GW το έχει κάνει έτσι και έχει δώσει και ελευθερία στα FW για κάποιο λόγο , πέρα του οικονομικού ; .

Κάτι δεν μου κολλάει...

Για να δούμε από τα επόμενα 2 release + addons θα φανούν πολλά .
Lord of Pleasure
Champion
Champion
Lord of Pleasure

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:54

Stormraven με ανεμούριο λυκοουρά και λυκοτόμαρο στα ταμπλό
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:55

Tzortz έγραψε:
Επιτελους φφς .... Να βαλουμε και 'μεις οι Λυκοι ενα StormRaven ... μην εχουμε τα T3 skanks μαζι μας -.-

Εμένα πάντως η errata επι πληρωμή με χαλάει πολύ .... δεν κατανοώ γιατί πρέπει να πληρώσω για κάτι που θέλουν να διορθώσουν ; .
Lord of Pleasure
Champion
Champion
Lord of Pleasure

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 12:57

Σπύρο ο FW δεν έχει για όλους ιπτάμενα, βεβαια κατανοώ την πίκρα με το ιπτάμενο των DA πραγματικά έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, και εδω στην Ελλάδα κάνανε κρα οι αράχνες των ραφιών που από ότι φένεται είναι και οι μόνες που δέχονται να τα πιλοτάρουν
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:00

Νικολάκη έχω στα χέρια μου το IA Wink κάνεις λάθος όλοι έχουν πρόσβαση σε flyers ή σε Α/Α .

εγώ πχ γουστάρω Α/Α dread. Το Φλαιερ μας είναι καλό docfighter , αλλά για elite στόχους . Ο ΙG έχει τις πλατφόρμες Α/Α εάν δεν κάνω λάθος . δλδ σου δίνει λύσεις .
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:02

E δεν μπορούν οι υπόλοιποι να περιμένουν μέχρι το επόμενο σου codex (φίλε Imperial) για να.. διορθωθεί η αδικία/ισιώσει το σύστημα μετά το format (6η εκδοση)

Οπότε είναι ένα patch (που πλερώνουμε όλοι) μπας και γίνει streamlined το παιχνίδι, και όλοι γίνουν ισοδύναμοι, κλπ κλπ κλπ (ευσεβείς πόθοι)

LoP, δε βλέπω release για alien fliers, έτσι κι αλλιώς όλοι (και οι 3 εκεί στον πάτο) περιμένουν βιβλίο μέσα στο 2013 οπότε θα μπουν στο codex τους
Lord of Pleasure
Champion
Champion
Lord of Pleasure

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:04

Ακούγεται και για αυτούς και για δαίμονες μερικες μέρες πριν το βιβλιο των δαιμόνων τι να πώ....
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:07

Ναι οκ γιατί να πληρώσεις όμως . Errata is your friend ...
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:10

belial έγραψε:
Ναι οκ γιατί να πληρώσεις όμως . Errata is your friend ...

GW is your Hobby's Stournaras!
Lord of Pleasure
Champion
Champion
Lord of Pleasure

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:37

Ξέρεις Σπύρο καμιά φορά μου αναθέτει η GW να της σκαλίσω κανένα μοντέλο... παλιά μου λεει ο τζερβις ρε Νικολάκη τον Slaanesh τον έχουμε παραμελήσει και έφτιαξα λοιπόν ένα familiar το γνωστό πούτσλινγκ το οποίο και εκτίθεται εδώ και καιρό και χιλιάδες πιστοί συρρέουν να το δούν και να πάρουν την ευχή του.
Πρόσφατα μου ξαναλέει ο τζερβις ρε Νικολάκη οι Marines είναι ρηγμένοι στα Ιπτάμενα θέλω ένα δαιμονικό ιπτάμενο για όλους τους Emperor's followers που να παίζει και στο fantasy για την Empire. Τι να πώ και εγώ λέω ΟΚ μεγάλε αλλά κάτι θα βγάλω αλλα πρέπει να το υπογράψει και ο Αριστείδης ο φίλος σου για να έχει και κάποια αίγλη ρε παιδί μου, όπως λέμε designed by pininfarina. Πλακώνω φίλε το green stuff πλακώνωτα σπατουλίδια και πραγματικά Σπύρο μου μεγαλούργησα. Σε πρώτη παρουσίαση WIP σου παρουσιάζω το νέο Αυτοκρατορικό ιπτάμενο που θα κυριαρχείσ τους ουρανούς τις επόμενες τρεις εκδόσεις την αιχμή του δόρατος ενάντια σε καθε εχθρική επιβουλή που με αυταπάρνηση θα δώσει ενα γερό μάθημα σε όποιους το αμφισβητήσουν
Rumors for upcomming releases Img07041

Μεταφέρει dreadnought, 10 tactical ή 5 terminators απο οπλισμό TL Heavy Flamer Πίσω kai Power οπλές μπροστά
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:48

LOL ρε μλκ τι φτιάχνεις πάλι ;;; κλαίω !!!
Lord of Pleasure
Champion
Champion
Lord of Pleasure

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΤρι 12 Φεβ 2013, 13:51

Σύντομα θα κόβεις χαρούμενος τα sprue για να το κολήσεις και να το βάψεις τουλάχιστον 3 φίλε στη λίστα και αν θες να δωσεις και ύφος μπεκρίλας βάζεις και 6
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΚυρ 17 Φεβ 2013, 11:30

incoming air support!

μεγάλες ευκαιρίες: Αντί να αγοράσεις 2 stormraven των 45 λιρών.. νέο πακέτο των 2 στην προνομιακή τιμή των 90 λιρών!

Περάστε κόσμε, 0% έκπτωση σε ότι πάρεις!

επίσης το γεγονός οτι είναι μόνο στα αγγλικά και δεν θα πωλείται στα καταστήματα με κάνει να χάνω τις ελπίδες μου για γενναιόδωρο νερφάρισμα των παλιών fliers και εξισορρόπηση του συστήματος.
Αφού δεν θα είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο το κοινό (τα γαλλάκια και τα φυρεράκια είναι σωβινιστές και δε διαβάζουν σε άλλη γλώσσα), δεν θα μπορεί η gw να πει: απο δω και στο εξής θα ισχύουν αυτοί οι κανόνες και τα point costs και προσπερνούνται τα rulebook & codex.

Οπότε θα έχουμε το οξύμωρο να κατεβαίνουν στο Warhammer World οι γερμανοί με τα valkyries της luftwaffe (120 ποντοι) και να παιζουν με την καθηλωμένη στο έδαφος RAF (200 ποντοι για τους αγγλομαθείς) Razz
(Ναι, υπο τέτοιες συνθήκες μπορούν οι γερμανοι να νικήσουν στη μάχη της Αγγλίας 70 χρόνια αργότερα) Laughing
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΚυρ 17 Φεβ 2013, 13:12

μου αρέσει πάντως που έχει και banner η gw: "Free shipping on all orders over 10 pounds"

λες και μπορεις να πάρεις κάτι με λιγότερο απο ολο το στοκ....
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Rasfig
Knight
Knight
Rasfig

Αριθμός μηνυμάτων : 360
Τόπος : Πειραιας
Currently Playing : Ultramarines-Tau Empire at warhammer40k Soviets at bolt action
Registration date : 30/12/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rumors for upcomming releases   Rumors for upcomming releases I_icon_minitimeΚυρ 17 Φεβ 2013, 15:08

αντε να βγουνε tau απο matt να ποροθουμε....

Rumors for upcomming releases
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» 40k new releases and rumours
» December Releases!
» DARK ANGELS NEW RELEASES 2013 PRE ORDER
» Tau Rumors
» New Dark Eldar Releases

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer 40K :: Warhammer 40K General Discussion-
Μετάβαση σε: